Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia_jot napisał(a):
NO, ja wiedziałam, że kto jak kto, ale ciotka Iv_, to na pewno do nas zajrzy :loveu:

Sie wie :cool3: :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Iv_']Cudowna :loveu: cudowne ;) cudowne :p cudowna :multi:

Zgadzam się całkowicie z Kasia_jot :diabloti:[/QUOTE]

O, cioteczka Ivunia do nas wpadła :loveu: Witamy, witamy :lol:

Posted

[quote name='kasia_jot']O, cioteczka Ivunia do nas wpadła :loveu: Witamy, witamy :lol:[/QUOTE]

:loveu: Sprawdzam co u Nesulki :evil_lol:

[quote name='eliza_sk']O matkooo, ale mnie pochwalono. Bez przesady - jak modelka i sceneria cudna, to i zdjęcia urocze :)[/QUOTE]

Doceniam skromność, ale .......jak ktoś nie ma drygu do fotografowania to chociażby najlepszy aparat mu dano, scenerię i modelkę to i tak zrobi z tego gniot :roll:, a nie coś godnego uwagi :shake:
A zdjęcia Twoje ładne, rzekłabym skromnie :p

Posted

aj tam, aj tam - dziękuję :)

A ja zmieniłam avatarek, dla niepoznaki i rozróżnienia z Neskowym - a w końcu od jakiegoś stycznia Fuksek już jedynakiem nie jest :)

Posted

Zauważyłam nowy awatar i miałam o nim napisać, ale ja jak zawsze sto rzeczy robię na raz, to mi ciągle coś umyka :oops:

Fajnie zrobiłaś, łącząc dwa zdjęcia, psiuny wyglądają super :loveu: no i rzeczywiście odróżnia się teraz od Neskowego :cool3:
Ej chyba mi coś umknęło :hmmmm: nigdzie nie widziałam oficjalnego info, że Majuśka została siostrzyczką Fuksika na dobre i na złe ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']
Ej chyba mi coś umknęło :hmmmm: nigdzie nie widziałam oficjalnego info, że Majuśka została siostrzyczką Fuksika na dobre i na złe ;) :evil_lol:[/QUOTE]

Majuska czyli tymczasowiczka, która nigdy domu szukać nie zaczęła - to był chytry plan :diabloti: Majut właściwie ciągle jest do adopcji, przebywa u mnie nielegalnie, trochę się zasiedziała, karta wciąż niepodpisana, a ja nie mogę się doczekać kontroli przedadopcyjnej ... jakieś niepoważne te panie z tego Stowarzyszenia Obrona Zwierząt :evil_lol:

A czy Majuska to siostra Fukska hmmm - na spacerach słyszymy:
1. ale śliczny kotek
2. o jaka śliczna mamusia z córeczką
3. to mama i córka ?
4. to rodzeństwo z jednej matki ?

A ostatnio był u mojego taty jakiś klient, zachwycał się piesami, a po chwili usłyszałam - to kiedy będą małe pieski, bo chętnie bym nabył ... A jak usłyszał, że Majuska wycięta to był wielce zdziwiony, przecież takie cudne pieski by były.

Posted

[quote name='eliza_sk']O matkooo, ale mnie pochwalono. Bez przesady - jak modelka i sceneria cudna, to i zdjęcia urocze :)[/QUOTE]

Elizo, przecież wiesz, że sceneria aż taka cudna nie była, bo modelka to i owszem :evil_lol:

Posted

[quote name='eliza_sk']Majuska czyli tymczasowiczka, która nigdy domu szukać nie zaczęła - to był chytry plan :diabloti: Majut właściwie ciągle jest do adopcji, przebywa u mnie nielegalnie, trochę się zasiedziała, karta wciąż niepodpisana, a ja nie mogę się doczekać kontroli przedadopcyjnej ... jakieś niepoważne te panie z tego Stowarzyszenia Obrona Zwierząt :evil_lol:

A czy Majuska to siostra Fukska hmmm - na spacerach słyszymy:
1. ale śliczny kotek
2. o jaka śliczna mamusia z córeczką
3. to mama i córka ?
4. to rodzeństwo z jednej matki ?

A ostatnio był u mojego taty jakiś klient, zachwycał się piesami, a po chwili usłyszałam - to kiedy będą małe pieski, bo chętnie bym nabył ... A jak usłyszał, że Majuska wycięta to był wielce zdziwiony, przecież takie cudne pieski by były.

Do adopcji? hahahahha oj nie oszukuj się :diabloti: podpisz lepiej te papierki, bo i tak wiadomo było od początku, że jej nie oddasz :eviltong: Jakieś niegramotne te panie ze Stowarzyszenia Obrona Zwierząt, jak jeszcze nie dopatrzyły formalności :cool3:

Wiesz, pisząc "siostrzyczka" miałam na myśli współtowarzyszkę :evil_lol:
Fajnie wyglądają razem Majusia i Fuksik, więc się nie dziw że ludzie chcieliby je rozmnażać :diabloti:

Kasiu, czy to Ty nie szukałaś czegoś takiego do kupienia?
http://www.dogomania.pl/threads/207165-Tunel-AGILITY-na-PASCALA-i-innych-od-BUDRYSKA-16.05-godz-22.00

Posted

[quote name='Iv_']

Kasiu, czy to Ty nie szukałaś czegoś takiego do kupienia?
http://www.dogomania.pl/threads/207165-Tunel-AGILITY-na-PASCALA-i-innych-od-BUDRYSKA-16.05-godz-22.00

Iv_, ale mnie zaskoczyłaś ;)

Tak, chcę dla Neski taki tunel, ale musi być krótszy (3m to mniej więcej o połowę za dużo :D ) i wolałabym żeby nie miał siateczki (Neska ma tzw.wilcze pazury, strach pomyśleć jak mogłoby się skończyć takie zaczepienie pazura o siateczkę podczas zabawy).

Bardzo dziękuję za pamięć. To miłe z Twojej strony :loveu:

Posted

[quote name='kasia_jot']Iv_, ale mnie zaskoczyłaś ;)

Tak, chcę dla Neski taki tunel, ale musi być krótszy (3m to mniej więcej o połowę za dużo :D ) i wolałabym żeby nie miał siateczki (Neska ma tzw.wilcze pazury, strach pomyśleć jak mogłoby się skończyć takie zaczepienie pazura o siateczkę podczas zabawy).

Bardzo dziękuję za pamięć. To miłe z Twojej strony :loveu:[/QUOTE]

:loveu: Kasia_jot, czasem czymś błysnę :cool3: ;)
Dobra to jak wypatrzę inny to dam znać :p

• 8 months later...
Posted

mama_Alfika napisał(a):
Fuks przewodnik :diabloti: Super foty :loveu:

Przewodnik i kontroler emocji - w razie nadwyżki w którąkolwiek ze stron, rozganiał towarzystwo charakterystycznym burczeniem :diabloti: