Kocurek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 zabieram Liska na spacer...kto lizie z nami?:) Quote
Mysza2 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Kocurek']zabieram Liska na spacer...kto lizie z nami?:)[/QUOTE] chyba się spóźniłam:) Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Cudowne zdjęcia :) Dzieki Kasiu! na tych miniaturkach wygladał jakby mial kreconą siersc :P Kasiu, doszła przesyłka? Cioteczki, lece zrobić rozliczenie, poniewaz Lisio dostał wsparcie od cioteczek a mnie nie bylo sporo czasu :( Quote
basia34 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Kamila Proc']i ja przypomne o psiaku[/QUOTE]Lisku pamietamy o Tobie ,ale czasu brak. Quote
Kamila Proc Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 przywitam sie, rownie serdecznie, co bezsensownie Quote
Asiaczek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Do małego zainteresowania Liskiem dochodzi jeszcze pora wakacji/urlopów... eh... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 No to ja szepne kołysankę do uszka Lisiowego:) pzdr. Quote
fiorsteinbock Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Cioteczki, u Lisia wszystko w porządku. Nic się nowego nie dzieję, żyje sobie spokojnie i dostatnio. Wpłynely dekl. od brzośki i mimblunki - serdecznie dziękujemy! :) Quote
Recommended Posts