Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje migreny sa z wymiotnymi atrakcjami więc musze leżec płasko jak deska i do tego w ciemnym pomieszczeniu.... koszmar....Norka nie wybiegana, obiadu niet, a w głowie kafary....

Posted

[quote name='monisieczka']moje migreny sa z wymiotnymi atrakcjami więc musze leżec płasko jak deska i do tego w ciemnym pomieszczeniu.... koszmar....Norka nie wybiegana, obiadu niet, a w głowie kafary....[/quote]

Monisieczka ... radzę Imigran (na receptę). Wypróbowany. Działa znakomicie.

Posted

[quote name='ayshe']jesooosie-ogolny pomor czy jak?a moze macie dosc tresera ekhem?:eviltong:[/quote]

Trochę tak :evil_lol:, bo nie daje znać o odwołanych lekcjach :eviltong::diabloti::angryy:

Posted

[quote name='artw']Monisieczka ... radzę Imigran (na receptę). Wypróbowany. Działa znakomicie.[/quote]
na mnie niestety nie... jedynie koffekorn forte + 3 solpadyne + aspiryna ale to strasznie otumania

Posted

[quote name='monisieczka']na mnie niestety nie... jedynie koffekorn forte + 3 solpadyne + aspiryna ale to strasznie otumania[/quote]
to chyba niedługo lekomanką będziesz??? tyle na raz???Moni jutro rozumiem cię na tresurce nie ma???? Zdrówka życzymy z Didi i Joshem!!!

Posted

Dzisiejsze zajęcia.Baroszek robi za prymusa -pcha się do przodu hihihih
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/3899/baroszwprzid3ti.jpg[/IMG]

figa
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/2595/figa7ft.jpg[/IMG]
Max
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/883/max8de.jpg[/IMG]

Hamer i Figa
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/6206/hamfiga3os.jpg[/IMG]
Joshua i Max
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/2500/jomax1lm.jpg[/IMG]

Posted

szczerze mowiac to mam srdecznie dosc tego tygodnia.poprzedniego w sumie tez.dawno nie wydarzylo sie nic takiego naprawde dobrego.wierzac w koncepcje ze zlo zawsze wraca do czlowieka [karma i takie tam]zastanawiam sie jak zlym musze byc czlowiekiem zeby przytrafialy mi sie samie doopne rzeczy.albo mam pecha:roll: .jak to zwal tak zwal.
najpierw duze dzieki dla agis ze podjechalysci z pyrosem po mnie .
potem duze sorry za to ze nie bylo sladow dzisiaj.
a teraz wyjasnienie-mielismy z glonkami wypadek samochodowy w drodze na slady.samochod glonkow.....no coz......przodu to juz nie ma.:shake: .nic sie nikomu nie stalo.mielismy szczescie zwyczajnie.ale.....jesli rano bolal mnie obojczyk i glowa to teraz.......no ....bola mnie o wiele bardziej:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']szczerze mowiac to mam srdecznie dosc tego tygodnia.poprzedniego w sumie tez.dawno nie wydarzylo sie nic takiego naprawde dobrego.wierzac w koncepcje ze zlo zawsze wraca do czlowieka [karma i takie tam]zastanawiam sie jak zlym musze byc czlowiekiem zeby przytrafialy mi sie samie doopne rzeczy.albo mam pecha:roll: .jak to zwal tak zwal.
najpierw duze dzieki dla agis ze podjechalysci z pyrosem po mnie .
potem duze sorry za to ze nie bylo sladow dzisiaj.
a teraz wyjasnienie-mielismy z glonkami wypadek samochodowy w drodze na slady.samochod glonkow.....no coz......przodu to juz nie ma.:shake: .nic sie nikomu nie stalo.mielismy szczescie zwyczajnie.ale.....jesli rano bolal mnie obojczyk i glowa to teraz.......no ....bola mnie o wiele bardziej:cool1:[/quote]

Dobrze ze skonczylo sie tylko na rozbitym samochodzie i ze nic Wam sie nie stalo. Ayshe nie doluj sie, pomysl sobie ze jak jest zle to potem moze byc tylko lepiej:glaszcze: ;)No a Glonkom w takim razie zycze wysokiego odszkodowania...

Posted

no niestety wina lezy po stronie glonka.:shake:
no ja sie nie doluje.tylko moglo by byc czasem troszke lepiej.bo tak ciagle w dol i w dol to robi sie lekko nudnawe;)

Posted

[quote name='ayshe']no niestety wina lezy po stronie glonka.:shake:
no ja sie nie doluje.tylko moglo by byc czasem troszke lepiej.bo tak ciagle w dol i w dol to robi sie lekko nudnawe;)[/quote]
Nie wiem czy to cię pocieszy ale równia pochyła w dól jest i u mnie:placz:. Najgorsze jest to że ciągle człowiek tego dna nie może złapać coby się odbić. Nigdy nie ma tak żle żeby nie mogło być gorzej.:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Nie wiem czy to cię pocieszy ale równia pochyła w dól jest i u mnie:placz:. Najgorsze jest to że ciągle człowiek tego dna nie może złapać coby się odbić. Nigdy nie ma tak żle żeby nie mogło być gorzej.:mad::mad::mad:[/quote]no to jest nas dwie:cool1: .i to prawda-nigdy nie jest az tak zle zeby gorzej nie dalo rady-to nasze pobozne zyczenia sugeruja ze juz musi byc tylko lepiej.:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']
a teraz wyjasnienie-mielismy z glonkami wypadek samochodowy w drodze na slady.samochod glonkow.....no coz......przodu to juz nie ma.:shake: .nic sie nikomu nie stalo.mielismy szczescie zwyczajnie.ale.....jesli rano bolal mnie obojczyk i glowa to teraz.......no ....bola mnie o wiele bardziej:cool1:[/quote]
wyraży współczucia w szczególności dla Glonków /samochodzik/ .dobrze że nic się nikomu nie stało. Ayshe jutro jest koniec tego tygodnia to może nie prowokować losu???? Zastanów się na poważnie.

Posted

[quote name='ayshe']no to jest nas dwie:cool1: .i to prawda-nigdy nie jest az tak zle zeby gorzej nie dalo rady-to nasze pobozne zyczenia sugeruja ze juz musi byc tylko lepiej.:diabloti:[/quote]
Wiesz gdzie bozia i los ma nasze zyczenia??????

Posted

dostalam dzis nowy cennik gappaya, pilki podrozaly:roll:

0725/50 piłeczka Ø5cm , sznurek 50cm................ 10 zł [B]12 zł[/B]
0725/100 piłeczka Ø5cm , sznurek 100cm............... 11 zł [B]13 zł[/B]
0725/150 piłeczka Ø5cm , sznurek 150cm............... 13 zł [B]15 zł[/B]
0726 piłeczka Ø6cm z pętlą.............................. 13 zł [B]15 zł[/B]
0726/50 piłeczka Ø6cm , sznurek 50cm................. 13 zł [B]15 zł[/B]
0726/100 piłeczka Ø6cm , sznurek 100cm.............. 13 zł [B]15 zł[/B]
0726/1150 piłeczka Ø6cm , sznurek 150cm..............14 zł [B]16 zł[/B]
0727/50 piłeczka Ø7cm , sznurek 50cm............... 17 zł [B]20 zł[/B]
0727/100 piłeczka Ø7cm , sznurek 100cm............. 20 zł [B]22 zł[/B]
0727/150 piłeczka Ø7cm , sznurek 150cm............. 21 zł [B]23 zł[/B]
0730/50 dodatkowy sznurek do piłeczki 50cm........ 1 zł [B]1 zł[/B]

Posted

[quote name='Alix']dostalam dzis nowy cennik gappaya, pilki podrozaly:roll:
[/quote] Znaczy się masz u mnie 3 zł + wypadającą na mnie część z dostawy. Po co oddawałaś złotówke???? byłabym ci mniej winna!!!:eviltong::eviltong::eviltong:
Oki dziewczyny trzymajcie się ide na bankiecik choć nie mam zupełnie ochoty!!

Posted

[B]Aktualne zamowienie:

[/B]Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 67 zł
Barosz - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krótka = 67 zł
[B] Pyros - koziolek 0,65 = zapłacone[/B]
[B] Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 07 krótka=[/B] [COLOR=Red]dopłata 3 z[/COLOR]ł:cool1:
[B] Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka[/B] = [COLOR=Red]dopłata 6 zł[/COLOR]:cool1:
Ayshe - koziołek 0,65 = 27 zł
[B] Max - koziołek 0,65 = zapłacone
Hamer - koziołek 0,65 = zapłacone
Zara - koziołek 0,65 = zapłacone[/B]
Libra - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Nora - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Camp - koziołek 0,65 + 1 piłka 07 krótka = 47 zł
Szejk - koziołek 0, 65 = 27 zł
BeataG - koziołek 0,65 = 27 zł
[B]Marta - koziołek 0,65 + 1 piłka 06 z pętlą + 4 piłki 07 krótkie + gryzak =[/B] [COLOR=Red]dopłata 14 zł[/COLOR] :cool1:
Justyna - koziołek 0,65 + 1 piłka 0,5 krótka = 39 zł

Czy [B]Argo [/B]i [B]Asher[/B] cos zamawiają? Czy to juz wszyscy? Jak cos pomieszalam:diabloti: to poprawcie mnie prosze;)

Posted

O matko, strasznie Wam, Glonki wspolczuje. Od rana bylam jakas poddenerwowana, wrocilam ze szkolenia i mnie nosilo. Weszlam na dogo i teraz juz wiem dlaczego...

Alix, kasiorke Beaty i doplate za siebie przyniose jutro. Jakby jutro mialo nie byc sladow, to za Justyne tez zaplace.

Posted

Marta, mam do Ciebie prośbę - dopłać za mnie te 3 zł, a ja Ci na belgach oddam. Bo coś tak mi się kojarzy, że jutro onki są wcześniej i my się z nimi nie mijamy.

Posted

[quote name='BeataG']Marta, mam do Ciebie prośbę - dopłać za mnie te 3 zł, a ja Ci na belgach oddam. Bo coś tak mi się kojarzy, że jutro onki są wcześniej i my się z nimi nie mijamy.[/quote]

OK, nie ma sprawy.

Posted

Marta, dzięki za założenie kasy. W środe jestem na zajęciach to Ci oddam.

Glonki trzymajcie się, najważniejsze że wszyscy cali a samochód to sie odbuduje;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...