Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Jeju jaką miałam koszmarną noc! Aż się Wam poskarżę...

Około 2 obudziło mnie łaskotanie - właczyłam lampkę, patrzę a po mojej ręce idzie kleszcz! No to go zdjęłam, zrobiłam mu krzywdę, zgasiłam światło... i już mnie całe cialo swędziało jak szalone. NIe mogłam zasnąć. Drapałam się ciągle. W końcu zasnęłam i obudziło mnie łaskotanie na szyi. Kolejny kleszcz!!!

Do rana znalazłam 5!!!! wszystkie na mnie.

Zmieniałam wieczorem pościel, więc to musiały być świeżutkie kleszcze prosto z łąki... psy zakroplone kropelkami i biedne kleszcze szukały innej ofiary...

Posted

:crazyeye::crazyeye:-skąd u Was tyle kleszczy....:shake:..paskudztwo obrzydliwe.

Na samą myśl wsio mnie swędoli :angryy:. Nie ma wyjścia Neris musisz tyż się skropić...

Posted

Kleszcze tej zimy cały czas szukały żeru, a teraz tym bardziej. Nie było mrozów ani grubej pokrywy śnieżnej to sobie chodzą jak szalone i mnożą sie diabelstwa.
Moim psicom tez nie przerywałam nakrapiania tej zimy . Boje sie tego diabelstwa.
Niezła nockę miałaś cioteczko

Posted

Neris napisał(a):
No przecież widać - cały bok wyszarpany.

Kurcze faktycznie, wiesz patrzyłam głównie na psiaka a to uznałam za tło (poduszka, kocyk itd). No to powiem że hmm niezły tapicer :)

Posted

Hahhahhah i niech mi kto powie, ze Hektor to nie artysta!
Obchód? Jasne, że tak. Przecież muszą sprawdzić wszystko po swojemu, czy coś sie nie zmieniło, czy patyczki na swoich miejscach, czy dołki nie zasypane itp.
To nie taki zwyczajny obchód - to zwiady!

Posted

Toniuś , pycholek mój siwutki :loveu: po schodach juz powolutku wchodzi...
Oj , już jest starszym panem.Całą swoją sylwetką to pokazuje.

A Dumcia, panna forsycje do wazonu chce zerwać????
Tylko Hekus wolał pod niebieski kocyk ;)

Cuda nie psy:loveu: