Mysia_ Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 jesli chodzi o inne zwierzęta to on ma z reguły tendencje do gwałcenia, a nie gryzienia :eviltong: Napewno nie może być dzieci, a tak poza tym to chyba wszyscy mu odpowiadają, oczywiście musi najpierw kogoś poznać, można go przekupić spoacerkami i jedzonkiem. Napewno nie nadaje się do kojca. To mały psiak, a do tego źle znosi zime i upały :roll: Quote
Mysia_ Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Misiaku mój kochany tak mi Ciebie strasznie szkoda :-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Misiak coraz starszy i chyba już nie wierzy, że kiedyś znajdzie domek.... :-( Quote
Mysia_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 zero zainteresowania :-( spada tak daleko.... Quote
Mysia_ Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Misiuniu trzymaj się jakoś... Czekamy na cud :roll: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Neris napisał(a):Boże, no taki ładny pies!!!! niestety ludzie tego nie widzą :-( Quote
Neris Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Bo ludzie patrząc na niego widzą tylko STAROŚĆ. Nie pięknego psa który może jeszcze dać im w życiu wiele szczęścia. To smutne... Quote
Mysia_ Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 zaczynam wątpić w to czy mu się kiedykolwiek uda :-(:-(:-( Quote
jusstyna85 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Prosze tak,jak przy bodajze Kibicu...będzie teskt,to będzie allegro :) ja nie znam tych psów... Quote
Mysia_ Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 nie mam totalnie weny :oops: Nawet nie wiem jakby tu określić Misia i to jaki domek byłby dla niego dobry... :roll: Quote
jusstyna85 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ja nie wymyśle nic...:shake:...nie chce przesadzić... Quote
Neris Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Myśle - na podstawie tego co wyczytałam w wątku - że Misio czułby się najlepiej z kimś spokojnym, opanowanym, w domu w którym nie ma biegających, skaczących i krzyczących dzieci. W domu gdzie jego starość, humory, słabszą kondycję psychiczną przyjmą ze zrozumieniem i akceptacją, w końcu to stary pies... Quote
Mysia_ Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 dokładnie ;) Napewno musi to być też domek doświadczony :roll: Wydaje mi sie nawet, że fajnie było by jakby w domu była jakaś młodzież, do taki osób Misiu podchodzi troszeczkę ufniej ;) Quote
Mysia_ Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Nikt o nim nie pamięta? :-( Ostatnio obciełam troszkę Misia, bo miał już mnóstwo kołtunów, a zima to niestety kiepski okres dla kudłatych psiaków, więc w miarę możliwości staram się podcinać im futerka ;) Postaram się o jego fotkę w nowej fryzurze.... Zrobiłam mu dwa ogłoszenia Misio - Zwierzaki - cafeanimal.pl www.adopcje.org Quote
Mysia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Neris napisał(a):Jakiś odzew z ogłoszeń? zupełnie nic :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts