ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 no marmara19-to przed nami,znaczy sie starczy dla cie.:cool1: :evil_lol:
Ewa-Jo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe'][B]zbieramy zamowienie do gappay'a:cool3: [/B] [COLOR=blue]heki-dwie pary szelek ipo materialowych,2 pilki male i dwie duze[/COLOR] [COLOR=#0000ff]norasek-szelki materialowe do ipo,i nie iwem co jeszcze?maly gryzak?:cool3: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]chili-?co chce?pilke?[/COLOR] [COLOR=#0000ff]aga-pyros?chcesz cos dla figi?czy pyrosa?szelki ipo?:roll: :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]czekam na zgloszonka.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]ewa-jo-czy baba cos chciala?tzn.pancia baby:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] Z tego co pamietam Babowa chciała 2 piłki.
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Z tego co pamietam Babowa chciała 2 piłki.[/quote]no ja tyz tak pamietam.czyli 2 pilki normalne[te co zawsze].:lol:
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe'][B]zbieramy zamowienie do gappay'a:cool3: [/B] [COLOR=blue]heki-dwie pary szelek ipo materialowych,2 pilki male i dwie duze[/COLOR] [COLOR=#0000ff]norasek-szelki materialowe do ipo,i nie iwem co jeszcze?maly gryzak?:cool3: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]chili-?co chce?pilke?[/COLOR] [COLOR=#0000ff]aga-pyros?chcesz cos dla figi?czy pyrosa?szelki ipo?:roll: :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]czekam na zgloszonka.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]ewa-jo-czy baba cos chciala?tzn.pancia baby:evil_lol: [/COLOR][/QUOTE] Pyros poprosi 2 szt przedmiotów śladowych i szelki- takie z uchwytem. Figa nic nie prosi bo zdaje sie ze za godzinke wraca do "pańci" bo się pańcia stęskniła :mad:. Koniec ciuciubabek ja sie wypisuję :placz:. jak najszybciej wezmę inną suczkę zebym sie juz więcej nie ważyła zabrac jej. Jestem wk...iona :angryy: i ryczeć mi sie chce. biedny psiak :-(
shida Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 buuuu wspolczucie :( heh kurcze kolejney pies... ja dzis bylam u kilkuletneij DONki... trzymanej tylko na podworku.... heh... ayshe - daloby sie zrobic cos z takim psem ? ona nie umie nic...albo prawie nic... ma juz swoje lata...no ponizej 10 pewnie ale ile nie wiem..musialabym sie dowiedziec... warto byloby ja brac raz na tydzien pocwiczyc czy cos ? heh... sama nie wiem..po tylu latach jej macic w glowie... szczegolnie ze byloby to tylko czasowe... heh no nie wiem... .............. z GAPPAY'A bardzo prosze o sznurek do pilki 100cm - taki za 3zl ;)
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Pyros poprosi 2 szt przedmiotów śladowych i szelki- takie z uchwytem. Figa nic nie prosi bo zdaje sie ze za godzinke wraca do "pańci" bo się pańcia stęskniła :mad:. Koniec ciuciubabek ja sie wypisuję :placz:. jak najszybciej wezmę inną suczkę zebym sie juz więcej nie ważyła zabrac jej. Jestem wk...iona :angryy: i ryczeć mi sie chce. biedny psiak :-([/quote]:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: no to ja teraz tez juz jestem wk....na.:placz:
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 shida-zawsze sie da.popatrz na shado:lol: . [B]jutro szkolenie sladowe jest na 11,11.30.a pewnie itak wyruszymy o 12.szkolenie u glonkow.[/B] [B]jak mahomet do gory nie przyjdzie to gora do mahometa musi.:evil_lol: [/B]
shida Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']shida-zawsze sie da.popatrz na shado:lol: .[/quote] :) no wlasnie patrze i tak mnie kusi ;) bo tej suce sie wyraznie nudzi - zeby cos robic tacha klode drewna po podworku... jakbys miala chwile jutro to bym ci opowiedziala o tej suce... to moze poradzilabys mi co i jak ? :) ps. sms dostalas mam nadzieje :) bo cos mi dzis komorka dziwnie sie zachowuje :) no ze bedziemy :)
agis Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Pyros poprosi 2 szt przedmiotów śladowych i szelki- takie z uchwytem. Figa nic nie prosi bo zdaje sie ze za godzinke wraca do "pańci" bo się pańcia stęskniła :mad:. Koniec ciuciubabek ja sie wypisuję :placz:. jak najszybciej wezmę inną suczkę zebym sie juz więcej nie ważyła zabrac jej. Jestem wk...iona :angryy: i ryczeć mi sie chce. biedny psiak :-([/quote] No ladnie :angryy: Strasznie szkoda, ze jednak u Was nie zostanie :-( Biedny Figulec :-( Wspolczuje :glaszcze:
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 znalazlam b.fajna onke do natychmiastowej adopcji.aga-pyros!!!!!
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 I po ptokach. Ku....Glupia baba. Nic sie nie da przetłumaczyć."przyjadę to porozmawiamy.." Gówno a nie rozmowa...:angryy: Egoistka..w zyciu nie byłam tak wkuuuiona. I jeszcze na odchodne aluzja ze jeszcze ja nam będzie podrzucac...Wystarczy tego dobrego...Nie zgadzam sie...:angryy: Siedze i rycze Mam tego dość...
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']znalazlam b.fajna onke do natychmiastowej adopcji.aga-pyros!!!!![/QUOTE] Pisz, mów dawaj ją... Szczerze to mam na oku Violę z PWP. Jak mozesz to zobacz. Taki Onek jak Pyros :cool3: ale mnie strasznie na nią złapało...:loveu:
agis Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']I po ptokach. Ku....Glupia baba. Nic sie nie da przetłumaczyć."przyjadę to porozmawiamy.." Gówno a nie rozmowa...:angryy: Egoistka..w zyciu nie byłam tak wkuuuiona. I jeszcze na odchodne aluzja ze jeszcze ja nam będzie podrzucac...Wystarczy tego dobrego...Nie zgadzam sie...:angryy: Siedze i rycze Mam tego dość...[/quote] :glaszcze:
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 zdjecia tej suni: [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/1659/162752140pw5.jpg[/IMG] [img]http://img519.imageshack.us/img519/6605/1627521401za6.jpg[/img]
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No oki ale o ile sie nie mylę to ona jest mocno starsza. ja nie ty Beata. nie wiem czy dam rade z psem z takim bagażem życiowym.
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 info jest ze ona ma 8 lat ale nie wydaje mi sie.jest typem pracocholika. ale oczywiscie decyzja nalezy do ciebie.suka jest wysterylizowana.zobacz na ten pychol-8 letnia suka tak nie wyglada.
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 w sumie fakt. Wygląda młodziej. też się zdziwiłam.
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 w psim aniele jest jeszcze taka sunia: [img]http://img234.imageshack.us/img234/970/1611822581tl5.jpg[/img] sunia jest mloda.
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']w psim aniele jest jeszcze taka sunia: [img]http://img234.imageshack.us/img234/970/1611822581tl5.jpg[/img] sunia jest mloda.[/QUOTE] Tą też miałam na oku. Śliczny pysio.
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 i 2 letnia donka [img]http://img516.imageshack.us/img516/4817/1596296261we8.jpg[/img]
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']w sumie fakt. Wygląda młodziej. też się zdziwiłam.[/quote]suka jest...nooo....:loveu:
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Tą też miałam na oku. Śliczny pysio.[/quote]tyle ze to nie onek.i beda klopoty z zostawianiem jej w domu.
Pyros-Aga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ayshe']i beda klopoty z zostawianiem jej w domu.[/QUOTE] A z ktorym wziętym z azylu nie będzie?? Chyba ze wszystkimi. A to ze nie onek...Ważne że uratowane..
ayshe Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Pyros-Aga']A z ktorym wziętym z azylu nie będzie?? Chyba ze wszystkimi. A to ze nie onek...Ważne że uratowane..[/quote]ja myslalam pod katem szkoleniowym.jasne ze warto brac kazdego. a co do zostawania....wiesz ja z shado problemow nie mialam zadnych mimo ze ze schronu i lancucha.:cool1:. chodzi o to zebys miala tez psa do pracy.psa z problemami[juz o niebo mniejszymi]juz masz.teraz przydalobyu sie adoptowac cos z czym bedziesz mogla pracowac bez ograniczen.ale ja nie naciskam...to bedzie w koncu twoj pies.
Recommended Posts