eliza_sk Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Żeby mi Majut szybko wrócił do formy i fruuuu w pola :) Quote
Iv_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 kasia_jot napisał(a):NO, ja wiedziałam, że kto jak kto, ale ciotka Iv_, to na pewno do nas zajrzy :loveu: Sie wie :cool3: :evil_lol: Quote
kasia_jot Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Coś mi te zdjęcia słabo wyszły, ale to wina Neski, za szybko się rusza :D Quote
kasia_jot Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cudowna Neska w cudownych mleczach (cudowne zdjęcia zrobione przez cudowną elizę_sk) :loveu: I jeszcze jedno z kumpelką Mają :evil_lol: Quote
Iv_ Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Cudowna :loveu: cudowne ;) cudowne :p cudowna :multi: Zgadzam się całkowicie z Kasia_jot :diabloti: Quote
kasia_jot Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Iv_']Cudowna :loveu: cudowne ;) cudowne :p cudowna :multi: Zgadzam się całkowicie z Kasia_jot :diabloti:[/QUOTE] O, cioteczka Ivunia do nas wpadła :loveu: Witamy, witamy :lol: Quote
eliza_sk Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 O matkooo, ale mnie pochwalono. Bez przesady - jak modelka i sceneria cudna, to i zdjęcia urocze :) Quote
Iv_ Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='kasia_jot']O, cioteczka Ivunia do nas wpadła :loveu: Witamy, witamy :lol:[/QUOTE] :loveu: Sprawdzam co u Nesulki :evil_lol: [quote name='eliza_sk']O matkooo, ale mnie pochwalono. Bez przesady - jak modelka i sceneria cudna, to i zdjęcia urocze :)[/QUOTE] Doceniam skromność, ale .......jak ktoś nie ma drygu do fotografowania to chociażby najlepszy aparat mu dano, scenerię i modelkę to i tak zrobi z tego gniot :roll:, a nie coś godnego uwagi :shake: A zdjęcia Twoje ładne, rzekłabym skromnie :p Quote
eliza_sk Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 aj tam, aj tam - dziękuję :) A ja zmieniłam avatarek, dla niepoznaki i rozróżnienia z Neskowym - a w końcu od jakiegoś stycznia Fuksek już jedynakiem nie jest :) Quote
Iv_ Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Zauważyłam nowy awatar i miałam o nim napisać, ale ja jak zawsze sto rzeczy robię na raz, to mi ciągle coś umyka :oops: Fajnie zrobiłaś, łącząc dwa zdjęcia, psiuny wyglądają super :loveu: no i rzeczywiście odróżnia się teraz od Neskowego :cool3: Ej chyba mi coś umknęło :hmmmm: nigdzie nie widziałam oficjalnego info, że Majuśka została siostrzyczką Fuksika na dobre i na złe ;) :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Iv_'] Ej chyba mi coś umknęło :hmmmm: nigdzie nie widziałam oficjalnego info, że Majuśka została siostrzyczką Fuksika na dobre i na złe ;) :evil_lol:[/QUOTE] Majuska czyli tymczasowiczka, która nigdy domu szukać nie zaczęła - to był chytry plan :diabloti: Majut właściwie ciągle jest do adopcji, przebywa u mnie nielegalnie, trochę się zasiedziała, karta wciąż niepodpisana, a ja nie mogę się doczekać kontroli przedadopcyjnej ... jakieś niepoważne te panie z tego Stowarzyszenia Obrona Zwierząt :evil_lol: A czy Majuska to siostra Fukska hmmm - na spacerach słyszymy: 1. ale śliczny kotek 2. o jaka śliczna mamusia z córeczką 3. to mama i córka ? 4. to rodzeństwo z jednej matki ? A ostatnio był u mojego taty jakiś klient, zachwycał się piesami, a po chwili usłyszałam - to kiedy będą małe pieski, bo chętnie bym nabył ... A jak usłyszał, że Majuska wycięta to był wielce zdziwiony, przecież takie cudne pieski by były. Quote
kasia_jot Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='eliza_sk']O matkooo, ale mnie pochwalono. Bez przesady - jak modelka i sceneria cudna, to i zdjęcia urocze :)[/QUOTE] Elizo, przecież wiesz, że sceneria aż taka cudna nie była, bo modelka to i owszem :evil_lol: Quote
Iv_ Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='eliza_sk']Majuska czyli tymczasowiczka, która nigdy domu szukać nie zaczęła - to był chytry plan :diabloti: Majut właściwie ciągle jest do adopcji, przebywa u mnie nielegalnie, trochę się zasiedziała, karta wciąż niepodpisana, a ja nie mogę się doczekać kontroli przedadopcyjnej ... jakieś niepoważne te panie z tego Stowarzyszenia Obrona Zwierząt :evil_lol: A czy Majuska to siostra Fukska hmmm - na spacerach słyszymy: 1. ale śliczny kotek 2. o jaka śliczna mamusia z córeczką 3. to mama i córka ? 4. to rodzeństwo z jednej matki ? A ostatnio był u mojego taty jakiś klient, zachwycał się piesami, a po chwili usłyszałam - to kiedy będą małe pieski, bo chętnie bym nabył ... A jak usłyszał, że Majuska wycięta to był wielce zdziwiony, przecież takie cudne pieski by były. Do adopcji? hahahahha oj nie oszukuj się :diabloti: podpisz lepiej te papierki, bo i tak wiadomo było od początku, że jej nie oddasz :eviltong: Jakieś niegramotne te panie ze Stowarzyszenia Obrona Zwierząt, jak jeszcze nie dopatrzyły formalności :cool3: Wiesz, pisząc "siostrzyczka" miałam na myśli współtowarzyszkę :evil_lol: Fajnie wyglądają razem Majusia i Fuksik, więc się nie dziw że ludzie chcieliby je rozmnażać :diabloti: Kasiu, czy to Ty nie szukałaś czegoś takiego do kupienia? http://www.dogomania.pl/threads/207165-Tunel-AGILITY-na-PASCALA-i-innych-od-BUDRYSKA-16.05-godz-22.00 Quote
kasia_jot Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Iv_'] Kasiu, czy to Ty nie szukałaś czegoś takiego do kupienia? http://www.dogomania.pl/threads/207165-Tunel-AGILITY-na-PASCALA-i-innych-od-BUDRYSKA-16.05-godz-22.00 Iv_, ale mnie zaskoczyłaś ;) Tak, chcę dla Neski taki tunel, ale musi być krótszy (3m to mniej więcej o połowę za dużo :D ) i wolałabym żeby nie miał siateczki (Neska ma tzw.wilcze pazury, strach pomyśleć jak mogłoby się skończyć takie zaczepienie pazura o siateczkę podczas zabawy). Bardzo dziękuję za pamięć. To miłe z Twojej strony :loveu: Quote
Iv_ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='kasia_jot']Iv_, ale mnie zaskoczyłaś ;) Tak, chcę dla Neski taki tunel, ale musi być krótszy (3m to mniej więcej o połowę za dużo :D ) i wolałabym żeby nie miał siateczki (Neska ma tzw.wilcze pazury, strach pomyśleć jak mogłoby się skończyć takie zaczepienie pazura o siateczkę podczas zabawy). Bardzo dziękuję za pamięć. To miłe z Twojej strony :loveu:[/QUOTE] :loveu: Kasia_jot, czasem czymś błysnę :cool3: ;) Dobra to jak wypatrzę inny to dam znać :p Quote
kasia_jot Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Iv_']:loveu: Kasia_jot, czasem czymś błysnę :cool3: ;) Dobra to jak wypatrzę inny to dam znać :p[/QUOTE] Oki :loveu: Quote
kasia_jot Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Odświeżę trochę wątek Nesi wykorzystując dzisiejsze spacerowe zdjęcia zrobione przez ciotkę Elizę :lol: Edited January 31, 2012 by kasia_jot Quote
kasia_jot Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Edited January 31, 2012 by kasia_jot Quote
kasia_jot Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Edited January 31, 2012 by kasia_jot Quote
kasia_jot Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Zapomniałabym o inspektorze Fuksie hihi Edited January 31, 2012 by kasia_jot Quote
mama_Alfika Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Fuks przewodnik :diabloti: Super foty :loveu: Quote
eliza_sk Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 mama_Alfika napisał(a):Fuks przewodnik :diabloti: Super foty :loveu: Przewodnik i kontroler emocji - w razie nadwyżki w którąkolwiek ze stron, rozganiał towarzystwo charakterystycznym burczeniem :diabloti: Quote
eliza_sk Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Kasiu, za duże foty wstawiłaś, teraz zobaczyłam. Quote
kasia_jot Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 eliza_sk napisał(a):Kasiu, za duże foty wstawiłaś, teraz zobaczyłam. Wieczorem poprawię Quote
Recommended Posts