baster i lusi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 napisz tu tam bywają cioteczki z Poznania [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/196367-Cudna-astka-okolice-POZNANIA-szuka-dt-ds"]Cudna astka okolice POZNANIA szuka dt/ds[/URL][/B] Quote
Czaruś Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Zadzwoniłam do Pana z Poznania. 42 lata bez żony, bez dzieci, ma pizzerie i własny biznes, mieszka w bloku w 2-pokojowym mieszkaniu. Ale zastanawiam się czy Bruno byłby dla niego odpowiednim psem. Pan szuka psa towarzysza, chciałby dużo z nim spacerować itd. itp. Często do Pana przychodzą znajomi i on czasem np. jadąc gdzieś chciałby go zabierać. Pan generalnie ma dużo kontaktów międzyludzkich i tu obawiam się czy Bruno jest odpowiedni. On jest terytorialny, myślę, że broniłby swojego Pana, a nie chciałabym żeby krzywdę komuś zrobił. Jak myślicie? W każdym bądź razie Pan wygląda naprawdę na kogoś konkretnego i myślę, że jak nie Bruno to może inna bida :) Quote
baster i lusi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 i tak jest zawsze jak jest domek to nachodzą wątpliwości czy oby ten jest odpowiedni. Quote
ania z poznania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Słuchajcie, mogę Pana sprawdzić ale w przyszłym tygodniu, w sobotę wracam do domu. Quote
Czaruś Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='ania z poznania']Słuchajcie, mogę Pana sprawdzić ale w przyszłym tygodniu, w sobotę wracam do domu.[/QUOTE] Oki, to superrrrr!!!!! Ja mu napisze, że w przyszłym tygodniu ktoś przyjdzie. Dzięki wielkie :* Quote
Alicja Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [B][FONT=Arial]Przeznaczyłam 1/3 z mojego bazarku na Bruna czyli 43 zł [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196195-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-20-listopada-do-godz.-20.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1961...do-godz.-20.00[/URL] bardzo[/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red] prosze o PW na jakie konto wysłać[/COLOR][/FONT][FONT=Arial] i potwierdzenie o wpłynięciu kasy na wątku bazarku [/FONT] [/B] Quote
fioneczka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 z bazarku ciuszkowego cz I jest 54 zł dla Bruna ... jutro będzie przelew Quote
fioneczka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 proszę o potwierdzenie na wątku wpływu na konto [url]http://www.dogomania.pl/threads/196800-Sukienki-bluzeczki-...-zakończony-czeka-na-rozliczenie/page6?p=15883982#post15883982[/url] Quote
Czaruś Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Alu PW poszło z nr konta. Dziewczyny bardzo Wam dziękuję :loveu: Dziś na konto wpłynęło 100 zł od Ivo_ z niebieskiego (50 zł jako stała deklaracja, 50 zł jako jednorazowa wpłata) :loveu::loveu: Quote
Czaruś Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Dziś konto Bruna urosło o 97 zł :multi::multi: Pieniążki wpłynęło od Alicji i fioneczki z bazarków. Dziękuję :loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='ARDNAS']Dziś konto Bruna urosło o 97 zł :multi::multi: Pieniążki wpłynęło od Alicji i fioneczki z bazarków. Dziękuję :loveu:[/QUOTE] dużo mu jeszcze brakuje ?? Quote
fioneczka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Alicja']dużo mu jeszcze brakuje ??[/QUOTE] do czego Aluśku ? Quote
baster i lusi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Alicja']dużo mu jeszcze brakuje ??[/QUOTE] Alu Bruncio po opłaceniu hotelu za grudzień na nowy rok ma [SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][B]Stan konta Bruna: + 668 zł[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE] :multi::multi: Quote
fioneczka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Grażynko on jest teraz na [B]+[/B] co nie zmienia faktu że chłopak ma tylko 200 zł deklaracji więc te pieniążki szybciutko "pójdą" jako dopłata do hoteliku Quote
baster i lusi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Asiu wiem ale na chwilę obecną chłopak jest bezpieczny i to mnie cieszy.Basia&Safi w bazarek też zrobi na Bruncia.Najpóżniej w niedzielę. Quote
Alicja Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='baster i lusi']Alu Bruncio po opłaceniu hotelu za grudzień na nowy rok ma [SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][B]Stan konta Bruna: + 668 zł[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE] :multi::multi:[/QUOTE] ufffff...super , nie jestem na bieżąco:oops:, ale dobrze że mu sie skarbonka zapełnia Quote
Basia&Safi Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 no cioteczki zapraszam :) zbieramy dalej [url]http://www.dogomania.pl/threads/198090-Bazarek-spódniczkowy-dla-psiaków-z-BB(szanta-gracja-...)-do-18.XII-do-godź-20-00?p=15912841#post15912841[/url] Quote
Czaruś Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Basia&Safi']no cioteczki zapraszam :) zbieramy dalej [url]http://www.dogomania.pl/threads/198090-Bazarek-spódniczkowy-dla-psiaków-z-BB(szanta-gracja-...)-do-18.XII-do-godź-20-00?p=15912841#post15912841[/url][/QUOTE] Dziękujemy za bazarek i zapraszamy do zakupów!!!! ;) Quote
Czaruś Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Wczoraj na konto wpłynęło 50 zł z bazarku, który robiła Delaila z niebieskiego. Dziękuję :) Quote
baster i lusi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 z bazarku który zrobiła Basia&Safi jest tylko 20 zł .Według mnie nie ma co dzielic i prosiłabym czy nie przekazac wszystko na operację Gracji? Quote
Czaruś Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='baster i lusi']z bazarku który zrobiła Basia&Safi jest tylko 20 zł .Według mnie nie ma co dzielic i prosiłabym czy nie przekazac wszystko na operację Gracji?[/QUOTE] To jest dobry pomysł, Gracja jest teraz bardziej potrzebująca. Quote
baster i lusi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 a co z wizytą przedadopcyjną,była? Quote
Czaruś Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Napisałam do Ani z Poznania, czekam na jej odpowiedź. Wczoraj zadzwoniła Pani z Jeleniej Góry, ale w domu jest małe dziecko więc podpada. :( Pan z Poznania jest zainteresowany adopcją, ale tak jak już pisałam obawiam się, czy Bruno będzie dla niego właściwy albo odwrotnie on dla Bruna. Ale Pan wydaje się konkretny, dlatego pomyślałam, że wizytę warto u niego zrobić i po wizycie, po opinii Ani (jeśli zgodzi się ją przeprowadzić) wspólnie ustalimy czy Bruncio się nadaje. Quote
fioneczka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 to ta wizyta u Pana się jeszcze nie odbyła ? Quote
Recommended Posts