Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']chyba ci gorzej.pod wiaduktem nie pada.:diabloti:[/quote]

[quote name='ayshe']i rzeczywiscie [B]pod wiaduktem[/B] nie padalo:diabloti: .tyle ze nie cwiczylismy pod wiaduktem:diabloti: :diabloti: :cool3:[/quote]

Ale gdzie bylo powiedziane, ze bedziecie cwiczyc pod wiaduktem?? :evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]na polach mnie jutro nie bedzie.mamy dalsza czesc akcji:wywoz sniegu i bedze machac lopata bo jeszcze troche sniegu trzeba zebrac:cool1: zebysmy nie plywali i kojcow nam nie zatopilo.[/B]
zreszta nie spodziewam sie aplauzu do zajec grupki z pola wiec:cool3: ....

Posted

[quote name='ayshe'][B]mamy dalsza czesc akcji:wywoz sniegu i bedze machac lopata bo jeszcze troche sniegu trzeba zebrac:cool1: zebysmy nie plywali i kojcow nam nie zatopilo.[/B][/quote]

szkoda ze do mnie nie wpadlas wywiezc sniegu :diabloti: sie roztopilo :mad: i pol dzialki stoi w wodzie siegajacej prawie do kolan :mad: a taka fajna zima byla :placz:

a zajecia super :cool1: wszsytko mamy mokre :angryy:

Posted

[quote name='Eddiii']szkoda ze do mnie nie wpadlas wywiezc sniegu :diabloti: sie roztopilo :mad: i pol dzialki stoi w wodzie siegajacej prawie do kolan :mad: a taka fajna zima byla :placz:

a zajecia super :cool1: wszsytko mamy mokre :angryy:[/QUOTE]

Edyta jak krwiak Timona ? bo u Josha zrobiło się okrągłe i zjechało między łopatki.czyli Joshua naśladuje Timonka. Czy sie zmniejsza i jak szybko?

Posted

[quote name='ayshe'][B]na polach mnie jutro nie bedzie.mamy dalsza czesc akcji:wywoz sniegu i bedze machac lopata bo jeszcze troche sniegu trzeba zebrac:cool1: zebysmy nie plywali i kojcow nam nie zatopilo.[/B]
zreszta nie spodziewam sie aplauzu do zajec grupki z pola wiec:cool3: ....[/quote]
no wiesz co?! przeca juz chyba wiekszego entuzjazmu nie może być jak lezenie w sniegu jak cała grupa rżała :eviltong:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Edyta jak krwiak Timona ? bo u Josha zrobiło się okrągłe i zjechało między łopatki.czyli Joshua naśladuje Timonka. Czy sie zmniejsza i jak szybko?[/quote]

zmnijeszylo sie znacznie po ok 2,5 tygodnia, teraz tez sie zmiejsza ale powoli. jutro minie miesiac odkad to ma. jest wielkosci hmm.. 5-cio zlotowki, tak mniej wiecej. jest twarde i okragle. wet nam powiedizal ze moze sie wchlaniac pare miesiecy :shake: a jak Joshek-blizniaczek ? :p

[quote name='monisieczka']no wiesz co?! przeca juz chyba wiekszego entuzjazmu nie może być jak lezenie w sniegu jak cała grupa rżała :eviltong:[/quote]

ze to niby przez nas :scared:

Posted

[quote name='Eddiii']zmnijeszylo sie znacznie po ok 2,5 tygodnia, teraz tez sie zmiejsza ale powoli. jutro minie miesiac odkad to ma. jest wielkosci hmm.. 5-cio zlotowki, tak mniej wiecej. jest twarde i okragle. wet nam powiedizal ze moze sie wchlaniac pare miesiecy :shake: a jak Joshek-blizniaczek ? [/QUOTE]
No wiec Joshua ma to teraz mniej wiecej jak 5 złoty troszku moze większe.Jest tez twarde . Z tym ze on nie miał zadnego odciągania krwi . Po 3 dniach od pojawienia sie/czyli chyba jakieś 2 tygodnie temu/ walec /bo to było w kształcie walca jakies 10-12cm naokoło szyi /podzielił sie na 2 czesci 2/3 i 1/3 ta mniejsza zniknęła a ta wieksza zrobila sie w koncu prawie okrągła i zjechała z szyi miedzy łopatki. Jedno które łączy Josha i Timona poza tym ze są z bliżniakami z dwu hehehehe zaprzyjażnionych az do bólu hodowli :evil_lol: :evil_lol: to to ze obaj nosili tą szeroką obroze niemiecką i czy ona jednak nie miała jekiegoś wpływu na te krwiaki.Zdrówka dla Timonka !!!!

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No wiec Joshua ma to teraz mniej wiecej jak 5 złoty troszku moze większe.Jest tez twarde . Z tym ze on nie miał zadnego odciągania krwi . Po 3 dniach od pojawienia sie/czyli chyba jakieś 2 tygodnie temu/ walec /bo to było w kształcie walca jakies 10-12cm naokoło szyi /podzielił sie na 2 czesci 2/3 i 1/3 ta mniejsza zniknęła a ta wieksza zrobila sie w koncu prawie okrągła i zjechała z szyi miedzy łopatki. Jedno które łączy Josha i Timona poza tym ze są z bliżniakami z dwu hehehehe zaprzyjażnionych az do bólu hodowli :evil_lol: :evil_lol: to to ze obaj nosili tą szeroką obroze niemiecką i czy ona jednak nie miała jekiegoś wpływu na te krwiaki.Zdrówka dla Timonka !!!![/quote]

nie chce mi sie wierzyc ze to moze byc od obrozy :roll: poza tym Timon mial od razu miedzy lopatkami
blizniaczki :lol:
a robisz cos z tym - nagrzewasz, oziebiasz, albo cos?
pozdrowionka dla Was!

Posted

tiaaaaaaa [B]napewno [/B]od obrozy niemieckiej robia sie krwiaki.a od kolcow [noszonych jako ozdobnik]np tudziez lapania sie za fraki w zabawie z psami juz nie:diabloti: :roll: .
pytanie nie brzmi od czego tylko dlaczego tak latwo:cool1: .

Posted

[quote name='Ewa-Jo'] z dwu hehehehe zaprzyjażnionych az do bólu hodowli :evil_lol: :evil_lol: [/quote]:roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper:

Posted

[quote name='monisieczka']to mu po złości wychodzi, że mamunia nie puszcza do dziewczynek :diabloti:[/quote]syncia?no cos ty?:evil_lol: .
syenk wczoraj mial dylemat[jak zreszta i heki i szira8-) ]jak usiasc zebyse pupki nie zmoczyc.a waruj to juz wogole:roll: :lol!: ...nooo wiec eddiii mowi waruj[albo siad-zaleznie od opcji sytuacyjnej]timonek rozglada sie na boki"mamusia do tego drugiego timona mowi"...:rolleyes: .ogladaliscie gdzie jest nemo?no wiec w akwarium u dentysty byla taka rybka[za diabla nie pamietam jak sie nazywala]co gadala do swojej siostry-swojego odbicia w szybie akwarium.timon robi to samo:cooldevi: jak slyszy komende-"te stary,wez i rusz sie nie slyszysz ze mamcia mowi siad/waruj?":roflt:
a ty kochaniutka dzisiaj planujesz zrobic jakas krzywde justysi czy nie trenowalas rzutu aportem do celu?:cool3: :knuje: :B-fly:

Posted

[quote name='ayshe']a ty kochaniutka dzisiaj planujesz zrobic jakas krzywde justysi czy nie trenowalas rzutu aportem do celu?:cool3: :knuje: :B-fly:[/quote]
no własnie strasznie sie zaniedbałam we wtorek:oops:.... zapomniałam który jest Justysi samochodzik...:wallbash: badzo przepraszam i postaram sie jakoś to nadrobic :knuje: , aporcik ćwiczymy, spoko:razz:

Posted

[quote name='monisieczka']to mu po złości wychodzi, że mamunia nie puszcza do dziewczynek :diabloti:[/quote]

puszcza, puszcza :eviltong:

to dwie dziewczynki :eviltong: jedna zreszta jest potencjalnie winna krwiaka (ta bez kubraczka)

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/8006/0120ir5.jpg[/IMG]

[quote name='ayshe']syncia?no cos ty?:evil_lol: .
syenk wczoraj mial dylemat[jak zreszta i heki i szira8-) ]jak usiasc zebyse pupki nie zmoczyc.a waruj to juz wogole:roll: :lol!: ...nooo wiec eddiii mowi waruj[albo siad-zaleznie od opcji sytuacyjnej]timonek rozglada sie na boki"mamusia do tego drugiego timona mowi"...:rolleyes: .ogladaliscie gdzie jest nemo?no wiec w akwarium u dentysty byla taka rybka[za diabla nie pamietam jak sie nazywala]co gadala do swojej siostry-swojego odbicia w szybie akwarium.timon robi to samo:cooldevi: jak slyszy komende-"te stary,wez i rusz sie nie slyszysz ze mamcia mowi siad/waruj?":roflt:
a ty kochaniutka dzisiaj planujesz zrobic jakas krzywde justysi czy nie trenowalas rzutu aportem do celu?:cool3: :knuje: :B-fly:[/quote]

:stormy-sad: :mad: bardzo smieszne :angryy:

Posted

[quote name='ayshe']tez zesmy wczoraj z marta zauwazyly ze to bardzo smieszne:diabloti:[/quote]

[quote name='monisieczka']dzisiaj nie leje w zwiazku z tym moja kolej zorganizowania wam atrakcji[/quote]

:stormy-sad: :knuje: wezme dzis jakies ciezkie przedmioty i bede w was rzucac

dzieki monisieczka, ze chociaz ty sie nad nami zlitujesz, bo widzisz co ja sie dowiaduje, ze staly wczoraj we dwie i sie nabijaly :angryy: ciekawe czy chetnie same by usiadly w tej wodzie :laugh2_2: a moze chetnie tez by sie polozyly :thinkerg: niechcacy oczywiscie :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']tiaaaaaaa [B]napewno [/B]od obrozy niemieckiej robia sie krwiaki.a od kolcow [noszonych jako ozdobnik]np tudziez lapania sie za fraki w zabawie z psami juz nie:diabloti: :roll: .
pytanie nie brzmi od czego tylko dlaczego tak latwo:cool1: .[/QUOTE]
nie chodzi o pochodze obrozy ale o jej szerokość i twardość. W momencie szarpnięcia moze nastapić uderzenie w kark i dlatego przypuszczałam ze moze sie zrobic krwiak.

Posted

[quote name='monisieczka']dzisiaj nie leje w zwiazku z tym moja kolej zorganizowania wam atrakcji[/quote]:evilbat: nooo to juz zacieram raczki:sweetCyb:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']nie chodzi o pochodze obrozy ale o jej szerokość i twardość. W momencie szarpnięcia moze nastapić uderzenie w kark i dlatego przypuszczałam ze moze sie zrobic krwiak.[/quote]
ewa-jo-nie ma szans.to moje by mialy krwiaki wszedzie:diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']i doopa, TZ zabrał mi jeździdelko :placz: :placz: , zacieraj łapki na jutro w takim razie.[/quote]a jutro nie ma justyny i chili.oj i po zabawie:roll: :evil_lol: .ale moze ty skarrrbie nadrobisz swoja osobowoscia:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...