Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='saJo']Gooopie pytanie :roll: :eviltong:[/quote]
hiehiehie no co?:cool3: :eviltong: :evil_lol: .bylas u niego na placu?

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']hiehiehie no co?:cool3: :eviltong: :evil_lol: .bylas u niego na placu?[/quote]

Generalnie mam zwyczaju wpadac do niego w pierwsza niedziele kazdego miesiaca maly trening i kawke :eviltong:

Szpadam na tropienie.

Posted

:mad: saJo kurna pytanie ci zadalam a odpowiedzi nei skapowalam:roll: ...podoba mi sie pozorowanie mm i korci mnie jakos to ..hmmm....myslalam ze moze bylas:razz: .....

Posted

Tffarda jestem a do tego potrzebuje bat nad tyłkiem. Hmm jesli bedziemy rokowac to ja chciałabym sport choc starty w zawodach makabrycznie mnie stresują. :oops:

Posted

hehe animacja ...mnie na zawodach w danii ostatnio moj maloznek poszukiwal po wc bo wiadomo ze tam glownei siedze:roll: :evil_lol: ...takze...no coz...jakby ci powiedizec...stres mi nieobcy...
dobra spadam na zajeciach bo mzk nie odrzutowiec:)

Posted

[quote name='ayshe']no prooosze cieee bajdzio tylko ja cie ostrzegam tak jak mimoze z balto[ktora chyba sie teleportowala na io albo gdzies]lojalnie cie ostrzegam ze ja jestem wredna,wszystkiego sie czepiam[na slaaadach to nieee tylko na ipo-tzn ci ktorzy chodza na sport to maja przerabane]i np.przezylam grupowy wyrzut aportow w moja strone z linii:diabloti: i rozne takie takze wiesz...w razie co to ja mowilam zebys przemyslala w co sie pakujesz:roll: :evil_lol: ...[/QUOTE]

Ja bardzo przepraszam, ale mnie dopadły problemy zdrowotne i dopiero dzisiaj zaczynam znowu żyć. Nawet na dwór wyszłam, bo ostatnie dni to przeleżałam. Ale baltek chyba to się cieszył, bo wreszcie go z wyra nie miałam siły wyganiać, wypracował sobie nową rozrywkę z serii tropienie - moich stóp pod kołdrą. Szczylek jeden koffany:loveu:
Jutro na 100% jesteśmy zwarci i gotowi.

Posted

[quote name='ayshe']pary to ja juz nie mam stara jestem (...)najbardziej fajne jest to ze ci sie podobaly zajecia z pozorantem.to naprawde super sport a do tego nigdzie nie dowiesz sie tyle o popedach w pracy z psem jak podczas takiej pracy.no lae my jestemy na poczatku drogi z psami.(...)praca z takimi psami daje taki ogrom doswiadczenai przewodnikom i mnie ze niczym tego sie nie zastapi.[/quote]

Jesli chodzi o starosc to chyba ja bije Cie jednak w tej konkurencji :-) mozemy sie policytowac .Ja w tym roku mam okraglutkie urodzinki :cool1:
Jednakowoz kondycja u mnie o wiele gorsza i nie potrafiłabym tak kilku psow na reku potrzymac .Podziwiam !
Zajecia mi sie podobały ,bo ...no nie wiem jak to wyjasnic .Ale to było tak rozne od tego co dotychczas widziałam na kursach PT.To było jakos tak wywazone i przemyslane .Poprostu sport a nie bezładne draznienie psow-wybacz mi ,ze ja wogole porownuje ale sama wiesz zapewne jak u nas "w Polsce "obrone sie robi .Wiec nawet taki laik jak ja jak zobaczy cos dobrego to jest wstanie zajarzyc .

Kasiu-Animacjo wiec chcesz sprobowac z Inka IPO .No ,bede miała w takim razie wiesci i opowiesci z pierwszej reki - licze na sprawozdania :-)
Fajnie !A o bacik to sie nie powinnas martwic ,wrobelki :razz: mi mowiły ,ze Ayshe to przewaznie bacikiem ,bacikiem tych kursantow :-)

Shida ,halo ,halo znalazłam transport dla piłki :-)

Posted

mimoza jak dobrze ze wracasz z zaswiatow:mad: :diabloti: .
romas-nie mam pojecia jak sie orbi inaczej psy bo nie widzialam innych sposobow taki tepol jestem.ale generalnie praca z rekawem to ciagle wazenie popedow[lowieckiego i obronnego]i nie ma to nic wspolnego z pojeciem popularnym pt .agresja czy szczucie:-o .raczej nie wolno dopuscic do takiej sytuacji bo pies wtedy do ipo sie juz moze nie nadawac a w kazdym razie odkrecanie tego jest...no ...przerypana sprawa.no i kazda nerwowa praca odbija sie na jakosci chwytu wiec odpada.w sumie opiera sie to wszytko na wyciszeniu i budowaniu ego psa.pies pewny siebie nie potrzebuje wpadac w wewnetrzne "rezonanse".i o to tu chodzi.

Posted

[quote name='Romas']
Shida ,halo ,halo znalazłam transport dla piłki :-)[/quote]

jupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:

ale sie whoo ucieszy :) nie myslalysmy ze sie ud jakos wczesniej :) no jak sie potem uda nad wode dotransportowac to juz wogole radosc bedzie :) bo ona woli takie pileczki ze sznurkiem i zawsze ubolewam ze nad woda mam tylko tenisowe :cool3: szczegolnie ze ja panikuje nad jej zabkami - a tenisowe mooocno scieraja... a ona i tak ma te swoje klopotki z przyswajaniem wiec suuuper jak bede mogla jej wycofac tenisowe i zostawic te ktore lubi ze sznureczkiem :)

a wlasnie na potem sabunolu lub czegos podobnego nei potrzebujesz ? bo nasteny wypad do hurtowni bedzie dopiero kolo sierpnia...
zalujze ze na ten weekend co by nie moglam - eh ten niespodziewany wypad do ciotki i jej pudla ktorego ucze sie strzyc :) hihihihi na razie jakos to przetrzymalismy... ale kilka lekcji by mi sie przydalo:razz:

hih a ipo jest fajne :loveu: baaardzo :diabloti: wedlug whoo to jest najsuperowsza rzecz na swiecie a pozoranta to wrecz kooocha :loveu:

Posted

bo pozorant to najlepsiejszy jest bo ma rekaw:multi: .czysta adrenalina i zwyciestwo:cool3: :evil_lol: .tyylko zeby chudy border laskawie przestal rozbawiac pozoranta do lez swoim oszczekaniem i oooooooooosaczeniem:)

Posted

[quote name='ayshe']bo pozorant to najlepsiejszy jest bo ma rekaw:multi: .czysta adrenalina i zwyciestwo:cool3: :evil_lol: .tyylko zeby chudy border laskawie przestal rozbawiac pozoranta do lez swoim oszczekaniem i oooooooooosaczeniem:)[/quote]

no wiesz !! nudno by bylo przeciez gdyby przestala :diabloti: ona nawet jak sie na ciebie przerzuca na obronczy to nie umie inaczje szczekac tylko z zadkiem do gory i merdzielac ogonem jak tylko daje rade najmocniej bo to przeciez tak genialna zabawa z tym rekawkeim ze :multi: :loveu: :multi:

a potem jak juz uda sie dorwac i wogole to trzbe koniecznie dac pozorantowi mokrego buziaka nosem i probowac wejsc mu na raczki :cool3: :roll:

ja wiem ze ona nie jest normalna ale ona koooocha wszystkich ktorzy maja rekawek:loveu:

a na egzaminie to chyba faktycznie jesli who pojdzie pierwsza to pozorant padnie z wrazenia i reszta psow zda walkowerem :diabloti: bo pozorant ze smiechu sie nei pozbiera z tym 'osaczeniem' :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']:mad: saJo kurna pytanie ci zadalam a odpowiedzi nei skapowalam:roll: ...[/quote]

Do mnie z bejzbolem... :mad:

[quote name='ayshe']podoba mi sie pozorowanie mm[/quote]

Mi sie wogole bardzo podoba podejscie mm. Ma to COS.

[quote name='ayshe'] i korci mnie jakos to ..[/quote]

Przyjedz :multi: Bedziemy sie socjalizowac :drink1:

[quote name='ayshe']hmmm....myslalam ze moze bylas:razz: .....[/quote]

Ayshe
Ja jeszcze rok temu mialam w planie zdac IPO1 i zakonczyc obrone.

Posted

hmmm.mysle ze od zrobienia ipo trzeba ze dwa lata pracy bo jedynka ot podstawa.a teraz nie chcesz zrobic jedynki?moze razem zrobimy nalot mm?:diabloti:
ps aaa zalapalam...chcialas skonczyc obrone po zrobieniu jedynki ale co?wciunglo cie?ale fajosko:).

Posted

Chyba ze ma sie nadpobudliego mali, wtedy trzeba czekac az go reymatyzm pognie :angryy: Tylko w takim ukladzie kiedy my zdamy trojke :roll:

Troche mnie wciaglo, a troche....napisze ci na priv.

No przeca mowie ze bedziemy sie socjalizowac na mm :drink1:

Posted

chcialam powiedizec ze zostalam zszokowana opisem zajec z pozorantem z tematu tresura i mozg mi sie zawiesil tak wiec sorka:diabloti: .
chcialam tylko powiedziec ze powoli zamieniam sie w zabe po dzisiejszych kolejnych zajeciach w deszczu:angryy:

Posted

[quote name='saJo']Chyba ze ma sie nadpobudliego mali, wtedy trzeba czekac az go reymatyzm pognie :angryy: Tylko w takim ukladzie kiedy my zdamy trojke :roll:

Troche mnie wciaglo, a troche....napisze ci na priv.

No przeca mowie ze bedziemy sie socjalizowac na mm :drink1:[/quote]ja nie jade na mm:shake: .uwe wymyslil mi co innego.myslalam o wypadzie do mm na jakies warsztaty.
iesz moze zdasz trojke przede mna z chita bo ja ja najpierw zamorduje za przegyzienei szelek[oooo bedzie rekaw-stalowa linka..hmmm..da sie szelki przegryzc]zamorduje niedorozwoja i tyle.

Posted

idem w kime bo mi sie myslenie zawiesza.
jestem ciekawa jak timon po dzisiejszych zajeciach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihi zakwasiki jutro chopak bedize mial na szczece jak nic:diabloti: :razz:

Posted

Shida mi sie bardzo podobał poczatek pracy z Woo jak ona sie lekko skuliła po borderowemu i dawaja osaczac ten rekaw.Super to wygladało jak go tak hipnotyzowała :-) I jak latała na rekawie ,cuuuudnie :-)
Jak ona tak bedzie tego pozoranta obcego pasc to on faktycznie moze sie zdziwic :-)
O Sabunol Cie poprosze ale to juz w przyszłym miesiacu ,bo w tym to pewno juz na tropieniu sie nie zobaczymy (moj wyjazd a potem zawody Ayshe) .

Posted

zobaczymy czy ja na te zawody pojade haha
teeeraz mozecie mnie zabic ale co tam-bu:diabloti:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=1ASYXWWWGj4[/URL]
szira
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=-75ZwHIVCz4[/URL]
dzwieku nie ma bo wiatr byl taki ze glownie huk slychac bylo.
omawiac bede na cc.:diabloti:./grube babsko w walonkach to ja ekhem.
generalnie masakrycznie normalnie moze jak to zobaczycie na filmach to bedziecie wiedziec dlaczego ja sie wnerwiam na zajeciach.ale jak patrze na kluske szire i nawiedzonego bubla to naprrrrawde ja was chyba zamorduje.lapy chodza,pogieci,glowy pozwieszane aaaaajuz sza mialam komentowac na cc;)...

Posted

na usprawiedliwienie powiem ze generalnie pieski sa takei ze o awersji jakiejs zeby przyspieszyly albo co to mozemy zapomniec bo juz wogole nic nie zrobia.ale praca przewodnikow przedstawia duzo do zyczenia.psow za bardoz sie nei czepiam bo je znam i wiem ze przebijamy sie siermieznie przez mur.

Posted

skad ja to znam !
na Twój plus to to ze przewodnicy żyja :diabloti: ,
a serio ...... takie filmiki duzo daja ,
dopiero z boku widac jak to jest naprawde!!
Co poprawic!
.

Posted

[quote name='ayshe']jestem ciekawa jak timon po dzisiejszych zajeciach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihi zakwasiki jutro chopak bedize mial na szczece jak nic:diabloti: :razz:[/quote]

nie bylo tak zle, troche odzipnal w aucie i w domu od razu zaczal smecic o zarcie, a ze mu nie dalam to mi pilke przyniosl :roll: :evil_lol:

[quote name='Szira/Gosia']Ja cię zabiję:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote]
i slusznie :angryy: ja sie przylacze:mad: :mad: :mad:

Posted

Ja wiem że praca z psem idzie mi do kitu, ale już się tak zauczyłam i nie umiem inaczej:placz: :placz: :placz: a tresser i tak zarobi:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

ja nie moge !!
co wy tak narzekacie ??!
cieszcie sie ze ktos stoi z boku i na was krzyczy......., znaczy pomaga wam :diabloti: !
takie zobaczenie na filmie co sie wyrabia samemu na treningu duzo daje!
Ja niestety posłuszenstwo trenuje sama :-( i dopiero na zawodach wychodzi co było nie tak a czego nie widziałam !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...