Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Ooo! Plywajaca Kati :diabloti:

Sluchaj nie musisz przepraszac za jakos to nie wystawa fotek a Twoja galeria :loveu:[/QUOTE]

Noo :diabloti: Ale bardzo chlapała :D
Niby masz rację, ale ja bym wolała dodawać tutaj tylko te lepsze zdjęcia :eviltong:
Bo na niektóre to ja sama nie mogę patrzeć :roll:

[quote name='Misia&Ruby']To się Kati wyszalała :D Ekstra są te zdjęcia psiaków w biegu :)[/QUOTE]

I to bardzo, było naprawdę świetnie :p
Dzięki :)

Posted

[quote name='deer_1987']Bo za duzo marudzisz :diabloti:[/QUOTE]

Dzięki :diabloti:
A jak już tak marudzę, to pomarudzę wam jeszcze :evil_lol:
W czwartek idziemy do szkoły :-(
Z jednej strony to fajnie, wreszcie poznam moją nową klasę, którą od dawna chce poznać, ale z drugiej strony, trzeba będzie rano wstawać...
Będzie dużo lekcji i mało wolnego czasu :-(
Dobra skończyłam marudzić :diabloti:

Posted

[quote name='Collie']Ja tam widzę tylko zdjęcia dobrej jakości :D
Ślicznie :loveu:[/QUOTE]

A ja nie :eviltong::eviltong:
Np. te zdjęcia na których pływa należą do tych złych :lol:
Dzięki ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Ja zaczynam studia 6 wrzesnia a 3 pazdziernika drugie - i tak przez 2 lata dwa kierunki na raz :diabloti:[/QUOTE]

Dwa kierunki naraz? A nie będziesz miała zajęć w tym samym czasie?
A jakie kierunki wybrałaś?

Phi, tylko dwa lata :diabloti:
Ja tu jeszcze z cztery będę się męczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Paula03']Dzięki :diabloti:
A jak już tak marudzę, to pomarudzę wam jeszcze :evil_lol:
W czwartek idziemy do szkoły :-(
Z jednej strony to fajnie, wreszcie poznam moją nową klasę, którą od dawna chce poznać, ale z drugiej strony, trzeba będzie rano wstawać...
Będzie dużo lekcji i mało wolnego czasu :-(
Dobra skończyłam marudzić :diabloti:[/QUOTE]

Łączę się z Tobą w bólu :evil_lol:
A Ty tez do liceum, jaki kierunek :) ?

Posted

[quote name='Paula03']Dwa kierunki naraz? A nie będziesz miała zajęć w tym samym czasie?
A jakie kierunki wybrałaś?

Phi, tylko dwa lata :diabloti:
Ja tu jeszcze z cztery będę się męczyć :evil_lol:[/QUOTE]
Oba kierunki sa glownie przez neta, jedynie 2-3 dni w miesiacu (na jednym 1, na drugim 2) musze jechac do szkoly na spotkania no i oczywiscie na egzaminy.

Hmm ciezko okreslic kierunki bo takiego zawodu nie macie :diabloti: Ale jedno to pacjenci z rakiem a drugie opieka nad starszymi (oba zawody daja kwalifikacje).

4 lata tez szybko zleci :diabloti:

Posted

[quote name='Collie']Łączę się z Tobą w bólu :evil_lol:
A Ty tez do liceum, jaki kierunek :) ?[/QUOTE]

Ja do technikum ;) Ekonomicznego :)
A ty jaki profil?

[quote name='deer_1987']Oba kierunki sa glownie przez neta, jedynie 2-3 dni w miesiacu (na jednym 1, na drugim 2) musze jechac do szkoly na spotkania no i oczywiscie na egzaminy.

Hmm ciezko okreslic kierunki bo takiego zawodu nie macie :diabloti: Ale jedno to pacjenci z rakiem a drugie opieka nad starszymi (oba zawody daja kwalifikacje).

4 lata tez szybko zleci :diabloti:[/QUOTE]

To ty się będziesz w domu uczyć? Fajnie :)
Wybrałaś sobie świetne kierunki, naprawdę ;)

No nie wiem :diabloti:

Posted

[quote name='Paula03']
To ty się będziesz w domu uczyć? Fajnie :)
Wybrałaś sobie świetne kierunki, naprawdę ;)

No nie wiem :diabloti:[/QUOTE]
Glownie w domu, czasami w szkole zeby sie spotkac z innymi. To jest o tyle dobre ze mozna extra dorobic sobie do studiow bo juz za same ksiazki na pierwsze kursy to ok 500 zl (ponad 1000 kr) a to nie koniec wydatkow.... Kierunki sa dalsza czescia mojej wczesniejszej szkoly. Ciekawie sie zapowiadaja ale bedzie ciezko, to juz wiem :diabloti:

Zleci, zleci :D Zobacz jak ja mam w pracy mowie dzien dobry w poniedzialek i zaraz na "drugi" dzien mowie dowidzenia milego weekendu w piatek...

Posted

[quote name='deer_1987']Glownie w domu, czasami w szkole zeby sie spotkac z innymi. To jest o tyle dobre ze mozna extra dorobic sobie do studiow bo juz za same ksiazki na pierwsze kursy to ok 500 zl (ponad 1000 kr) a to nie koniec wydatkow.... Kierunki sa dalsza czescia mojej wczesniejszej szkoly. Ciekawie sie zapowiadaja ale bedzie ciezko, to juz wiem :diabloti:

Zleci, zleci :D Zobacz jak ja mam w pracy mowie dzien dobry w poniedzialek i zaraz na "drugi" dzien mowie dowidzenia milego weekendu w piatek...[/QUOTE]

No tak, to wszystko trochę kosztuje, ale chyba warto ;)
A tu się zgodzę :D

[quote name='Collie']A no tak technikum to cztery lata, fajnie, ja liceum, profil pedagogiczny ;)[/QUOTE]

U nas nie było takiego profili, a szkoda, bo wydaje się fajny :)

Posted

[quote name='deer_1987']
[/QUOTE]

Onkologia i geriatria? Czy o coś innego chodzi :)?

Posted

[quote name='sator_k_']Onkologia i geriatria? Czy o coś innego chodzi :)?[/QUOTE]
Dziedziny jako takie zgadza sie, ale samego tego zawodu plus tytulu nie macie :diabloti: to cos pomiedzy pielegniarka a lekarzem.

Posted

[quote name='sator_k_']Nie, u nas to są specjalizacje lekarskie, czyli najpierw 6 lat studiów, a potem kolejne lata specjalizacji :)[/QUOTE]
No wlasnie a ja na lekarza nie ide ;) Ale z kolei obowiazkow bede miec wiecej niz pielegniarka dlatego mowie ze to cos takie pomiedz :)

Posted

4 lata szybko zlecą naprawdę :D pierwsza klasa mi przeleciała w błyskawicznym tempie w sumie to tak żyłam sobie od weekendu do weekendu, bo można było przez dwa dni chociaż trochę odsapnąć. Szkoda tylko że wakacje minęły równie szybko