zuzlikowa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No,to trzymam kciuki za Labusia...trzymaj się czarnuszku!!!! Quote
Aimez_moi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ja takze kciuki mam zacisniete......sliczny chlopaczek z niego.....:):) Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 . Uploaded with ImageShack.us Wesoły i radosny LEOŚ BŁAGA: "Nie pozwólcie MNIE WYADOPTOWAĆ!!! NIE POZWÓLCIE NA SPOSÓB DOBROCIŃSKI!!!" http://www.dogomania.pl/threads/186597-LEO%C5%9A-W%C3%B3dz-Wielka-G%C5%82owa_mastif-owczarek-B%C5%81AGA-Nie-pozw%C3%B3lcie-MNIE-Wyadoptowa%C4%87_DOBROCIN Quote
fiorsteinbock Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Labus jest nadal w Azylu, Panstwo obiecali, jednak nie przyjechali. Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Moze jeszcze przyjada........ Trzymam kciuki..... Quote
zuzlikowa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Aimez_moi napisał(a):Moze jeszcze przyjada........ Trzymam kciuki..... Cóż, w życiu róznie bywa...ale jednak nie ma co zaniedbywać ogłoszń...pobawię się troszkę i plakacik chłopikowi zrobię...może się przyda na coś- na inne portale powstawiać...może wydrukować i po wetach,sklepach...porozwieszać...może to też pomoże! Quote
bico Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Labus jest nadal w Azylu, Panstwo obiecali, jednak nie przyjechali. o masz!:(:(:( Quote
fiorsteinbock Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dzisiaj w niedziele schron nieczynny, zatem Labus nadal bez domku. Quote
bico Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ja wiem, że dobry domek, tak czy inaczej, się dla Labusia znajdzie:) Quote
Aimez_moi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Kochane.....cos wiadomo o Labiszonku?......:) Quote
zuzlikowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Labusiu...nie bardzo dam radę porobić ogłoszenia...nie umiem tego zbyt wiele,a czas goni straszliwie! Dlatego zrobiłam dla Ciebie plakaciki...może wydrukujecie je i pokażecie gdzie się da...u weta...w marketach...w innych ludnych miejscach...sklepach zoooooo... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zmykaj szybciutko do swojego domku sliczny Quote
fiorsteinbock Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Grazynka nic nie pisze aby poszedl do adopcji, tzn. ze nadal w Azylu :( Roma, piekne dzieki za plakaciki - drukniemy, jasne. Poprosze jeszcze Czerde, zeby u siebie rozwiesila :) Quote
Aimez_moi Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Zuzliczku.... jaka Ty zdolna jesteś....:):) Labuniu Kochaniutki do domku pomykaj....:) Quote
giselle4 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jutro zabieramy z kwarantanny na ...izolatke nie mozemy sobie pozwolic na ogolny nie da rady z rezydentami:( aby jeszcze było smutniej to napisze ze jest 9-11 miesieczna identyczna prawie labusiowa dramat:( zrobie ładne fotki i zrobie wątek:( Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 nie moge...prosze...Co sie dzieje!!!! Moze chociaz po tą Malutka szybko sie zglosza wlasciciele?!?! Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Boziuniu....... jak to? Takie piekne psiunie....... w zyciu tego nie zrozumiem..... Quote
fiorsteinbock Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Ciociu Zuzlikowa, a masz plakaciki w wiekszym rozmiarze? ten jak powiekszam aby wypelnic A4 to traci na jakosci. Jak masz wieksza wersje poprosze na [email protected] :) Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Ciociu Zuzlikowa, a masz plakaciki w wiekszym rozmiarze? ten jak powiekszam aby wypelnic A4 to traci na jakosci. Jak masz wieksza wersje poprosze na [email protected] :) Wysyłam w orginalnej wielkości A-4... Quote
fiorsteinbock Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Doszlo i ja wielkie dziekuje wysylam. Niestety maszyna drukujaca odmowila posluszenstwa, ale w poniedzialek mamy juz firmowa opcje, jakosc lepsza i za free :) Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Doszlo i ja wielkie dziekuje wysylam. Niestety maszyna drukujaca odmowila posluszenstwa, ale w poniedzialek mamy juz firmowa opcje, jakosc lepsza i za free :) To trzymam kciuki... Quote
bico Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 w poniedziałek piszę do lokalnej gazety lubelskiej z prośbą o umieszczenie foto i ogłoszenia dla Labusia:) Quote
fiorsteinbock Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 bico napisał(a):w poniedziałek piszę do lokalnej gazety lubelskiej z prośbą o umieszczenie foto i ogłoszenia dla Labusia:) Dzieki Bico. Poki co do mnie nikt nie dzwonil, moze do Grazynki? Quote
Recommended Posts