Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Od MalgosMalgos dostalam maila z prosba o pomoc dla Farta , zaczelam szukac dla niego DS ;
znajoma wolontariuszka Claudia pomagala mi w ogloszeniach i na jedno z jej ogloszen odezwala sie pani zainteresowana Fartem .
Niestety jak wiecie mieszkam w Niemczech i zainteresowana pani mieszka tez w Niemczech
Jezeli MalgosMalgos chce niech sie ze mna skontaktuje to podam je kontakt do Claudi i moze sama porozmawiac z nia ale po niemiecku albo angielsku i dowie sie tak szczegolow .

Posted

Ktoś znów jeszcze się nie obudził.
Jest zainteresowany adopcją Farcika, brak jedynie odpowiedzi na tę ofertę.
Niech mi ktoś wytłumaczy co się dzieje?
Z tego co wiem śledząc wątek, Farcik nadal szuka domku. Dzięki wielkie dalmibea za pomoc i zaangażowanie. Może ktoś odpowiedzialny za los Farcika w końcu się odezwie.

Posted

AnnaA napisał(a):
Ktoś znów jeszcze się nie obudził.
Jest zainteresowany adopcją Farcika, brak jedynie odpowiedzi na tę ofertę.
Niech mi ktoś wytłumaczy co się dzieje?
Z tego co wiem śledząc wątek, Farcik nadal szuka domku. Dzięki wielkie dalmibea za pomoc i zaangażowanie. Może ktoś odpowiedzialny za los Farcika w końcu się odezwie.

A do kogo zostala przeslana info, ze ktos jest zainteresowany adopcja Farciolka?

Posted

AnnaA napisał(a):
Post 362 z 24 marca

Dzieki za info, nie doczytalam tego postu! Ponawiam wiec jeszcze raz apel do osob, ktore zajmuja sie bezposrednio Fartem o odzew! Potrzebne sa jak najswiezsze dane, ktore trzeba szybko przekazac Claudii. AnnaA, dzieki wielkie za pomoc!

Posted

Znacie może jakiś sposób, żeby uaktywnic ludzi którym dobro Farcika leży na sercu? Ja mogę tylko zadzwonic do red, która założyła wątek.

Posted

AnnaA napisał(a):
Znacie może jakiś sposób, żeby uaktywnic ludzi którym dobro Farcika leży na sercu? Ja mogę tylko zadzwonic do red, która założyła wątek.

Jezeli masz tele do red to zadzwon prosze, ja przekazalam info dalej i Anitka_happy ma dzisiaj tez zadzwonic do osoby, ktora sie opiekowala Fartkiem na poczatku

Posted

Ja mam niewiele wspólnego ze sprawą Farta, założyłam wątek na prośbę Kasi G. ze schroniska. Nie mam już telefonu do pana, u którego jest Fart, ale powinna mieć z nim kontakt Kasia G. Komu mam podać tel do niej na pw? Ja w sprawie Farta nie podejmę decyzji o adopcji.

Posted

magiraf napisał(a):
Jezeli masz tele do red to zadzwon prosze, ja przekazalam info dalej i Anitka_happy ma dzisiaj tez zadzwonic do osoby, ktora sie opiekowala Fartkiem na poczatku

507 237 447
- tel do Kasi Gromskiej