Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anula42']jai on piekny- pysiolek ma jak mój Murzynek[/QUOTE]
Witam. Nowa cioteczka już drugi raz na wątku:lol: Bardzo cieszymy się:multi: Blekuś nie ma za wielu znajomych i przyjaciół:shake: Dawniej bardziej tu tłoczno było. Ładny piesek jest z Blekusia ale co z tego jak domku znaleźć nie może.
[B]Bardzo proszę wszystkie cioteczki o zaglądanie i podbijanie bazarku z mojej sygnaturki. Jest on na potrzeby naszego ulubieńca.[/B]

Posted

[B][FONT=arial narrow][SIZE=4][COLOR=#0000ff]:loveu:Zajrzyj, Blekiemu brakuje 175 zł deklaracji.........:shake::shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][COLOR=deepskyblue]
[/COLOR]

Posted

Witam. Blekuś czeka na odwiedziny cioteczek. Może cioteczka madzia_eska wejdzie dzisiaj na wątek. Nie mamy wiadomości o naszym ulubieńcu. Chcemy nowe fotki. Na osłodę stara foteczka.
[IMG]http://img864.imageshack.us/img864/594/blacky8.jpg[/IMG][

Posted

Jestem,jestem moje kochane :) jutro dzwonie i cisnę Panią Ewę o nowe informacje lub zalogowanie sie...i nie przyjmuję odmowy! :D
Tak czy siak napisze jutro jakiegos niusa co u naszego pupila :)
Jutro takze zrobie przelew i podam aktualny stan konta i nowe wplaty.
Poki co zycze wszystkim dobrej nocki :)
Do jutra cioteczki...bardzo Wam dziękuję,że gdy mnie brakuje,Wy jestescie! :))
...w własnie napisałam do Margol wiadomosc z zapytaniem o to ogloszenie w prasie nie odpisala mi jeszcze ale jak tylko odpisze dam znac co i jak...
dobranoc

Posted

[quote name='danka4u1'][img]http://i52.tinypic.com/30m20dt.jpg[/img]

[b][size=3][color=red]blekuś przypomina się ..... Odwiedźcie mnie. Czekam....[/color][/size][/b][/quote]

śliczny!!!!!!!!!!!!!

Posted

Witam cioteczki. Blekuś będzie miał niedługo porządne allegro. Tylko cioteczka, która będzie je wystawiała trochę teraz ma mało czasu, bo pisze pracę magisterską. Musimy trochę zaczekać.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']podnosimy....[/QUOTE]
Podnosimy i czekamy na wiadomości i zdjecia Blekusia.
Dziękujemy cioteczce, która trudzi się nad pracą magisterską za chęć zrobienia Allegra. Życzymy powodzenia w pracy i dużo sił..

Posted

nowa wiadomosc od Margol...niestety na czas wakacji rubryka w której wstawiamy zawsze psiaki w okresie wakacyjnym nie funkcjonuje poniewaz pokazywane sa kandydatki do Kwiatu skierniewic i dopiero od wrzesnia będą pokazywane psiaki. Margol obiecala popytać w innych miejscach ale musimy jej podesłac informacje o blackim i ładne zdjecie :D

Posted

[quote name='bakusiowa']Witam cioteczki. Blekuś będzie miał niedługo porządne allegro. Tylko cioteczka, która będzie je wystawiała trochę teraz ma mało czasu, bo pisze pracę magisterską. Musimy trochę zaczekać.[/QUOTE]

Poczekamy,poczekamy każdy jest zabiegany :( i gdzieś cały czas pędzi

Posted

nie bardzo wiem jak się tutaj poruszać i działam metodą biblijną. Black ma nowe fotki, ale mądrzejsi ode mnie je zamieszczą. Wczoraj na spacerku po lesie Black zapolował na zająca. Był oczywiście w towarzystwie suczki, z którą jest bardzo zakumplowany. Jak psy ruszyły za zającem, to poezja. Dogonić nie dogoniły, ale się przebiegły. Zając przycupnął zmęczony, a psy usiadły i straciły zainteresowanie zającem. Potem bardzo trzymały się nogi, jakby w obawie, że zając porwie opiekuna.