mysza 1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='idusiek']czy ktos oglasza Milę, Boni albo Kleksa i Kuleczkę?[/QUOTE] Już kilka dni robię allegro Milii i nie mogę zrobić przyznaję się:oops: Zaraz jej zrobię ale takie moje, prywatne. Zdjęcia Boni tez gdzies są tylko już nie wiem na którym wątku. A reszta ma bardzo słabe fotki lub ich nie ma... Edit: zablokowali mi konto na allegro, nie wystawię.:evil_lol: Juz płacę ale nie wiem kiedy mi odblokują. Quote
Fela Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='idusiek']czy ktos oglasza Milę, Boni albo Kleksa i Kuleczkę?[/QUOTE] Ogłaszamy, ogłaszamy. I odrobaczamy jeszcze w międzyczasie, bo glizdy jak malowanie ciągle. Quote
idusiek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 a gdzie jeśli można wiedzieć?bo chciałam pomóc z Milą ale nie znalazłam tekstu do ogłoszenia. Quote
Fela Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A na przykład tu: [URL]http://www.ostrow.schronisko.net/adopcja-id-56946.html[/URL] dzięki, Ida, za chęć pomocy, jakoś damy radę Quote
LadyBell Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='LadyBell'][FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3][/SIZE][B][COLOR=Purple][SIZE=5] [/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][SIZE=4][B][SIZE=5][COLOR=Purple]Franek[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3] to kilkutygodniowe szczenię, które trafiło pod naszą opiekę wprost ze schroniska, gdzie nie miał żadnych szans na przeżycie. Mimo trudnego startu, Franuś jest życiowym optymistą, bardzo pogodny, nastawiony na kontakt z człowiekiem.Ma bardzo łagodny charakter, wręcz ciapowaty. Będzie średnio-większym psiakiem.[/SIZE][B] [IMG]http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/24/04/92/1224049246[/IMG] [/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][B][/B][/FONT][/QUOTE] Franek/Czesio pojechał do nowego domu :) Do adopcji zostaje: Agatka, Mila, Boni, Pikuś, Kuleczka, Kleks i nowo-przybyły 8 msc Ptyś. Quote
mysza 1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zrobiłam Milii allegro i gumtree, tekst wzięłam ze strony schroniska głownie. Jest szansa na więcej zdjęć Kuleczki? Dycha, zrobisz nowe fotki Kleksowi? Tamte trochę nieostre a on na pewno już większy ;) Quote
koosiek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A ja ponowię pytanie o tą sunię (no, powiedzmy, niecały rok to jeszcze szczyl ;) ):[URL]http://www.ostrow.schronisko.net/adopcja-id-54916.html[/URL] Ktoś coś więcej o niej wie? Są jeszcze jakiekolwiek inne jej zdjęcia? Quote
Fela Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Koosiek, ja niestety nie kojarzę tej suczki. Poproszę Janusza w poniedziałek, żeby sprawdził, czy jest. Tak samo Pestka i jej dzieci, dowiem się w poniedziałek. Donoszę uprzejmie, że Milla ma od wczoraj superaśny domek :-))) W bardzo psio i kotolubnej rodzinie. Dziękujemy ciotkom za ogłoszenia:loveu: Quote
LadyBell Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Felu czy ten piesek pinczerowaty który przyjechał razem z Ptysiem to nadal szczeniak ( poniżej 12 msc) ? Co z nim? Quote
Fela Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Tak, on ma tak z 8 miesięcy. Co z nim? Zamiast w szpitalu, wylądował u doktorstwa w domu. Dostał swoje łóżeczko, kaftanik... Pani doktor mówi, że odbywa u nich domoterapię. A jak pytam, kiedy mam zabrać, udają, że nie słyszą pytania:niewiem: Quote
mysza 1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Fela']Koosiek, ja niestety nie kojarzę tej suczki. Poproszę Janusza w poniedziałek, żeby sprawdził, czy jest. Tak samo Pestka i jej dzieci, dowiem się w poniedziałek. Donoszę uprzejmie, że [B]Milla ma od wczoraj superaśny domek [/B]:-))) W bardzo psio i kotolubnej rodzinie. Dziękujemy ciotkom za ogłoszenia:loveu:[/QUOTE] O proszę, to super:loveu: Mam nadzieję, że z moich ogłoszeń. Jednak mam rękę do szczeniorów:eviltong: Quote
Fela Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Niesety, Ciotka, zdaje mi się, że to z ogłoszeń LadyBell. No sorry, takm wyszło. Następny raz Twój. A jesli chodzi o chuderlaczka Bambiego, schował się w piankowej budce i udaje, że go nie ma :-) Doktorstwo coś faktycznie nie chcą go oddać. Ale by bylo fajnie! Quote
LadyBell Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 a co z Agatką?? Są jacyś chętni? Quote
Fela Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Niestety, chętnych na razie brak. Już się cieszyłyśmy, bo znajomi znajomych ją oglądali, już, już, i... się rozmyślili :-( Quote
mysza 1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Najważniejsze, że Mila ma dom :) Oby i reszta szybko dołączyła. Quote
LadyBell Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Fela']Niestety, chętnych na razie brak. Już się cieszyłyśmy, bo znajomi znajomych ją oglądali, już, już, i... się rozmyślili :-([/QUOTE] a na jakieś nowe zdjęcia można by liczyć? bo urosło jej się pewnie.. Quote
idusiek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 to nowe? [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Pokochaj-mnie-a-oddam-Ci-cala-siebie-Agatka-W0QQAdIdZ232015964[/URL] Quote
LadyBell Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 nie niestety to są właśnie te pierwsze zaraz po trafieniu maluchów do dt.. Quote
idusiek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 aaaa to pewnie trzeba zadzwonic do Ani- numer w ogłoszeniu i zapytać;) Quote
auraa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Rozmawiałam z pania Fruzi. Wszystko jest naj, naj....! Najmądrzejsza, najładniejsza! Kupa w porządku, robali nie ma ale ze szczepieniem jeszcze trzeba poczekać, bo trochę kaszle. Płuca czyste. Obecnie Fruzia wczasuje sie na Mazurach. Do Warszawy wracają w piątek wieczorem. Quote
mysza 1 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='auraa']Rozmawiałam z pania Fruzi. Wszystko jest naj, naj....! Najmądrzejsza, najładniejsza! Kupa w porządku, robali nie ma ale ze szczepieniem jeszcze trzeba poczekać, bo trochę kaszle. Płuca czyste. Obecnie Fruzia wczasuje sie na Mazurach. Do Warszawy wracają w piątek wieczorem.[/QUOTE] Super wieści, ogromnie się cieszę :) Quote
LadyBell Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [B]dycha[/B], czy możemy liczyć na jakieś nowe zdjęcia i wieści o Kleksie? ;) Quote
Fela Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dycha ma problem z netem. Ale zdjęcia powinny być lada dzień. Kleks został przechrzczony na Kulfona (Kulfon, Kulfon, co z ciebie wyrośnie) i wkupił się w łaskie męża Dychy. Do tego stopnia, że gra z nim w brydża. :lol: Wczoraj byłyśmy w schronisku. Efekt? Możecie zgadnąć. Zdjęcia, jak tylko mi się uda, bo walczę z netem komórkowym, a zasięgu tu gdzie teraz jestem brak Quote
Recommended Posts