Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

5 znalezionych kocich maluszków rozpoczęło walkę z paskudnym katarem. 2 czują się lepiej ale 3 mają oczka w fatalnym stanie, pod zalepionymi strupami kryła się masa ropy Maleństwa rozpoczęły leczenie, od dzisiaj przebywają w klinice. W najgorszym stanie jest najmniejszy rudy kocurek. Kotki mają ok 5 tygodni, rudasek być może nawet mniej . Prosimy o każą pomoc, potrzebne jedzonko, mixol, fundusze na lecznice oraz bezcenny tymczas .

Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220
tytułem : Pomoc dla smerfików

+30zł - bazarek Sisay , Malk
+100zł - jej siostra
-750zł - lecznica

dług 620zł :(
i rośnie

Najmniejszy rudasek

czarna smerfetka

Posted

Nowy maluch żyje ale jest słabiutki, zrobię mu dziś fotki. Pozostałe piątka czuje się nieco lepiej. Aktualnie są po odrobaczeniu i mają biegunkę.
Jakby tego było mało wczoraj złapałyśmy starszą dziką kotkę z zakatarzonym maluszkiem . Mama jeszcze go musi karmić. Mamusia i malutka to trikolorki.
Zostały razem w lecznicy bo nie ma gdzie ich dać. To kolejne koszty.
W lecznicy gdzie są smerfiki mam 3 tyś nie spłaconego długu ( o innych lecznicach nie wspominam ) . Nie mogę zwlekać z kolejnymi płatnościami Jeśli ktoś mógłby pomóc bazarkiem to będę ogromnie wdzięczna !!!

Posted

Wiem,że masz straszne długi! Ja mam w mojej lecznicy też spory dług, skąd brać pieniążki na spłacanie...?
A przecież trzeba pomagać tym maleństwom!
Każdy chociaż niewielki bazarek na wagę złota - bardzo prosimy :modla:

Posted

Kotka w gorszym stanie lekarz zadecydował izolować od reszty więc płacimy teraz za 2 klatki. Dziś nowy pingwinek czuje się nieco lepiej, oczka cały czas ropieją. Jest okropnie chudy, same kosteczki.
Może ktoś dałby radę zrobić banerek?

A to nowy smerfik Pingwinek

• 2 weeks later...
Posted

Czarny maluszek w białych skarpetkach który doszedł pozniej nie przeżył. BYł w najgorszym stanie. Pozostałe 5 wyzdrowiało. Czarny kocurek i trikolorka są już w domkach. 3 nadal czekają w lecznicy. rachunek od początku urósł juz do 700zł :(

Posted

Może ktoś dałby radę zrobić kilka ogłoszeń ? albo jakiś bazarek możemy zrobić gdyby były fanty. pomoc bardzo potrzebna. do tego zbliżają się szczepienia ..

• 1 month later...