auraa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Może trzeba zmienić coś w ogłoszeniach? Nikt nie dzwoni. Nie ma nawet [B]głupich[/B] telefonów. Pixi rośnie jak na drożdżach, trochę mniej szczeka ale potrzebny cierpliwy , mądry człowiek. Będą z niej psy! Quote
idusiek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='mysza 1']Wiem, rozmawiałyśmy. Teraz jest nowy szczenior ;)[/QUOTE] a to beka się nie nudzi ;) Quote
beka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='idusiek']a to beka się nie nudzi ;)[/QUOTE] jest maluch z tego samego kojca co była sunia. taaa na nude nie narzekamy Quote
LadyBell Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Aura postaram się napisać jakiś lepszy tekst dla Pixi ale proszę Cię napisz mi wszystko co się da o niej. Szczególnie charakter, stosunek do dzieci, psów, ludzi. To bardzo ważne. Pisałaś już kiedyś ale pies jak wiesz dorasta i zmienia się psychicznie.. Quote
auraa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/816/p1011125z.jpg[/IMG][IMG]http://img535.imageshack.us/img535/9563/p1011148g.jpg[/IMG] [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/6567/p1011147.jpg[/IMG] Mądre zdjęcia Pixi Quote
elmira Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jaki fajny ma brzuchol :) Łysy i pękaty. Słodka jest. Quote
auraa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Pixi jest większa niż była!;) Zaczynają jej stawać uszy. Ciotki tego nie zauważyły. Zaczęłam ją ostrzej strofować, bo energia ją rozpiera od środka. Pixi potrzebuje zainteresowania. Lubi zwłaszcza gonitwy. Kiedy nie mam czasu nia się zajmować biega sama za piłeczką, popychając ją nosem. W stosunku do obcych w pierwszym kontakcie jest nieufna ale po chwili chce się bawić. Moje koty są bardzo łagodne i nie chcą się z nią bawić, więc przed nią uciekają a ona je gania. Kiedy jest znudzona jest niemożliwa. Kiedy wracam z pracy, wtedy przez godzinę szaleje i to jest mały diabeł tasmański. Właśnie córka awanturuje sie na cały dom bo mała ściągnęła ręcznik i na niego nasikała. A córka się nim wytarła. Pozytywne jest to,że mniej szczeka. Quote
Fela Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Aura, szepnij córce o urynoterapii ;-) Mądry pies Uszy faktycznie są w pół drogi do stanięcia. Quote
auraa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Po tej urynoterapii mam pralkę prania! Poproszę o kilka zgrzewek papieru toaletowego bo już nie wyrabiam........... Kiedy ta mała zmądrzeje? Kiedy skończy się zima? Kiedy ktoś ją zabierze? Oczywiście , ktoś kto pokocha tą małą awanturnicę! Quote
auraa Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Pixi coraz wyraźniej podnoszą się uszy! Ciekawa jestem, czy jej koleżanka z lecznicy ma juz dom. Quote
auraa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Dzień dobry. Pixi zaczyna reagować na polecenia! Quote
Fela Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A jak reaguje? Ucieczką w drugi kont, jak jej mówisz: chodź tu? Moje czasem trak właśnie reagują. Koleżanka z lecznicy Roxy też nie ma jeszcze domku. I też awanturnica Quote
elmira Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Hej, hej:) Relu zagladam i się tłumaczę z braku ogłoszeń. dzisiaj w dzień padł mi net i nie mogłam. Poprawię się:) Słowo harcerza. Quote
auraa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ciotki! Pixi jest super mądrym psem. W dwie minuty nauczyła się reagować na polecenie "siad":lol: Nie przesadzam. Tylko bardzo często siusia. W ciągu 2 godzin nasiusiała 5 razy na podkład, nie licząc podłogi. Quote
ludwa Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 eee, to chyba za często, tym bardziej, że to nie jest taki maluszek. Od dawna tak często sika? Quote
ludwa Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 TO chyba coś z pęcherzem się dzieje, bo to nietypowe przecież. Moze ją do weta zabrać trzeba? Quote
auraa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Pixunia i ja składamy Wszystkim [COLOR=red]Życzenia Spokojnych Radosnych Świąt![/COLOR] Ponieważ ubieraliśmy choinkę szybciej niż Pixi ją rozbierała, święta spędzamy przy choince;) :tree1: Quote
ludwa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 to się nazywa wyścig z czasem:) A co z tym częstym sikaniem? Quote
idusiek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ile obecnie szczeniaków jest pod opieką? allegro mają tylko chyba 3 a ich jest duzo wiecej chyba.... czy Pixi jest gdzies ogłaszana czy tylko rośnie i czeka na dobry moment? im więsza tym będzie trudniej.... Quote
Fela Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 rośnie i czeka, czeka rośnie, szczeniaków oczywiście jest dużo, pod opieką i bez opieki - pewnie kilka tysięcy by się uzbierało w całej Polsce (bo nie rozumiem za bardzo pytania ;-)) Quote
idusiek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 uszczegółowię zatem - ile szczeniaków pod opieką grupy Pokochaj Psy Niczyje szuka obecnie domów? konkretnie chodzi o te, które zostały zabrane ze schroniska do DT lub hoteli. Quote
ludwa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Szkoda, że pomimo ogłoszeń nikt po psiaki nie dzwoni. Co jest nie tak z tymi ogłoszeniami? zaczarowane? Quote
Fela Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='idusiek']uszczegółowię zatem - ile szczeniaków pod opieką grupy Pokochaj Psy Niczyje szuka obecnie domów? konkretnie chodzi o te, które zostały zabrane ze schroniska do DT lub hoteli.[/QUOTE] Zdecydowanie za dużo. A masz jakichś chętnych? Quote
Recommended Posts