Andzike Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Madallena']i nie szczeka! Jak nie szczeka jak szczeka ??? ;) [quote name='mshume']Awa pięknie aportuje piłeczkę: przynosi w paszczy, kładzie koło nóg i oczywiście szczeka dopominając się o więcej aportów :p Quote
Madallena Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No juz nie szczeka :D podobno :) edit: doczytalam....to szczeka czy nie szczeka? Miśium! Quote
Madallena Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Normalnie jak w ksiazce! :p Avia odnalazla wlascicieli! Quote
mshume Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Szykuję dla was wielką niespodziankę ;) szczegóły za 2 godziny. Quote
lika1771 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 No to super czekamy na wiadomosci,cioteczko bedziesz miała miejsce czy kolejka malutka sunia ma czas do piatku a pozniej ..............http://www.dogomania.pl/threads/185529-Pszczyna!-Maleńka-roczna-Rudzia-pragnie-własnego-domu.../page5 Quote
Marta67 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mshume napisał(a):Szykuję dla was wielką niespodziankę ;) szczegóły za 2 godziny. eeej miało być za dwie godziny a tu już 16.30 i coo? :) Quote
Madallena Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 miśium chyba bez neta...jeszcze Avia pojechała ze swoim Pańciem :) pańcio przyjechał i ją zabrał :) Rodzina zasługiwała na to, żeby ją im oddać. Płacz na przemian z radością (przez telefon). Sunia, co ciekawe miała matkę spaniela i ojca spaniela :roll: i wyrómł z niej spanielowaty karzeł, którego rozmnażali, bo ludzie brali. No cóż, już nie rozmnożą :p (rozmnażanie wynikało z kompletnego braku wiedzy, ale teraz juz są wyedukowani ;) ) Tak więc...SZUKAMY KOGOŚ NA WIZYTĘ POADOPCYJNĄ! :D:D Quote
mshume Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Co jeszcze moge dodać: Awa na pewno ma dobry dom, chociaż chyba zzyta była bardziej z pańcią, która teraz jest na Ukrainie. Z Panem pojechała bez przekonania (wracała do mnie :( Ajwa ma 7 lat, miala 5 razy szczeniaki. Teraz pojedzie do pani na Ukraine. Taki happy end :) Quote
Andzike Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Aaaa !!!! To ona wróciła na Ukrainę??? Ale historia :D Quote
Marta67 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 och to wspaniale :D żeby wszystkie historie tak się kończyły... tylko to rozmnażanie... :shake: Quote
anouk92 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 O rany nawet nie wiedziałam że Ajwa ma swój watęk!!! Cioteczki bardzo, bardzo dziękuję za pomoc Ajwie, za DT, opiekę i przede wszystkim za wytrwałość w poszukiwaniu właściciceli:) :) :) Czy Państwo Ajwy wiedzą że jakość w sobotę/niedzielę muszą jej zdjąć szwy po sterylce? Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 ooo. nie wiem czy wiedza. Trzeba bedzie wykonac telefon i powiedziec :) Mam nadzieje, ze ciesza sie, ze Awa juz nie bedzie miala zmutowanych szczeniaczkow :p Powiem Wam, ze przeraza mnie ta niewiedza ludzi :( Rozmnazalismy, bo ludzie brali :roll: ehhh Fajny, mały spanielek. Dla mnie to zmutowany karzeł spaniela. Sory, nazwałam Awe po imieniu :) ale za to rzeczywiscie slodki. Zastanawiam sie jakie szczeniaki beda w np. 5 pokoleniu dzieci Awy :roll: Quote
monikapf Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A dziś było ogłoszenie Awy w Metrze. Dobrze że wróciła do domu Quote
Madallena Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No właśnie wiemy :) Zwiększy to szansę znalezienia domków dla innych mikropsiaków, które skrupulatnie zbieramy na wątku Mikroskopków ;) Quote
mshume Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Dorwałam się do netu u siostry ;) Mam urwanie cyckow z tym Metrem, nie dosc ze wydzwaniaja o Awe, to jeszcze jacys panowie milosne sms ślą... Quote
Andzike Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mshume napisał(a):Dorwałam się do netu u siostry ;) Mam urwanie cyckow z tym Metrem, nie dosc ze wydzwaniaja o Awe, to jeszcze jacys panowie milosne sms ślą... Miłosne smsy??? ;) Quote
mshume Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Tak,poinformowałam. Dałam całą kartkę z rozpiską i wyprawkę Royal C ;)anouk92 napisał(a):O rany nawet nie wiedziałam że Ajwa ma swój watęk!!! Cioteczki bardzo, bardzo dziękuję za pomoc Ajwie, za DT, opiekę i przede wszystkim za wytrwałość w poszukiwaniu właściciceli:) :) :) Czy Państwo Ajwy wiedzą że jakość w sobotę/niedzielę muszą jej zdjąć szwy po sterylce? Quote
mshume Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Są 4 fajne domki z ogłoszeń o Awcię. Jeden kontakt przekazałam ciotkom Klembowskim: pani wet z Wwy :) Quote
anouk92 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mshume napisał(a):Są 4 fajne domki z ogłoszeń o Awcię. Jeden kontakt przekazałam ciotkom Klembowskim: pani wet z Wwy :) Asiu dziękuję za kontakt. :) Dzwoniłam do Pani. Dzisiaj ktoś z innej fundacji ma do niej podjechać z psem. Jeśli Pani się zakocha to domek będzie nieaktualny, jeśli nic z tego nie wyjdzie to ma do mnie dzwonić. Quote
mshume Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Widzisz, a mnie mówiła ze suni z Fundacji nie weźmie, bo ona jest do leczenia, a nie ma siły po odejściu swojego chorego psa tydzien temu, znow tego od razu przerabiać... Quote
mshume Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 I jeszcze jeden domek suniom z Klembowa podesłałam, trzymajcie jutro kciuki z małą Lenkę :) Quote
mshume Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 A prosze, ostatnie fotki: http://www.dogomania.pl/threads/185232-W%C4%85tek-aktualnie-przebywaj%C4%85cych-ps%C3%B3w-z-Klembowa-%28zdj%C4%99cia%29/page5 Quote
Recommended Posts