barbarasz49 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='mozarcik']Specjalistko od karm, jest wiele lepszych karm od MM, dlaczego karmisz nią swojego psa? Zastanowiłaś się, może że zwyczajnie ta karma dobrze służy innym psom, jak żadna inna i tym się kierują? Może wbij sobie do głowy, że twoja kapryśna Luna nie jest dla kogoś ekspertem w wyborze karmy.[/QUOTE] Dlaczego dogfog mogła mi kulturalnie i zrozumiale odpowiedzieć na pytanie, a ty znowu w niegrzeczny sposób, jak to zresztą jest w twoim stylu, się czepiasz? Czy ja w zadanym pytaniu, pisałam że MM jest najlepsza,czy ja w ogóle w tym poście pisałam cokolwiek o MM? Akurat w tej chwili karmię sukę Black Angus,ale też daleko mi jest do twierdzenia że to najlepsza karma.I jeszcze jedno: czy ja w moim poście pisałam że moja Luna jest dla innych psów ekspertem w wyborze karmy? [B]I skończ z tą mentalnością Kalego,jak sama piszesz,że twojemu psu coś nie smakowało to jest ok, ale jak ja się odważyłam zająknąć,że Canideo mojej suce nie smakowało,o to już popełniłam co najmniej przestępstwo i faux pas! Naucz się czytać ze zrozumieniem i zapewniam cię,że odrobina grzeczności jeszcze nikomu nie zaszkodziła [/B] Quote
mozarcik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [QUOTE][COLOR=#000000]Karma jak karma nic specjalnego[/COLOR][/QUOTE] Więc proszę w sposób kulturalny i merytoryczny uzasadnij swoje zdanie, dlaczego jest to taka słaba karma. Quote
barbarasz49 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='mozarcik']Więc proszę w sposób kulturalny i merytoryczny uzasadnij swoje zdanie, dlaczego jest to taka słaba karma.[/QUOTE] Więc w sposób kulturalny i merytoryczny pytam, w którym miejscu w moim poście piszę,że Canidae to [B][U]słaba karma?[/U][/B]:crazyeye: Quote
mozarcik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [COLOR=#000000]Więc proszę w sposób kulturalny i merytoryczny uzasadnij swoje zdanie "karma jak karma, nic specjalnego".[/COLOR] Quote
barbarasz49 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='mozarcik'][COLOR=#000000]Więc proszę w sposób kulturalny i merytoryczny uzasadnij swoje zdanie "karma jak karma, nic specjalnego".[/COLOR][/QUOTE] Mądry zdanie zrozumie.np.Martens nie potrzebował kulturalnego i merytorycznego uzasadnienia, ale u większości ludzi proces myślenia ogranicza się do wyboru spośród cudzych sądów,według instynktownego poczucia własnego interesu! Quote
mozarcik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No widocznie nie jestem mądra, więc proszę mi to mądrze wytłumacz. Quote
barbarasz49 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='mozarcik']No widocznie nie jestem mądra, więc proszę mi to mądrze wytłumacz.[/QUOTE] Głupota rozpanoszyła się dlatego, że mądrych uczono zawsze ustępować głupim. Ustępuję, nie mam zamiaru tłumaczyć czegoś,czego i tak nie zrozumiesz! Quote
mozarcik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No i kto tu jest niegrzeczny? Mądry człowiek chyba nie ma problemów z uzasadnieniem sowich wypowiedzi? Quote
barbarasz49 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='mozarcik']No i kto tu jest niegrzeczny? Mądry człowiek chyba nie ma problemów z uzasadnieniem sowich wypowiedzi?[/QUOTE] Ja nie mam problemów z uzasadnieniem czegoś,czego uzasadniać nie potrzeba, to Ty masz problemy ze zrozumieniem, a na taki problem, to ja już nic nie poradzę. I skończmy, bo robi się i straszno i śmieszno!:roll: Quote
mozarcik Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No cóż, więc nadal pozostaje mi żyć w przeświadczeniu, że nie wiesz o czym piszesz. Ale nie martw się, jakoś sobie z tym poradzę. Quote
barbarasz49 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Ależ kobitko,ja się mam o kogo martwić,bynajmniej nie muszę się martwić o ciebie :evil_lol:! Nie ma to jak mieć ostatnie słowo nie?:multi: Quote
Elia Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 [quote name='dogfog']cudowne jest to, ze jest konserwowana ziolami a nie chemia - jedyna taka karma na rynku polskim - to wszystko w temacie.[/QUOTE] Masz bardzo nikłe rozeznanie wśród karm obecnych na polskim rynku, skoro tak twierdzisz. Nawet karmy o przeciętnym składzie są już konserwowane tokoferolami. Radzę poczytać, zanim się zaczniesz wypowiadać na temat jakości karm. Quote
Recommended Posts