asher Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']asher-koziolek ma miec zdecydowanie duze boki.i tyle.sa takie obediencowskie koziolki-ale one tez sa do brania za boki wygodne. jednak juz zdecydowanie lepsze niz te pospolite -z bokami bedacymi grubszym przedluzeniem srodka.[/quote] Ja nie rozumieć co ty do mnie pisać :lol: My mamy mniej wiecej o taki: [IMG]http://www.alejahandlowa.pl/obr/KRRAJ005/348740_1121788491_d.jpg[/IMG] A ze śladzików weekendowych my z burkami zdecydowanie odpadamy - brak czasu niestety :shake:
agis Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']wpiszcie dokladnie kto co chce i w jakiej ilosci i rozmiary jak na razie : Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 61 zł Barosz - koziolek 0,65 + 1 pilka 0,6 krotka + pilka 0,7 krótka = 57 zł Pyros - koziolek 0,65 = 27 zł Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 0,6 krótka= 40 zł Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka = 50 Ayshe - koziołek 0,65 = 27 zł[/quote] I jeszcze dla Maxa koziolek. Ladnie prosze :cool3:
Alix Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Ty jak tak dobrze zaczęłaś to może Ty zamówisz dla wszystkich:modla: jak nie dasz rady to wyślij mi namiary na tą babkę:lol:[/quote] Moge zlozyc zamowienie ale jak cos pomieszam to prosze mnie nie zabijac:diabloti: MOze niech tylko ktos na zajeciach dzisiaj zapisze na kartce zamowienia osob, ktore nie wpisywaly sie na forum. Ja wtedy to uzupelnie. Moge to sama zrobic w sobote tylko mozliwe ze w weekend kogos nie bedzie kto przyjdzie dzisiaj.
Szira/Gosia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']Moge zlozyc zamowienie ale jak cos pomieszam to prosze mnie nie zabijac:diabloti: MOze niech tylko ktos na zajeciach dzisiaj zapisze na kartce zamowienia osob, ktore nie wpisywaly sie na forum. Ja wtedy to uzupelnie. Moge to sama zrobic w sobote tylko mozliwe ze w weekend kogos nie bedzie kto przyjdzie dzisiaj.[/QUOTE] No to super:multi: ktoś kumaty się tym zajmie:multi: może jutro rano sie popytać na zajęciach ONków:roll: Dopisać trzeba Maksa
Alix Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Szira/Gosia']No to super:multi: ktoś kumaty się tym zajmie:multi: może jutro rano sie popytać na zajęciach ONków:roll: Dopisać trzeba Maksa[/quote] ktos kumaty?:evil_lol: to raczej nie o mnie chodzi:diabloti::cool1: Maks dopisany juz jest, zamownie bedzie aktualizowane na 109 stronie. jutro rano popytam swoja droga ale moze ktos bedzie tylko dzisiaj a weekend nie wiec dobrze by bylo i dzisiaj sie zorientowac.
BeataG Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Czy ja też mogłabym się pod Wasze zamówienie podłączyć? Chciałabym koziołek i piłeczkę 7 cm na krótkim sznurku.
Mart@ Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']Moge zlozyc zamowienie ale jak cos pomieszam to prosze mnie nie zabijac:diabloti: MOze niech tylko ktos na zajeciach dzisiaj zapisze na kartce zamowienia osob, ktore nie wpisywaly sie na forum. Ja wtedy to uzupelnie. Moge to sama zrobic w sobote tylko mozliwe ze w weekend kogos nie bedzie kto przyjdzie dzisiaj.[/quote] To ja dzis zbiore zamowienia i na jutro Ci dam. Swoje zamowienie tez zloze na kartce, bo sie jeszcze waham. To znaczy koziolek oczywiscie biore, postawie se na poleczce i bedzie piknie wygladal, a co!
Alix Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='BeataG']Czy ja też mogłabym się pod Wasze zamówienie podłączyć? Chciałabym koziołek i piłeczkę 7 cm na krótkim sznurku.[/quote] nie ma problemu. koziiolek 0,65?
BeataG Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']nie ma problemu. koziiolek 0,65?[/quote] Tak, taki sam jak Wasze. Bo jeśli z takim koziołkiem nie przewalczę zamiłowania Wermuta do żarcia patyków, to na pewno żadnym innym. :evil_lol:
Glonek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='BeataG']Tak, taki sam jak Wasze. Bo jeśli z takim koziołkiem nie przewalczę zamiłowania Wermuta do żarcia patyków, to na pewno żadnym innym. :evil_lol:[/quote] Metalowym :diabloti:
BeataG Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Glonek']Metalowym :diabloti:[/quote] No więc właśnie nie. Bo mnie nie chodzi o nauczenie go formalnego aportu, aport jako taki to ja mam gdzieś, bo w żadnych zawodach posłuszeństwa startować nie zamierzam ani zdawać egzaminów. Ja po prostu nie chcę, żeby gnój żarł patyki - bo on je gryzie i połyka. Więc jak dostanie taki "specjalny" patyk, czyli koziołek i nie będzie go żarł, a takiego koziołka, jak zamawiacie, ma szansę nie zeżreć, to może uda mu się to potem zgeneralizować na wszystkie patyki. Jeśli nie, no to zostaje tylko to, co robię teraz - jak pies bierze patyk do pyska, to ja mu macham piłką, on wtedy patyk wypluwa i leci do piłki i tak w kółko. :evil_lol:
asher Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 I niestety ani nas, ani Campa dziś nie będzie :shake: Campa - bo Lidka zachorowała, jakieś paskudne przeziębienie ją dopadło, katar, gorączka itp. A nas - bo w związku z tym nie mamy transportu. A ja dziś nie mam czasu, żeby jechać autobusami :shake:
asher Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Acha, Lidka też chce koziołek i piłeczkę (takie, same, jak wy bierzecie), więc dopiszcie ją do zamówienia.
Agaa.a Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 My wczoraj nasze zamówienie przekazaliśmy telefonicznie Pańci Josha, ale żeby wszystko odbyło się oficjalnie :cool3: to potwierdzamy zamówienia na koziolek 0,65 i taką piłeczkę z wypustkami, jaką nam we wtorek pożałowała Treserka:eviltong: :diabloti: I tak przy okazji ... W związku z tym, że Tata niestety musiał wyjechać, dzisiaj i w weekend nie będzie nas jeszcze na szkoleniu, ale od wtorku zaczynamy ostrą walkę :lol: Pozdrawiam serdecznie !!!
Ewa-Jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [B][COLOR=Red]UWAGA !!!![/COLOR][/B][B][COLOR=Navy]Zamawiam pachołki z "nowej szkoły" -4pachołki czyli komplet =19pln + oczywiście dostawa. Kto chętny to prosze podać to zamówie od razu więcej.[/COLOR][/B]
monisieczka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Jeszzce ja bardzo poprosze koziołek i piłeczkę 7 cm. Mam migrenę gigant zwiazana z pogodą i nie widzę klawiszy. Jak nie umrę do jutra to bede dopiero w niedzielę. Zawsze mnie trzxymie 2 dni....
Ewa-Jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Agaa.a']My wczoraj nasze zamówienie przekazaliśmy telefonicznie Pańci Josha, ale żeby wszystko odbyło się oficjalnie :cool3: to potwierdzamy zamówienia na koziolek 0,65 i taką piłeczkę z wypustkami, jaką nam we wtorek pożałowała Treserka:eviltong: :diabloti: I tak przy okazji ... W związku z tym, że Tata niestety musiał wyjechać, dzisiaj i w weekend nie będzie nas jeszcze na szkoleniu, ale od wtorku zaczynamy ostrą walkę :lol: Pozdrawiam serdecznie !!![/quote] Aga dobrze że przypomniałaś -na śmierć zapomniałam -sorki ale starośc niestety :shake::shake:. HIhihii przeprosze osobiście jak będziecie na tresurce. A tak przy okazji to nie przyjechałabyś na śladziki autobusikiem???Pozdrowienia i jeszcze raz przepraszam !!!
Agaa.a Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Aga dobrze że przypomniałaś -na śmierć zapomniałam -sorki ale starośc niestety :shake::shake:. HIhihii przeprosze osobiście jak będziecie na tresurce. A tak przy okazji to nie przyjechałabyś na śladziki autobusikiem???Pozdrowienia i jeszcze raz przepraszam !!![/QUOTE] Na sklerozę polecam Bilobil:eviltong: Nie no oczywiście nic się nie stało. Napisałam tak na wszelki wypadek:cool3: A jeśli chodzi o autobusik ... to no cóż ... wymówek mam wiele:eviltong: a najlepsze to fakt że Libra nie jechała jeszcze autobusem i nie chce żeby mi obciachu nastrzelała, nie mam też kagańca. Jeszcze trochę i jak będę miała swoje autko, to nie odpuszczę:evil_lol: Pozdrówki.
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 jesooosie-ogolny pomor czy jak?a moze macie dosc tresera ekhem?:eviltong:
Ewa-Jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']JA KCEM PACHOLKI!SLICNIE PLOSEM:p[/quote] oki jeden komplecik czy więcej??
Ewa-Jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']jesooosie-ogolny pomor czy jak?a moze macie dosc tresera ekhem?:eviltong:[/quote] tressera nie ale pogoda to mogłaby być ciut lepsza:mad::mad: Ayshe kupiłam młodemu kolczatke w sklepie u Lidki to sobie obaczysz. Jak ktoś chce poprzednią to moge oddać -niezniszczona tyle że to półkolczatka no i na dziecię robiła się juz za mała. Zważyłam bachora i wazy 40 kg tak jak 3 m-ce temu. Czyli się nie rozbudowuje hlip hlip -znowu mi ktoś powie jaka ładna suczka :placz::placz: . A tatuś ma głowe jak pare onków na raz i kosteczke też nie powiem jak podolski złodziej. tylko się pochlastać:-(:-(:-(
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Ewa-Jo']oki jeden komplecik czy więcej??[/quote]jeden:oops: tak wiem pogoda wredniasta.z oka mi troszku zlazlo-dzieki BeataG za rady telefoniczne:loveu: .ale boli mnie leb jak niewiem co i teraz sie martwie ze do zary i do hamera nie mam telefonu[dlaczego ja w bezmiarze swej glupoty nie zapisuje telefonow?:placz: ].jak przxyjada o 19 to ja sie zastrzele.
monisieczka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']jesooosie-ogolny pomor czy jak?a moze macie dosc tresera ekhem?:eviltong:[/quote] Nie , absolutnie, siebie mam tylko dosyć i pewnie dlatego łeb mi peka . Nawet nie wiem dlaczego bo pusty i nic go nie rozsadza....
Recommended Posts