ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='saJo']Gooopie pytanie :roll: :eviltong:[/quote] hiehiehie no co?:cool3: :eviltong: :evil_lol: .bylas u niego na placu?
saJo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='ayshe']hiehiehie no co?:cool3: :eviltong: :evil_lol: .bylas u niego na placu?[/quote] Generalnie mam zwyczaju wpadac do niego w pierwsza niedziele kazdego miesiaca maly trening i kawke :eviltong: Szpadam na tropienie.
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 :mad: saJo kurna pytanie ci zadalam a odpowiedzi nei skapowalam:roll: ...podoba mi sie pozorowanie mm i korci mnie jakos to ..hmmm....myslalam ze moze bylas:razz: .....
Animacja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tffarda jestem a do tego potrzebuje bat nad tyłkiem. Hmm jesli bedziemy rokowac to ja chciałabym sport choc starty w zawodach makabrycznie mnie stresują. :oops:
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 hehe animacja ...mnie na zawodach w danii ostatnio moj maloznek poszukiwal po wc bo wiadomo ze tam glownei siedze:roll: :evil_lol: ...takze...no coz...jakby ci powiedizec...stres mi nieobcy... dobra spadam na zajeciach bo mzk nie odrzutowiec:)
mimoza Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='ayshe']no prooosze cieee bajdzio tylko ja cie ostrzegam tak jak mimoze z balto[ktora chyba sie teleportowala na io albo gdzies]lojalnie cie ostrzegam ze ja jestem wredna,wszystkiego sie czepiam[na slaaadach to nieee tylko na ipo-tzn ci ktorzy chodza na sport to maja przerabane]i np.przezylam grupowy wyrzut aportow w moja strone z linii:diabloti: i rozne takie takze wiesz...w razie co to ja mowilam zebys przemyslala w co sie pakujesz:roll: :evil_lol: ...[/QUOTE] Ja bardzo przepraszam, ale mnie dopadły problemy zdrowotne i dopiero dzisiaj zaczynam znowu żyć. Nawet na dwór wyszłam, bo ostatnie dni to przeleżałam. Ale baltek chyba to się cieszył, bo wreszcie go z wyra nie miałam siły wyganiać, wypracował sobie nową rozrywkę z serii tropienie - moich stóp pod kołdrą. Szczylek jeden koffany:loveu: Jutro na 100% jesteśmy zwarci i gotowi.
Romas Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='ayshe']pary to ja juz nie mam stara jestem (...)najbardziej fajne jest to ze ci sie podobaly zajecia z pozorantem.to naprawde super sport a do tego nigdzie nie dowiesz sie tyle o popedach w pracy z psem jak podczas takiej pracy.no lae my jestemy na poczatku drogi z psami.(...)praca z takimi psami daje taki ogrom doswiadczenai przewodnikom i mnie ze niczym tego sie nie zastapi.[/quote] Jesli chodzi o starosc to chyba ja bije Cie jednak w tej konkurencji :-) mozemy sie policytowac .Ja w tym roku mam okraglutkie urodzinki :cool1: Jednakowoz kondycja u mnie o wiele gorsza i nie potrafiłabym tak kilku psow na reku potrzymac .Podziwiam ! Zajecia mi sie podobały ,bo ...no nie wiem jak to wyjasnic .Ale to było tak rozne od tego co dotychczas widziałam na kursach PT.To było jakos tak wywazone i przemyslane .Poprostu sport a nie bezładne draznienie psow-wybacz mi ,ze ja wogole porownuje ale sama wiesz zapewne jak u nas "w Polsce "obrone sie robi .Wiec nawet taki laik jak ja jak zobaczy cos dobrego to jest wstanie zajarzyc . Kasiu-Animacjo wiec chcesz sprobowac z Inka IPO .No ,bede miała w takim razie wiesci i opowiesci z pierwszej reki - licze na sprawozdania :-) Fajnie !A o bacik to sie nie powinnas martwic ,wrobelki :razz: mi mowiły ,ze Ayshe to przewaznie bacikiem ,bacikiem tych kursantow :-) Shida ,halo ,halo znalazłam transport dla piłki :-)
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 mimoza jak dobrze ze wracasz z zaswiatow:mad: :diabloti: . romas-nie mam pojecia jak sie orbi inaczej psy bo nie widzialam innych sposobow taki tepol jestem.ale generalnie praca z rekawem to ciagle wazenie popedow[lowieckiego i obronnego]i nie ma to nic wspolnego z pojeciem popularnym pt .agresja czy szczucie:-o .raczej nie wolno dopuscic do takiej sytuacji bo pies wtedy do ipo sie juz moze nie nadawac a w kazdym razie odkrecanie tego jest...no ...przerypana sprawa.no i kazda nerwowa praca odbija sie na jakosci chwytu wiec odpada.w sumie opiera sie to wszytko na wyciszeniu i budowaniu ego psa.pies pewny siebie nie potrzebuje wpadac w wewnetrzne "rezonanse".i o to tu chodzi.
shida Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Romas'] Shida ,halo ,halo znalazłam transport dla piłki :-)[/quote] jupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: ale sie whoo ucieszy :) nie myslalysmy ze sie ud jakos wczesniej :) no jak sie potem uda nad wode dotransportowac to juz wogole radosc bedzie :) bo ona woli takie pileczki ze sznurkiem i zawsze ubolewam ze nad woda mam tylko tenisowe :cool3: szczegolnie ze ja panikuje nad jej zabkami - a tenisowe mooocno scieraja... a ona i tak ma te swoje klopotki z przyswajaniem wiec suuuper jak bede mogla jej wycofac tenisowe i zostawic te ktore lubi ze sznureczkiem :) a wlasnie na potem sabunolu lub czegos podobnego nei potrzebujesz ? bo nasteny wypad do hurtowni bedzie dopiero kolo sierpnia... zalujze ze na ten weekend co by nie moglam - eh ten niespodziewany wypad do ciotki i jej pudla ktorego ucze sie strzyc :) hihihihi na razie jakos to przetrzymalismy... ale kilka lekcji by mi sie przydalo:razz: hih a ipo jest fajne :loveu: baaardzo :diabloti: wedlug whoo to jest najsuperowsza rzecz na swiecie a pozoranta to wrecz kooocha :loveu:
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 bo pozorant to najlepsiejszy jest bo ma rekaw:multi: .czysta adrenalina i zwyciestwo:cool3: :evil_lol: .tyylko zeby chudy border laskawie przestal rozbawiac pozoranta do lez swoim oszczekaniem i oooooooooosaczeniem:)
shida Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='ayshe']bo pozorant to najlepsiejszy jest bo ma rekaw:multi: .czysta adrenalina i zwyciestwo:cool3: :evil_lol: .tyylko zeby chudy border laskawie przestal rozbawiac pozoranta do lez swoim oszczekaniem i oooooooooosaczeniem:)[/quote] no wiesz !! nudno by bylo przeciez gdyby przestala :diabloti: ona nawet jak sie na ciebie przerzuca na obronczy to nie umie inaczje szczekac tylko z zadkiem do gory i merdzielac ogonem jak tylko daje rade najmocniej bo to przeciez tak genialna zabawa z tym rekawkeim ze :multi: :loveu: :multi: a potem jak juz uda sie dorwac i wogole to trzbe koniecznie dac pozorantowi mokrego buziaka nosem i probowac wejsc mu na raczki :cool3: :roll: ja wiem ze ona nie jest normalna ale ona koooocha wszystkich ktorzy maja rekawek:loveu: a na egzaminie to chyba faktycznie jesli who pojdzie pierwsza to pozorant padnie z wrazenia i reszta psow zda walkowerem :diabloti: bo pozorant ze smiechu sie nei pozbiera z tym 'osaczeniem' :eviltong:
saJo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='ayshe']:mad: saJo kurna pytanie ci zadalam a odpowiedzi nei skapowalam:roll: ...[/quote] Do mnie z bejzbolem... :mad: [quote name='ayshe']podoba mi sie pozorowanie mm[/quote] Mi sie wogole bardzo podoba podejscie mm. Ma to COS. [quote name='ayshe'] i korci mnie jakos to ..[/quote] Przyjedz :multi: Bedziemy sie socjalizowac :drink1: [quote name='ayshe']hmmm....myslalam ze moze bylas:razz: .....[/quote] Ayshe Ja jeszcze rok temu mialam w planie zdac IPO1 i zakonczyc obrone.
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 hmmm.mysle ze od zrobienia ipo trzeba ze dwa lata pracy bo jedynka ot podstawa.a teraz nie chcesz zrobic jedynki?moze razem zrobimy nalot mm?:diabloti: ps aaa zalapalam...chcialas skonczyc obrone po zrobieniu jedynki ale co?wciunglo cie?ale fajosko:).
saJo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Chyba ze ma sie nadpobudliego mali, wtedy trzeba czekac az go reymatyzm pognie :angryy: Tylko w takim ukladzie kiedy my zdamy trojke :roll: Troche mnie wciaglo, a troche....napisze ci na priv. No przeca mowie ze bedziemy sie socjalizowac na mm :drink1:
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 chcialam powiedizec ze zostalam zszokowana opisem zajec z pozorantem z tematu tresura i mozg mi sie zawiesil tak wiec sorka:diabloti: . chcialam tylko powiedziec ze powoli zamieniam sie w zabe po dzisiejszych kolejnych zajeciach w deszczu:angryy:
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='saJo']Chyba ze ma sie nadpobudliego mali, wtedy trzeba czekac az go reymatyzm pognie :angryy: Tylko w takim ukladzie kiedy my zdamy trojke :roll: Troche mnie wciaglo, a troche....napisze ci na priv. No przeca mowie ze bedziemy sie socjalizowac na mm :drink1:[/quote]ja nie jade na mm:shake: .uwe wymyslil mi co innego.myslalam o wypadzie do mm na jakies warsztaty. iesz moze zdasz trojke przede mna z chita bo ja ja najpierw zamorduje za przegyzienei szelek[oooo bedzie rekaw-stalowa linka..hmmm..da sie szelki przegryzc]zamorduje niedorozwoja i tyle.
ayshe Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 idem w kime bo mi sie myslenie zawiesza. jestem ciekawa jak timon po dzisiejszych zajeciach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihi zakwasiki jutro chopak bedize mial na szczece jak nic:diabloti: :razz:
Romas Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Shida mi sie bardzo podobał poczatek pracy z Woo jak ona sie lekko skuliła po borderowemu i dawaja osaczac ten rekaw.Super to wygladało jak go tak hipnotyzowała :-) I jak latała na rekawie ,cuuuudnie :-) Jak ona tak bedzie tego pozoranta obcego pasc to on faktycznie moze sie zdziwic :-) O Sabunol Cie poprosze ale to juz w przyszłym miesiacu ,bo w tym to pewno juz na tropieniu sie nie zobaczymy (moj wyjazd a potem zawody Ayshe) .
ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 zobaczymy czy ja na te zawody pojade haha teeeraz mozecie mnie zabic ale co tam-bu:diabloti: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=1ASYXWWWGj4[/URL] szira [URL]http://www.youtube.com/watch?v=-75ZwHIVCz4[/URL] dzwieku nie ma bo wiatr byl taki ze glownie huk slychac bylo. omawiac bede na cc.:diabloti:./grube babsko w walonkach to ja ekhem. generalnie masakrycznie normalnie moze jak to zobaczycie na filmach to bedziecie wiedziec dlaczego ja sie wnerwiam na zajeciach.ale jak patrze na kluske szire i nawiedzonego bubla to naprrrrawde ja was chyba zamorduje.lapy chodza,pogieci,glowy pozwieszane aaaaajuz sza mialam komentowac na cc;)...
ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 na usprawiedliwienie powiem ze generalnie pieski sa takei ze o awersji jakiejs zeby przyspieszyly albo co to mozemy zapomniec bo juz wogole nic nie zrobia.ale praca przewodnikow przedstawia duzo do zyczenia.psow za bardoz sie nei czepiam bo je znam i wiem ze przebijamy sie siermieznie przez mur.
dorplant Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 skad ja to znam ! na Twój plus to to ze przewodnicy żyja :diabloti: , a serio ...... takie filmiki duzo daja , dopiero z boku widac jak to jest naprawde!! Co poprawic! .
Szira/Gosia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja cię zabiję:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Eddiii Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ayshe']jestem ciekawa jak timon po dzisiejszych zajeciach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihi zakwasiki jutro chopak bedize mial na szczece jak nic:diabloti: :razz:[/quote] nie bylo tak zle, troche odzipnal w aucie i w domu od razu zaczal smecic o zarcie, a ze mu nie dalam to mi pilke przyniosl :roll: :evil_lol: [quote name='Szira/Gosia']Ja cię zabiję:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote] i slusznie :angryy: ja sie przylacze:mad: :mad: :mad:
Szira/Gosia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja wiem że praca z psem idzie mi do kitu, ale już się tak zauczyłam i nie umiem inaczej:placz: :placz: :placz: a tresser i tak zarobi:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
dorplant Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ja nie moge !! co wy tak narzekacie ??! cieszcie sie ze ktos stoi z boku i na was krzyczy......., znaczy pomaga wam :diabloti: ! takie zobaczenie na filmie co sie wyrabia samemu na treningu duzo daje! Ja niestety posłuszenstwo trenuje sama :-( i dopiero na zawodach wychodzi co było nie tak a czego nie widziałam !
Recommended Posts