barka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 http://picasaweb.google.com/barkarab...55979952764722 sunia ma okolo 3 miesiace, na szyji ma obrozę, jest zadbana, wiec szukamy jej wlasciciela!! znalziona w Wołominie dnia 18 maja 2010r KONTAKT 791 994 250 Quote
hosenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jestem:), naprawdę nikt nie szuka tej pięknej kruszynki???????????halo halo???????gdzie domek i pancia i pan??ewentualnie ciocie i wujkowie!!!!:( Quote
hosenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 rzeczywiście jest podobna!!! trudno do końca stwierdzić, jaka to rasa, nam się z flatem skojarzyło, z budowy itd, na pewno nie jest rodowodowa bo nie ma tatuażu. Tak czy siak trzeba małej pomóc jak najszybciej!! Quote
Marta67 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 beka napisał(a):a to nie jest seter gordon? ale ona jest cała czarna, przynajmniej z tego co widziałam na zdjęciu... a gordony są podpalane ;) Quote
Agawuu Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Suczka jest aktualnie u mnie, ale chciałabym sprostować - nie jest ona w typie flata,ani gordona, ani żadnego innego dużego psa. Jest zwykłym małym pieskiem, z małą główką i łapkami, który nie wyrośnie na żadnego dużego ani rasopodobnego psa. To zwykły mały słodki kundelek z dużymi oczkami. Moim zdaniem może nawet być dorosła, co oczywiście nic jej nie ujmuje, a poniekąd potwierdza to, ze jest slodka taka, jaka jest. Na szyji ma pasek ucięty i działa jako obroża :/ Quote
malagos Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Agawuu']Suczka jest aktualnie u mnie, ale chciałabym sprostować - nie jest ona w typie flata,ani gordona, ani żadnego innego dużego psa. Jest zwykłym małym pieskiem, z małą główką i łapkami, który nie wyrośnie na żadnego dużego ani rasopodobnego psa. To zwykły mały słodki kundelek z dużymi oczkami. Moim zdaniem może nawet być dorosła, co oczywiście nic jej nie ujmuje, a poniekąd potwierdza to, ze jest slodka taka, jaka jest. Na szyji ma pasek ucięty i działa jako obroża :/ to w jakim jest wieku, dorosła czy szczeniak? Quote
barka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 jest młodziutka, ząbki ma bardzo ładne - prawdopodobnie koło roku Quote
hosenka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Małą już jest w nowym domku:D, oby jej się dobrze wiodło:D, ale druga sunia cały czas czeka na domek http://www.dogomania.pl/threads/183964-Sunia-w-typie-dalmatynki-znaleziona-w-okolicach-Wo%C5%82omina Quote
Recommended Posts