Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Własnie Fioneczka ma rację , trzeba poczekać czy Pan i Bruno się dogadają ...to jest BARDZO WAŻNE[/QUOTE]

Wstrzymałam sie z wpłatą deklaracji za styczeń bo może tak się szczęśliwie złoży, że już nie będzie potrzebna. Będę zaglądała na wątek i czekam na jakieś
wiadomości, oby dobre!

Posted

[quote name='NINKA1']Wstrzymałam sie z wpłatą deklaracji za styczeń bo może tak się szczęśliwie złoży, że już nie będzie potrzebna. Będę zaglądała na wątek i czekam na jakieś
wiadomości, oby dobre![/QUOTE]
Dobrze NINKO, w razie czego pieniążki mamy, żeby pokryć choćby część stycznia :)
Pan zamierza wybrać się po Bruncia i pobyć tam 2-3 dni, żeby się z nim zaprzyjaźnić, dlatego to tak trochę trwa, bo w okresie międzyświątecznym Pan nie za bardzo mógł wyjechać, ze względu na pracę :)

Posted

[quote name='baster i lusi']Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama,
Humoru od rana,
Cholesterolu w normie
oraz świętowania Nowego Roku
w dobrej formie
Psiakom dobrych domków
a cioteczkom bezrobocia[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :loveu:

Ja również chciałam życzyć wszystkim odwiedzającym wątek BRUNA wszelkiej pomyślności w 2011 r., dużo zdrówka, szczęścia i radości :)

Posted

[quote name='Kana']To kiedy wizyta u Bruna?? :)[/QUOTE]

Będę dziś się z Panem kontaktować i ustalę co i jak :)

Mysiu, dziękuję za trzymanie kcików :)

Posted

Dziś się Pan ze mną skontaktował, myśli, że po niedzieli będzie mógł jechać po Bruna. Zadeklarował się, że na 100% go adoptuje.
Zadzwoniłam tez do p. Marka, Bruncio ma się super i p. Marek go zachwala :) po ustaleniach przelałam dziś na konto p.Marka 200 zł tj. za pół miesiąca stycznia.

Posted

Super brzmi ta wiadomość, oby okazała się prawdziwa. Ja śledzę wątek bo czekam na wiadomość czy moja wpłata jest potrzebna Brunowi. Jeżeli tak to proszę
o wiadomość , w kazdej chwili jestem gotowa to zrobić. Może na koszty kastracji ? bo nie wiem czym dysponujesz i kto pokrywa ewentualne koszty zabiegu.
Póki co trzymam kciuki za adopcję, jemu już sie należy domek.

Posted

Ja także jeszcze trzymam radość na wodzy.
Oby wszystko poszlo tak jak jest to zaplanowane!
Brunowi się należy w końcu wygrany los na loterii życia!

Posted

Z Panem jestem nadal w kontakcie i nadal Pan utrzymuje, że na 100 % bierze Bruna. Pisałam z nim we wtorek to powiedział, że po niedzieli, w tej chwili nie ma go na gg. Ciągnie się to :( wiem, ale czekajmy co się wydarzy.