rita60 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Kar0la napisał(a):Nie lubię jak ludzie przysyłają smsy w sprawie psa. Jak im zależy to powinni zadzwonić. Oby odezwal się wreszcie ktoś odpowiedni. Tez tego nie lubie:shake:jak ktos jest zainteresowany pieskiem,to dzwoni zeby dowiedziec sie jak najwiecej o nim. Ogłaszałam niewidomego pieska,pani napisala maila i spytala,czy ta slepota jest zarazliwa,bo ma juz pieska:mdleje: Quote
rita60 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Witaj kwiatuszku,chodz pokaz sie na pierwszej....... Quote
BasiaD Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wracaj Sarenko na początek, Tobie domek potrzebny na cito Quote
ciapuś Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Czemu jeszcze nikt sie nie zakochał w tych pięknych oczach Quote
Zdrapka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ale cudo ... :( w schronisku :( Jest jakiś odzew z ogłoszeń ? Quote
BUDRYSEK Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 piekna jest...znajdzie domek...trzymam kciuki! Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Niedobrze z mała:shake:cały czas ogonek pod doopka i przerazenie w tych pieknych oczkach:-( Miałam jeden ciekawy telefon od pani z Warszawy,ma podjac decyzje w sprawie adopcji Sarenki,czekam jak na zmiłowanie:roll: Quote
Zdrapka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 rita60 napisał(a):Niedobrze z mała:shake:cały czas ogonek pod doopka i przerazenie w tych pieknych oczkach:-( Miałam jeden ciekawy telefon od pani z Warszawy,ma podjac decyzje w sprawie adopcji Sarenki,czekam jak na zmiłowanie:roll: Do kiedy Pani ma dać znak ? Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Zdrapka napisał(a):Do kiedy Pani ma dać znak ? No własnie nie okresliła sie....... Quote
Zdrapka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Rita 60, ona jest średnia - tzn. do kolana ? Osoby z jakim wzrostem (to ważne bo ja mam 160 cm a mój mąż 2 m i określenie mojego TZ-a "piesek do kolana" wiesz ... to dla mnie do połowy uda co najmniej) Taka jak seter? Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Zdrapka napisał(a):Rita 60, ona jest średnia - tzn. do kolana ? Osoby z jakim wzrostem (to ważne bo ja mam 160 cm a mój mąż 2 m i określenie mojego TZ-a "piesek do kolana" wiesz ... to dla mnie do połowy uda co najmniej) Taka jak seter? Ona jest spora,ja mam 1,70 i siegała mi do kolana. Quote
Zdrapka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 rita60 napisał(a):Ona jest spora,ja mam 1,70 i siegała mi do kolana. Czyli średnia duża. Popytam ludzi lubiących myśliwskie. Wydrukuję sobie jej zdjęcie. Schronisko sterylizuje przed wydaniem ? Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Zdrapka napisał(a):Czyli średnia duża. Popytam ludzi lubiących myśliwskie. Wydrukuję sobie jej zdjęcie. Schronisko sterylizuje przed wydaniem ? Bedzie wysterylizowana przed oddaniem. Zdrapka tylko nie bezposrednio do mysliwego:shake: Quote
Zdrapka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 rita60 napisał(a):Bedzie wysterylizowana przed oddaniem. Zdrapka tylko nie bezposrednio do mysliwego:shake: no coś Ty !!! mam już doświadczenie z szajbniętymi myśliwymi, żaden ode mnie żadnego zwierzęcia nie dostanie, mowy nie ma, wyczulili mnie na siebie bardzo skutecznie ... Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Zdrapka napisał(a):no coś Ty !!! mam już doświadczenie z szajbniętymi myśliwymi, żaden ode mnie żadnego zwierzęcia nie dostanie, mowy nie ma, wyczulili mnie na siebie bardzo skutecznie ... Nie chciałam cie urazic:razz:dobrze,ze mamy takie same zdanie:p Quote
Zdrapka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Nie uraziłaś mnie, absolutnie, przecież nie znamy wzajemnie swoich doświadczeń, no nie ? podejrzewam zresztą, że Sarenka to też efekt myśliwskiej hodowli trzymającej teriery w szopach i stodołach "żeby się nie rozhartowały i węchu nie straciły" - potem szczeniaki skundlone dzieci teriera z wiejskimi psami, bojące się wystrzałów lądują w domach kompletnie nieprzygotowanych do myśliwskiego temperamentu psa, nie potrafiących i z lenistwa nie mających zamiaru pracować z psem aby skanalizować jego witalność na inne akcje niż dzikie gonitwy po mieszkaniu i demolki - i stąd takie Sarenki w schronach niestety. Quote
rita60 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Witaj malenka i pokazuj swoj smutny pycholek........ Quote
Zdrapka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Druknęłam zdjęcia, przedstawię jutro ślicznotę. Będę bez dostępu do netu do jutra wieczorem, chyba że akurat przypadkiem jakoś się zdarzy dopaść kogoś w Polsce z laptopem, ale wątpię. Quote
rita60 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Moze i dla ciebie zaswieci sloneczko malenka........ Quote
Recommended Posts