agis Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='ayshe']teraz slepowron widzi?:cool3: :mad: [/quote] jesss teraz widze :oops: to wszystko przez to edytowanie postow :angryy: :cool3: Jakbys napisala w nowym poscie, to bym zobaczyla :cool3: Wiem, wiem, ze moderator kazal edytowac, a nie pisac post pod postem :evil_lol: dzieki :loveu:
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 przeczytajcie info na czerwono na poprzedniej stronie!!!.
shida Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='ayshe'][B][COLOR=red]shida-wez jutro lewy rekaw.zrobimy skoki na 2 pozorantow przez hyrde i palisade.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]jak ktos moze niech wysle smsa do gemmow ze jutro u glonkow o 11.30.bo ja mam puste konto aaaaa i nei mam za co doladowac:(.a moj stacjonarny odmowil wspopracy.[/COLOR][/B][/quote] oki biore rekaw -wizualizacja :wkladma do auta.... wkladam do auta...dobra mzoe nei zapomne :eviltong: i zaraz wysle smsa gemmom :cool3: acha jest lancuszek !!! tak ze [B][SIZE=3][COLOR=#00ff00]jesli ktos potrzebuje cos z allegro ze sprzetu to jutro info co i dac znac !! [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black][B]agis - [/B]zadalam ponownie pytanie jak z obroza - czekam na info od niego... moze juz ma? :roll: [/COLOR] acha [COLOR=deepskyblue][B]po weekendzie bede w hurtowni! [/B][/COLOR][COLOR=black]reszta jak wyzej - czyli jesli ktos cos to prosze o info i kase :cool3: [/COLOR]
agis Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='shida'] [COLOR=black][B]agis - [/B]zadalam ponownie pytanie jak z obroza - czekam na info od niego... moze juz ma? :roll: [/COLOR] [/quote] moze bedzie mial :roll: zobaczymy... Dzieki w kazdym razie :loveu:
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 niech ci bozia w borderach wynagrodzi-takich asystujacych pozorantowi:diabloti: to ja mam ci kase na lancuszke dac?ma maly czy duzy?jak duzy to nie chce jak maly to chce.
agis Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Shida zapomnialam w koncu dac Ci ta kase na obroze :oops: Upomnij sie jutro plisss...
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='shida']gemmowie juz wiedza :)[/quote]dzienkujem:lol:
shida Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='ayshe']niech ci bozia w borderach wynagrodzi-takich asystujacych pozorantowi:diabloti: [/QUOTE] hehehe to ja juz wole w 1 ONku cobym choc miala minimalna szanse by dojsc do IPO 1...a moze i 2 ;)) a nie buuuuuuujac sie i martwic ze sobie lapeczki na hyrdzie polamie :eviltong: [QUOTE]to ja mam ci kase na lancuszke dac?ma maly czy duzy?jak duzy to nie chce jak maly to chce.[/quote] niom byloby milutko :cool3: a jaki to nie wiem - dostalam tylko info ze jest... chyba taki sam jak tamten... no skoro jednak duzego nei chcesz to musze podpytac :placz:
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 shida-to ja nie chce:shake: .dla chity za duze-mam miniaturowego onka uzytka i wsio na nia za duze jest:mad: .wystarczy mi ten zaciskowy sprenger ktory mam dla niej:(.
shida Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 toja juz nei wiem - jesli jest taki jaki masz to chcesz ???????????? czy wogole zadnego nie chcesz ???? bo ja juz nie rozumiem :(
shida Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 chyba pogoda mnei zmulila bo juz nic nie kumam :) nawet ciastek nie umiem znalezc czy sa czy ich nie ma w hurtowni :) hihihihi :)
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 [quote name='shida']toja juz nei wiem - jesli jest taki jaki masz to chcesz ???????????? czy wogole zadnego nie chcesz ???? bo ja juz nie rozumiem :([/quote] jesli ma ten 69 cm to po prostu jest za duzy.jak ma 59 to zaryzykuje i wezme.najwyzej pojedzie do niemiec a uwe mnie zabije za nadmiar lancuszkow-ja sie nie znam na rozmiarach.po prostu do tego chita jest miniaturowa i wszystko jest na nia za duze8)
shida Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='ayshe']jesli ma ten 69 cm to po prostu jest za duzy.jak ma 59 to zaryzykuje i wezme.najwyzej pojedzie do niemiec a uwe mnie zabije za nadmiar lancuszkow-ja sie nie znam na rozmiarach.po prostu do tego chita jest miniaturowa i wszystko jest na nia za duze8)[/quote] aaa oki :cool3: teraz juz lapie :p bo nie wiedzialm czy pisac ze chcemy czy ze nie i wogole :oops: ale ja jak nacpana jestem wiec moge bredzic :roll: co do miniatury to no wiesz hihi na whoo nawet szelek do IPO nie bardzo sie da dostac wiec :cool3: :shake:
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 ...wiec witaj w klubie:evil_lol: . a mi sie nie udalo wylgac z treningu jutro na 5 rano:placz: .uwe jest gooopi:eviltong: gooooopi:placz: ....bede sei jutro znowu kulfonem podpierac:roll: .
muminka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 psiur mi chyba zwichnął bark. szedł spokojnie i nagle wyrwał się. i jak ja jutro pójdę na szkolenie? lewy bark mnie tak boli... no ale pies jest szczęśliwy - godzina pływania w stawie i dwie godziny spaceru zakończone kąpielą. mój pies jest nienormalny :stupid: - siedział godzinę w wannie taplając się jak dziecko...
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 bark da sie naprawic-zacisnac zeby trzeba i jakos iiiiiiiidzie:cool3: :evil_lol: .jak mnie pies na obronie szarpnal a ja polamane zebra mialam[fafloskiemu sie nei wyhamowalo przede mna:cool3:]to fajnie przytykalo:razz: :diabloti:
muminka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 bark to ja mam tak zwany "luźny" dzięki paru dawnym kontuzjom. żebra połamane też miałam, więc wiem jaki to ból. z konia też spadłam... nie ma to jak urozmaicone życie :razz: urozmaicone bólem i kontuzjami i siniakami :diabloti: może ja jestem masochistką, to by tłumaczyło niemca na horyzoncie:mad:
ayshe Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 nooo takie zycie to jest dopiero fajowe:diabloti: .ja soba tez polamalam pare roznych przeszkod i nie tylko doublebarre czy marna stacjonate ale udalo mi sie rozwalic nawet jedna na crossie:roll: :evil_lol: . aaaa przekonalam szwaba malzonka i jutro nie mam rano treningu:multi: .jesooo jak fajnie...kocham lazic na plac ale niekoniecznie przed calym dniem na skzoleniu bo po prostu bredze...bardziej niz zwykle i wychodza mi kfffiatki pt pilki do geby wziasc,psy pod brode i rzucic psami prosze do aportu:roll: :evil_lol:
ayshe Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 shida-zapomnialam ci dac kasy na ten cholerny lancuszek:evil_lol: ... luuuudzieeee zyyyjecie?:cool3: .popadaliscie czy co?:diabloti: a ja mam jeszcze drugi browarek zachomikowany w plecaaaczku:multi: .
muminka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 właśnie siedzę przy drugim (browarku) i staram się oddech odzyskać... przemaglowały mnie dziś psiaki :)
ayshe Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 no ja juz jestem po drugim i obawiam sie ze bede mocno opierniczana jutro rano na treningu:cool1: .
Animacja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Melduję się powrotnie. Po pierwsze grzeczna jestem więc dzwoniłam że niestety nie dam rady dotrzec na trening ale nie zostałam odebrana :lol: ( a całkiem wytrwale dzwoniłam:diabloti: ) No i teraz mało sympatyczne wiadomości :-( Byłam z burkami dwa dni w Będzinie i w sobote pozwoliłam im sie wściekać do woli po stadionie i okolicach:wallbash: . Wszystkie cztery po godzinie szaleństw jakos grzecznie wróciły i same wpakowały się do transporterów. Nie jest to normalny objaw więc dokładne oglądanie... okazało sie, że maja pościnane opuszki :shake:, wszystkie cztery łapy załatwione. Teraz minimum tydzień nie będziemy mogły nic robic bo one odmawiaja chodzenia po trawie.
muminka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ty będziesz opierniczana czy ty będziesz opierniczać :diabloti::diabloti::diabloti:? eee, browar dobry na nerki, i na sen. ale niedobry dla mojej wagi, oj niedobry. ale pies i tak nie patrzy na moją wagę, więc co mi tam :razz:
ayshe Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 [quote name='Animacja']Melduję się powrotnie. Po pierwsze grzeczna jestem więc dzwoniłam że niestety nie dam rady dotrzec na trening ale nie zostałam odebrana :lol: ( a całkiem wytrwale dzwoniłam:diabloti: ) No i teraz mało sympatyczne wiadomości :-( Byłam z burkami dwa dni w Będzinie i w sobote pozwoliłam im sie wściekać do woli po stadionie i okolicach:wallbash: . Wszystkie cztery po godzinie szaleństw jakos grzecznie wróciły i same wpakowały się do transporterów. Nie jest to normalny objaw więc dokładne oglądanie... okazało sie, że maja pościnane opuszki :shake:, wszystkie cztery łapy załatwione. Teraz minimum tydzień nie będziemy mogły nic robic bo one odmawiaja chodzenia po trawie.[/quote]:mad: :mad: :mad: animacja ja normalnie zamorduje i tyle bedize z tego.tzn.ze jutro cie nie ma?:roll: ..rany...:placz: .no wiesz dzwonic to se mozna jak telefon gdzies a ja latam gdzies ...ale zawsze warto probowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . muminka-mnie beda opierniczac.ja sobie odbije;) wieczorkiem.:diabloti: .niestety czlowiek juz nigdy [znaczy sie tepe stworzenie,beztalencie szkoleniowe czyli ja:roll: ]nie zazna spokoju na placu tylko jak juz nie ma kto opieprzac to ma sie malzonka szwaba tresera do opieprzania i na okraglo,cale zycie ktos mi mowi ze w sumei to fajnie ale znowu zle:evil_lol:
Recommended Posts