Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i z Sorą swoją przyjaciółką

Powiem Wam w tajemnicy, że był pierwszy telefon po równych dwoch msc jak jest u mnie Mysza..
Jutro rano przyjadą państwo ją oglądać. Wydają się być na prawdę super. Tylko nie ma co się nakręcać , bo są poumawiani w różnych miejscach i po prostu szukają psa, który będzie do nich najbardziej pasował...

Posted

Mysza zaczela rozpoznawać nasze auto. Dzisiaj siedzę sobie, Mysza nagłe poruszenie. Wskoczyła na łózko, łapami na parapet i się cieszy. A to Sławek podjechał autem.
Ona się zaaklimatyzowala juz na full...

W weekend mieliśmy gości, a Mysza miala wyjechać do znajomej. Tak sie poskładalo, ze nie bylo jednak potrzeby. Nikogo się nie bała, cieszyła się do kazdego, rozdawala buziaki.

Pies ideał...

Posted

kurde nie kumam, ona taka fajna, towarzyska a zero telefonów.. może trzeba pomyśleć o zmianie tekstu czy co? bo ja już nie wiem, zdjęcia przecież są śliczne te ostatnie..

Posted

mozna pomyslec, ale ja nie mam pomyslu na tekst :) ona jest coraz smielsza, odwazniejsza. Tylko czasami ma napady strachu, wtedy biegnie w swoj kacik i za nic nie chce wyjsc i sika pod siebie...
ostatnio tak miala jak dałam komendę siad. nie wiadomo czemu sie przestraszyla (a zawsze reaguje na komende i sie cieszy bo to znaczy "smakolyk" :D) posikala sie i poleciala do siebie. nie wychodzila gdzies przez godzine nawet na zarcie...

Posted

mariolka napisał(a):
Mysza zaczela rozpoznawać nasze auto. Dzisiaj siedzę sobie, Mysza nagłe poruszenie. Wskoczyła na łózko, łapami na parapet i się cieszy. A to Sławek podjechał autem.
Ona się zaaklimatyzowala juz na full...

W weekend mieliśmy gości, a Mysza miala wyjechać do znajomej. Tak sie poskładalo, ze nie bylo jednak potrzeby. Nikogo się nie bała, cieszyła się do kazdego, rozdawala buziaki.

Pies ideał...

Kurde, wchodzę, czytam i myślę sobie, że ja wcale auta nie rozpoznaję :evil_lol: Ależ jestem przywiązana do nicku ;)
Niestety, beznadziejni ludzie oceniają po wyglądzie...a sunia słodka ale do piękności nie należy.

Posted

Niestetyn pogoda byla brzydka, padalo i pojechalismy na plaze dopiero ok 20. Bylo ciemno i fotki nie wyszly. Poza tym Mysza bardzo sie bała morza i flesza i caly czas sie trzesla, wiec wyszlismy szybciej niz przyszlismy.
Puma w tym czasie zarywała jakiegoś Posokowca ;) i chciala z nim do morza isc hehe

Jakies fotki mam to wstawie moze jutro.

Podróz powrotna przespana, moze smialo z jezdzic autem.
Tam na miejscu czula się jak u siebie. Ucieszyla sie na widok ludzi, których widziala wczesniej.

Niestety warczala na jednego natretnego dzieciaka, ale np normalnie obchodzila się przy 3 latce. Nie reagowala na nią. ale tez i dzieciak jej nie meczyl.