shida Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='ayshe']no proszem....:cool3: :evil_lol: aaa chcialam zauwazyc ze na 1 planie sa tylne nogi bordera:D....rrrany...[/quote] hehehehe :cool3: whoo zawsze wie jak sie zachowac na obronie by pozorant za powazny nie byl :loveu:
agis Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Wobec powyższego- Shida potrzebuję pojemnika na kamę, tego o którym rozmawiałyśmy :cool1:[/quote] Juz nie potrzebujesz :cool1:, tzn. od Shidy :evil_lol: A co mi tam, napisze sobie :cool3: Max skoczyl palisade [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/yahoo.gif[/IMG] [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/yahoo.gif[/IMG] [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/yahoo.gif[/IMG]
Pyros-Aga Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='agis']Juz nie potrzebujesz :cool1:, tzn. od Shidy :evil_lol: A co mi tam, napisze sobie :cool3: Max skoczyl palisade [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/yahoo.gif[/IMG] [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/yahoo.gif[/IMG] [IMG]http://www.agart.zigzag.pl/emo/yahoo.gif[/IMG][/QUOTE] Dzięki :loveu: Chwalipięta :eviltong:
agis Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Dzięki :loveu:[/quote] A proszem [quote name='Pyros-Aga'] Chwalipięta :eviltong:[/quote] Zaraz tam chwalipieta, ja byc baaaardzo szczesliwy czlowiek dzisiaj :evil_lol:
ayshe Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 strrraszna,strrroma paaalisaaade gigant:diabloti: i strrrasznom hyrde:diabloti: :roll: ...boszsz....rabniete towarzycho:razz: :evil_lol: .....
Ifat Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='ayshe']:roll: :roll: :roll: mysle ze najwczesniej to sie zobaczymy w zyrardowie.podjedziemy popatrzec.w zyciu nei iwdzialam zawodow ipo w polsce.i chetnie obejrze.[/quote] Zdecydowałaś się przyjechać? Ja może też bedę. Chociaż o tych mistrzostwach IPO słyszałam już dość niemiłą rzecz - mam nadzieję, że to tylko takie gadanie było i na prawdę to się nie wydarzy:roll:
ayshe Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 no nie wiem Ifat:roll: ...ja to zawsze 50razy zmienei decyzje i wogole.:oops: .pewnei podejme ja w ostatniej chwili ale glonki i cala reszta pojada napewno:D. sprzedalismy dom na bemowie.w zwiazku z tym mam kase na wyjazd z chita do a.winkler'a na warsztaty szkoleniowe do kanady.:multi: .mam tylko problemy z przekonaniem siebie ze warto wydac taka sume na 2dniowe warsztaty z dooornym psem i gooopim przewodnikiem +babskie pozorowanie:oops: :cool1: .
Ifat Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A ktoś od Ciebie zgłosił się na MP PT? Warsztaty suuuper :)
Ivonna70 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witam! Znowu zostalam z Shado.Ayshe wyjechala do Drezna na pogrzeb.Rowniez chetnie odwiedze Zyrardow.Staram sie bywac na organizowanych tam zawodach IPO zawsze.Jeszcze zadnych nie ominelam.W tym roku tradycyjnie rowniez bede. Jestem niepocieszona,ze Uwe bedzie do konca tygodnia w Polsce.Mamy chwile ulgi, bo wyjechali razem na pogrzeb. Ciesz sie ,ze moge zajrzec do Was na forum,chociaz przez chwile.:p
Glonek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Ivonna70'] Jestem niepocieszona,ze Uwe bedzie do konca tygodnia w Polsce.Mamy chwile ulgi, bo wyjechali razem na pogrzeb.[/quote] Wiemy dlaczego.:evil_lol: [quote name='Ivonna70'] Ciesz sie ,ze moge zajrzec do Was na forum,chociaz przez chwile.:p[/quote] Też się cieszymy.
Ivonna70 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Czyzby papla Ayshe wszystko wypaplala? Jakze to oczywiste:p . Ten czlowiek doprowadza mnie to tego,ze musze wychodzic z wlasnego domu,zeby sie uspokoic. Niestety jestem zmuszona go goscic. Zgodze sie,ze jego dzialania przynosza nam korzysc.Jednak jest nie do wytrzymania jego apodyktycznosc oraz brak mozliwosci porozumiewania sie z nim na poziomie juz nawet nie dyskusji tylko zwyklej rozmowy. Nie wiem jak dogaduja sie z Ayshe.Faktem jednak jest ,ze trafil swoj na swego ,a my z Jorgenem czujemy sie jak w mlynku.
dorplant Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='ayshe']czy to ten pozorant co pozoruje rowniez u rewira:cool3: ..jak tak to widzialam-justyna jak odbierala szczeniaka to byla z ania od deedee.i zostal uwieczniony trening-pokaz[raczej pokaz to byl]dla odbiorcow szczeniat.:evil_lol: .ten pozorant to wlasciciel aruna?czy wszystko popierniczylam co normalne:roll: :evil_lol: ?[/quote] popierniczyłas:evil_lol: ten pozorant to rewir nie Tomek . Tomek nie krzyczy ,bo i nie ma o co .:lol:
Pyros-Aga Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Tak sobie myślę o semi z Fuchsem... Gdzie dokładnie jest to semi? Mam działkę ok 5,5 km od Kuklówki gdzie oni proponują nocleg za 150 zł :crazyeye: Od nas na pewno nikt nie chce jechać? Bo z tego co piszą to nadal można dokonywać wpłat i hmmmm... no nie wiem :oops: Mam dużo miejsca na działce, spać jest gdzie itd...Może byśmy się wybrali??? A koszty jakie oni podają na ps trochę mnie przeraziły :roll:
ayshe Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='Ifat']A ktoś od Ciebie zgłosił się na MP PT? Warsztaty suuuper :)[/quote] buahahaha...widzialas filmiki?:cool3: wprawdzie na treningu to psy sa bardziej zmotywowane niz po 7 godzinie na nogach:diabloti: ale...raczej teraz skupiamy sie na nauce prowadzenia,konflikty ich wypracowywanie,popedy ,praca na nich i ich separacja,likwidacja sciany przewodnika,martwa strefa kontaktu i takie *******ki:roll: ....no i nadal nie uzywamy awersji do precyzji bo przewodnicy nie sa gotowi a i psy [wiekszosc]jest zbyt miekka i trudno motywowalna:roll: :mad: .takze udzial w mppt to raczej bylby dofffcip dnia:evil_lol: .kiedys nagram normalny trening posluszenstwa to lepszy bedzie obraz pracy.:cool3: :lol: . ivonka-moj malzonek apodyktyczny?:crazyeye: .no cos ty:diabloti: dorplant-no tak myslalam ze popierniczylam .tak mi sie nasunelo na mozg bo pamietam ten filmik z pokazu i dymek z pozorujacym przewodnikiem aruna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .zdaje sie ze rewir taki pt witaj w klubie jest:cool3: bo grupa z moich tekstow ze szkolenia to se dzwonki do komorki robi:mad: ....czubki:cool3: . aga-ja was namawialam na fuchsa.ake potem stwierdzilam ze drogo to raz a dwa naprawde niejasne to bylo wtedy wiec nie dusilam tematu.chyba ze ktos jest rockefelerem a sie nei przyznal tylko ciagle jojczy ze kasy nie ma:mad: :evil_lol: ....jak ktos chce jechac a semi sie odbedzie to jak najbardizej jestem za.
Pyros-Aga Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='ayshe']aga-ja was namawialam na fuchsa.ake potem stwierdzilam ze drogo to raz a dwa naprawde niejasne to bylo wtedy wiec nie dusilam tematu.chyba ze ktos jest rockefelerem a sie nei przyznal tylko ciagle jojczy ze kasy nie ma:mad: :evil_lol: ....jak ktos chce jechac a semi sie odbedzie to jak najbardizej jestem za.[/QUOTE] No wiesz- 160 bez psa da się przeżyć. Ale jeśli miałby do tego dojść koszt noclegu- to nie da rady. Więc jeśli będzie ktoś chętny to nie ma problemu...:p
ayshe Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 no to sie umawiajcie-ja az taka fanka fuchsa nei jestem zeby po raz czwarty pchac sie na seminarium z nim:evil_lol: .ale jak sie decydujecie to ciach ciach i sie zlgaszac i wplacac od razu-nie macerowac sie tylko meska decyzja:D
dorplant Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja sie zgłosiłam z moim nowym 6-mies ON-kiem.:loveu: Sparks jakos tak sugeruje ze psy maja byc od 8-tyg do 2 lat !!
ayshe Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 no i madrze dorplant bo na tego typu semi pokazujace prowadzenie psa trzeba miec matrial"psi"-bo to nie warsztaty:cool3: :evil_lol:
ayshe Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [B]myslalam i myslalam i wymyslilam-[COLOR=red]zajecia dzisiaj przesuwamy na 20.:cool1: [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]agis w zwiazku z tym pojawiasz sie po moje grube dooopsko dzisiaj o 19.30.czy ty masz rekaw?bo mi sie te rekawy rozpelzly juz...lewy do rozgryzienia ma shida,prawy gappaya ma?a prawy polytanu ma?aaaaa:roll: .[/COLOR][/B]
Pyros-Aga Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 To ja zgłaszam dziś obecność z dwoma gooopkami :cool3: i w czwartek, bo inaczej to byśmy mieli zajęcia tylko w środę :oops:
Eddiii Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ja mam jeden :evil_lol: ale jaki :niewiem: Lara wpadnie do nas jutro po 19
agis Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='ayshe'][B]myslalam i myslalam i wymyslilam-[COLOR=red]zajecia dzisiaj przesuwamy na 20.:cool1: [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]agis w zwiazku z tym pojawiasz sie po moje grube dooopsko dzisiaj o 19.30.czy ty masz rekaw?bo mi sie te rekawy rozpelzly juz...lewy do rozgryzienia ma shida,prawy gappaya ma?a prawy polytanu ma?aaaaa:roll: .[/COLOR][/B][/quote] Fajnie, moze bedzie troche chlodniej o 20 :roll: Rekaw mam z polytanu. Aga-Pyros, czy przywiezc Ci dzisiaj ten pojemnik, czy jednak dopiero w czwartek?
ayshe Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 dobra tzn ze eddiii ma prawy gappay'a:p .ijuz wszystko wiadomo.
mimoza Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='ayshe'][B]myslalam i myslalam i wymyslilam-[COLOR=red]zajecia dzisiaj przesuwamy na 20.:cool1: [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]agis w zwiazku z tym pojawiasz sie po moje grube dooopsko dzisiaj o 19.30.czy ty masz rekaw?bo mi sie te rekawy rozpelzly juz...lewy do rozgryzienia ma shida,prawy gappaya ma?a prawy polytanu ma?aaaaa:roll: .[/COLOR][/B][/QUOTE] Superancko, Torbenik umówił się na spotkanie służbowe i miał nadzieję, że uda mu się wyłgać z pozorowania dzisiaj (bo nie zdąży), a zdąży!!! Hi hi , idę mu powiedzieć, ucieszy się chłopak :diabloti:
Recommended Posts