zuzia_kuzik Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Mysza2']wróciłam właśnie z pracy i poszukam czegoś na bazarek, tylko aparatu cholercia w domu nie widzę. Jak się ma dorosłe dzieci to człowiek nigdy nie wie co ma w domu a czego nie. Cioteczki, czy ktoś mnie wspomaga w wysyłaniu maili czy samotnie walczę?[/QUOTE] no pomagamy:) a bynajmniej sie staramy Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wygrzebałam trochę książek na bazarek. Jutro je obfocę i wyślę Zuzi zdjęcia, bo dziecko mi aparat przywiezie późnym wieczorem. Wieczór to u niego tak koło 12.:):) Quote
ZUZANNA11 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nie jestem w stanie pomoc finansowo, ale bede odwiedzac. :) Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='ZUZANNA11']Nie jestem w stanie pomoc finansowo, ale bede odwiedzac. :)[/QUOTE] Witamy na wątku, podnoszenie też się liczy:loveu::loveu::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cioteczki Yoko100 podtrzymała poprzednią deklarację 10 zł/miesiąc przez pół roku :multi::multi::multi::multi:bardzo bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Lisiu Pysiu widzisz jak cioteczki Cie kochaja:)dobranoc:) Quote
Korespondentka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :lol: Widzę, Mysza2, że dobrą robotę "odwalasz" ;) z tymi mailami nie obiecuję stałych deklaracji, ale od czasu do czasu coś podeślę Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Korespondentka']:lol: Widzę, Mysza2, że dobrą robotę "odwalasz" ;) z tymi mailami nie obiecuję stałych deklaracji, ale od czasu do czasu coś podeślę[/QUOTE] Robię co mogę cioteczko, ale pod górkę jakoś mi idzie :-(:-( Bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: za obecność i "od czasu do czasu coś" :multi::multi::multi::multi: Nie spocznę aż uzbieram dla biedaka bo te jego oczy mi się po nocach śnią. Nawyżej mnie z pracy wyrzucą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bela51 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 A czy nie mógłby ktos zrobic Lisiowi banerka? Ja nie potrafie... Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 tez o tym myslalam ,ale nie umiem rowniez:(...........na dodatek mam kare na dogo;) i nie pozwalaja mi dodawac wiecej banerkow cholercia............ Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ja umiem ale cały czas maile wysyłam:( Cioteczka Kamilawa obiecała zrobić banerek tylko dziewczyny miały podesłać nowe zdjęcia bo dzisiaj miały być w schronie. Ale na razie się nie odzywają. Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Lolalola']tez o tym myslalam ,ale nie umiem rowniez:(...........na dodatek mam kare na dogo;) i nie pozwalaja mi dodawac wiecej banerkow cholercia............[/QUOTE] Za co ty na Boga masz tą karę jak ty tyle tych biedaków sponsorujesz? Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 za to,ze nawciskalam sobie w sygnature milion banerkow i udawalo mi sie przez kilka miesiecy hahahahah:)ponoc byly jakies ostrzezenia,lecz ja ich nie widzialam;)tararara:) Quote
dineh Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 dziekuje za zaproszenie niestety nie mogę złożyć deklaracji:( a i od banerka widze ktoś jest ... Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='dineh']dziekuje za zaproszenie niestety nie mogę złożyć deklaracji:( a i od banerka widze ktoś jest ...[/QUOTE] Dziękujemy za obecnośc na wątku :lol::lol::lol: Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 yumanji mi NAKAZAŁA banerek zrobic! to jest.... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185837-Lisiu-uda%C5%82o-si%C4%99-zabra%C4%87-go-do-schroniska-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTELIK%21%21%21-POMOCY%21"][IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/lisiu.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185837-Lisiu-uda%C5%82o-si%C4%99-zabra%C4%87-go-do-schroniska-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTELIK%21%21%21-POMOCY%21"][IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/lisiu2.jpg[/IMG][/URL] macie tyle tych storn i bez banerka funkcjonujecie...echhh Lisiu słyszałam,z e do Osady przybywasz :) Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Lolalola']tez o tym myslalam ,ale nie umiem rowniez:(...........na dodatek mam kare na dogo;) i nie pozwalaja mi dodawac wiecej banerkow cholercia............[/QUOTE] DOBRZE ze masz akurat RAMZESA w tej karze :P Quote
Grosziwo Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jestem i ja. Nic nie mogę obiecać stałego :-( ale proszę o nr konta to choć jednorazowo postaram się coś wysupłać dla psiaka. Quote
margaret Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ależ tu piekny ruch na wątku, super to daje nadzieję:) Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Grosziwo']Jestem i ja. Nic nie mogę obiecać stałego :-( ale proszę o nr konta to choć jednorazowo postaram się coś wysupłać dla psiaka.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo cioteczce kochanej dziękujemy :multi::multi::multi::multi: Nr konta jest na pierwszej stronie wątku Quote
Grosziwo Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Widziałam, tyle, ze ja wpłacam na poczcie i musiałabym mieć jeszcze oprócz konta adres . Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='margaret']ależ tu piekny ruch na wątku, super to daje nadzieję:)[/QUOTE] :lol::lol::lol: Ale ruch się zmniejszy bo spadam spać bo świtem do pracy i do wysyłania Maili też. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysza2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Grosziwo']Widziałam, tyle, ze ja wpłacam na poczcie i musiałabym mieć jeszcze oprócz konta adres .[/QUOTE] To wstrzymaj się chwilowo bo musimy poczekać jak Edytka wróci. Zapisuję zeby Ci wysłać na pw. Quote
Grosziwo Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Mysza2']To wstrzymaj się chwilowo bo musimy poczekać jak Edytka wróci. Zapisuję zeby Ci wysłać na pw.[/QUOTE] ok. czekam na pw. Quote
Recommended Posts