Karmelkowie Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 18 godzin temu, bakusiowa napisał: Pani Teresko. Pamiętam o Pani zwierzaczkach. Miałam zamiar zrobić dla nich Gwiazdkę. W zeszłym roku kupiłam jakąś inna karmę. Nie był to Bosch. Dla kotków był Feliks. Proszę napisać jakie smaki lubią. Witam pania obojętnie jakie smaki mogą być ,dziekuje pani bardzo . Pozdrawiam serdecznie Teresa . Quote
Karmelkowie Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 7 godzin temu, agusiazet napisał: Zamówiłam Bosch senior 12,5 kg oraz 12 x 100 gr, saszetki feliks wybór dań mięsnych:) Życzę smacznego i pozdrawiam:) Dziekuje bardzo pani Ago .Pozdrawiam Quote
bakusiowa Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Pani Teresko. Co słychać u zwierzaczków? Czy wszystkie są zdrowe? Po zmianach na dogomanii wszystkie zdjęcia poznikały. Może da Pani radę zamieścić jakieś zdjęcie stadka. Quote
Karmelkowie Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Na razie na szczęście zwierzaki mam zdrowe rok temu karmelek pies miał wycinanego guzka na szczęście nie było to nic rakowego . Quote
Karmelkowie Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 38 minut temu, bakusiowa napisał: Pani Teresko. Co słychać u zwierzaczków? Czy wszystkie są zdrowe? Po zmianach na dogomanii wszystkie zdjęcia poznikały. Może da Pani radę zamieścić jakieś zdjęcie stadka. Postaram się zamiescic zdjęcia mojej gromadki Quote
Karmelkowie Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Przedstawiam moją kochaną ferajne. Quote
bakusiowa Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Cudne stadko. Są cztery kotki czy pięć? Albo jeden ma dwa zdjęcia albo dwa są bardzo podobne. Quote
Karmelkowie Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 41 minut temu, bakusiowa napisał: Cudne stadko. Są cztery kotki czy pięć? Albo jeden ma dwa zdjęcia albo dwa są bardzo podobne. Dzien dobry jest 5 kotow bo 2 kotki sa tego samego umaszczenia .Na imie maja Majka Gucio Malusia Filemon Herwis no i oczywiście piesek Karmelek . Quote
bakusiowa Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Pani Teresko. Jak daje Pani radę wyżywić tyle mordek? Quote
Karmelkowie Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 7 godzin temu, bakusiowa napisał: Pani Teresko. Jak daje Pani radę wyżywić tyle mordek? Witam przyznam się ze ciężko jest Pozdrawiam . Quote
Karmelkowie Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 Godzinę temu, Karmelkowie napisał: Witam przyznam się ze ciężko jest Pozdrawiam . A pani ma tylko jednego pieska . Quote
Karmelkowie Posted December 7, 2016 Author Posted December 7, 2016 O 2016-12-06 o 06:27, Karmelkowie napisał: A pani ma tylko jednego pieska . Witam pani Ago,chcialam napisac ze otrzymałam dzisiaj karme od pani dla moich zwierzakow dziekujez całego serca Pozdrawiam .Teresa Quote
agusiazet Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 18 godzin temu, Karmelkowie napisał: Witam pani Ago,chcialam napisac ze otrzymałam dzisiaj karme od pani dla moich zwierzakow dziekujez całego serca Pozdrawiam .Teresa Super, smacznego:) Quote
Karmelkowie Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 2 godziny temu, agusiazet napisał: Super, smacznego:) Zwierzaki bardzo dziekuja ,wstawiłam wyrzej zdjęcia mojej gromadki . Quote
Karmelkowie Posted January 2, 2017 Author Posted January 2, 2017 6 godzin temu, agusiazet napisał: Jak tam zwierzaki stoją z karmą? Witam mam karme dla karmelka ta co pani zakupila ,gorzej stoje z karma dla kotow bo jest ich trochę .Pozdrawiam Quote
agusiazet Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Zatem coś dla nich zakupię i prześlę do Pani:) Adres do Pani jest tutaj gdzieś na wątku, prawda? Quote
agusiazet Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Adresu nie znalazłam, poproszę zatem o jego przesłanie na PW. Czy kotom tylko karmę mokrą, czy suchą też? Quote
bakusiowa Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Pani Teresko. Zamówiłam karmę dla Karmelka -Bosch z jagnięciną. Tylko proszę od razu nie zmieniać całkowicie. Przynajmniej przez tydzień dodawać po trochu do karmy poprzedniej bo inaczej może być rewolucja żołądkowa. Kupiłam też Felixa dla kotków. Karma będzie w tym tygodniu. Jak dostanę wiadomość to dam znać. Quote
Karmelkowie Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Pani Teresko. Zamówiłam karmę dla Karmelka -Bosch z jagnięciną. Tylko proszę od razu nie zmieniać całkowicie. Przynajmniej przez tydzień dodawać po trochu do karmy poprzedniej bo inaczej może być rewolucja żołądkowa. Kupiłam też Felixa dla kotków. Karma będzie w tym tygodniu. Jak dostanę wiadomość to dam znać. Witam pani Malgosiu dziekuje bardzo Pozdrawiam. Quote
agusiazet Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Adresu nie otrzymałam:( Więc i nic nie wysłałam:(: Quote
Karmelkowie Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 4 godziny temu, agusiazet napisał: Adresu nie otrzymałam:( Więc i nic nie wysłałam:(: Napisalam pani pare dni temu na prywatna wiadomość Mój adres i telefon. Quote
bakusiowa Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Pani Teresko. Mam przygarniętego prawie takiego samego buraska z identycznymi zielonymi oczami. Paczka może będzie jutro. Quote
Karmelkowie Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Pani Malgosiu a to jest kotka czy kocurek te 2 buraski co mam ta sa kotki . Quote
Recommended Posts