Ulka18 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 PANDA-malutki piesek , przepiękny mieszaniec jak miś panda PANDA to piesek z wybiegu za drewutnią. Jest biała z oryginalnym umaszczeniem głowy, puszysta i kudłata, ma około lat 2-3. Trafiła do schroniska w pażdzierniku' 2005 z Ostrowca Św. Spokojna, leciutko jakby przestraszona, ale wiadomo ze nie była przyzwyczajona do obgłaskiwania. Na rękach u Kierownika wygląda przepięknie. Byłaby ozdobą domu i obiektem pytań przechodniów, kto zechce dać jej domek? Reszta zdjec jest tutaj : http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=13&sort=imie&pid=731 PANDA PIEKNIE PROSI O AUKCJE NA ALLEGRO. Quote
Ulka18 Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Lupe dziekuje za piekny banerek :crazyeye: :p Panda jest wyjatkowa sunia, mam nadzieje, ze szybko znajdzie dom. Quote
Ulka18 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Oj o takich kierownikow to ciezko w naszych bezwzglednych czasach...a Pandusia szuka domu...kto wystawi mala sunie na allegro?? Prosimy. Quote
Ulka18 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Hop Maly Misiu! Moze allegro pomoze znalezc ci domek... Quote
Ulka18 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Hop Maly Misiu! Moze allegro pomoze znalezc ci domek... Quote
Ulka18 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Nikt sie Pandusia nie interesuje :shake: A to taka kochana sunia. Quote
Ulka18 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Nikt sie Pandusia nie interesuje :shake: A to taka kochana sunia. Bardzo prosimy o allegro dla Pandy... Quote
irma Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ja chętnie sunię na allegro wystawię a może coś więcej o niej napiszcie Quote
Ulka18 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Haniu, nie wiedzialam, ze masz konto na allegro :oops: Dziekuje Ci. Wieczorem cos napisze i wysle na pw. Jeszcze raz wielkie dzieki. Ta sunia zapadla mi w serce i bardzo chcialabym znalezc jej dobry dom. Quote
żabka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ulka ja też mogę wystawić Pandę na allegro jakby coś :p . Tylko właśnie coś więcej o niej by się przydało.... Quote
Ulka18 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Kochane Dziewczyny, wreszcie dostalam kod aktywacyjny allegro :multi: Na schronisko nie udalo sie zalatwic (moze allegro nie spodziewalo sie zyskow po schronisku), ale ja wreszcie dostalam. I zaczelam swoje pierwsze aukcje. Mam nadzieje,ze skutecznie zaczne prezentowac zapomniane mieleckie psiaki. Dziekuje Wam za chec pomocy. Zobaczcie jak mi to wyszlo :oops: http://www.allegro.pl/item102485219_panda_jak_maly_mis.html Na razie nikt sie Pandusia nie interesowal, ale nie trace nadziei... Quote
Ulka18 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Pandusia czeka...nie ma wielkich wymagan, tylko dobry,kochajacy domek. Quote
Ulka18 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Wznowilam aukcje kochanej Pandusi. Mam nadzieje, ze domek juz wkrotce sie znajdzie... Quote
Ulka18 Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Dziekujemy za pamiec o naszej Pandusi...moze ten weekend przyniesie jej domek. Tak bysmy bardzo chcieli. Moze taka wiadomosc dostaniemy ze schroniska (w weekendy jst najwiecej adopcji,jak wszedzie zreszta). Quote
Kar0la Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Hmm. Kogo ja tu widzę, cioteczko Akucho :hand: Wszystkie małe sunieczki pokazywać się fanclub czuwa. Pandusia po domek marsz. P.S. Może ściągniemy tu cioteczkę Re-a? Ostatnio szukanie domków idzie jej świetnie... Quote
Kar0la Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A cioteczka Akucha to jeszcze nie w pracy?:cool3: A Pandusia nie jest w domku tymczasowym w Łodzi u naszego Myszonka? Może to nie ta Panda? A dla Pana Kierownika :Rose: Już pisałam na naszym łódzkim wątku, że mieleckiego kierownika powinno się sklonować i rozesłać po jednym do każdego schroniska... Quote
Ulka18 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Jesli cioteczk Re-a ma taka dobra reke do adopcji, sciagajcie ja jak najpredzej :p Pandusia powinna juz dawno grzac jakas kanape. Quote
Kar0la Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Śliczna jest. Musi znaleźć domek. Cioteczkę Re-a ściągniemy jak tylko odstawi Zębatke do Krakowa. Quote
Recommended Posts