Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątek założyłam na prośbę kolegi z pracy, ale jest już nieaktualny - Fafik znalazł dom :)
Szczegóły na 7 str. wątku :)

[FONT=Arial]Witajcie,
5 czerwca rano w Marianowie (koło Leszna, koło Warszawy :) przybłakał się nieduży pies (wielkość dużego jamnika). Na oko młody - ze 3 lata.
[/FONT]

[FONT=Arial]Ładny, zadbany, grzeczny, z czerwoną obrożą, wyraźnie chowany w mieszkaniu, czysty, białe ząbki :), nie boi się samochodów (chce do nich wsiadać), bawi się z dziećmi, chodzi się załatwiać za bramę na ulicę, nie szczeka ani nie warczy, tylko merda odgonem i chce się bawić. Bardzo miła psinka. [/FONT]
[FONT=Arial]Wyraźnie albo ktoś go wywiózł do pobliskiego lasu i zostawił, albo komuś zaginął/uciekł.
Niestety nie ma nas ciągle w domu i nie mamy możliwości zaopiekować się tym przemiłym zwierzakiem. Jeśli nikt się nie znajdzie - to nie wiem co….
[/FONT]

[FONT=Arial]CHĘTNY DO ZAOPIEKOWANIA JEST PROSZONY O KONTAKT :) Nr. telefonu 519 127 664[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial]Piotrek[/FONT]
Piotrek nie może go zatrzymać, nie martwię się o to, że nie znajdzie mu domu, bo pies jest zjawiskowy i pewnie zaraz ktoś sie na niego skusi... Nie chciałabym, żeby trafił do nieodpowiedniego domu... Jeśli macie jakieś pomysly, rady, a najlepiej super domki;) .. Dajcie znać.

I zdjęcia cudnego Fafika :D

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem!!! Andzike usuń przezornie nr telefonu z maila, dobrze? Jedno allegro i taki pies znajdzie dom w trzy minuty! Myślę, ze on komuś jednak zginął. Trzeba ogłoszenia przeglądać, ktoś może za nim tęsknić...

Posted

mamanabank napisał(a):
Jestem!!! Andzike usuń przezornie nr telefonu z maila, dobrze? Jedno allegro i taki pies znajdzie dom w trzy minuty! Myślę, ze on komuś jednak zginął. Trzeba ogłoszenia przeglądać, ktoś może za nim tęsknić...

Mamanabank telefon jest mój ;)

Sankja napisał(a):
Ale to numer do Andzike :p więc co się pieklisz dupo biskupa :eviltong:

:D:D

Bosh ... ;) Prawdziwa natura zawsze wyjdzie na wierzch ;)

Posted

Ja już sama nie wiem, może ktos go celowo "zgubił":shake: w końcu wakacje za pasem...
Piotrek szuka mu domu na własną rękę, boję się, że ktoś się w nim zakocha nieodpowiedni :(
Zaraz napisze do Kora, może ktoś o niego na Paluchu pytał...

Posted

Mantis napisał(a):
Już napisałam do Kory i podałam wątek pięknoty. Też myślę, że komuś zwiał.

Dzięki Mantis !!! :)
Z takim wsparciem szybko wyślemy Fafika z powrotem do jego domu :D

Posted

Sankja napisał(a):
Andzike, wyedukuj go zatem i powiedz, żeby nie oddawał byle komu, bo za kilka lat ponownie może znaleźć go w lesie.

Już mu dzisiaj trułam ;) Jutro ciąg dalszy ;) Mam nadzieję, że nawet jesli znajdzie mu jakiś dom, to da mi go "prześwietlić" ;)

Posted

Fafi jest cudny :loveu: Istnieje jeszcze opcja, ze stracił dom, bo z 'yorecka' wyrósł mniej yorkowaty. Do mnie własnie zaczynaja dzwonic z ogloszen Diny, chetnie sie podziele jak bedzie wiecej fajnych domkow :)

Posted

przecież to york jak malowany tyle że nie obcięty! pewnie nawiał komuś albo ot tak sie zagubił! proponuje dodać w tytule watku słowo york :) sądze że ktoś może go szukać

Posted

argusiowa napisał(a):
przecież to york jak malowany tyle że nie obcięty! pewnie nawiał komuś albo ot tak sie zagubił! proponuje dodać w tytule watku słowo york :) sądze że ktoś może go szukać

Tyle, że z niego to taki mocno wyrośnięty york, jak z mojej Nelki jamnik ;) Podobno jest taki przed kolano, większy od jamnika...

Posted

darusia napisał(a):
Jak własciciel psiaka się nie znajdzie to mogę zaoferować DT ;) jak będzie taka potrzeba.

Świetnie!
A jak się znajdzie zaoferujesz DT innemu kudłaczkowi? :)

Czy zgadzadz się na wizytę którejś z wolnotariuszek u siebie?