fizia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Maleńka Tulinka szuka swojego człowieka. Człowieka,który ją pokocha,będzie się o nią troszczył i nigdy jej nie odda. To taka kochana, słodka przylepka, typowy kanapowiec - zmieści się w każdym domu, wystarczy jest malutki kącik, czyjeś kolanka, na których będzie mogłą się wyspać i ramiona, do których będzie się mogła przytulić. Uwielbia ludzi, a najchętniej spędzałaby czas na kolanach. Przytulana i głaskana czuje się szczęśliwa. Może znajdzie się jakiś kącik dla tego maluszka? Tulinka ma ok 3 lata. Waży ok. 5 kg. Do schroniska została przyniesiona w kwietniu przez leśniczego, który znalazł Ją porzuconą na leśniej drodze, niedaleko schroniska. Jest prześliczna - ma jedwabistą, długą sierść. Z całego serca prosimy o wszelką pomoc dla Tulinki!!! Sunia jest w Schronisku As w Jamrozowiźnie - gmina Kłomnice - koło Czestochowy www.schronisko.klomnice.pl http://www.dogomania.pl/threads/68576-Zbiorowy-wątek-psów-za-Schroniska-Dla-Zwierząt-w-Jamrozowiźnie-(25km-od-Częstochowy)! Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jaka Laleczka cudna:loveu:No świetna jest:loveu: Quote
fizia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 No właśnie, taki cukiereczek słodki :) Wydaje mi się, że gdyby miała dłuższy ryjek, to byłaby podobna troszkę do sheltie Quote
Sankja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Śliczności :) Nie trzeba szukać dla niej DT. Ona w mog znajdzie DS. Tylko w tytule ogłoszń trzeba wpisać MINI SUNIA. I zobaczycie, że domki będą drzwiami i oknami waliły :) Quote
fizia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Tez mam taką nadzieję. Narazie robiłam ogłoszenia tylko na gumtree i kupiepsa. Quote
Sankja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Obowiązkowo allegro wyróżnione. Minisunie szybko idą do domków :) i to takie śliczne ;) Przepraszam za offa, ale serce nie sługa ... [FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]Mam tylko 2 miesiące i jestem TREFNA. Urodziłam się bez łapki i rodzeństwo mnie odrzuciło a inne psiaki nie chcą zaakceptować. Jeszcze mam szansę na adopcję bo jestem malutka i śliczna. POMOCY! Trójłapka BŁAGA O DT/DS! Zanim będzie za późno :(:(:(:([/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/187073-malenka-2-miesieczna-kuleczka-BEZ-%C5%81APKI-PSIE-DZICKO-w-schronie!!!-pilnie-DT Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 tu sa narazie ogłoszenia - gdyby ktoś mógł pomóc, będę bardzo wdzięczna http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MINI-CUDO-do-pokochania-przesliczna-TULINKA-W0QQAdIdZ209773651 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=60016 http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-TULINKA-MINI-cudo-do-pokochania-W0QQAdIdZ209888698 Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Imię dla tej kruszynki jak najbardziej trafione, mała to taka kompaktowa słodziutka sunia, którą cały czas można by przytulać. Quote
Ewanka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Prześliczna sunia, cieszę się, że ma swój wątek :) Miałam kotkę o identycznym umaszczeniu - szylkret z białym ... jest cudna i z pewnością znajdzie szybko DS. Quote
Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Fizia, napisz w tytule, że maleńka szuka osoby, która zrobi allegro. Może i jakiś sponsor na wyróżnione się znajdzie ;) Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jest juz jakaś Pani z Krakowa zainteresowana Tulinką - dzisiaj dzwoniła do schroniska, podobno jest związana z krakowskim schroniskiem, muszę popytać czy ktoś Panią zna. Musi na Nią jednak poczekać - ale podobno poczeka - bo okazało się, że Tulinka ma 3 szczeniaki. Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Tak, nie wiedziałam o tym, urodziła w tamtym tygodniu. Musiała trafic do schroniska w ciaży, pewnie dlaetgo została wyrzucona do lasu Quote
Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 schronisko nie zrobiło aborcyjnej ? czy maluchy maja otwarte oczka? Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Sankja napisał(a):schronisko nie zrobiło aborcyjnej ? czy maluchy maja otwarte oczka? Nie zorientowali się, że jest w ciąży Nie wiem czy mają otwarte oczka Quote
Sankja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mam nadzieję, że postąpią słusznie... W którym ona jest schronie? Jaki to schron, ten gorszy czy lepszy? Quote
fizia Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Jest w schronisku koło Częstochowy. Schronisko jest moim zdaniem z tych lepszych, tylko brak pieniążków, bardzo mało wolontariuszy Sama mam 2 sunie z tego schroniska. Ale za to pracują tam Ludzie, którzy naprawdę kochają zwierzęta. Quote
E-S Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 fizia napisał(a):Nie zorientowali się, że jest w ciąży Nie wiem czy mają otwarte oczka Wiadomo, jakie są schroniskowe decyzje ? Bo jeśli szczeniaczki nie zostały uśpione to wydaje mi się, że ogłaszanie Tulinki jest ... hmmmm.... przedwczesne ? Sunia jest uziemiona. Quote
necia25 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 sunia przepiękna - ach te As'owe śliczności - od razu zwróciłam na nią uwagę i też mi się pokojarzyła z sheltie - och ta moja słabość ;) pierwszy dzień na dogo od dluuuuuuuuuuuugiego czasu a ja już się zakochałam ... a uśmiech ma taki "Kiarcin";) i to spojrzenie ... Quote
fizia Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Neciu - do Ciebie to najchętniej całe schronisko bym wywiozła - gdzie Im będzie lepiej? :) Uściski dla Kiarci :) jeszcze jedno zdjęcie Quote
Recommended Posts