Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='idusiek']czy ktos oglasza Milę, Boni albo Kleksa i Kuleczkę?[/QUOTE]
Już kilka dni robię allegro Milii i nie mogę zrobić przyznaję się:oops: Zaraz jej zrobię ale takie moje, prywatne.

Zdjęcia Boni tez gdzies są tylko już nie wiem na którym wątku.

A reszta ma bardzo słabe fotki lub ich nie ma...
Edit: zablokowali mi konto na allegro, nie wystawię.:evil_lol: Juz płacę ale nie wiem kiedy mi odblokują.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']czy ktos oglasza Milę, Boni albo Kleksa i Kuleczkę?[/QUOTE]
Ogłaszamy, ogłaszamy. I odrobaczamy jeszcze w międzyczasie, bo glizdy jak malowanie ciągle.

Posted

[quote name='LadyBell'][FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3][/SIZE][B][COLOR=Purple][SIZE=5]
[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][SIZE=4][B][SIZE=5][COLOR=Purple]Franek[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3] to kilkutygodniowe szczenię, które trafiło pod naszą opiekę wprost ze schroniska, gdzie nie miał żadnych szans na przeżycie. Mimo trudnego startu, Franuś jest życiowym optymistą, bardzo pogodny, nastawiony na kontakt z człowiekiem.Ma bardzo łagodny charakter, wręcz ciapowaty. Będzie średnio-większym psiakiem.[/SIZE][B]
[IMG]http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/24/04/92/1224049246[/IMG]
[/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][B][/B][/FONT][/QUOTE]

Franek/Czesio pojechał do nowego domu :)

Do adopcji zostaje: Agatka, Mila, Boni, Pikuś, Kuleczka, Kleks i nowo-przybyły 8 msc Ptyś.

Posted

Zrobiłam Milii allegro i gumtree, tekst wzięłam ze strony schroniska głownie.

Jest szansa na więcej zdjęć Kuleczki?

Dycha, zrobisz nowe fotki Kleksowi? Tamte trochę nieostre a on na pewno już większy ;)

Posted

A ja ponowię pytanie o tą sunię (no, powiedzmy, niecały rok to jeszcze szczyl ;) ):[URL]http://www.ostrow.schronisko.net/adopcja-id-54916.html[/URL]

Ktoś coś więcej o niej wie? Są jeszcze jakiekolwiek inne jej zdjęcia?

Posted

Koosiek, ja niestety nie kojarzę tej suczki. Poproszę Janusza w poniedziałek, żeby sprawdził, czy jest. Tak samo Pestka i jej dzieci, dowiem się w poniedziałek.

Donoszę uprzejmie, że Milla ma od wczoraj superaśny domek :-))) W bardzo psio i kotolubnej rodzinie. Dziękujemy ciotkom za ogłoszenia:loveu:

Posted

Tak, on ma tak z 8 miesięcy. Co z nim? Zamiast w szpitalu, wylądował u doktorstwa w domu. Dostał swoje łóżeczko, kaftanik... Pani doktor mówi, że odbywa u nich domoterapię. A jak pytam, kiedy mam zabrać, udają, że nie słyszą pytania:niewiem:

Posted

[quote name='Fela']Koosiek, ja niestety nie kojarzę tej suczki. Poproszę Janusza w poniedziałek, żeby sprawdził, czy jest. Tak samo Pestka i jej dzieci, dowiem się w poniedziałek.

Donoszę uprzejmie, że [B]Milla ma od wczoraj superaśny domek [/B]:-))) W bardzo psio i kotolubnej rodzinie. Dziękujemy ciotkom za ogłoszenia:loveu:[/QUOTE]
O proszę, to super:loveu:
Mam nadzieję, że z moich ogłoszeń. Jednak mam rękę do szczeniorów:eviltong:

Posted

Niesety, Ciotka, zdaje mi się, że to z ogłoszeń LadyBell. No sorry, takm wyszło. Następny raz Twój.
A jesli chodzi o chuderlaczka Bambiego, schował się w piankowej budce i udaje, że go nie ma :-) Doktorstwo coś faktycznie nie chcą go oddać. Ale by bylo fajnie!

Posted

[quote name='Fela']Niestety, chętnych na razie brak. Już się cieszyłyśmy, bo znajomi znajomych ją oglądali, już, już, i... się rozmyślili :-([/QUOTE]
a na jakieś nowe zdjęcia można by liczyć? bo urosło jej się pewnie..

Posted

Rozmawiałam z pania Fruzi. Wszystko jest naj, naj....! Najmądrzejsza, najładniejsza! Kupa w porządku, robali nie ma ale ze szczepieniem jeszcze trzeba poczekać, bo trochę kaszle. Płuca czyste. Obecnie Fruzia wczasuje sie na Mazurach. Do Warszawy wracają w piątek wieczorem.

Posted

[quote name='auraa']Rozmawiałam z pania Fruzi. Wszystko jest naj, naj....! Najmądrzejsza, najładniejsza! Kupa w porządku, robali nie ma ale ze szczepieniem jeszcze trzeba poczekać, bo trochę kaszle. Płuca czyste. Obecnie Fruzia wczasuje sie na Mazurach. Do Warszawy wracają w piątek wieczorem.[/QUOTE]
Super wieści, ogromnie się cieszę :)

Posted

Dycha ma problem z netem. Ale zdjęcia powinny być lada dzień. Kleks został przechrzczony na Kulfona (Kulfon, Kulfon, co z ciebie wyrośnie) i wkupił się w łaskie męża Dychy. Do tego stopnia, że gra z nim w brydża. :lol:

Wczoraj byłyśmy w schronisku. Efekt? Możecie zgadnąć. Zdjęcia, jak tylko mi się uda, bo walczę z netem komórkowym, a zasięgu tu gdzie teraz jestem brak