Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']A nie masz tam dla mnie miejsca na moje stare lata.:lol::lol::lol::lol:
Aż im zazdroszczę, poduszeczki kocyczki mizianie. też tak chcę;););)[/QUOTE]

Mysia daleko do mnie nie masz, zapraszam na mizianie, w własnym namiotem. Będzie chociaż z tego pożytek bo w szklarni pielić trzeba...

Posted

[quote name='Nes2009']Mysia daleko do mnie nie masz, zapraszam na mizianie, w własnym namiotem. Będzie chociaż z tego pożytek bo w szklarni pielić trzeba...[/QUOTE]
A pielić to ja akurat lubię. 1 grządka wyplewiona = 5 minut myziania :):):

Posted

Wy tu miziu fryziu, a ja się strasznie cieszę, że domek u Nes2009, okazał się super wspaniałym Domkiem Tymczasowym, Hura!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:sprawdzonym osobiście przez Faro, więc rekomendacja taka to ho, ho :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Nes2009'].
Mam pytanie, bo tego akurat się nie doczytałam. Jak wygląda sprawa kąpieli u bokserków. Jakieś specjalne szampony?

[/QUOTE]
Przez prawie 13 lat nie udało mi się określić który dobry a który zły szampon. Do krótkiej sierści bez dodatków np na pchły.Szampon to szampon ma pielęgnować skórę i włos....

Posted

[quote name='andegawenka']Przez prawie 13 lat nie udało mi się określić który dobry a który zły szampon. Do krótkiej sierści bez dodatków np na pchły.Szampon to szampon ma pielęgnować skórę i włos....[/QUOTE]
A wiecie co moi Kochani? Że ja Kapsla jeszcze nigdy nie kąpałam? Owszem pływał w morzu, w jeziorze w stawie, ale w wannie nigdy, pomimo 12 lat!. Jenny po schronie trzeba było kąpać co dwa dni w leczniczym szamponie, takim kupowanym u weta. I jest tak grzeczniutka, że normalnie aniołek nie boksia! :loveu:Stoi i czeka spokojnie do końca, aż się ja ładnie wytrze i wysuszy!
Po schronie to na mur beton trzeba boksie wykąpać jak nic!:razz:

Posted

[quote name='IVV']od 3 dni mam problemy z dogo:(,ale nareszcie udalo mi sie wejsc!!!
chlopak na pierwsza!![/QUOTE]
Chyba cos jest nie tak z tym dogo. Mi np. emitionki nie działają :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Kapsel']A wiecie co moi Kochani? Że ja Kapsla jeszcze nigdy nie kąpałam? Owszem pływał w morzu, w jeziorze w stawie, ale w wannie nigdy, pomimo 12 lat!:razz:[/QUOTE]

To dopiero grzeczny pies. Nigdy się w kupsku nie wytarzał?

Posted

A ja od wczoraj wchodzę przez Mozillę, której nie lubię, bo ani pisać, ani emotikonek, ani nic :( - i teraz bez problemu.
Mój Cezar, jak jeszcze był z nami, zaliczał kąpiel w wannie średnio raz na dwa lata:evil_lol: - raz że tego nie cierpiał, jedna osoba musiała cały czas pilnować żeby nie wyskoczył, dwa, że ciężko było go unieść i do wanny wstawić. I najczęściej po tych 2 latach, w ostatniej chwili przed kąpielą okazywałao się, że szampon był już przeterminowany, leciałam i kupowałam co było :)
Dziewczyny, zajrzyjcie proszę, Zuzlikowa usiłuje wyciągnąć kolejnego benia - może ktoś coś dołoży [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98%21_pomocy%21_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy:modla::modla::modla:witaj"]http://www.dogomania.pl/threads/1866...a::modla:witaj[/URL]

Posted

[quote name='Agnezia']To dopiero grzeczny pies. Nigdy się w kupsku nie wytarzał?[/QUOTE]
Nigdy :loveu: i nawet kałuże obchodzi z daleka, a poza tym jest ciągle głaskany, więc to tak wychodzi jakby codzienną skórną kąpiel miał :evil_lol:

Posted

[quote name='Nes2009']Mam propozycję. 1 grządka =10 minut miziania + usługi fryzjerskie :roll:[/QUOTE]
Wczoraj miałam kłopoty z komunikacją ale dzisiaj odpowiem:
po prostu bosko, normalnie SPA. Już sprawdzałam na mapie. Nie znasz dnia ani godziny ;);););););)
Nie bój się , żartowałam:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A my dziś nie spaliśmy. :roll: Strasznie się denerwujemy. Auto wymyte tak jak nigdy. Na dobrą sprawę można już jechać. Ja mam motyle w brzuchu. Leci mi wszystko z rąk. Czuję się tak, jakbym się zakochała :evil_lol:.

Mysia zapraszamy o każdej porze dnia i nocy. Dorzucam masaże :roll:

Posted

[quote name='Nes2009']A my dziś nie spaliśmy. :roll: Strasznie się denerwujemy. Auto wymyte tak jak nigdy. Na dobrą sprawę można już jechać. Ja mam motyle w brzuchu. Leci mi wszystko z rąk. Czuję się tak, jakbym się zakochała :evil_lol:.

Mysia zapraszamy o każdej porze dnia i nocy. Dorzucam masaże :roll:[/QUOTE]

Nes, to Ty jedziesz z Trufelkiem? ;):roll:

Posted

[quote name='Trufelek']:wallbash: Jeśli każda noc do piątku będzie wyglądała tak jak dzisiejsza, to będziemy spali w drodze powrotnej na jakimś parkingu.:sleep2:[/QUOTE]
A co dzisiejszej nocy się takiego wydarzyło, co? :razz:

Posted

Nes ma już bzuma na punkcie Diego, sama spać nie mogła i całą noc mi nadawała nad uchem. Jak to będzie, kiedy, gdzie, dlaczego, poco, na co itp. Już miałem całe stada boksiów w głowie więc poszedłem auto sprzątać o 3 nad ranem mając nadzieję, że w końcu Nes padnie.
Tia... Nadzieja jest matką ..
Hmm jak to było dalej??