Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']teraz slepowron widzi?:cool3: :mad: [/quote]
jesss teraz widze :oops: to wszystko przez to edytowanie postow :angryy: :cool3: Jakbys napisala w nowym poscie, to bym zobaczyla :cool3: Wiem, wiem, ze moderator kazal edytowac, a nie pisac post pod postem :evil_lol:

dzieki :loveu:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe'][B][COLOR=red]shida-wez jutro lewy rekaw.zrobimy skoki na 2 pozorantow przez hyrde i palisade.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]jak ktos moze niech wysle smsa do gemmow ze jutro u glonkow o 11.30.bo ja mam puste konto aaaaa i nei mam za co doladowac:(.a moj stacjonarny odmowil wspopracy.[/COLOR][/B][/quote]

oki biore rekaw -wizualizacja :wkladma do auta.... wkladam do auta...dobra mzoe nei zapomne :eviltong: i zaraz wysle smsa gemmom :cool3:

acha jest lancuszek !!! tak ze [B][SIZE=3][COLOR=#00ff00]jesli ktos potrzebuje cos z allegro ze sprzetu to jutro info co i dac znac !! [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black][B]agis - [/B]zadalam ponownie pytanie jak z obroza - czekam na info od niego... moze juz ma? :roll: [/COLOR]

acha [COLOR=deepskyblue][B]po weekendzie bede w hurtowni! [/B][/COLOR][COLOR=black]reszta jak wyzej - czyli jesli ktos cos to prosze o info i kase :cool3: [/COLOR]

Posted

[quote name='shida']
[COLOR=black][B]agis - [/B]zadalam ponownie pytanie jak z obroza - czekam na info od niego... moze juz ma? :roll: [/COLOR]
[/quote]
moze bedzie mial :roll: zobaczymy... Dzieki w kazdym razie :loveu:

Posted

niech ci bozia w borderach wynagrodzi-takich asystujacych pozorantowi:diabloti:
to ja mam ci kase na lancuszke dac?ma maly czy duzy?jak duzy to nie chce jak maly to chce.

Posted

[quote name='ayshe']niech ci bozia w borderach wynagrodzi-takich asystujacych pozorantowi:diabloti: [/QUOTE]

hehehe to ja juz wole w 1 ONku cobym choc miala minimalna szanse by dojsc do IPO 1...a moze i 2 ;)) a nie buuuuuuujac sie i martwic ze sobie lapeczki na hyrdzie polamie :eviltong:

[QUOTE]to ja mam ci kase na lancuszke dac?ma maly czy duzy?jak duzy to nie chce jak maly to chce.[/quote]

niom byloby milutko :cool3: a jaki to nie wiem - dostalam tylko info ze jest... chyba taki sam jak tamten... no skoro jednak duzego nei chcesz to musze podpytac :placz:

Posted

shida-to ja nie chce:shake: .dla chity za duze-mam miniaturowego onka uzytka i wsio na nia za duze jest:mad: .wystarczy mi ten zaciskowy sprenger ktory mam dla niej:(.

Posted

toja juz nei wiem - jesli jest taki jaki masz to chcesz ???????????? czy wogole zadnego nie chcesz ???? bo ja juz nie rozumiem :(

Posted

chyba pogoda mnei zmulila bo juz nic nie kumam :) nawet ciastek nie umiem znalezc czy sa czy ich nie ma w hurtowni :) hihihihi :)

Posted

[quote name='shida']toja juz nei wiem - jesli jest taki jaki masz to chcesz ???????????? czy wogole zadnego nie chcesz ???? bo ja juz nie rozumiem :([/quote]
jesli ma ten 69 cm to po prostu jest za duzy.jak ma 59 to zaryzykuje i wezme.najwyzej pojedzie do niemiec a uwe mnie zabije za nadmiar lancuszkow-ja sie nie znam na rozmiarach.po prostu do tego chita jest miniaturowa i wszystko jest na nia za duze8)

Posted

[quote name='ayshe']jesli ma ten 69 cm to po prostu jest za duzy.jak ma 59 to zaryzykuje i wezme.najwyzej pojedzie do niemiec a uwe mnie zabije za nadmiar lancuszkow-ja sie nie znam na rozmiarach.po prostu do tego chita jest miniaturowa i wszystko jest na nia za duze8)[/quote]

aaa oki :cool3: teraz juz lapie :p bo nie wiedzialm czy pisac ze chcemy czy ze nie i wogole :oops: ale ja jak nacpana jestem wiec moge bredzic :roll:

co do miniatury to no wiesz hihi na whoo nawet szelek do IPO nie bardzo sie da dostac wiec :cool3: :shake:

Posted

...wiec witaj w klubie:evil_lol: .
a mi sie nie udalo wylgac z treningu jutro na 5 rano:placz: .uwe jest gooopi:eviltong: gooooopi:placz: ....bede sei jutro znowu kulfonem podpierac:roll: .

Posted

psiur mi chyba zwichnął bark. szedł spokojnie i nagle wyrwał się.

i jak ja jutro pójdę na szkolenie?

lewy bark mnie tak boli...

no ale pies jest szczęśliwy - godzina pływania w stawie i dwie godziny spaceru zakończone kąpielą. mój pies jest nienormalny :stupid: - siedział godzinę w wannie taplając się jak dziecko...

Posted

bark da sie naprawic-zacisnac zeby trzeba i jakos iiiiiiiidzie:cool3: :evil_lol: .jak mnie pies na obronie szarpnal a ja polamane zebra mialam[fafloskiemu sie nei wyhamowalo przede mna:cool3:]to fajnie przytykalo:razz: :diabloti:

Posted

bark to ja mam tak zwany "luźny" dzięki paru dawnym kontuzjom. żebra połamane też miałam, więc wiem jaki to ból. z konia też spadłam...

nie ma to jak urozmaicone życie :razz: urozmaicone bólem i kontuzjami i siniakami :diabloti: może ja jestem masochistką, to by tłumaczyło niemca na horyzoncie:mad:

Posted

nooo takie zycie to jest dopiero fajowe:diabloti: .ja soba tez polamalam pare roznych przeszkod i nie tylko doublebarre czy marna stacjonate ale udalo mi sie rozwalic nawet jedna na crossie:roll: :evil_lol: .

aaaa przekonalam szwaba malzonka i jutro nie mam rano treningu:multi: .jesooo jak fajnie...kocham lazic na plac ale niekoniecznie przed calym dniem na skzoleniu bo po prostu bredze...bardziej niz zwykle i wychodza mi kfffiatki pt pilki do geby wziasc,psy pod brode i rzucic psami prosze do aportu:roll: :evil_lol:

Posted

shida-zapomnialam ci dac kasy na ten cholerny lancuszek:evil_lol: ...
luuuudzieeee zyyyjecie?:cool3: .popadaliscie czy co?:diabloti: a ja mam jeszcze drugi browarek zachomikowany w plecaaaczku:multi: .

Posted

Melduję się powrotnie.
Po pierwsze grzeczna jestem więc dzwoniłam że niestety nie dam rady dotrzec na trening ale nie zostałam odebrana :lol: ( a całkiem wytrwale dzwoniłam:diabloti: )
No i teraz mało sympatyczne wiadomości :-(
Byłam z burkami dwa dni w Będzinie i w sobote pozwoliłam im sie wściekać do woli po stadionie i okolicach:wallbash: . Wszystkie cztery po godzinie szaleństw jakos grzecznie wróciły i same wpakowały się do transporterów. Nie jest to normalny objaw więc dokładne oglądanie... okazało sie, że maja pościnane opuszki :shake:, wszystkie cztery łapy załatwione.
Teraz minimum tydzień nie będziemy mogły nic robic bo one odmawiaja chodzenia po trawie.

Posted

ty będziesz opierniczana czy ty będziesz opierniczać :diabloti::diabloti::diabloti:?

eee, browar dobry na nerki, i na sen. ale niedobry dla mojej wagi, oj niedobry. ale pies i tak nie patrzy na moją wagę, więc co mi tam :razz:

Posted

[quote name='Animacja']Melduję się powrotnie.
Po pierwsze grzeczna jestem więc dzwoniłam że niestety nie dam rady dotrzec na trening ale nie zostałam odebrana :lol: ( a całkiem wytrwale dzwoniłam:diabloti: )
No i teraz mało sympatyczne wiadomości :-(
Byłam z burkami dwa dni w Będzinie i w sobote pozwoliłam im sie wściekać do woli po stadionie i okolicach:wallbash: . Wszystkie cztery po godzinie szaleństw jakos grzecznie wróciły i same wpakowały się do transporterów. Nie jest to normalny objaw więc dokładne oglądanie... okazało sie, że maja pościnane opuszki :shake:, wszystkie cztery łapy załatwione.
Teraz minimum tydzień nie będziemy mogły nic robic bo one odmawiaja chodzenia po trawie.[/quote]:mad: :mad: :mad: animacja ja normalnie zamorduje i tyle bedize z tego.tzn.ze jutro cie nie ma?:roll: ..rany...:placz: .no wiesz dzwonic to se mozna jak telefon gdzies a ja latam gdzies ...ale zawsze warto probowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

muminka-mnie beda opierniczac.ja sobie odbije;) wieczorkiem.:diabloti: .niestety czlowiek juz nigdy [znaczy sie tepe stworzenie,beztalencie szkoleniowe czyli ja:roll: ]nie zazna spokoju na placu tylko jak juz nie ma kto opieprzac to ma sie malzonka szwaba tresera do opieprzania i na okraglo,cale zycie ktos mi mowi ze w sumei to fajnie ale znowu zle:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...