monisieczka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Glonek']Wolę kupić i dopiero podać kwotę a nie bawić się najpierw w przyjmowanie a potem zwracanie.[/quote] przyjmowanie to nie zabawa ale czysta przyjemność :razz: a kto by tam oddawał jak się pchają z kasa :evil_lol: :evil_lol:
mimoza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jeżeli chodzi o palisady, hyrdy czy cokolwiek innego, to proszę mnie również włączyć w partycypację kosztów. Chętnie bym pomogła budować, bo lubię, ale obawiam się, że zostanę wywieziona wkrótce do mroźnej Skandynawii... :placz: I znowu przez 7 tygodni temp będzie się wahać pomiedzy +12 i +15C i jak będę miała farta, to deszcz nie będzie lał przez cały pobyt tylko przez pół:placz:
Pyros-Aga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mnie też proszę włączyć w koszty :p. Mam nadzieję, że skorzystamy kiedyś, jeśli uda nam się pokonać strach przed wielką straszną palisadą....:crazyeye: Ps. Gosia- oglądałam ranę po-sterylkową- myszę przyznać, ze jest malutka i nawet u takiego wrażliwca jak Tiśka się nie babrze ( ale dziewczyna zaczyna się interesować- swędzi- więc trzeba ostro pilnować, bo w lampie nie może pić i nie moze chodzić w niej cały czas) Ale nadal jestem zadowolona więc na PW podam adres.
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 15 stopni to idealna wprost temp.dla ona wiec....:cool3: co do niuansow...no ja glonkowi o podaniu kosztow[nie TERAZ podaj tylko wogole]a on mi ze nie ma czasu na zakupy i latanei po sklepach i ile ma czasu po wyjsciu z pracy i wogole...przepraszam a czy ja cokolwiek zanegowalam?kazalam?nie tylko pogrozilam bejsbolem zeby pamietal o podaniu kosztow....luuudzie czy jakies zwiekszone pretuberancje na naszej gwiezdzie ciagu glownego czy co ze wszyscy tacy drazliwi sie zrobili?:diabloti:
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Mnie też proszę włączyć w koszty :p. Mam nadzieję, że skorzystamy kiedyś, jeśli uda nam się pokonać strach przed wielką straszną palisadą....:crazyeye:[/quote]spiknij pyrosa z goska od sziry.goska to ma dopiero pietra przed wielka straszna palisada:evil_lol: :cool3: .
Eddiii Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ayshe']spiknij pyrosa z goska od sziry.goska to ma dopiero pietra przed wielka straszna palisada:evil_lol: :cool3: .[/quote] my sie tez przylaczamy do grona strachliwych :oops: [SIZE=1][COLOR=silver]ps te artykuly straaaaaaaaasznie dluuuuuuuugie[/COLOR][/SIZE]
Pyros-Aga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Taka troszkę śmieszna grupa IPO z nas....:eviltong: w sumie wiadomo- eksteriery....+ inne :eviltong:
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nooo beeeedzie jazda:evil_lol: .psy bowiem przed palisada oporow nie maja[nooo poooza pyyrosikiem].wystarczy naprowadzic.a potem wymagac skokow i aportu ale maaaamuski[itatus one]toooo:cool3: :evil_lol: ....
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Taka troszkę śmieszna grupa IPO z nas....:eviltong: w sumie wiadomo- eksteriery....+ inne :eviltong:[/quote]ale jaka porabana:evil_lol: .nie tam do egzaminu i out tylko jestesmy masochisci:diabloti: a psy mamy...no faaaaajne,przewodnicy tez tenteges ale tffardziochem trzeba byc...nie tam egzamin i juz:evil_lol: ...no jest to jakas odmiana masochizmu.zwlaszcza dla mnie:roll: :evil_lol:.i co najlepsze w tym wszystkim-idziemy doooo przooodu:).
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 eddiii-dlatego was do czytania wczesniej nie gonilam-ale teraz mus.prosze czytac ze zrozumieniem do tego:mad: :diabloti: .
Pyros-Aga Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ayshe']i co najlepsze w tym wszystkim-idziemy doooo przooodu:).[/quote] Nie no, my z Pyroskiem stanęliśmy w miejscu, bo zdaje się że osiągnęliśmy szczyt naszych możliwości :evil_lol:. Ale Tisiek do przodu, to fakt... Jak na Gosię ostatnio skoczyła, to myślałam że łapki połamie :evil_lol: Teraz jej się nuuuudzi, to jak wróci... no to dopiero będzie się działo :diabloti::loveu:
Romas Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No najfajniejszego psa to mam ja .Co prawda IPO z nim nie robie ale to co robie to tez chyba głownie dla siebie ,jak stwierdziłam po dzisiejszym treningu obi.Ja latam ,macham ta piłka ,robie z siebie cyrk.A moja suczka złapała raz piłeczke w zeby ,zeby mi przykrosci nie robic i wogole to ona jest znuuudzooona i seeennna ale moze by coooosss zjaaaaadła .No łaskawie na smaczka to ona sie dostawi do nogi . Matko ,ja zaczynam rozumiec o co chodzi z tymi plastikami.Ile bym forsy i zapału nie wpompowała w prace z takim zwykłym psem to nigdy to nie bedzie dosc i zadawalajaco.Poprostu dochodzi sie do sciany i tyle .Nie to zebym była roczarowana pieskiem ,bo nagle mnie oswieciło tylko zaczynam rozumiec czego JA własciwie chce .Tez cenne, nie :-)
mimoza Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No, jeśli chodzi o palisadę, to baltuś bajdzio bajdzio lubić. Od najmłodszych lat (he he), czyli od pierwszych tygodni gnojek lubił się wspinać (na drzewa też). Doszło do tego, że musiałam go pilnować, żeby nie właził na palisadę, bo podobno nie wolno, jak się jest szczylem. Ale co ja się dziwię, skoro to przecież pies z Rote Kreuz, mama poszukuje w lawinach kamiennych...
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 romas biednialek:cool3: :evil_lol: .wiesz ja zaczynam przemysliwac czy moze przypadkiem nie mam dosc psow ktore najchetniej caly dzien by sie nakrecaly na cokolwiek.bo JA na przyklad czasem chcialabym pospacerowac czasem ot tak.a sie nie da.i do dooopy takie zycie w szponach namolnych ciuli:mad: .
Eddiii Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ayshe']eddiii-dlatego was do czytania wczesniej nie gonilam-ale teraz mus.prosze czytac ze zrozumieniem do tego:mad: :diabloti: .[/quote] [SIZE=1][COLOR=wheat]ze zrozumieniem to nie problem, gorzej z zapamietaniem[/COLOR][/SIZE]
Romas Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ayshe ale czy Ty myslisz ,ze z moimi psami sie da pospacerowac ot tak sobie .Nic z tego .To jest wlasnie taki charakter psa ,ze musi miec zajecie ,bo inaczej sama je znajdzie i z pewnoscia ja tego nie zaaprobuje np pogoni biegacza ( co tak wolno!) albo zapoluje na kota sasiadow albo uspokoi biegajace dzieci ( stac mi tu i ani drgnac bo bede szczekac!) .Trzeba wiec na spacerze byc w kondycji i maksimum uwagi ,pileczka , rowerek te sprawy. Ale juz zeby praca z nimi byla na jakims poziomie to nie.Jak trzeba sie wysilic ,jak trzeba cos dopracowac to nagle sie okazuje ze wszystko jest ciekawsze niz ja i moje zafajdane piłki."Sama sobie lap pilke za te nudne ciwczenia wciaz tego samego ,ja ide poniuchac tamtego psa "- powiedziala dzis moja suczka i poszla . I ja tego przebolec nie moge ,ze na spacerze zamecza mnie na smierc ta cholerna pilka a jak przychodzi do powaznej pracy do skupienia i przestaje byc na luziku to juz pilka staje sie nuuuudna i wogole wszystko jest nuuuudne . Tak ,tak , wiedziały gały co brały tyle ,ze apetyt mi urosł .Moze to od ogladania tych filmow w necie z zawodow . Gdybym nie chciala czegops osiagnac to taki pies jak Bianka ,jak Zuzia jest super ,bo chetne do zabawy , energiczne a jednoczesnie potrafiace sie wyciszyc w domu ( jesli porcja ruchu codziennego byla) .Kłopot w tym ,ze one zawsze tylko do zabawy chetne ,bron Boz e cos na powazniej ,bo nuuuudne .
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 nooo w sumie to sie z nimi zgadzam-nuuuuudne:evil_lol: .
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Eddiii'][SIZE=1][COLOR=wheat]ze zrozumieniem to nie problem, gorzej z zapamietaniem[/COLOR][/SIZE][/quote]eddiii-miej wzglad na moja slepote-cooos ty tu kobieto napisala to mi oczka sie zagotowaly a i tak nie wiem:roll: :evil_lol:
Eddiii Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ayshe']eddiii-miej wzglad na moja slepote-cooos ty tu kobieto napisala to mi oczka sie zagotowaly a i tak nie wiem:roll: :evil_lol:[/quote] zdradze ci tajemnice - jak se przeciagniesz po tym myszka z kliknietym lewym klawiszem to przeczytasz bez gotowania oczek :evil_lol:
Szira/Gosia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Eddiii']zdradze ci tajemnice - jak se przeciagniesz po tym myszka z kliknietym lewym klawiszem to przeczytasz bez gotowania oczek :evil_lol:[/QUOTE] Nie wiem czy to nie zatrudne dla tresserka:eviltong: ostatni uczyła sie kopiować adresy stron i wklejać:eviltong: i był problem:eviltong: :diabloti: Można jeszcze odpowiadać na post i też widać :eviltong:
Eddiii Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a i chcialam powiedziec ze fajne zdjecia z pikniku, ale cos malo publicznosci mieliscie czy tylko tak widac?
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Eddiii']zdradze ci tajemnice - jak se przeciagniesz po tym myszka z kliknietym lewym klawiszem to przeczytasz bez gotowania oczek :evil_lol:[/quote]:eviltong: :eviltong: smiejcie sie ze starej baby smiejcie:eviltong:
agis Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Eddiii']a i chcialam powiedziec ze fajne zdjecia z pikniku, ale cos malo publicznosci mieliscie czy tylko tak widac?[/quote] Ogolnie to byl taki raczej kameralny piknik. Poza tym posluszenstwo pieskow nuuudne jest dla widzow, wiec malo ich bylo. Dopiero jak sie rekaw pojawil i psy zaczely szczekac, to sie ludki zlecialy :evil_lol:
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 to prawda-ludzie to chca tylko chleba i igrzysk.nic sie w tej materii nie zmienilo.
Recommended Posts