Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madallena']i nie szczeka!

Jak nie szczeka jak szczeka ??? ;)

[quote name='mshume']Awa pięknie aportuje piłeczkę: przynosi w paszczy, kładzie koło nóg i oczywiście szczeka dopominając się o więcej aportów :p

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miśium chyba bez neta...jeszcze

Avia pojechała ze swoim Pańciem :) pańcio przyjechał i ją zabrał :)

Rodzina zasługiwała na to, żeby ją im oddać. Płacz na przemian z radością (przez telefon).

Sunia, co ciekawe miała matkę spaniela i ojca spaniela :roll: i wyrómł z niej spanielowaty karzeł, którego rozmnażali, bo ludzie brali. No cóż, już nie rozmnożą :p

(rozmnażanie wynikało z kompletnego braku wiedzy, ale teraz juz są wyedukowani ;) )

Tak więc...SZUKAMY KOGOŚ NA WIZYTĘ POADOPCYJNĄ! :D:D

Posted

Co jeszcze moge dodać: Awa na pewno ma dobry dom, chociaż chyba zzyta była bardziej z pańcią, która teraz jest na Ukrainie. Z Panem pojechała bez przekonania (wracała do mnie :( Ajwa ma 7 lat, miala 5 razy szczeniaki. Teraz pojedzie do pani na Ukraine. Taki happy end :)

Posted

O rany nawet nie wiedziałam że Ajwa ma swój watęk!!!

Cioteczki bardzo, bardzo dziękuję za pomoc Ajwie, za DT, opiekę i przede wszystkim za wytrwałość w poszukiwaniu właściciceli:) :) :)

Czy Państwo Ajwy wiedzą że jakość w sobotę/niedzielę muszą jej zdjąć szwy po sterylce?

Posted

ooo. nie wiem czy wiedza.
Trzeba bedzie wykonac telefon i powiedziec :)
Mam nadzieje, ze ciesza sie, ze Awa juz nie bedzie miala zmutowanych szczeniaczkow :p

Powiem Wam, ze przeraza mnie ta niewiedza ludzi :( Rozmnazalismy, bo ludzie brali :roll: ehhh
Fajny, mały spanielek. Dla mnie to zmutowany karzeł spaniela. Sory, nazwałam Awe po imieniu :) ale za to rzeczywiscie slodki. Zastanawiam sie jakie szczeniaki beda w np. 5 pokoleniu dzieci Awy :roll:

Posted

Dorwałam się do netu u siostry ;) Mam urwanie cyckow z tym Metrem, nie dosc ze wydzwaniaja o Awe, to jeszcze jacys panowie milosne sms ślą...

Posted

mshume napisał(a):
Dorwałam się do netu u siostry ;) Mam urwanie cyckow z tym Metrem, nie dosc ze wydzwaniaja o Awe, to jeszcze jacys panowie milosne sms ślą...

Miłosne smsy??? ;)

Posted

Tak,poinformowałam. Dałam całą kartkę z rozpiską i wyprawkę Royal C ;)

anouk92 napisał(a):
O rany nawet nie wiedziałam że Ajwa ma swój watęk!!!

Cioteczki bardzo, bardzo dziękuję za pomoc Ajwie, za DT, opiekę i przede wszystkim za wytrwałość w poszukiwaniu właściciceli:) :) :)

Czy Państwo Ajwy wiedzą że jakość w sobotę/niedzielę muszą jej zdjąć szwy po sterylce?

Posted

mshume napisał(a):
Są 4 fajne domki z ogłoszeń o Awcię. Jeden kontakt przekazałam ciotkom Klembowskim: pani wet z Wwy :)

Asiu dziękuję za kontakt. :)
Dzwoniłam do Pani. Dzisiaj ktoś z innej fundacji ma do niej podjechać z psem. Jeśli Pani się zakocha to domek będzie nieaktualny, jeśli nic z tego nie wyjdzie to ma do mnie dzwonić.

Posted

Widzisz, a mnie mówiła ze suni z Fundacji nie weźmie, bo ona jest do leczenia, a nie ma siły po odejściu swojego chorego psa tydzien temu, znow tego od razu przerabiać...