Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wątek założyłam na prośbę kolegi z pracy, ale jest już nieaktualny - Fafik znalazł dom :) Szczegóły na 7 str. wątku :) [FONT=Arial]Witajcie, 5 czerwca rano w Marianowie (koło Leszna, koło Warszawy :) przybłakał się nieduży pies (wielkość dużego jamnika). Na oko młody - ze 3 lata.[/FONT] [FONT=Arial]Ładny, zadbany, grzeczny, z czerwoną obrożą, wyraźnie chowany w mieszkaniu, czysty, białe ząbki :), nie boi się samochodów (chce do nich wsiadać), bawi się z dziećmi, chodzi się załatwiać za bramę na ulicę, nie szczeka ani nie warczy, tylko merda odgonem i chce się bawić. Bardzo miła psinka. [/FONT] [FONT=Arial]Wyraźnie albo ktoś go wywiózł do pobliskiego lasu i zostawił, albo komuś zaginął/uciekł. Niestety nie ma nas ciągle w domu i nie mamy możliwości zaopiekować się tym przemiłym zwierzakiem. Jeśli nikt się nie znajdzie - to nie wiem co….[/FONT] [FONT=Arial]CHĘTNY DO ZAOPIEKOWANIA JEST PROSZONY O KONTAKT :) Nr. telefonu 519 127 664[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]Piotrek[/FONT] Piotrek nie może go zatrzymać, nie martwię się o to, że nie znajdzie mu domu, bo pies jest zjawiskowy i pewnie zaraz ktoś sie na niego skusi... Nie chciałabym, żeby trafił do nieodpowiedniego domu... Jeśli macie jakieś pomysly, rady, a najlepiej super domki;) .. Dajcie znać. I zdjęcia cudnego Fafika :D Quote
mamanabank Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jestem!!! Andzike usuń przezornie nr telefonu z maila, dobrze? Jedno allegro i taki pies znajdzie dom w trzy minuty! Myślę, ze on komuś jednak zginął. Trzeba ogłoszenia przeglądać, ktoś może za nim tęsknić... Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ale to numer do Andzike :p więc co się pieklisz dupo biskupa :eviltong: :D:D Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 mamanabank napisał(a):Jestem!!! Andzike usuń przezornie nr telefonu z maila, dobrze? Jedno allegro i taki pies znajdzie dom w trzy minuty! Myślę, ze on komuś jednak zginął. Trzeba ogłoszenia przeglądać, ktoś może za nim tęsknić... Mamanabank telefon jest mój ;) Sankja napisał(a):Ale to numer do Andzike :p więc co się pieklisz dupo biskupa :eviltong: :D:D Bosh ... ;) Prawdziwa natura zawsze wyjdzie na wierzch ;) Quote
E-S Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja pitole jakie cudo ! Niemożliwe, żeby ktoś takiego gostka wyrzucił - zgubił się ! Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 www.zaginionepsy.waw.pl Tam trzeba zostawić ogłoszenie i na Palucha stronie też dać. Jakie są schroniska w okolicy miejsca, gdzie był znaleziony? może Łowicz poinformować? :D:D Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ja już sama nie wiem, może ktos go celowo "zgubił":shake: w końcu wakacje za pasem... Piotrek szuka mu domu na własną rękę, boję się, że ktoś się w nim zakocha nieodpowiedni :( Zaraz napisze do Kora, może ktoś o niego na Paluchu pytał... Quote
Mantis Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Już napisałam do Kory i podałam wątek pięknoty. Też myślę, że komuś zwiał. Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Mantis napisał(a):Już napisałam do Kory i podałam wątek pięknoty. Też myślę, że komuś zwiał. Dzięki Mantis !!! :) Z takim wsparciem szybko wyślemy Fafika z powrotem do jego domu :D Quote
Sankja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Andzike, wyedukuj go zatem i powiedz, żeby nie oddawał byle komu, bo za kilka lat ponownie może znaleźć go w lesie. Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Sankja napisał(a):Andzike, wyedukuj go zatem i powiedz, żeby nie oddawał byle komu, bo za kilka lat ponownie może znaleźć go w lesie. Już mu dzisiaj trułam ;) Jutro ciąg dalszy ;) Mam nadzieję, że nawet jesli znajdzie mu jakiś dom, to da mi go "prześwietlić" ;) Quote
mshume Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Fafi jest cudny :loveu: Istnieje jeszcze opcja, ze stracił dom, bo z 'yorecka' wyrósł mniej yorkowaty. Do mnie własnie zaczynaja dzwonic z ogloszen Diny, chetnie sie podziele jak bedzie wiecej fajnych domkow :) Quote
argusiowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 przecież to york jak malowany tyle że nie obcięty! pewnie nawiał komuś albo ot tak sie zagubił! proponuje dodać w tytule watku słowo york :) sądze że ktoś może go szukać Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 argusiowa napisał(a):przecież to york jak malowany tyle że nie obcięty! pewnie nawiał komuś albo ot tak sie zagubił! proponuje dodać w tytule watku słowo york :) sądze że ktoś może go szukać Tyle, że z niego to taki mocno wyrośnięty york, jak z mojej Nelki jamnik ;) Podobno jest taki przed kolano, większy od jamnika... Quote
argusiowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 może kolega ma nisko kolana ;) tak czy siak pies cudo:) Quote
Kora Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Wiem o psie i tak jakos mnie meczy czy ja tego psa nie widzialam na stronie http://www.stare-babice.waw.pl/index2.php?op=8&go=9 jako psa znalezionego. Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Kora']Wiem o psie i tak jakos mnie meczy czy ja tego psa nie widzialam na stronie http://www.stare-babice.waw.pl/index2.php?op=8&go=9 jako psa znalezionego. Może i tam go Piotrek wrzucił... jak mówiłam, on mu szuka domu na własną rękę też... Quote
vega17 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 juhu jestem:) toż ten psiak wygląda jak mega york:) wystarczy zrobić ogłoszenie na gumtree w warszawie i psiaka macie z głowy. Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Sankja napisał(a):Czip i tatuaż sprawdzony? Chyba nie :( Zapytam jutro. Quote
leni356 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nie ogłaszajcie go jako yorka bo zgłasza się dużo idiotów. Wystarczy mały kudłaty piesek i na pewno będzie kilka chętnych domów :) Quote
darusia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jak własciciel psiaka się nie znajdzie to mogę zaoferować DT ;) jak będzie taka potrzeba. Quote
Sankja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 darusia napisał(a):Jak własciciel psiaka się nie znajdzie to mogę zaoferować DT ;) jak będzie taka potrzeba. Świetnie! A jak się znajdzie zaoferujesz DT innemu kudłaczkowi? :) Czy zgadzadz się na wizytę którejś z wolnotariuszek u siebie? Quote
Recommended Posts