Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ageralion']Juz po wizycie. Bardzo fajna rodzinka ale wola psiaka ze Szczecina, bo chca najpierw go poznac i zobaczyc reakce na dzieciaczki, dopiero pozniej podjac decyzje. Przykro mi Zeusku :([/QUOTE]

Zeusek też znajdzie:loveu:

A z tymi ogonami to rzeczywiście ciężko... Ciągle się cieszą i nieważne czy akurat przy szafie, ścianie czy najlepiej jak się wita przy ościeżnicy drzwi...:shake: Ściana w czerwone kropki do malowania...

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nes2009']Zeusku, nikt do Ciebie nie chce zaglądać. Hopsaj na pierwsza strone. Piękny jesteś. Gdzie te domki???[/QUOTE]
Ja zaglądam cały czas. Martwię się co z tymi guzami :-(

Posted

[quote name='_Goldenek2']Też zaglądam, ale co tu pisać jak domku nie widać :([/QUOTE]
nie ważne co pisac cokolwiek byle wyskoczył do góry może wtedy i szanse większe

Posted

No cioteczki Kochane :smile::smile::smile:

Mam najświeższe informacje z Domku Tymczasowego, oto info:

"Jesli chodzi o Zeusa to przesuper pies,totalny blokowiec,wystarczy mu 5 min spaceru ,siusiu kupka i juz chce do domu,w mieszkaniu tez swietnie sobie radzi ,jest troszke nieufny w stosunku do obcych ale znajomych zalizałby na smierc. J
Jesli zas chodzi o jego zdrowko to guzki ktore ma to tłuszczaki,jak tylko nabierze ciałka bedzie kastrowany i usuniemy mu te guzki,miał tez drobne problemy z oczami tzn dosc mu ropiały ale mu wyleczyłam sama okładami z herbaty,ma niewielki przerost trzeciej powieki i czasem jak długo chodzimy po łace i naleci mu pyłkow to troszke ropieja, ale zaraz mu robię okłady i jest git. Z jedzeniem tez jest troszke kłopot bo to RESZTKOWIEC i nie bardzo chce jesc sucha ,ale mieszam mu jedne z drugimi i jakos zjada,choc pogoda nie sprzyja opychaniu sie ,raczej pije hektolitry wody.Tak wiec psiak ma sie dobrze,moja Buffi bez problemu sie z nim dogadała(chyba jej pomnik postawie za cierpliwosc,to juz 9 pies u mnie) tylko te guzku usunac i bedzie FUNKIEL NOWKA ,MAŁO SMIGANY POZDRAWIAM BUZIOLE"

I co podoba sie :razz:

Posted

[quote name='elzunia']A tu ucichło coś a tu trzeba DS znaleźć[/QUOTE]
Najpierw wycięcie guzków i kastracja, a domek??? może, może już całkiem blisko, jeśli pewna rodzinka go pokocha? :p

Posted

[quote name='Kapsel']Najpierw wycięcie guzków i kastracja, a domek??? może, może już całkiem blisko, jeśli pewna rodzinka go pokocha? :p[/QUOTE]
musi sie znaleźć Kapselku po prostu musi i się znajdzie prawda???????????

Posted

[quote name='marta0731']Oj ta nasza Kapsel zawsze coś trzyma w zanadrzu;)[/QUOTE]
Sprawa się bardzo skomplikowała. Miałam nadzieję, że przyszła/niedoszła rodzina Karolka pokocha Zeuska, ale z wieści z ostatniej chwili wynika, że Karolek nadal potrzebuje pomocy :-(

Posted

[quote name='Kapsel']Sprawa się bardzo skomplikowała. Miałam nadzieję, że przyszła/niedoszła rodzina Karolka pokocha Zeuska, ale z wieści z ostatniej chwili wynika, że Karolek nadal potrzebuje pomocy :-([/QUOTE]na watku Karolka była mowa jeszcze o jakims emerycie zainteresowany nim ale niepodobały sie jego wypowiedzi ja bym go całkem nie skreslała ,nieraz ludzie gadaja co im slina na jezyk przyniesie, wazne sa ich uczynki a nie to co mowia, bo mowia nieraz bardzo pieknie i to tylko ich jedyna zaleta