Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nidhogg']ha ha ha!
zlosliwe babsko :P[/quote]
moja osoba?moja osoba nie bywa zlosliwa tylko pelna ciepla i zrozumienia kursantow szwendajacych sie z psami po placu :diabloti: .ja jestem delikatna i suuubteeelna ekhem:razz: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']moja osoba?moja osoba nie bywa zlosliwa tylko pelna ciepla i zrozumienia kursantow szwendajacych sie z psami po placu :diabloti: .ja jestem delikatna i suuubteeelna ekhem:razz: :diabloti:[/quote]

Buahahahaha :turn-l::roflt:

Posted

[quote name='shida']
no ja w hurtowni bede teraz pewnie tuz kolo weekendu bo beda maty do auta trixie zamowione a potem to z poczatkiem sierpnia ;)

bo wlasnie wrocilam z hurtowni - wszystko jest a maty sa zamowione beda doslownie za dzien - dwa ;)

[B]ODBIOR jutro na zajeciach wieczornych lub w piatek lub w weekend ;) bede wdzieczna za info kto kiedy bym wsyzstkiego nie tachala ;) [/B][/quote]

ja moge odebrac jutro lub poczakac z odbiorem az bedzie mata :lol:

a moglabys mi powiedziec jakie sa dlugosci i po ile takich linek co ma Ayshe (te czerwone stalowe)

[quote name='ayshe']glosny protest zglosila tylko eddiii-[......].[/quote]

no bo to nie byl zdecydowanie nasz najlepszy dzien :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']

no bo to nie byl zdecydowanie nasz najlepszy dzien :shake: :evil_lol:[/quote]no wiem juz lepiej bylo w niedziele.akurat chlopak w osobte byl kompletnie rozwalony.ech te wasze wyjazdy na te no wczasy i wypoczynek mnie kiedys nerwowo wykoncza zobaczycie.:mad:

Posted

[quote name='amakor']Jak masz takie potrzebe, to moge Cię Dorplant nagrać :evil_lol:[/quote]
tak mam taka potrzebe aby wyłapac MOJEbłedy których jest duzo a za które niepotrzebnie "urywam"psu punkty:razz: .
ostatnio z rok temu młoda mnie łaskawie raczyła nagrac .:-(

Posted

[quote name='dorplant']tak mam taka potrzebe aby wyłapac MOJEbłedy których jest duzo a za które niepotrzebnie "urywam"psu punkty:razz: .
ostatnio z rok temu młoda mnie łaskawie raczyła nagrac .:-([/quote]

OKI możemy się umówić po 20 lipca jak wróce ze wsi :lol:

Posted

jakie wczasy jaki odpoczynek ;) ja jadem sie zobaczyc z mamusia moja kochana zeby nie zapomniala, ze ma corcie cudowna i wspaniala ;)
to moj pies jedzie na wczasa na wies ;)

Posted

[quote name='ayshe']dobradobra...biednialek jaki..karniaka ma bo do mamusi jedzie:roll: :eviltong: :evil_lol:[/quote]
taaaa
dobre obiadki i .....takie tam a jeszcze narzeka:razz:

Posted

hmmm.ja jestem przeciwnego zdania-woda na myszach to jedyna woda ognista kotra moge spozywac bez konsekwencji typu blee wlasnie:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='shida']
[B]ODBIOR jutro na zajeciach wieczornych lub w piatek lub w weekend ;) bede wdzieczna za info kto kiedy bym wsyzstkiego nie tachala ;) [/B][/quote]
ja sie zglaszam w srode, bo odbior :multi: nawet jak bedzie niekompletne zamowienie. Zalezy mi na karmie baaaardzo :evil_lol:

Posted

nie ma tylko mat i obrozy rogza :) wiec w sumie tak jak bylo wiadomo ze bedzie - jedynie co to udalo mi sie zalatwic by maty byly jeszcze w tym tygodniu a nie za niewiadomokiedy ;)

Posted

acha czy ktos wie gdzie znalezc sklad karmy ANF holistic ale z ryba ??????? bo jest wersja losos i ziemnaiki ale nie moge znalezc skladu a dokladniej to ile toto ma fosforu i wapna i magnezu...

i czy ma kurczaka czy nie i takie tam ;)

Posted

[quote name='shida']nie ma tylko mat i obrozy rogza :) wiec w sumie tak jak bylo wiadomo ze bedzie - jedynie co to udalo mi sie zalatwic by maty byly jeszcze w tym tygodniu a nie za niewiadomokiedy ;)[/quote]
Czyli na razie mam Ci nic nie doplacac?

Wlasnie siedze i robie sobie oklad z zimnego piwa, na moja poparzona rasie :cool3: :evil_lol: Ja nie wiem, czlowiek sie tak poswieca, a ten durnowaty burak ma w glebokim powazaniu namiocik :mad:

Posted

[quote name='shida']acha czy ktos wie gdzie znalezc sklad karmy ANF holistic ale z ryba ??????? bo jest wersja losos i ziemnaiki ale nie moge znalezc skladu a dokladniej to ile toto ma fosforu i wapna i magnezu...

i czy ma kurczaka czy nie i takie tam ;)[/QUOTE]

Napisz dokładnie jak się nazywa produkt, to napiszę (przetłumaczę z ich - AFN - strony). Ale od razu mogę Ci powiedzieć, że kurczak jest nawet w tej karmie z rybą.

Posted

[quote name='ayshe']cc padlo..hmmm...agis dawaj tutaj siebie z maksiewiczem i chilli z justyna ktora rozwalila se aport:mad: :diabloti: .[/quote]

Jesoooo ludzie ona nie da mi już spokoju, po co ja jej to mówiłam, mogłam powiedzieć że ten aport to sam się spsuł albo cóś :wallbash:

Posted

cc siem naprawilo.
tak.nie dam ci spokoju.pojechala se na wywczasy i nei miala tam co robic tylko rozpieprzyc se aport zebym ja za szczesliwa nie byla:eviltong: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...