Alix Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']gosia-ja NIE UMIEM siedziec w domu-no chodze po scianach wtedy:oops: :roll: .jak cos mnie uziemi to wtedy czuje sie jak przy napadzie klaustrofobii-i do tego zajecia zawalilam:placz: . musze sie zaczac leczyc:oops: :cool1: .[/quote] Mnie dzisiaj nie bedzie na szkoleniu. Moge komus wyslac liste na zamowienie co by wydrukowal i wpisał chętnych. Czyli rozumiem ze wszyscy co pilki zamawiaja to te 07 z krótkim sznurkiem?
Szira/Gosia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']Mnie dzisiaj nie bedzie na szkoleniu. Moge komus wyslac liste na zamowienie co by wydrukowal i wpisał chętnych. Czyli rozumiem ze wszyscy co pilki zamawiaja to te 07 z krótkim sznurkiem?[/QUOTE] Mnie niestety też nie ma! Tak zamawiam dwie piłeczki z krótkim sznurkie 07:lol:
asher Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 No to kto będzie? My z Campem chętnie przyjedziemy, ale jesli mamy być we dwójkę, to bez sensu ;) A ja będe padnieta, bo robię dziś generalne porządki ;) No i tresser źle się czuje.[B] Ayshe[/B], to może jednak dzisiejszy dzień przeznacz na rekonwalescencję? ;)
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 na 20 bedzie:lara,bu,pyros,max i...jak widze camp z sabina?:roll:
Ewa-Jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Mnie niestety też nie ma! Tak zamawiam dwie piłeczki z krótkim sznurkie 07:lol:[/quote] mnie dzisiaj też nie będzie. Jutro się meldujemy z Joshem na 9 z gappayem dla Glonków ,tenisowymi dla Glonków i Gosi ,no i Asher chcesz ten koziołek to od razu wezmę ,no wezmę jeszcze zimne pifko dla tressera to sobie do oka przyłoży.Czy coś jescze ??????
Szira/Gosia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Ewa-Jo']mnie dzisiaj też nie będzie. Jutro się meldujemy z Joshem na 9 z gappayem dla Glonków ,tenisowymi dla Glonków i Gosi ,[/QUOTE] Mnie w cały weekand nie będzie:placz: ale jak tresser będzie miły to weźmie dla nas piłeczki:cool3:
Alix Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Mnie w cały weekand nie będzie:placz: ale jak tresser będzie miły to weźmie dla nas piłeczki:cool3:[/quote] wpiszcie dokladnie kto co chce i w jakiej ilosci i rozmiary jak na razie : Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 61 zł Barosz - koziolek 0,65 + 1 pilka 0,6 krotka + pilka 0,7 krótka = 57 zł Pyros - koziolek 0,65 = 27 zł Josh - koziołek 0,65 + 1 pilka 0,6 krótka= 40 zł Glonki - koziołek 0,25 +2 piłki 07 krótka = 50 Ayshe - koziołek 0,65 = 27 zł Max - koziołek 0,65 = 27 zł
Glonek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']wszystkich prosze o przyjscie na zajecia na 20.moze dobre glonki mnie zabiora i nie bede musiala isc .[/quote] Podjedziemy po Ciebie z wielką przyjemnością, tylko musimy być w kontakcie telefonicznym/smsowym bo ostatnio wracam do domu około 2h zwykle 0.5h i nie wiem czy się wyrobię. Będziemy pisać/gadać jak wyjdę z pracy. Trzym się ciepło Glonek
Glonek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']wpiszcie dokladnie kto co chce i w jakiej ilosci i rozmiary jak na razie :[/quote] Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 61 zł Barosz - koziolek 0,65 + 1 pilka 0,6 krotka + pilka 0,7 krótka = 57 zł Pyros - koziolek 0,65 = 27 zł Josh - koziołek 0,65 = 27 zł Glonki - koziołek 0,25 + 2 pilki 07 krótka = 2*17+1*???=
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 ayshe-koziolek 650g-27 zlociszuff polskich:cool1:
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Glonek']Podjedziemy po Ciebie z wielką przyjemnością, tylko musimy być w kontakcie telefonicznym/smsowym bo ostatnio wracam do domu około 2h zwykle 0.5h i nie wiem czy się wyrobię. Będziemy pisać/gadać jak wyjdę z pracy. Trzym się ciepło Glonek[/quote]glonku wyslij mi smsa tak najpozniej o 19.15.to bede wiedziala co robic-dzieki za dobre serducho:loveu: .
Szira/Gosia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Glonek']Podjedziemy po Ciebie z wielką przyjemnością, tylko musimy być w kontakcie telefonicznym/smsowym bo ostatnio wracam do domu około 2h zwykle 0.5h i nie wiem czy się wyrobię. Będziemy pisać/gadać jak wyjdę z pracy. Trzym się ciepło Glonek[/QUOTE] No to najwyższy czas podczepić pod swoja "Strzałę" skrzydła:cool3: ja to właśnie planuję:evil_lol: Moje zamówienie sie zgadza:multi: Wkońcu Ja to wszystko mam zamawiać, bo ja nic jeszcze nie wiem???
Ewa-Jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']wpiszcie dokladnie kto co chce i w jakiej ilosci i rozmiary jak na razie : Szira - koziolek 0,65 + 2 pilki 07 krotki sznurek = 61 zł Barosz - koziolek 0,65 + 1 pilka 0,6 krotka + pilka 0,7 krótka = 57 zł Pyros - koziolek 0,65 = 27 zł [B][COLOR=Blue] Josh - koziołek 0,65 = 27 zł i 1 piłka 0,6krótka = ??? 40zł???[/COLOR][/B] Glonki - 1 (?) piłka 07 krótka = 17 zł[/quote] Ja poza koziołkiem poprosze jedną piłke 0,6 czyli mniejszą z krótkim sznurkiem poprawiłam na zamówieniu. Pamiętaj o rozłożeniu opłąty za przesyłkę na wszystkich.
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 gosia-zglosilas sie jakby co to normalnie jestem swiadkiem ze sie zglosilas:lol:
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 kochani-macie wielkie serducha-prosze-pomozcie znalezc dom temu psu z tematu skarba-shado!ten pies potrzebuje natychmiastowej pomocy a daje se obie lapy uciac ze charakter ma wporzo.z mojej strony cala opieka szkoleniowa dozgonnie gratis.to nie jest sprawny zbytnio pies ale nie jest tez kaleka.potrzebuje opieki i juz.nie wolno mu siedziec w schronie.jemu nie wolno ani jednego dnia.
asher Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Ewa-Jo, ja taki zwykły koziołek mam, ale może na wszelki wypadek weź ten swój, tresser oceni okiem fachowca, który z nich to mniejszy badziew ;) Na wszelki wypadek z góry dziękuję ;) Ech, a ten onek, faktycznie biedniutki... Najgorsza jest bezsilność :placz:
Szira/Gosia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']gosia-zglosilas sie jakby co to normalnie jestem swiadkiem ze sie zglosilas:lol:[/QUOTE] Dobra zgłosiłam się tylko jak narazie nikt mi nie odpowiedział na maila co do zamówień i nie wiem gdzie zamawiać:placz: ja głupol jestem nie umiem:placz:
asher Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 A kiedy zamawiacie? Bo ewentualnie jeszcze Camp może chciałby koziołek i piłki...
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='asher']Ewa-Jo, ja taki zwykły koziołek mam, ale może na wszelki wypadek weź ten swój, tresser oceni okiem fachowca, który z nich to mniejszy badziew ;) Na wszelki wypadek z góry dziękuję ;) Ech, a ten onek, faktycznie biedniutki... Najgorsza jest bezsilność :placz:[/quote]asher-koziolek ma miec zdecydowanie duze boki.i tyle.sa takie obediencowskie koziolki-ale one tez sa do brania za boki wygodne. jednak juz zdecydowanie lepsze niz te pospolite -z bokami bedacymi grubszym przedluzeniem srodka.
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='asher']A kiedy zamawiacie? Bo ewentualnie jeszcze Camp może chciałby koziołek i piłki...[/quote]lidka bedzie szczesliwa i bogata-to o kampie zapomnialam na smierc:oops: .mysle ze pozbieramy wszystko w weekend i w pn.siem zamowi:oops: :cool1:
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 sluchajta a moze by w ten weekend w sobote albo w niedziele zrobic sladziki pod siekierkowskim he?zastanowcie sie.bo grupa sladowa bedzie mocno przetrzebiona i wlasciwie spoko mozna zrobic slady na polach kolo mostu
Ewa-Jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='ayshe']sluchajta a moze by w ten weekend w sobote albo w niedziele zrobic sladziki pod siekierkowskim he?zastanowcie sie.bo grupa sladowa bedzie mocno przetrzebiona i wlasciwie spoko mozna zrobic slady na polach kolo mostu[/quote] popieram!!!! dla mnie może byc i w sobote i w niedziele. Joshua lubi wypady. Jutro już wszędzie da się dojechać .
ayshe Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 ja sie spytam glonka kiedy idzie do pracy-w sobote czy w niedziele.to wtedy bysmy zrobili sobie sladziki pod siekierkowskim.aaa jeszcze jedno-do emowa tez niedaleko.jak ktos reflektuje to zglosic jutro mi na zajeciach.
Alix Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Dla mnie moga byc w weekend i sladziki;) Co do psiula to ja bardzo chetnie bym wziela drugiego psa ale ja sobie z jednym nie radze wiec co dopiero z dwoma:oops: Do tego barosz jest zazdrosnik a ja histeryczka a na pewno by sie bez spiec nie obylo. no a po trzecie moj chlopak z ktorym mieszkam drugiego psa by po prostu nie przezyl:shake: Jestem w stanie wspomoc finansowo osobe ktora by sie podjela opieki nad bidulkiem. Niestety to jedyna forma pomocy jaka moge zaoferowac:oops: Dzownilam do babki z Katowic od Gappaya. Bedzie jechac w piatek do czech wiec dobrze by bylo bysmy do srody sie zdeklarowali co chcemy. Na dzien dzisiejszy nie ma takiej ilosci aportow:cool1: [B]NA STRONIE 109 ZAKUALIZOWANE ZAMOWIENIE GAPPAYA[/B]
Szira/Gosia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Alix']Dzownilam do babki z Katowic od Gappaya. Bedzie jechac w piatek do czech wiec dobrze by bylo bysmy do srody sie zdeklarowali co chcemy. Na dzien dzisiejszy nie ma takiej ilosci aportow:cool1: [B]NA STRONIE 109 ZAKUALIZOWANE ZAMOWIENIE GAPPAYA[/B][/QUOTE] Ty jak tak dobrze zaczęłaś to może Ty zamówisz dla wszystkich:modla: jak nie dasz rady to wyślij mi namiary na tą babkę:lol:
Recommended Posts