Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza słuchaj smyku jeden ;) Jak już założyłaś tą galerie to dbaj o nią ;) Otwórz się i poopowiadaj nam o Faflastym, o sobie i o Twoim dniu :) Nie na siłę ale tak od serca :) Wiesz ;) To naprawdę super sprawa bo można się cudnie odstresować :multi:
Ale najpierw daj fotki bo inaczej :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Iza słuchaj smyku jeden ;) Jak już założyłaś tą galerie to dbaj o nią ;) Otwórz się i poopowiadaj nam o Faflastym, o sobie i o Twoim dniu :) Nie na siłę ale tak od serca :) Wiesz ;) To naprawdę super sprawa bo można się cudnie odstresować :multi:
Ale najpierw daj fotki bo inaczej :mad::diabloti:[/QUOTE]

Pysia, jak zawsze ma rację;) :razz: :razz: :razz:

Posted

Łoooooooooooj! Ale mi się opie...l zebrał.... :(

Zdjęcia? Hmmmmmmm... Wrócę do Katowic i coś wstawię (bo teraz to ja u teściów jestem...)
Poopowiadać Wam? Ostatnimi czasy to ja monotematyczna jestem... Brzuch mi rośnie i mówię tylko o tym, jak i kiedy mi się córunia przekręciła i w co mnie kopnęła ;) Ale postaram się... Jakieś pytania? chętnie odpowiem!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Łoooooooooooj! Ale mi się opie...l zebrał.... :(

Zdjęcia? Hmmmmmmm... Wrócę do Katowic i coś wstawię (bo teraz to ja u teściów jestem...)
Poopowiadać Wam? Ostatnimi czasy to ja monotematyczna jestem... Brzuch mi rośnie i mówię tylko o tym, jak i kiedy mi się córunia przekręciła i w co mnie kopnęła ;) Ale postaram się... Jakieś pytania? chętnie odpowiem![/QUOTE]

to już wiadomo, że córunia? Super... Jeszcze raz GRATULACJE :multi: :multi: :multi:

Posted

Poopowiadać Wam? Ostatnimi czasy to ja monotematyczna jestem... Brzuch mi rośnie i mówię tylko o tym, jak i kiedy mi się córunia przekręciła i w co mnie kopnęła ;) Ale postaram się... Jakieś pytania? chętnie odpowiem![/QUOTE]

Łaaał, przyznam że czytałam całą galeryjkę ale widocznie niedoczytałam(pacan ze mnie) że jesteś w ciąży:-o . No to Iza moje gratulacje :multi: :multi: wiesz już jak córeczka będzie miała na imie??

Posted

Poopowiadać Wam? Ostatnimi czasy to ja monotematyczna jestem... Brzuch mi rośnie i mówię tylko o tym, jak i kiedy mi się córunia przekręciła i w co mnie kopnęła ;) Ale postaram się... Jakieś pytania? chętnie odpowiem![/quote]
Ja też widać pacan jestem bo też nie doczytałam że nie jesteś w jednej osobie :oops:
Hura :multi::multi::multi: Będzie dogomaniaczka :multi::multi::multi:
Jejku jejku ale mnie pobudziłaś pozytywnie :evil_lol:
Gadaj mi tu zaraz kiedy będzie ten wspaniały dzień :p Jak będzie miała na imie zdobywczyni męskich serc ( i naszych :loveu:) :p
Masz jakieś ubranka dla niej już? Łóżeczko? Ja tak uwielbiam oglądać takie cudne malutkie rzeczy :loveu::loveu::loveu:
Każ teściom natychmiast kupować Ci cyfrówke i pstrykaj fotki malutkich ciuszków :loveu::loveu::loveu: Bo ja jak chcę wejść do sklepu z takowymi to TZ kręci kółka na czole :mad: Patrzę w necie czasami i nie mogę się doczekać kiedy zostanę babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę wtedy szaleć po sklepach :diabloti:

Posted

O matko :)
A w co Cię kopie mała przeważnie?
Ja dosdtawałam od Karola po wątrobie :mad: Codzienie o 22 punktualnie dawał mi do zrozumienia że jest silny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W dzień też mi dawał popalić ale nie aż tak jak o 22 :diabloti:
I strasznie lubiłam jeśc cytryny :evil_lol: Jadłam je jak jabłka :crazyeye: Za coca cole oddałabym życie a mięsna galareta z octem to był dla mnie przysmak bogów ( potem zawsze lądowała w WC ale co mi tam ;) ).

Posted

Poopowiadać Wam? Ostatnimi czasy to ja monotematyczna jestem... Brzuch mi rośnie i mówię tylko o tym, jak i kiedy mi się córunia przekręciła i w co mnie kopnęła ;) Ale postaram się... Jakieś pytania? chętnie odpowiem![/quote]

[B][I]Córunia:loveu: Super:multi: , ja mam dwie :cool3: ni ma to jak córunia:loveu: ( chłopcy też są OK ;) )[/I][/B]
[B][I]Gratulacje:)[/I][/B]
[B][I]a kiedy się urodzi:cool3: ?[/I][/B]

Posted

Ja też się przyłączam do gratulacji :loveu: wiesz, przyznam ci w sekrecie, że zawsze marzyłam o córeczce..... tymczasem mam małego urwiska chłopczyka, którego nie zamieniłabym na żadnego innego ! Napisz, kiedy termin :multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']to już wiadomo, że córunia? Super... Jeszcze raz GRATULACJE [/quote]

Wiadomo! Ci..a jest widoczna :p Nawet zdjęcia mam!

[quote name='Kitka20']Łaaał, przyznam że czytałam całą galeryjkę ale widocznie niedoczytałam(pacan ze mnie) że jesteś w ciąży:-o . No to Iza moje gratulacje wiesz już jak córeczka będzie miała na imie??[/quote]

Bo nic nie pisałam! A imię: Zuzanna

[quote name='Pysia']Ja też widać pacan jestem bo też nie doczytałam że nie jesteś w jednej osobie :oops:
Hura Będzie dogomaniaczka
Jejku jejku ale mnie pobudziłaś pozytywnie :evil_lol:
Gadaj mi tu zaraz kiedy będzie ten wspaniały dzień Jak będzie miała na imie zdobywczyni męskich serc ( i naszych :loveu:)
Masz jakieś ubranka dla niej już? Łóżeczko? Ja tak uwielbiam oglądać takie cudne malutkie rzeczy :loveu:
Każ teściom natychmiast kupować Ci cyfrówke i pstrykaj fotki malutkich ciuszków :loveu: Bo ja jak chcę wejść do sklepu z takowymi to TZ kręci kółka na czole :mad: Patrzę w necie czasami i nie mogę się doczekać kiedy zostanę babcią :evil_lol: Będę wtedy szaleć po sklepach :diabloti:[/quote]

Wspaniały dzień ma nastąpić ok. 9 maja. Zdobywczyni serc będzie miała na imię Zuzanna :loveu:
Zakup ubranek, łóżeczka i innych takich zostawiam na ostatni miesiąc. Ale za to namiętnie oglądam w katalogach i naturze :cool3:

[quote name='Pysia']O matko :)
A w co Cię kopie mała przeważnie?
Ja dosdtawałam od Karola po wątrobie :mad: Codzienie o 22 punktualnie dawał mi do zrozumienia że jest silny :evil_lol: W dzień też mi dawał popalić ale nie aż tak jak o 22 :diabloti:
I strasznie lubiłam jeśc cytryny :evil_lol: Jadłam je jak jabłka :crazyeye: Za coca cole oddałabym życie a mięsna galareta z octem to był dla mnie przysmak bogów ( potem zawsze lądowała w WC ale co mi tam ;) ).[/quote]

Ułożona jest miednicowo, więc kopniaki przyjmuje mój pęcherz, jajniki i cała dolna reszta :evil_lol:
Smaków brak- jem to co jadłam bez żadnych ekstrawagancji :eviltong:

[quote name='bonita'][B][I]Córunia:loveu: Super , ja mam dwie ni ma to jak córunia:loveu: ( chłopcy też są OK )[/I][/B]
[B][I]Gratulacje[/I][/B]
[B][I]a kiedy się urodzi ?[/I][/B][/quote]

ok. 9 maja

[quote name='Agniest']Ja też się przyłączam do gratulacji :loveu: wiesz, przyznam ci w sekrecie, że zawsze marzyłam o córeczce..... tymczasem mam małego urwiska chłopczyka, którego nie zamieniłabym na żadnego innego ! Napisz, kiedy termin [/quote]

j.w.

[quote name='madzia i medor']Izuniu, to ja jeszcze raz gratuluję:multi:
Nowa bokseromaniaczka przyjdzie na świat :loveu:[/quote]

Dzięki za gratki!

Musiałam pousuwać emoty:mad:

Posted

Iza ,gratki i ode mnie !!!
Ja tez jestem Iza i ...mam corke ZUZANNE !!! Urodzona w....MAJU !!!
No,ale 15-go....Chociaz Ty tez mozesz urodzic 15go :)

Iza ,a moze lista dla mamusiek?
Na yahoo-POLECAM !!

Posted

[quote name='Iza i Fidel']Iza ,gratki i ode mnie !!!
Ja tez jestem Iza i ...mam corke ZUZANNE !!! Urodzona w....MAJU !!!
No,ale 15-go....Chociaz Ty tez mozesz urodzic 15go :)

Iza ,a moze lista dla mamusiek?
Na yahoo-POLECAM !![/quote]

Dziękujemy za gratulacje.... Ale zbieżność :crazyeye:

[quote name='Pysia']Będziemy miały Zuzie :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Oczywiście liczymy na milion Zuzkowych fotek :p[/quote]

Będą miliony, miliony fotek... To będzie najbardziej obfocone dzidzi na świecie :loveu:

[quote name='bonita'][B][I]Zuzanna:loveu:, jakie śliczne imię -Zuzia:loveu:.[/I][/B]
[B][I]Pozdrowionka Dla Ciebie, Zuzi i Avantiego :loveu:[/I][/B][/quote]

Dziękujem i pozdrawiamy...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dziękujemy za gratulacje.... Ale zbieżność :crazyeye:

Będą miliony, miliony fotek... To będzie najbardziej obfocone dzidzi na świecie :loveu:

[/quote]
No i jeszcze ma boksia :lol:
Musisz pogadać z TZtem aby Ci dawał z godzinke wolnego codziennie od dzidzi bo wstawić fotki to nie jest 5 minut ;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć:p :p :p
Jak się czuje przyszła mamusia:loveu:[/quote]

Dziękujemy, ze zdrówkiem ok. Mała dzisiaj od rana tańczy salsę i podkopuje:loveu:

[quote name='Pysia']No i jeszcze ma boksia :lol:
Musisz pogadać z TZtem aby Ci dawał z godzinke wolnego codziennie od dzidzi bo wstawić fotki to nie jest 5 minut ;)[/quote]

Boję się, że nie będę miała czasu zrobić sii, a co dopiero wstawić zdjęcia...