kroboy1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witam chciał bym się zapytać czy shiba inu może również biegać przy rowerze i z przodu chodzi mi czy może pomagać ciągnąć rower oczywiście żeby (POMAGAŁ) a nie ciągnął sam więc może prosił bym o odpowiedzi :razz::eviltong: Quote
Sayrel Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Hmm. Biegac moze, ale wydaje mi sie, ze nie jest to pies, ktory powinien nadmiernie ciagnac - nie ma ku temu odpowiedniej budowy. Oczywiscie jesli ma ochote niech sobie cos tam ciagnie, jednak powinienes shibe oszczedzac;) Quote
kroboy1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Siema wszystkim :D Chciał bym się zapytać jakie szelki będą najlepsze dla shiby chodzi na rower i jak by były to uniwersalne ;) ? :???: I gdzie takie można zakupić w Warszawie? :roll: Quote
olekg89 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Man maty najlepsze jako sportowe i spacerowe.Ale nie wiem czy są takie małe rozmiary? Quote
kroboy1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 No właśnie... Chodzi mi tylko o rozmiar manmatów bo słyszałem że są najlepsze :/ Więc niewiem A czy można z nim biegać jak ma 2 miesiące? I jak byście jeszcze odpisywali na pytanie o szelki Quote
Sayrel Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Za wczesnie. 7-9 miesiecy to dobry wiek, aby zaczac ostroznie jakiekolwiek treningi. A wlasciwie przyzwyczajac do roweru. Pozniej mozna psa juz stopniowo zaczac wysternowywac, choc w wypadku shiby to i tak raczej beda przejazdzki. A szelki rzeczywiscie manmata sa dobre i sa male rozmiary. Mam do adopcji mixa shiby z hasiorem, ktory w takich biega. Quote
kroboy1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Aha no dobra jak będę czegoś jeszcze potrzebowal napisze :) :D :p Quote
kroboy1 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Ale mnie chyba źle zrozmumiales juz odrazu tu napisalem nie zakladalem nowego wontku canicrossie chodzi mi o bieganie a nie o jeżdżenie :P Quote
Recommended Posts