Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może trzeba zmienić coś w ogłoszeniach? Nikt nie dzwoni. Nie ma nawet [B]głupich[/B] telefonów. Pixi rośnie jak na drożdżach, trochę mniej szczeka ale potrzebny cierpliwy , mądry człowiek. Będą z niej psy!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aura postaram się napisać jakiś lepszy tekst dla Pixi ale proszę Cię napisz mi wszystko co się da o niej. Szczególnie charakter, stosunek do dzieci, psów, ludzi. To bardzo ważne.
Pisałaś już kiedyś ale pies jak wiesz dorasta i zmienia się psychicznie..

Posted

[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/816/p1011125z.jpg[/IMG][IMG]http://img535.imageshack.us/img535/9563/p1011148g.jpg[/IMG]
[IMG]http://img812.imageshack.us/img812/6567/p1011147.jpg[/IMG]
Mądre zdjęcia Pixi

Posted

Pixi jest większa niż była!;) Zaczynają jej stawać uszy. Ciotki tego nie zauważyły. Zaczęłam ją ostrzej strofować, bo energia ją rozpiera od środka. Pixi potrzebuje zainteresowania. Lubi zwłaszcza gonitwy. Kiedy nie mam czasu nia się zajmować biega sama za piłeczką, popychając ją nosem. W stosunku do obcych w pierwszym kontakcie jest nieufna ale po chwili chce się bawić. Moje koty są bardzo łagodne i nie chcą się z nią bawić, więc przed nią uciekają a ona je gania. Kiedy jest znudzona jest niemożliwa. Kiedy wracam z pracy, wtedy przez godzinę szaleje i to jest mały diabeł tasmański. Właśnie córka awanturuje sie na cały dom bo mała ściągnęła ręcznik i na niego nasikała. A córka się nim wytarła. Pozytywne jest to,że mniej szczeka.

Posted

Po tej urynoterapii mam pralkę prania! Poproszę o kilka zgrzewek papieru toaletowego bo już nie wyrabiam...........
Kiedy ta mała zmądrzeje? Kiedy skończy się zima? Kiedy ktoś ją zabierze? Oczywiście , ktoś kto pokocha tą małą awanturnicę!

Posted

A jak reaguje? Ucieczką w drugi kont, jak jej mówisz: chodź tu? Moje czasem trak właśnie reagują.
Koleżanka z lecznicy Roxy też nie ma jeszcze domku. I też awanturnica

Posted

Ciotki! Pixi jest super mądrym psem. W dwie minuty nauczyła się reagować na polecenie "siad":lol: Nie przesadzam. Tylko bardzo często siusia. W ciągu 2 godzin nasiusiała 5 razy na podkład, nie licząc podłogi.

Posted

Pixunia i ja składamy Wszystkim [COLOR=red]Życzenia Spokojnych Radosnych Świąt![/COLOR]
Ponieważ ubieraliśmy choinkę szybciej niż Pixi ją rozbierała, święta spędzamy przy choince;)
:tree1:

Posted

ile obecnie szczeniaków jest pod opieką?
allegro mają tylko chyba 3 a ich jest duzo wiecej chyba....

czy Pixi jest gdzies ogłaszana czy tylko rośnie i czeka na dobry moment? im więsza tym będzie trudniej....

Posted

rośnie i czeka, czeka rośnie, szczeniaków oczywiście jest dużo, pod opieką i bez opieki - pewnie kilka tysięcy by się uzbierało w całej Polsce (bo nie rozumiem za bardzo pytania ;-))

Posted

uszczegółowię zatem - ile szczeniaków pod opieką grupy Pokochaj Psy Niczyje szuka obecnie domów? konkretnie chodzi o te, które zostały zabrane ze schroniska do DT lub hoteli.

Posted

[quote name='idusiek']uszczegółowię zatem - ile szczeniaków pod opieką grupy Pokochaj Psy Niczyje szuka obecnie domów? konkretnie chodzi o te, które zostały zabrane ze schroniska do DT lub hoteli.[/QUOTE]

Zdecydowanie za dużo. A masz jakichś chętnych?