Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

romas jeszcze sie nie przyzwyczailas ze my lecimy na improwizacji?:evil_lol:
po 1-ja nie iwem czy grupa i kto z grupy bedzie chcial jechac do konina
po2-ja raczej nie pojade bo uwe zapisal mnie na kolejne zawody:angryy: .jak sie nie ywmigam to bede musiala jechac
po3-jak bedzie lalo i wialo to jedziemy na slady w sobote,rozlozymy na godzine,zrobimy posluszenstwo a w niedizele obrone.
po 4-w niedziele sa zajecia jak najbardziej u gemmow tj spotyklamy sie u gemmow i jedziemy samochodami na pola bo piechota to sie iiiiidzie i iiiiidzie.gemmowie mieszkaja w wiazownej.jakby co z ojazdem to basia gemmowa tu jest userem o nicku gryzka.

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jakos nie moge sie przyzwyczaic ,tepota jedna :-)
Wiec rozumiem ,ze Wy sobie w niedziele zrobicie rano egzamin z obrony a potem pojdziecie odstresowac sie na tropienie i ja bede mogła sie przyłaczyc .
Zalezy mi ,bo wynika z tego ,ze w tym miesiacu tylko dwa razy bede miała okazje tropic z Wami.
To ja moze poprosze o tel do Basi , kto ma ??! Bo wole telefonicznie sie dowiedziec .No i Dorotak tez potrzebuje opisu jak tam trafic .

Posted

[quote name='ayshe']dostalismy zaproszenie do konina na piknik ipowski 21 lipca.wiecej info na psysportowe.zastanowcie sie czy chcecie jechac.no i rewir chcialby zobaczyc swoja chilli:cool3: :evil_lol: .[/quote]

To w sumie miło że dostaliśmy zaproszenie :cool3: .
My mamy urlop od 16.07 i wybieramy się na południe, ale w sumie plany można by było zmodyfikować.
No a dzisiaj będę na zajęciach :multi: , Piotrek zaraz jedzie odebrać nasze autko z warsztatu. Moja wczorajsza próba dojechania na zajęcia komunikacją miejską niestety nie powiodła się, Chilli zgłupiała bo dwa razy wychodziła z domu i szła ze mną na przystanek na którym postałyśmy sobie w strugach deszczu po czym powrót do domu. No faaaaajnie było, nie ma co...

Posted

moze po prostu wpadnij do rewira co?albo moze nakrecmy cos i wyslijmy mu?nie dziwie sie ze jest ciekawy jak malej idzie.zastanowmy sie nad tym koninem.ja to tam potrzebna jak dziura w moscie-malo towarzyska jestem jak idzie o obcych ludzi:roll: .no i jaki to ze mnei zawodnik -jak z koziej d...traba:oops: .zastanowcie sie.zrzutka po 20 zl na grillowanie no i wogole milo ze pomysleli o nas-szarakach:p

Posted

[quote name='ayshe']no to masz dwa wyjscia:pierwsze olac wymiane i zaczac dawac to co masz lub po drugie ugotowac psu ryz z miesem:evil_lol: .[/quote]

a co on by z tym ryzem niby zrobil :roll: juz widze mine :shock:

[quote name='agis']Ediii, a moze kurze lapki? ;) :evil_lol:[/quote]

bardzo smieszne :mad: przemoglam sie ostatnio i wywalilam lapki i zostawilam jedynie galaretke :roll: ale dziwnie sie z tym czulam :evil_lol:

[quote name='ayshe']dostalismy zaproszenie do konina na piknik ipowski 21 lipca.wiecej info na psysportowe.zastanowcie sie czy chcecie jechac.no i rewir chcialby zobaczyc swoja chilli:cool3: :evil_lol: .[/quote]

znowu piknik :crazyeye:

[quote name='ayshe']moze po prostu wpadnij do rewira co?albo moze nakrecmy cos i wyslijmy mu?nie dziwie sie ze jest ciekawy jak malej idzie.zastanowmy sie nad tym koninem.ja to tam potrzebna jak dziura w moscie-malo towarzyska jestem jak idzie o obcych ludzi:roll: .no i jaki to ze mnei zawodnik -jak z koziej d...traba:oops: .zastanowcie sie.zrzutka po 20 zl na grillowanie no i wogole milo ze pomysleli o nas-szarakach:p[/quote]

a co my niby bysmy tam robili bez ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='Eddiii']bardzo smieszne :mad: przemoglam sie ostatnio i wywalilam lapki i zostawilam jedynie galaretke :roll: ale dziwnie sie z tym czulam :evil_lol: [/quote]
Brawo :klacz: Musialas byc bardzo dzielna :cool3: :evil_lol:

Posted

Eddiii-no po prostu twoja odwaga osobista wywalenia lapek mnie powalila:cool3: :evil_lol: .znioslas to dzielnie.
jak to byscie robili?co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:[/quote]
Mozna to tak ujac :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:[/quote]

Zadnej motywacji i zapału...:shake: Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy- to taka komenda dla przewodników:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']Eddiii-no po prostu twoja odwaga osobista wywalenia lapek mnie powalila:cool3: :evil_lol: .znioslas to dzielnie.
jak to byscie robili?co wy jak nie turla sie za wami treser i nie pokrzykuje to nie macie motywacji?:evil_lol:[/quote]
i Timon sie dziwnie patrzyl na mnie czemu sama wode mu dalam bez mieska, bo oczywiscie podgrzalam te galaretke co by zapalenia gardła nie dostal :eviltong:
a bez pokrzykiwania to 0 motywacji u nas
choc przedwczoraj smai cwiczylismy z 1,5 h i bylo bardzo fajnie :p dawno juz nie widzialam takiej rozesmianej mordki przy zwyklym posluszenstwie :multi:

[quote name='agis']Mozna to tak ujac :cool1: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Pyros-Aga']Zadnej motywacji i zapału...:shake: Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy- to taka komenda dla przewodników:evil_lol:[/quote]

wiec jak piknik to tylko z Toba :lol:

Posted

haloo ,halo poprosze telefon do Basi !!!!Nie zostawiajcie mnie samej z moimi tropicielami ,nieeeeee .......

A na powaznie cwiczyłam dzis rewirowanie.Ale sie pieknie Bianka zmeczyła ,super .Musze Ci Ayshe pokazac ,bo chyba juz jakies jaskołki sa.

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy:evil_lol:[/quote]
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Boidae-nie moge bo dostalismy zaproszenie ze tak powiem....my.to nie jest piknik dla osob ze tak powiem poczatkujacych tylko w treningu/zawodnikow ipo.:evil_lol:

Posted

boidae-to nei o to chodzi.po prostu zaproszona zostalam ja,justyna z chili[bo organizator jest hodowca psa] i nie zabroniono mi zabrac ewent.jeszcze kogos z grupy ipo.to wszystko.po prostu jak ktos zaczyna,ma psa niesprecyzowanego,tylko dopiero cwiczysz lupowe lapanie[a sadzac z czasu od zakupu rekawa-tak]to wyjazd bylby bezsensu.nie sa to warsztaty szkoleniowe tylko spotkanie dla ludzi startujacych w ipo +ewent.nas matolow tez.:evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Zadnej motywacji i zapału...:shake: Tylko pokrzykiwania tressera wprowadzają nas w tryb pracy- to taka komenda dla przewodników:evil_lol:[/quote]nooo wlaaasnie:mad: .
Eddiii-fajnie ze ruszyliscie.:multi: .

Posted

[quote name='ayshe']boidae-to nei o to chodzi.po prostu zaproszona zostalam ja,justyna z chili[bo organizator jest hodowca psa] i nie zabroniono mi zabrac ewent.jeszcze kogos z grupy ipo.to wszystko.po prostu jak ktos zaczyna,ma psa niesprecyzowanego,tylko dopiero cwiczysz lupowe lapanie[a sadzac z czasu od zakupu rekawa-tak]to wyjazd bylby bezsensu.nie sa to warsztaty szkoleniowe tylko spotkanie dla ludzi startujacych w ipo +ewent.nas matolow tez.:evil_lol:[/quote]

Wiem żartuje przeciez:evil_lol: pozaty jestem w tym czasie poza granicami naszego paskudnego kraju:roll: A tak przy okazji nie znasz jakiegoś pozoranta z okolic Poznania? Chciałbym aby zobaczył jak pracujemy i powytyka nam błędy

Posted

nie znam.alepmoze ktos zna.ja to niekumata jestem who is who w tym pieknym kraju poza moze,no,4 czy 5 wyjatkami...:cool1:

Posted

baaardzo ladny dzionek mamy dzisiaj:evil_lol: .naprawde zajefajny.w zwiazku z powyzszym moje psy laza po scianach i musze ruszyc dooopsko na cwiczak.co ma jedno do drugiego -nic ale tak sie fajniej rozmawia:evil_lol: :roll: :diabloti: .

Posted

[quote name='ayshe']baaardzo ladny dzionek mamy dzisiaj:evil_lol: .naprawde zajefajny.w zwiazku z powyzszym moje psy laza po scianach i musze ruszyc dooopsko na cwiczak.co ma jedno do drugiego -nic ale tak sie fajniej rozmawia:evil_lol: :roll: :diabloti: .[/quote]

złośliwa jesteś :evil_lol:
a pogoda - śliczna, miałam zamiar się pojawić ( przepraszam, ze tak zmieniam grupy, ale to zależy od mojego szefa :chainsaw:) ale no nie wiem...:eviltong:

Posted

dobra teraz powaznie-zajecia oczywista dzisiaj som-z cukru nie jestesmy chociaz kinga zpowiedizala ze wiecej rosnac nie chche wiec jak bedzie lao to nie przyjdzie.ja bede na 19 bo moje psy pracuja ostatnio wylacznei na pozorancie i na wczorajsze aus shado zrobil mruczando a rekaw dalej w paszczy.zdaje sie ze musze sie wziasc do roboty:evil_lol: .pluc nie umiem i sie nie naucze:placz: .ale chicie idzie coraz lepiej aczkolwiek krowa ma cieczke i doprowadzam nei do orzpaczy tymi zamyslonym oczetami.:mad:
agis-zgralas filmik?daj mi znac ..moze na cc wrzucimy?tylko chyba trzeba pociac albo omowie tak.
dzisiaj zrobimy sobie znowu uwiez a w przyszlym tyg raz schematy a raz no bedziecie juz trzymac-nie mam pojecia jak i co mpze zebami sie drzewa zlapcie:evil_lol: ...psy w kazdym razie byly wczoraj padniete,bu jak zwykle ociekala krwia:evil_lol: bo zweza sobie zdaje sie jezyk...maniana....

Posted

[quote name='Pyros-Aga']złośliwa jesteś :evil_lol:
a pogoda - śliczna, miałam zamiar się pojawić ( przepraszam, ze tak zmieniam grupy, ale to zależy od mojego szefa :chainsaw:) ale no nie wiem...:eviltong:[/quote]faaajnie.wez kajak:evil_lol: ...ale bedzie jazda jak nie przestanie padac.jesooo jaka jestem dumna ze swoich korkow:loveu: .nie jade radosnie na butach...zycie od razu jest piekniejsze.:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']jesooo jaka jestem dumna ze swoich korkow:loveu: .nie jade radosnie na butach...zycie od razu jest piekniejsze.:evil_lol:[/quote]

Ja docenilam swoje koreczki na wczorajszym treningu z pozorancikie, gdy musialam biegac w adidaskach, bo w koreczkach mi pieknie pluskalo z powodu intensywnego ich zamokniecia i przywalenia mokrymi ciuchami po poprzednim treningu :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...