Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:eviltong: Niestety nie! :eviltong: Jak baaaaaaaaaaaaardzo chce czegoś dobrego- najczęściej jest to pączek- to wyprodukuje tyle śliny, że pływa wszystko- on, jego paszcza, nos i podłoga wokół[/quote]
Ale gdyby nie gluty toby fafli nie było :shake: A te faflaste są najcudowniejsze :p Zwłaszcza jak człowiek ubierze się w extra ciucha i takie coś się przytuli pycholem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ale gdyby nie gluty toby fafli nie było :shake: A te faflaste są najcudowniejsze :p Zwłaszcza jak człowiek ubierze się w extra ciucha i takie coś się przytuli pycholem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj, Pysia, Pysia... Jak zawsze masz rację!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Poznajcie gluto-roba.... Początki żebrania o jabłuszko...

[IMG]http://img122.imageshack.us/img122/7355/pb280436ar8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/3442/avanti4cb8.jpg[/IMG][/quote]
A co ja widze na stoliku? Czyżbym miała kota na punkcie boksiow ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześc ! oglądam te fantastyczne zdjęcia i normalnie zaczynam ci zazdrościć takiego przystojniaka :lol: Jest śliczny :cool3:

ale nie zazdroszczę zniszczonej kanapy ... moja Beta - muszę ją pochwalić - nigdy niczego nie zniszczyła nawet jako szczeniak.

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jak Avanti był szczylem, to czasami miewałam tak:

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img96.imageshack.us/img96/6248/sprzedampsaxu2.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Wprost nie moge uwierzyc ze ten malutki piesek na kanapie mogł to zrobic :crazyeye:

Posted

A ja jakoś w to wierzę.... :cool3:

Avanti w wieku 4 miesięcy "przemeblował" mi pokój:
-wyrywając wykładzinę spod 1m kolumny, przesunął ją na środek pokoju, po czym przewrócił (dobrze, że nie walnęła go w łep!) :mad:

- przesadził mi 5 kwiatków- osobno liście, osobno korzenie, osobno doniczki, no i oczywiście osobno ziemia!:B-fly:
- zerwał zasłonki i firanki:grab:
- zsikał się na środku pokoju i walnął 2 coopki:bluepaw:

-wlazł do kuchni i wyżarł całą kostkę masła z maselniczki:sabber:

-zaparzył na moich nowiutkich, ślicznych, żółciutkich fugach kawę i herbatę:kaffee_2:

- z sypialni wyciągnął moje pończochy, majtki i staniki i porozwlekał po całym domu...:oops2:

I to wszystko w ciągu 2 godzin mojej nieobecności...:diabloti:

Posted

A bo my tam codziennie wieczorem i często rano łazimy.... Na końcu skręcamy w lewo i fruuuuuuuuu- koło kościoła, na rondko, do Apteki Akademickiej i w końcu do domu.... Dziadzio przychodzi skonany :)

Posted

[quote=Iza i Avanti;]
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/3442/avanti4cb8.jpg[/IMG]
[/quote]

Witajcie:p

Ta foteczka jest najlepsza:lol: zaśliniony Avanti :loveu: :loveu: A chociaż dostał to jabłuszko?
ps.( [SIZE=1]ma taką samą boksiową książkę[/SIZE];) )

Posted

[quote name='DORRAG']Witajcie:p

Ta foteczka jest najlepsza:lol: zaśliniony Avanti :loveu: :loveu: A chociaż dostał to jabłuszko?
ps.( [SIZE=1]ma taką samą boksiową książkę[/SIZE];) )[/quote]

Dostał, dostał... W końcu je wysiedział i wyślinił :roll:

A ksiązka jedna z wielu boksersko-psich w moim zbiorze :p

Posted

[quote=Iza i Avanti;]Dostał, dostał... W końcu je wysiedział i wyślinił :roll:
[/quote]

A u mnie do siedzenia i ślinienia się :cool3: dochodzi piszczenie:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja jakoś w to wierzę.... :cool3:

Avanti w wieku 4 miesięcy "przemeblował" mi pokój:
-wyrywając wykładzinę spod 1m kolumny, przesunął ją na środek pokoju, po czym przewrócił (dobrze, że nie walnęła go w łep!) :mad:

- przesadził mi 5 kwiatków- osobno liście, osobno korzenie, osobno doniczki, no i oczywiście osobno ziemia!:B-fly:
- zerwał zasłonki i firanki:grab:
- zsikał się na środku pokoju i walnął 2 coopki:bluepaw:

-wlazł do kuchni i wyżarł całą kostkę masła z maselniczki:sabber:

-zaparzył na moich nowiutkich, ślicznych, żółciutkich fugach kawę i herbatę:kaffee_2:

- z sypialni wyciągnął moje pończochy, majtki i staniki i porozwlekał po całym domu...:oops2:

I to wszystko w ciągu 2 godzin mojej nieobecności...:diabloti:[/quote]
No to Zmorka wysiada :placz: Ona tylko podrapała obicie drzwi wyjściowych i to z powodu chęci kooopy . No i zjadła mi sandały które kupiłam sobie we Włoszech za kupę euro :evil_lol: Wszystcy mi ich zazdrościli ;) Widać ona też :evil_lol: Bo ani wcześniej ani później żadnych butów nie napoczęła nawet ;)
Hym.....Oczywiście aniołkiem nie jest ;) Nie znoszę aniołków ani dzieci ani psy :cool1: Zmorka potrafi otworzyć lodówkę i ja opróżnić. Wyjadanie z koszy na śmieci nawet takich zamkniętych na klucz jej jej specjalnością :evil_lol: Razem z Szelmą demolują mi ogród i przesadzają tuje :p Ale ani razu jeszcze nie potraktowałam to jako problem :shake: Chyba że w żartach ;) Cieszę się że potrafią myśleć i kombinować bo to tylko świadczy o inteligencji ;) A na powanie nie szkudzą bo to niufy i trochę spaceru i juz pies szczęśliwy :loveu:

Posted

:evil_lol: oj boksery ptrafią:evil_lol: ,
mój wyciągnął mi pralkę na środek łazienki:cool3: i odkręcił sobie wode w wanni i wrzątek się lał:cool3: , cud, że sąsiadów nie zalałma:cool3: a firanki, kwiatki, gąbka w łóżku to już drobiazgi:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No to Zmorka wysiada :placz: Ona tylko podrapała obicie drzwi wyjściowych i to z powodu chęci kooopy . No i zjadła mi sandały które kupiłam sobie we Włoszech za kupę euro :evil_lol: Wszystcy mi ich zazdrościli ;) Widać ona też :evil_lol: Bo ani wcześniej ani później żadnych butów nie napoczęła nawet ;)
Hym.....Oczywiście aniołkiem nie jest ;) Nie znoszę aniołków ani dzieci ani psy :cool1: Zmorka potrafi otworzyć lodówkę i ja opróżnić. Wyjadanie z koszy na śmieci nawet takich zamkniętych na klucz jej jej specjalnością :evil_lol: Razem z Szelmą demolują mi ogród i przesadzają tuje :p Ale ani razu jeszcze nie potraktowałam to jako problem :shake: Chyba że w żartach ;) Cieszę się że potrafią myśleć i kombinować bo to tylko świadczy o inteligencji ;) A na powanie nie szkudzą bo to niufy i trochę spaceru i juz pies szczęśliwy :loveu:[/quote]

Pysiu! Bo niuf to chodząca oaza spokoju i równowagi- umysłowej :cool3:

Imbir- boksowate fafluńce przodują w pomyslach pt. "Jak wykończyć psychicznie, fizycznie i finansowo właścicieli" :diabloti: I dlatego są takie :loveu:

Posted

[quote name='Imbir1']:evil_lol: oj boksery ptrafią:evil_lol: ,
mój wyciągnął mi pralkę na środek łazienki:cool3: i odkręcił sobie wode w wanni i wrzątek się lał:cool3: , cud, że sąsiadów nie zalałma:cool3: a firanki, kwiatki, gąbka w łóżku to już drobiazgi:evil_lol:[/quote]
Widzisz....Zmorka włazi do wanny i otwiera sobie ZIMNĄ wode :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak leży :p Dlatego u nas drzwi łazienkowe maja zamki....:diabloti: Pod prysznicem jeszcze nie wydumała jak to się robi ale od czasu do czasu łapę ją na tym że rozpracowuje kran :mad: Na szczęście kurki są wysoko a w brodziku ślisko :p

Posted

[quote name='Pysia']Widzisz....Zmorka włazi do wanny i otwiera sobie ZIMNĄ wode :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak leży :p Dlatego u nas drzwi łazienkowe maja zamki....:diabloti: Pod prysznicem jeszcze nie wydumała jak to się robi ale od czasu do czasu łapę ją na tym że rozpracowuje kran :mad: Na szczęście kurki są wysoko a w brodziku ślisko :p[/quote]

:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Szczwana lisica...

Posted

[quote name='Iza i Avanti'][B]Zawsze można niegrzeczne pieski oddać min. Dornowi ;)[/B]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img77.imageshack.us/img77/4804/obraz1tq2.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Szkoda by było tego ubranka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A co tutaj tak cicho :mad::mad::mad: Dawać mi tu w tej chwili fotki faflastego :mad: Bo Szelmą poszczuje :eviltong: A mam niedaleko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: