ayshe Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 romas jeszcze sie nie przyzwyczailas ze my lecimy na improwizacji?:evil_lol: po 1-ja nie iwem czy grupa i kto z grupy bedzie chcial jechac do konina po2-ja raczej nie pojade bo uwe zapisal mnie na kolejne zawody:angryy: .jak sie nie ywmigam to bede musiala jechac po3-jak bedzie lalo i wialo to jedziemy na slady w sobote,rozlozymy na godzine,zrobimy posluszenstwo a w niedizele obrone. po 4-w niedziele sa zajecia jak najbardziej u gemmow tj spotyklamy sie u gemmow i jedziemy samochodami na pola bo piechota to sie iiiiidzie i iiiiidzie.gemmowie mieszkaja w wiazownej.jakby co z ojazdem to basia gemmowa tu jest userem o nicku gryzka.
Romas Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No jakos nie moge sie przyzwyczaic ,tepota jedna :-) Wiec rozumiem ,ze Wy sobie w niedziele zrobicie rano egzamin z obrony a potem pojdziecie odstresowac sie na tropienie i ja bede mogła sie przyłaczyc . Zalezy mi ,bo wynika z tego ,ze w tym miesiacu tylko dwa razy bede miała okazje tropic z Wami. To ja moze poprosze o tel do Basi , kto ma ??! Bo wole telefonicznie sie dowiedziec .No i Dorotak tez potrzebuje opisu jak tam trafic .
Justyna&Chilli Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='ayshe']dostalismy zaproszenie do konina na piknik ipowski 21 lipca.wiecej info na psysportowe.zastanowcie sie czy chcecie jechac.no i rewir chcialby zobaczyc swoja chilli:cool3: :evil_lol: .[/quote] To w sumie miło że dostaliśmy zaproszenie :cool3: . My mamy urlop od 16.07 i wybieramy się na południe, ale w sumie plany można by było zmodyfikować. No a dzisiaj będę na zajęciach :multi: , Piotrek zaraz jedzie odebrać nasze autko z warsztatu. Moja wczorajsza próba dojechania na zajęcia komunikacją miejską niestety nie powiodła się, Chilli zgłupiała bo dwa razy wychodziła z domu i szła ze mną na przystanek na którym postałyśmy sobie w strugach deszczu po czym powrót do domu. No faaaaajnie było, nie ma co...
ayshe Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 moze po prostu wpadnij do rewira co?albo moze nakrecmy cos i wyslijmy mu?nie dziwie sie ze jest ciekawy jak malej idzie.zastanowmy sie nad tym koninem.ja to tam potrzebna jak dziura w moscie-malo towarzyska jestem jak idzie o obcych ludzi:roll: .no i jaki to ze mnei zawodnik -jak z koziej d...traba:oops: .zastanowcie sie.zrzutka po 20 zl na grillowanie no i wogole milo ze pomysleli o nas-szarakach:p
Eddiii Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='ayshe']no to masz dwa wyjscia:pierwsze olac wymiane i zaczac dawac to co masz lub po drugie ugotowac psu ryz z miesem:evil_lol: .[/quote] a co on by z tym ryzem niby zrobil :roll: juz widze mine :shock: [quote name='agis']Ediii, a moze kurze lapki? ;) :evil_lol:[/quote] bardzo smieszne :mad: przemoglam sie ostatnio i wywalilam lapki i zostawilam jedynie galaretke :roll: ale dziwnie sie z tym czulam :evil_lol: [quote name='ayshe']dostalismy zaproszenie do konina na piknik ipowski 21 lipca.wiecej info na psysportowe.zastanowcie sie czy chcecie jechac.no i rewir chcialby zobaczyc swoja chilli:cool3: :evil_lol: .[/quote] znowu piknik :crazyeye: [quote name='ayshe']moze po prostu wpadnij do rewira co?albo moze nakrecmy cos i wyslijmy mu?nie dziwie sie ze jest ciekawy jak malej idzie.zastanowmy sie nad tym koninem.ja to tam potrzebna jak dziura w moscie-malo towarzyska jestem jak idzie o obcych ludzi:roll: .no i jaki to ze mnei zawodnik -jak z koziej d...traba:oops: .zastanowcie sie.zrzutka po 20 zl na grillowanie no i wogole milo ze pomysleli o nas-szarakach:p[/quote] a co my niby bysmy tam robili bez ciebie :diabloti:
agis Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Eddiii']bardzo smieszne :mad: przemoglam sie ostatnio i wywalilam lapki i zostawilam jedynie galaretke :roll: ale dziwnie sie z tym czulam :evil_lol: [/quote] Brawo :klacz: Musialas byc bardzo dzielna :cool3: :evil_lol:
ayshe Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Eddiii-no po prostu twoja odwaga osobista wywalenia lapek mnie powalila:cool3: :evil_lol: .znioslas to dzielnie. jak to byscie robili?co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:
agis Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='ayshe']co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:[/quote] Mozna to tak ujac :cool1: :evil_lol:
Pyros-Aga Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='ayshe']co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:[/quote] Zadnej motywacji i zapału...:shake: Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy- to taka komenda dla przewodników:evil_lol:
Eddiii Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='ayshe']Eddiii-no po prostu twoja odwaga osobista wywalenia lapek mnie powalila:cool3: :evil_lol: .znioslas to dzielnie. jak to byscie robili?co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:[/quote] i Timon sie dziwnie patrzyl na mnie czemu sama wode mu dalam bez mieska, bo oczywiscie podgrzalam te galaretke co by zapalenia gardła nie dostal :eviltong: a bez pokrzykiwania to 0 motywacji u nas choc przedwczoraj smai cwiczylismy z 1,5 h i bylo bardzo fajnie :p dawno juz nie widzialam takiej rozesmianej mordki przy zwyklym posluszenstwie :multi: [quote name='agis']Mozna to tak ujac :cool1: :evil_lol:[/quote] [quote name='Pyros-Aga']Zadnej motywacji i zapału...:shake: Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy- to taka komenda dla przewodników:evil_lol:[/quote] wiec jak piknik to tylko z Toba :lol:
Romas Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 haloo ,halo poprosze telefon do Basi !!!!Nie zostawiajcie mnie samej z moimi tropicielami ,nieeeeee ....... A na powaznie cwiczyłam dzis rewirowanie.Ale sie pieknie Bianka zmeczyła ,super .Musze Ci Ayshe pokazac ,bo chyba juz jakies jaskołki sa.
Szira/Gosia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No ja sie wypisuję i nie jadę:shake:tzn chętnie bym pojechała ale ten weekend odpada:-( już mam inne plany:oops:
Glonek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy:evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Boidae Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Może przekopiował by mi ktoś tą wiadomosc z Psy sprotowe o pikniku?:razz: Kacper
ayshe Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Boidae-nie moge bo dostalismy zaproszenie ze tak powiem....my.to nie jest piknik dla osob ze tak powiem poczatkujacych tylko w treningu/zawodnikow ipo.:evil_lol:
Boidae Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Może jak si.ę podszkolimy to za 30 lat nas też beda zapraszać:lol:
ayshe Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 boidae-to nei o to chodzi.po prostu zaproszona zostalam ja,justyna z chili[bo organizator jest hodowca psa] i nie zabroniono mi zabrac ewent.jeszcze kogos z grupy ipo.to wszystko.po prostu jak ktos zaczyna,ma psa niesprecyzowanego,tylko dopiero cwiczysz lupowe lapanie[a sadzac z czasu od zakupu rekawa-tak]to wyjazd bylby bezsensu.nie sa to warsztaty szkoleniowe tylko spotkanie dla ludzi startujacych w ipo +ewent.nas matolow tez.:evil_lol:
ayshe Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Zadnej motywacji i zapału...:shake: Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy- to taka komenda dla przewodników:evil_lol:[/quote]nooo wlaaasnie:mad: . Eddiii-fajnie ze ruszyliscie.:multi: .
Boidae Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='ayshe']boidae-to nei o to chodzi.po prostu zaproszona zostalam ja,justyna z chili[bo organizator jest hodowca psa] i nie zabroniono mi zabrac ewent.jeszcze kogos z grupy ipo.to wszystko.po prostu jak ktos zaczyna,ma psa niesprecyzowanego,tylko dopiero cwiczysz lupowe lapanie[a sadzac z czasu od zakupu rekawa-tak]to wyjazd bylby bezsensu.nie sa to warsztaty szkoleniowe tylko spotkanie dla ludzi startujacych w ipo +ewent.nas matolow tez.:evil_lol:[/quote] Wiem żartuje przeciez:evil_lol: pozaty jestem w tym czasie poza granicami naszego paskudnego kraju:roll: A tak przy okazji nie znasz jakiegoś pozoranta z okolic Poznania? Chciałbym aby zobaczył jak pracujemy i powytyka nam błędy
ayshe Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 nie znam.alepmoze ktos zna.ja to niekumata jestem who is who w tym pieknym kraju poza moze,no,4 czy 5 wyjatkami...:cool1:
ayshe Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 baaardzo ladny dzionek mamy dzisiaj:evil_lol: .naprawde zajefajny.w zwiazku z powyzszym moje psy laza po scianach i musze ruszyc dooopsko na cwiczak.co ma jedno do drugiego -nic ale tak sie fajniej rozmawia:evil_lol: :roll: :diabloti: .
Pyros-Aga Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='ayshe']baaardzo ladny dzionek mamy dzisiaj:evil_lol: .naprawde zajefajny.w zwiazku z powyzszym moje psy laza po scianach i musze ruszyc dooopsko na cwiczak.co ma jedno do drugiego -nic ale tak sie fajniej rozmawia:evil_lol: :roll: :diabloti: .[/quote] złośliwa jesteś :evil_lol: a pogoda - śliczna, miałam zamiar się pojawić ( przepraszam, ze tak zmieniam grupy, ale to zależy od mojego szefa :chainsaw:) ale no nie wiem...:eviltong:
ayshe Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 dobra teraz powaznie-zajecia oczywista dzisiaj som-z cukru nie jestesmy chociaz kinga zpowiedizala ze wiecej rosnac nie chche wiec jak bedzie lao to nie przyjdzie.ja bede na 19 bo moje psy pracuja ostatnio wylacznei na pozorancie i na wczorajsze aus shado zrobil mruczando a rekaw dalej w paszczy.zdaje sie ze musze sie wziasc do roboty:evil_lol: .pluc nie umiem i sie nie naucze:placz: .ale chicie idzie coraz lepiej aczkolwiek krowa ma cieczke i doprowadzam nei do orzpaczy tymi zamyslonym oczetami.:mad: agis-zgralas filmik?daj mi znac ..moze na cc wrzucimy?tylko chyba trzeba pociac albo omowie tak. dzisiaj zrobimy sobie znowu uwiez a w przyszlym tyg raz schematy a raz no bedziecie juz trzymac-nie mam pojecia jak i co mpze zebami sie drzewa zlapcie:evil_lol: ...psy w kazdym razie byly wczoraj padniete,bu jak zwykle ociekala krwia:evil_lol: bo zweza sobie zdaje sie jezyk...maniana....
ayshe Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Pyros-Aga']złośliwa jesteś :evil_lol: a pogoda - śliczna, miałam zamiar się pojawić ( przepraszam, ze tak zmieniam grupy, ale to zależy od mojego szefa :chainsaw:) ale no nie wiem...:eviltong:[/quote]faaajnie.wez kajak:evil_lol: ...ale bedzie jazda jak nie przestanie padac.jesooo jaka jestem dumna ze swoich korkow:loveu: .nie jade radosnie na butach...zycie od razu jest piekniejsze.:evil_lol:
saJo Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='ayshe']jesooo jaka jestem dumna ze swoich korkow:loveu: .nie jade radosnie na butach...zycie od razu jest piekniejsze.:evil_lol:[/quote] Ja docenilam swoje koreczki na wczorajszym treningu z pozorancikie, gdy musialam biegac w adidaskach, bo w koreczkach mi pieknie pluskalo z powodu intensywnego ich zamokniecia i przywalenia mokrymi ciuchami po poprzednim treningu :evil_lol:
Recommended Posts