agaga21 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 nasz 3-łapek (btw. mix amstaffa) bardzo szybko znalazł dom po artykule w gazecie. Quote
Ula83 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 a co tam u Farcika słychać (oprócz tego, że cierpliwie i grzecznie czeka na nowy domek)? Quote
moni12 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ula83 napisał(a):a co tam u Farcika słychać (oprócz tego, że cierpliwie i grzecznie czeka na nowy domek)? No taka cisza u słoneczka, nie wiadomo co dalej . Quote
magiraf Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Wiem tylko, ze malgos przeslala ogloszenia dalej, ale narazie cisza... Quote
Panca Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 strasznie malo sie dzieje w sprawie adopcji farcika...kurcze ...:( Quote
anhata Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Oby cierpliwosc obecnych opiekunów była jak najdluzsza. Quote
dalmibea Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Od MalgosMalgos dostalam maila z prosba o pomoc dla Farta , zaczelam szukac dla niego DS ; znajoma wolontariuszka Claudia pomagala mi w ogloszeniach i na jedno z jej ogloszen odezwala sie pani zainteresowana Fartem . Niestety jak wiecie mieszkam w Niemczech i zainteresowana pani mieszka tez w Niemczech Jezeli MalgosMalgos chce niech sie ze mna skontaktuje to podam je kontakt do Claudi i moze sama porozmawiac z nia ale po niemiecku albo angielsku i dowie sie tak szczegolow . Quote
magiraf Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 MalgosMalgos, czy sa jakies nowe wiesci w sprawie Farciatka? Quote
dalmibea Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 czy to jest jeszcze aktualne ? Szuka Farcik domu , czy go juz znalazl ? Quote
AnnaA Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ktoś znów jeszcze się nie obudził. Jest zainteresowany adopcją Farcika, brak jedynie odpowiedzi na tę ofertę. Niech mi ktoś wytłumaczy co się dzieje? Z tego co wiem śledząc wątek, Farcik nadal szuka domku. Dzięki wielkie dalmibea za pomoc i zaangażowanie. Może ktoś odpowiedzialny za los Farcika w końcu się odezwie. Quote
magiraf Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 AnnaA napisał(a):Ktoś znów jeszcze się nie obudził. Jest zainteresowany adopcją Farcika, brak jedynie odpowiedzi na tę ofertę. Niech mi ktoś wytłumaczy co się dzieje? Z tego co wiem śledząc wątek, Farcik nadal szuka domku. Dzięki wielkie dalmibea za pomoc i zaangażowanie. Może ktoś odpowiedzialny za los Farcika w końcu się odezwie. A do kogo zostala przeslana info, ze ktos jest zainteresowany adopcja Farciolka? Quote
magiraf Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 AnnaA napisał(a):Post 362 z 24 marca Dzieki za info, nie doczytalam tego postu! Ponawiam wiec jeszcze raz apel do osob, ktore zajmuja sie bezposrednio Fartem o odzew! Potrzebne sa jak najswiezsze dane, ktore trzeba szybko przekazac Claudii. AnnaA, dzieki wielkie za pomoc! Quote
AnnaA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Znacie może jakiś sposób, żeby uaktywnic ludzi którym dobro Farcika leży na sercu? Ja mogę tylko zadzwonic do red, która założyła wątek. Quote
magiraf Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 AnnaA napisał(a):Znacie może jakiś sposób, żeby uaktywnic ludzi którym dobro Farcika leży na sercu? Ja mogę tylko zadzwonic do red, która założyła wątek. Jezeli masz tele do red to zadzwon prosze, ja przekazalam info dalej i Anitka_happy ma dzisiaj tez zadzwonic do osoby, ktora sie opiekowala Fartkiem na poczatku Quote
red Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Ja mam niewiele wspólnego ze sprawą Farta, założyłam wątek na prośbę Kasi G. ze schroniska. Nie mam już telefonu do pana, u którego jest Fart, ale powinna mieć z nim kontakt Kasia G. Komu mam podać tel do niej na pw? Ja w sprawie Farta nie podejmę decyzji o adopcji. Quote
anita_happy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 magiraf napisał(a):Jezeli masz tele do red to zadzwon prosze, ja przekazalam info dalej i Anitka_happy ma dzisiaj tez zadzwonic do osoby, ktora sie opiekowala Fartkiem na poczatku 507 237 447 - tel do Kasi Gromskiej Quote
AnnaA Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Czy ktoś już dzwonił do Kasi G. Kochana Kasiu napisz, że już Ci wiadomo o szansie Farcika! Quote
anhata Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Anito, dzwoniłaś ? Teraz jest już późno bym zadzwoniła. Jeśli Ci sie nie udało, to ja jutro to zrobię. Sprawa pilna.. Quote
anhata Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dwzoniłaam właśnie do Kasi.Ma kontakt z obecnyi właścicielami na dogo. Sprawą się zajmie. Anita_happy już ją wczdesniej powiadomiła. Super! Quote
Recommended Posts