Mysia_ Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 śliczna Warunia maszeruje na pierwszą stronkę! :cool3: Quote
Patikujek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Warunia wciąż czeka na swojego kochającego człowieka:shake: Quote
Patikujek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Mam wspaniałe wieści Wareczka znalazła dzisiaj domek i to u podobno bardzo fajnych ludzi mam nadzieję że będzie jej tam dobrze:multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Też mam nadzieje, że tym razem Warka już nie wróci :roll: Ale ludzie bardzo fajni, mają domek z ogrodem :cool3: Warunki idealne dla Warusi :loveu: :multi: Quote
Patikujek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mam bardzo smutną nowinę :placz: Wareczka jest od tygodnia w schronisku uciekławłaścicielą w miejsce skąd pierwszy raz była do schroniska przywieziona i tam została ponownie złapana. Kontaktowalismy się z właścicielami i najpierw stwierdzili że po nią przyjadą a ostatnio okazało się żę już jej nie chcą bo zbyt często im ucieka:shake: Boże jacy ludzie są debilni!!! Quote
Mysia_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Warka to niesamowita suczka! Uciekła z domu w Katowicach do miejsca w Zabrzu skąd była zabierana do schroniska 4 lata temu (a wtedy była młodziutka) :crazyeye: Ta wierność i przywiązanie..... Jesli ktoś ją pokocha to ona napewno odpłaci tym samym i to z nadwyżką! Quote
Mysia_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 kto podaruje Warce wymarzony domek? :roll: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Niezwykle wierna i kochana Warka prosi o dom, już tyle w życiu przeszła.... :-( Quote
Recommended Posts