Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwoniłam do Pana z Poznania. 42 lata bez żony, bez dzieci, ma pizzerie i własny biznes, mieszka w bloku w 2-pokojowym mieszkaniu. Ale zastanawiam się czy Bruno byłby dla niego odpowiednim psem. Pan szuka psa towarzysza, chciałby dużo z nim spacerować itd. itp. Często do Pana przychodzą znajomi i on czasem np. jadąc gdzieś chciałby go zabierać. Pan generalnie ma dużo kontaktów międzyludzkich i tu obawiam się czy Bruno jest odpowiedni. On jest terytorialny, myślę, że broniłby swojego Pana, a nie chciałabym żeby krzywdę komuś zrobił. Jak myślicie?
W każdym bądź razie Pan wygląda naprawdę na kogoś konkretnego i myślę, że jak nie Bruno to może inna bida :)

Posted

[quote name='ania z poznania']Słuchajcie, mogę Pana sprawdzić ale w przyszłym tygodniu, w sobotę wracam do domu.[/QUOTE]

Oki, to superrrrr!!!!!
Ja mu napisze, że w przyszłym tygodniu ktoś przyjdzie. Dzięki wielkie :*

Posted

[B][FONT=Arial]Przeznaczyłam 1/3 z mojego bazarku na Bruna czyli 43 zł
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196195-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-20-listopada-do-godz.-20.00"]http://www.dogomania.pl/threads/1961...do-godz.-20.00[/URL]

bardzo[/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red] prosze o PW na jakie konto wysłać[/COLOR][/FONT][FONT=Arial]
i potwierdzenie o wpłynięciu kasy na wątku bazarku [/FONT]
[/B]

Posted

Alu PW poszło z nr konta.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję :loveu:

Dziś na konto wpłynęło 100 zł od Ivo_ z niebieskiego (50 zł jako stała deklaracja, 50 zł jako jednorazowa wpłata) :loveu::loveu:

Posted

[quote name='ARDNAS']Dziś konto Bruna urosło o 97 zł :multi::multi:

Pieniążki wpłynęło od Alicji i fioneczki z bazarków. Dziękuję :loveu:[/QUOTE]

dużo mu jeszcze brakuje ??

Posted

[quote name='Alicja']dużo mu jeszcze brakuje ??[/QUOTE]
Alu Bruncio po opłaceniu hotelu za grudzień na nowy rok ma [SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][B]Stan konta Bruna: + 668 zł[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE] :multi::multi:

Posted

[quote name='baster i lusi']Alu Bruncio po opłaceniu hotelu za grudzień na nowy rok ma [SIZE=4][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][B]Stan konta Bruna: + 668 zł[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE] :multi::multi:[/QUOTE]

ufffff...super , nie jestem na bieżąco:oops:, ale dobrze że mu sie skarbonka zapełnia

Posted

no cioteczki zapraszam :) zbieramy dalej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198090-Bazarek-spódniczkowy-dla-psiaków-z-BB(szanta-gracja-...)-do-18.XII-do-godź-20-00?p=15912841#post15912841[/url]

Posted

[quote name='Basia&Safi']no cioteczki zapraszam :) zbieramy dalej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198090-Bazarek-spódniczkowy-dla-psiaków-z-BB(szanta-gracja-...)-do-18.XII-do-godź-20-00?p=15912841#post15912841[/url][/QUOTE]
Dziękujemy za bazarek i zapraszamy do zakupów!!!! ;)

Posted

[quote name='baster i lusi']z bazarku który zrobiła Basia&Safi jest tylko 20 zł .Według mnie nie ma co dzielic i prosiłabym czy nie przekazac wszystko na operację Gracji?[/QUOTE]

To jest dobry pomysł, Gracja jest teraz bardziej potrzebująca.

Posted

Napisałam do Ani z Poznania, czekam na jej odpowiedź. Wczoraj zadzwoniła Pani z Jeleniej Góry, ale w domu jest małe dziecko więc podpada. :(
Pan z Poznania jest zainteresowany adopcją, ale tak jak już pisałam obawiam się, czy Bruno będzie dla niego właściwy albo odwrotnie on dla Bruna.
Ale Pan wydaje się konkretny, dlatego pomyślałam, że wizytę warto u niego zrobić i po wizycie, po opinii Ani (jeśli zgodzi się ją przeprowadzić) wspólnie ustalimy czy Bruncio się nadaje.