Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pare tygodni temu sądziłam, że adopcje ruszyły. I bedzie mozliwość wyciągnac kolejny bidy ze schronu...niestety, dt pozapychane :(
Wpłyneło dla Liska 50zł od p. Anety K. :) Serdecznie dziękujemy!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Pare tygodni temu sądziłam, że adopcje ruszyły. I bedzie mozliwość wyciągnac kolejny bidy ze schronu...niestety, dt pozapychane :(
Wpłyneło dla Liska 50zł od p. Anety K. :) Serdecznie dziękujemy![/QUOTE]
Edziu optymistko, w wakacje adopcje ruszyły?, tylko nowych bied przybywa, wiadomo na gwiazdkę prezent dla dzieciaczka a teraz prezent urósł, na urlop by się pojechało:(

Posted

Cioteczki, u Lisia w porządku. Rozmawiałam z Kikou, ponieważ powódź zalała okoliczne tereny. Na szczęście woda nie dotarła bezpośrednio do domu Kasi a i sytuacja powoli wraca do normy.
Ufff...ciesze sie!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, u Lisia w porządku. Rozmawiałam z Kikou, ponieważ powódź zalała okoliczne tereny. Na szczęście woda nie dotarła bezpośrednio do domu Kasi a i sytuacja powoli wraca do normy.
Ufff...ciesze sie![/QUOTE]
Tyle dobrego:):)

Posted

Trzymaj sie Lisku!!
No tak.. szczegolnie na wakacje..apocje maleja...ludzie jada na wakacje..i wiecej oddaje ( wyrzuca ; / ) psiaki niz przygarnia..
Ale moze niedlugo cos ruszy..