Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']asher-koziolek ma miec zdecydowanie duze boki.i tyle.sa takie obediencowskie koziolki-ale one tez sa do brania za boki wygodne. jednak juz zdecydowanie lepsze niz te pospolite -z bokami bedacymi grubszym przedluzeniem srodka.[/quote]
Ja nie rozumieć co ty do mnie pisać :lol:
My mamy mniej wiecej o taki:
[IMG]http://www.alejahandlowa.pl/obr/KRRAJ005/348740_1121788491_d.jpg[/IMG]

A ze śladzików weekendowych my z burkami zdecydowanie odpadamy - brak czasu niestety :shake:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alix']wpiszcie dokladnie kto co chce i w jakiej ilosci i rozmiary
jak na razie :

Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 61 zł
Barosz - koziolek 0,65 + 1 pilka 0,6 krotka + pilka 0,7 krótka = 57 zł
Pyros - koziolek 0,65 = 27 zł
Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 0,6 krótka= 40 zł
Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka = 50
Ayshe - koziołek 0,65 = 27 zł[/quote]

I jeszcze dla Maxa koziolek. Ladnie prosze :cool3:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ty jak tak dobrze zaczęłaś to może Ty zamówisz dla wszystkich:modla: jak nie dasz rady to wyślij mi namiary na tą babkę:lol:[/quote]

Moge zlozyc zamowienie ale jak cos pomieszam to prosze mnie nie zabijac:diabloti:
MOze niech tylko ktos na zajeciach dzisiaj zapisze na kartce zamowienia osob, ktore nie wpisywaly sie na forum. Ja wtedy to uzupelnie. Moge to sama zrobic w sobote tylko mozliwe ze w weekend kogos nie bedzie kto przyjdzie dzisiaj.

Posted

[quote name='Alix']Moge zlozyc zamowienie ale jak cos pomieszam to prosze mnie nie zabijac:diabloti:
MOze niech tylko ktos na zajeciach dzisiaj zapisze na kartce zamowienia osob, ktore nie wpisywaly sie na forum. Ja wtedy to uzupelnie. Moge to sama zrobic w sobote tylko mozliwe ze w weekend kogos nie bedzie kto przyjdzie dzisiaj.[/QUOTE]

No to super:multi: ktoś kumaty się tym zajmie:multi: może jutro rano sie popytać na zajęciach ONków:roll:
Dopisać trzeba Maksa

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No to super:multi: ktoś kumaty się tym zajmie:multi: może jutro rano sie popytać na zajęciach ONków:roll:
Dopisać trzeba Maksa[/quote]

ktos kumaty?:evil_lol: to raczej nie o mnie chodzi:diabloti::cool1:
Maks dopisany juz jest, zamownie bedzie aktualizowane na 109 stronie. jutro rano popytam swoja droga ale moze ktos bedzie tylko dzisiaj a weekend nie wiec dobrze by bylo i dzisiaj sie zorientowac.

Posted

[quote name='Alix']Moge zlozyc zamowienie ale jak cos pomieszam to prosze mnie nie zabijac:diabloti:
MOze niech tylko ktos na zajeciach dzisiaj zapisze na kartce zamowienia osob, ktore nie wpisywaly sie na forum. Ja wtedy to uzupelnie. Moge to sama zrobic w sobote tylko mozliwe ze w weekend kogos nie bedzie kto przyjdzie dzisiaj.[/quote]

To ja dzis zbiore zamowienia i na jutro Ci dam. Swoje zamowienie tez zloze na kartce, bo sie jeszcze waham. To znaczy koziolek oczywiscie biore, postawie se na poleczce i bedzie piknie wygladal, a co!

Posted

[quote name='BeataG']Czy ja też mogłabym się pod Wasze zamówienie podłączyć? Chciałabym koziołek i piłeczkę 7 cm na krótkim sznurku.[/quote]

nie ma problemu. koziiolek 0,65?

Posted

[quote name='Alix']nie ma problemu. koziiolek 0,65?[/quote]

Tak, taki sam jak Wasze. Bo jeśli z takim koziołkiem nie przewalczę zamiłowania Wermuta do żarcia patyków, to na pewno żadnym innym. :evil_lol:

Posted

[quote name='BeataG']Tak, taki sam jak Wasze. Bo jeśli z takim koziołkiem nie przewalczę zamiłowania Wermuta do żarcia patyków, to na pewno żadnym innym. :evil_lol:[/quote]
Metalowym :diabloti:

Posted

[quote name='Glonek']Metalowym :diabloti:[/quote]

No więc właśnie nie. Bo mnie nie chodzi o nauczenie go formalnego aportu, aport jako taki to ja mam gdzieś, bo w żadnych zawodach posłuszeństwa startować nie zamierzam ani zdawać egzaminów. Ja po prostu nie chcę, żeby gnój żarł patyki - bo on je gryzie i połyka. Więc jak dostanie taki "specjalny" patyk, czyli koziołek i nie będzie go żarł, a takiego koziołka, jak zamawiacie, ma szansę nie zeżreć, to może uda mu się to potem zgeneralizować na wszystkie patyki. Jeśli nie, no to zostaje tylko to, co robię teraz - jak pies bierze patyk do pyska, to ja mu macham piłką, on wtedy patyk wypluwa i leci do piłki i tak w kółko. :evil_lol:

Posted

I niestety ani nas, ani Campa dziś nie będzie :shake:
Campa - bo Lidka zachorowała, jakieś paskudne przeziębienie ją dopadło, katar, gorączka itp.
A nas - bo w związku z tym nie mamy transportu. A ja dziś nie mam czasu, żeby jechać autobusami :shake:

Posted

My wczoraj nasze zamówienie przekazaliśmy telefonicznie Pańci Josha, ale żeby wszystko odbyło się oficjalnie :cool3: to potwierdzamy zamówienia na koziolek 0,65 i taką piłeczkę z wypustkami, jaką nam we wtorek pożałowała Treserka:eviltong: :diabloti:

I tak przy okazji ... W związku z tym, że Tata niestety musiał wyjechać, dzisiaj i w weekend nie będzie nas jeszcze na szkoleniu, ale od wtorku zaczynamy ostrą walkę :lol:

Pozdrawiam serdecznie !!!

Posted

[B][COLOR=Red]UWAGA !!!![/COLOR][/B][B][COLOR=Navy]Zamawiam pachołki z "nowej szkoły" -4pachołki czyli komplet =19pln + oczywiście dostawa. Kto chętny to prosze podać to zamówie od razu więcej.[/COLOR][/B]

Posted

Jeszzce ja bardzo poprosze koziołek i piłeczkę 7 cm. Mam migrenę gigant zwiazana z pogodą i nie widzę klawiszy. Jak nie umrę do jutra to bede dopiero w niedzielę. Zawsze mnie trzxymie 2 dni....

Posted

[quote name='Agaa.a']My wczoraj nasze zamówienie przekazaliśmy telefonicznie Pańci Josha, ale żeby wszystko odbyło się oficjalnie :cool3: to potwierdzamy zamówienia na koziolek 0,65 i taką piłeczkę z wypustkami, jaką nam we wtorek pożałowała Treserka:eviltong: :diabloti:

I tak przy okazji ... W związku z tym, że Tata niestety musiał wyjechać, dzisiaj i w weekend nie będzie nas jeszcze na szkoleniu, ale od wtorku zaczynamy ostrą walkę :lol:
Pozdrawiam serdecznie !!![/quote]

Aga dobrze że przypomniałaś -na śmierć zapomniałam -sorki ale starośc niestety :shake::shake:. HIhihii przeprosze osobiście jak będziecie na tresurce. A tak przy okazji to nie przyjechałabyś na śladziki autobusikiem???Pozdrowienia i jeszcze raz przepraszam !!!

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Aga dobrze że przypomniałaś -na śmierć zapomniałam -sorki ale starośc niestety :shake::shake:. HIhihii przeprosze osobiście jak będziecie na tresurce. A tak przy okazji to nie przyjechałabyś na śladziki autobusikiem???Pozdrowienia i jeszcze raz przepraszam !!![/QUOTE]

Na sklerozę polecam Bilobil:eviltong: Nie no oczywiście nic się nie stało. Napisałam tak na wszelki wypadek:cool3:
A jeśli chodzi o autobusik ... to no cóż ... wymówek mam wiele:eviltong: a najlepsze to fakt że Libra nie jechała jeszcze autobusem i nie chce żeby mi obciachu nastrzelała, nie mam też kagańca.
Jeszcze trochę i jak będę miała swoje autko, to nie odpuszczę:evil_lol:

Pozdrówki.

Posted

[quote name='ayshe']jesooosie-ogolny pomor czy jak?a moze macie dosc tresera ekhem?:eviltong:[/quote]
tressera nie ale pogoda to mogłaby być ciut lepsza:mad::mad: Ayshe kupiłam młodemu kolczatke w sklepie u Lidki to sobie obaczysz. Jak ktoś chce poprzednią to moge oddać -niezniszczona tyle że to półkolczatka no i na dziecię robiła się juz za mała. Zważyłam bachora i wazy 40 kg tak jak 3 m-ce temu. Czyli się nie rozbudowuje hlip hlip -znowu mi ktoś powie jaka ładna suczka :placz::placz: . A tatuś ma głowe jak pare onków na raz i kosteczke też nie powiem jak podolski złodziej. tylko się pochlastać:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Ewa-Jo']oki jeden komplecik czy więcej??[/quote]jeden:oops:

tak wiem pogoda wredniasta.z oka mi troszku zlazlo-dzieki BeataG za rady telefoniczne:loveu: .ale boli mnie leb jak niewiem co i teraz sie martwie ze do zary i do hamera nie mam telefonu[dlaczego ja w bezmiarze swej glupoty nie zapisuje telefonow?:placz: ].jak przxyjada o 19 to ja sie zastrzele.

Posted

[quote name='ayshe']jesooosie-ogolny pomor czy jak?a moze macie dosc tresera ekhem?:eviltong:[/quote]
Nie , absolutnie, siebie mam tylko dosyć i pewnie dlatego łeb mi peka . Nawet nie wiem dlaczego bo pusty i nic go nie rozsadza....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...