giselle4 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jestem Drako i moim domem jest teraz schronisko nie załuje tej zamiany,jest lepsza. Lezałam przez pare dni przywiązany do słupka na placu zabaw:-( Deszcz i deszcz i glod i zimno i to wyczekiwanie czy wroca po mnie czy wytra do sucha i dadza ciepła strawe? Juz wiem, jestem sierota:shake:ale to nie z mojej winy przeciez nagle nie zestarzalem sie ,nie zbrzydłem nie zaczałem byc złosliwy jestem taki spokojny wiec dlaczego? taki los sierocy,opuszczony,zaniedbany i smutny... Duza powiedzaila ,,biedaku,cos ci znajdziemy,, i powiedziaia to z miłoscia i ja jej wierze:oops: Mam miske z jedzeniem i swoje posłanko i jestem na kwarantannie i duza sie martwi co bedzie pozniej ale teraz jest mi dobrze,nie moknę i nie marzne troche tesknie i chudne. Juz mnie zaszczepili i odrobaczyli,na pamiatke miejscowosci mam ,,D,,w imieniu tylko czy chce o tym pemietac? nie:shake: Mam okolo 2-3 lat i jestem pełny optymizmu i miłosci...tylko mnie pokochaj 74 83 11 800 \664 315 852 [email protected] Quote
kamilawa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Piękny chłopczyk, cudny. Grażynko, pewnie pada u Was, co? Ale wyciągniesz gdzieś chłopaka na krótki spacer? ;) Quote
giselle4 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 kamilawa napisał(a):Piękny chłopczyk, cudny. Grażynko, pewnie pada u Was, co? Ale wyciągniesz gdzieś chłopaka na krótki spacer? ;) Pada? leje caly dzien:( Kamilko,czy zrobilas wątek slepaczkowi? nie mam wiecej fotek ale po swiecie sie juz wezme za fotki sorry Quote
Nadziejka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 :-(kolejne smutne oczy , serce jakze smutne ...pieknota z misiaczka oj pieknota:thumbs::iloveyou:Gisuniu jakie imie wspaniale dalas maluniemu:loveu: Quote
kamilawa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 giselle4 napisał(a):Kamilko,czy zrobilas wątek slepaczkowi? Łoo matko, Gisellciu, przepraszam! Wypadło mi z głowy zupełnie. Proszę, napisz mi na pw coś o nim, ok? Jak dostanę wiadomośc to się zabieram za wątek. Będzie jeszcze dziś. Nobla za głupotę kiedyś dostanę. Quote
Nadziejka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 :loveu::loveu::loveu:Drakuniu cudnys , ciotka na droge do domku - abys go odnalazl , wstawia dla ciebie piosneczke o wolnosci ...http://www.youtube.com/watch?v=olRU-qnwlB8:loveu::loveu::loveu: Quote
kamilawa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cioteńki, a moze wiecie jak zrobić lub gdzie kupić taką chustę dla psa szukam domu lub do adopcji? :roll: Quote
Nadziejka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 :bye::thumbs:piekny Drakulo w gporrrrrrrrrrreeeeeeee Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jestem!!!! Wpuściło mnie ...nie wiem co,ale mam neta... Grażynko...zrób dużo zdjęć...szybko- kicnij przed Drako i rób,tak żeby było widać jaki wyglada...nawet na korytarzu zrób! Zrobię troszkę plakacików,i do wydrukowania i do wstawiania na NK, facebooka,na inne wątki...może...może jak ludzie uwidzą, to ktoś uwidzi w nim swojego psiaka? Czekam na fotki i...lecę wykorzystywać,że net działa!!! Quote
DarkWater Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 hrabio Drakulo: http://www.allegro.pl/item1076068300_drako_przepiekny_kawaler_szuka_domu.html Quote
Nadziejka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='DarkWater']hrabio Drakulo: http://www.allegro.pl/item1076068300_drako_przepiekny_kawaler_szuka_domu.html :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Drakuniu ale masz cioteczke cudna:loveu:Anus :Cool!::Cool!::B-fly::BIG::Rose::Rose::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:kciuki za ciebie Drakuniu:multi: Quote
fiorsteinbock Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Grazynko, czy on jest w typie ONka? wielkoscia? Quote
DarkWater Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='beataczl']allegro zakonczone.... Ja w kółko Allegro robię: http://www.allegro.pl/item1094752082_drako_przepiekny_kawaler_szuka_domu.html tylko zdjęcia bym ładne chciała, to taki ładny piesek... Quote
beataczl Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 kamilawa napisał(a):Cioteńki, a moze wiecie jak zrobić lub gdzie kupić taką chustę dla psa szukam domu lub do adopcji? :roll: jest na bazarku 10 zl sztuka , poszukac linka do niego? to o Drako myslisz z ta chustka? Quote
beataczl Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 to co nie piszesz i sie szczesciem nie dzielisz z Ciotkami;) super wiesci:loveu: Quote
Recommended Posts