Alicja Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Własnie Fioneczka ma rację , trzeba poczekać czy Pan i Bruno się dogadają ...to jest BARDZO WAŻNE Quote
NINKA1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Alicja']Własnie Fioneczka ma rację , trzeba poczekać czy Pan i Bruno się dogadają ...to jest BARDZO WAŻNE[/QUOTE] Wstrzymałam sie z wpłatą deklaracji za styczeń bo może tak się szczęśliwie złoży, że już nie będzie potrzebna. Będę zaglądała na wątek i czekam na jakieś wiadomości, oby dobre! Quote
Kana Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ja też trzymam kciuki... mam nadzieję... po cichutku :) Quote
Czaruś Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 [quote name='NINKA1']Wstrzymałam sie z wpłatą deklaracji za styczeń bo może tak się szczęśliwie złoży, że już nie będzie potrzebna. Będę zaglądała na wątek i czekam na jakieś wiadomości, oby dobre![/QUOTE] Dobrze NINKO, w razie czego pieniążki mamy, żeby pokryć choćby część stycznia :) Pan zamierza wybrać się po Bruncia i pobyć tam 2-3 dni, żeby się z nim zaprzyjaźnić, dlatego to tak trochę trwa, bo w okresie międzyświątecznym Pan nie za bardzo mógł wyjechać, ze względu na pracę :) Quote
NINKA1 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No to trzymam kciuki za udane spotkanie dwóch Panów i przyjaźń " od pierwszego wejrzenia";) Quote
Basia&Safi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/199206-Noworoczna-wyprzedaż-Ubrania-...-wszytsko-od-5zł-Zapraszamy-do-14.01.2011-!!!!?p=16017711#post16017711[/url] zapraszamy bazarek dla bruna :) Quote
baster i lusi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie oraz świętowania Nowego Roku w dobrej formie Psiakom dobrych domków a cioteczkom bezrobocia Quote
Czaruś Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='baster i lusi']Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie oraz świętowania Nowego Roku w dobrej formie Psiakom dobrych domków a cioteczkom bezrobocia[/QUOTE] Bardzo dziękujemy :loveu: Ja również chciałam życzyć wszystkim odwiedzającym wątek BRUNA wszelkiej pomyślności w 2011 r., dużo zdrówka, szczęścia i radości :) Quote
fioneczka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 to w takim razie załapałam się na życzenia ;) dobrego roku dla Wszystkich ... i domków dla psiaków !! Quote
Mysia_ Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 wspaniale, że coś się szykuje. Trzymam mocno kciuki! :) Quote
Czaruś Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='Kana']To kiedy wizyta u Bruna?? :)[/QUOTE] Będę dziś się z Panem kontaktować i ustalę co i jak :) Mysiu, dziękuję za trzymanie kcików :) Quote
baster i lusi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Kana']No to trzymam kciuki![/QUOTE] i ja też:lol::lol::lol: Quote
Czaruś Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Dziś się Pan ze mną skontaktował, myśli, że po niedzieli będzie mógł jechać po Bruna. Zadeklarował się, że na 100% go adoptuje. Zadzwoniłam tez do p. Marka, Bruncio ma się super i p. Marek go zachwala :) po ustaleniach przelałam dziś na konto p.Marka 200 zł tj. za pół miesiąca stycznia. Quote
NINKA1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Super brzmi ta wiadomość, oby okazała się prawdziwa. Ja śledzę wątek bo czekam na wiadomość czy moja wpłata jest potrzebna Brunowi. Jeżeli tak to proszę o wiadomość , w kazdej chwili jestem gotowa to zrobić. Może na koszty kastracji ? bo nie wiem czym dysponujesz i kto pokrywa ewentualne koszty zabiegu. Póki co trzymam kciuki za adopcję, jemu już sie należy domek. Quote
Kana Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ja także jeszcze trzymam radość na wodzy. Oby wszystko poszlo tak jak jest to zaplanowane! Brunowi się należy w końcu wygrany los na loterii życia! Quote
baster i lusi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 i tu ciotka masz rację ale dla nas jak mówi przysłowie zbyt piękne by było prawdziwe.Bo życie pokazuje nam inne oblicze.Kciuki zaciśnięte. Quote
Czaruś Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Bardzo dziękuję :) ja też trzymam ....... :) Quote
chita Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 nadal zadnych wiesci:shake: jest polowa stycznia trza bedzie zaplacic za hotel Quote
Czaruś Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Z Panem jestem nadal w kontakcie i nadal Pan utrzymuje, że na 100 % bierze Bruna. Pisałam z nim we wtorek to powiedział, że po niedzieli, w tej chwili nie ma go na gg. Ciągnie się to :( wiem, ale czekajmy co się wydarzy. Quote
Recommended Posts