Klaudus__ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Białka to wspaniała, młoda sunia, ma niewiele ponad rok.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gdy zobaczyłam tę nowicjuszkę zaraz poszłam się przywitać.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na mój widok nerwowo się schowała.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie chciała patrzeć w oczy...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Swoim zachowaniem przepraszała za to,że żyje...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pogłaskałam raz... Drugi...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie skrzywdziłam. Nie krzyczałam...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zerkła i nieśmiało polizała.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jednak nie uwierzyła,że jestem 'miła'...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jestem pewna,że nie będzie problemu z innymi psami.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bo widzę jaka Ona jest uległa...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jakby ktoś mógł Jej zrobić allegro,albo pomóc w ogłaszaniu...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Byłaby to dla Niej szansa na nowe życie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt ze mną:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Klaudus__ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kochana pokazujemy się na pierwszej stronce... Może ktoś zajrzy? ;) Quote
brunka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Słoneczko, jakaś ty śliczna :crazyeye:!!!!!! Na pewno ktoś wypatrzy takie cudeńko. Aż sie prosi o przytulanki Quote
Klaudus__ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='brunka']Słoneczko, jakaś ty śliczna :crazyeye:!!!!!! Na pewno ktoś wypatrzy takie cudeńko. Aż sie prosi o przytulanki Ojj śliczna śliczna! I bardzo przestraszona... Quote
Klaudus__ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='Kar0la']Ona jest w typie podhalana. Zaraz porozsyłam. Przyznam szczerze,że prawda... ;) Quote
BasiaD Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No słodka wracaj na początek prosic cioteczki o domek! Quote
Klaudus__ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='ElzaMilicz'];-) Uff, ale długo jej szukałam... A podoba się?:) Quote
mikoada Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Sliczna sunieczka :) tylko to przerazenie w oczach :( Quote
czerda Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 skąd taka kochana suńka za kratami , może się zgubiła? Quote
beka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 JAkie cudowna sunia, Klaudus czy ona jest tam bezpieczna? Quote
ElzaMilicz Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Sunia miała od wczoraj zapewnione miejsce w berneńskim domu tymczasowy, gdzie zostałaby wysterylizowana za pieniądze forum podhalanów. Klaudus_ jednak podjęła inną decyzję. Białka będzie przebywać u jej sąsiadów. ... ... Quote
Klaudus__ Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='ElzaMilicz']Sunia miała od wczoraj zapewnione miejsce w berneńskim domu tymczasowy, gdzie zostałaby wysterylizowana za pieniądze forum podhalanów. Klaudus_ jednak podjęła inną decyzję. Białka będzie przebywać u jej sąsiadów. ... ... Ale czy uważasz,że ta decyzja jest zła...? Quote
Szarotka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Klaudus__']Ale czy uważasz,że ta decyzja jest zła...? Najwazniejsze, zeby sunia byla w dobrych rekach. Quote
ani@ Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Klaudus__']Ale czy uważasz,że ta decyzja jest zła...? a czy suka zostanie wysterylizowana żeby za jakiś czas nie było 10 takich białych psów z przerażeniem w oczach u hycla ? Jeśli tak to decyzja znakomita jeśli nie to do d... Quote
Klaudus__ Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Wczoraj rano BIANKĘ odebrali właściciele. Podobno szukali Ją 3 tygodnie, bo ktoś Ją ukradł spod sklepu. Bardzo byli zdziwieni,że sunia taka strachliwa... Ogólnie to ludzie może ok. ale mi jakoś super do gustu nie przypadli. Mam nadzieję,że będzie Jej tam dobrze... ani@... Nie rozumię Twojego dziwnego tonu wypowiedzi... Masz mi coś do zarzucenia? Sugerujesz może,że NAMNOŻYŁAM kiedykolwiek psy? Sugerujesz,że jestem na tyle nieodpowiedzialna,że potrafię dopilnować sterylki? A może coś innego masz mi do zarzucenia? Zresztą bez komentarza... Quote
ani@ Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ja zadałam tylko pytanie może ostro może i dobitnie jak dla niektórych ale ręce opadają ile psów jest napływających do schronisk to jeśli podejmiesz się opieki nad kolejnym psem będziesz pilnować zeby na 100% byl wysterylizowany? ( nie napisałaś tego) czy zaproponowałaś włascicielom by wysterylizowali swoją sunie ? Quote
Szarotka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Miejmy nadzieje, ze to bylo najlepsze rozwiazanie dla suni. Quote
Recommended Posts