fiorsteinbock Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Pare tygodni temu sądziłam, że adopcje ruszyły. I bedzie mozliwość wyciągnac kolejny bidy ze schronu...niestety, dt pozapychane :( Wpłyneło dla Liska 50zł od p. Anety K. :) Serdecznie dziękujemy! Quote
Mysza2 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Pare tygodni temu sądziłam, że adopcje ruszyły. I bedzie mozliwość wyciągnac kolejny bidy ze schronu...niestety, dt pozapychane :( Wpłyneło dla Liska 50zł od p. Anety K. :) Serdecznie dziękujemy![/QUOTE] Edziu optymistko, w wakacje adopcje ruszyły?, tylko nowych bied przybywa, wiadomo na gwiazdkę prezent dla dzieciaczka a teraz prezent urósł, na urlop by się pojechało:( Quote
Kasiass Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Niestety, ludzie nieraz nie myślą, tylko zobaczą słodkiego pieska i nawet nie przemyślą decyzji ;/ Quote
giselle4 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Lisku ,kochany rudasku dobrze Ci u Kasi to i nie wybierasz sie nigdzie:) Quote
fiorsteinbock Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Cioteczki, u Lisia w porządku. Rozmawiałam z Kikou, ponieważ powódź zalała okoliczne tereny. Na szczęście woda nie dotarła bezpośrednio do domu Kasi a i sytuacja powoli wraca do normy. Ufff...ciesze sie! Quote
Mysza2 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, u Lisia w porządku. Rozmawiałam z Kikou, ponieważ powódź zalała okoliczne tereny. Na szczęście woda nie dotarła bezpośrednio do domu Kasi a i sytuacja powoli wraca do normy. Ufff...ciesze sie![/QUOTE] Tyle dobrego:):) Quote
milka10 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Trzymaj sie Lisku!! No tak.. szczegolnie na wakacje..apocje maleja...ludzie jada na wakacje..i wiecej oddaje ( wyrzuca ; / ) psiaki niz przygarnia.. Ale moze niedlugo cos ruszy.. Quote
Kamila Proc Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 przywitam sie z Lisiem dzisiaj jako pierwsza Quote
Recommended Posts