ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Glonek']Nie krzycz tak bo osoby które nie powinny usłyszeć tego usłyszą.[/quote]jesuuuu pobeczalam sie ze szczescia:placz: .naprawde?no pooooowiedz[B] naprawde no powiedz aaaaaa nie moge jajko zniose.....zasluzyla no .......jak malo kto.......:multi: :bigok: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: [/B]
Glonek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='ayshe']jesuuuu pobeczalam sie ze szczescia:placz: .naprawde?no pooooowiedz[B] naprawde no powiedz aaaaaa nie moge jajko zniose.....zasluzyla no .......jak malo kto.......:multi: :bigok: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: [/B][/quote] To narazie plany moje a nie Aneczki. Narazie sobie tylko z nim pogadam.
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Glonek']To narazie plany moje a nie Aneczki. Narazie sobie tylko z nim pogadam.[/quote]wszystko jedno.i tak jestem szczesliwa jak norrrrrrka.:multi:
shida Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jupi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))to ja trzymam kciuki mooooocno :))) hihihih :))))
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 by bylo fajosko jakby mozna bylo z takimi szczylami w koopie popracowac.na razie od malucha to w onkarskiej tylko max jest.reszta to juz starsze przyszly.no i na makie to agis sie uczy dopiero sportowego szkolenia.a justyna i glonki to juz zaczna na fulla.:razz:
Szira/Gosia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='ayshe']by bylo fajosko jakby mozna bylo z takimi szczylami w koopie popracowac.na razie od malucha to w onkarskiej tylko max jest.reszta to juz starsze przyszly.no i na makie to agis sie uczy dopiero sportowego szkolenia.a justyna i glonki to juz zaczna na fulla.:razz:[/QUOTE] A ja zostanę z kluchąąąąą:placz: :placz: :placz: odpadam:placz: :placz: :placz:
Szira/Gosia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 I tak ciesze się że będą prawdziwe pieski do pracy:multi: przynajmniej dla nich:lol:
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Szira/Gosia']A ja zostanę z kluchąąąąą:placz: :placz: :placz: odpadam:placz: :placz: :placz:[/quote]Ein jeder hat sein Kreuz zu tagen:diabloti: .dobrze ze na pozorancie ma spida.:razz:
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Szira/Gosia']I tak ciesze się że będą prawdziwe pieski do pracy:multi: przynajmniej dla nich:lol:[/quote]no wiesz ja cie prosze ty kluski nie obrazaj:mad:
Szira/Gosia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='ayshe']Ein jeder hat sein Kreuz zu tagen:diabloti: .dobrze ze na pozorancie ma spida.:razz:[/QUOTE] Nie wiem czy dobrze zrozumiałam:oops: ale ja za taki krzyż to dziękuję:razz: I wcale jej nie obrażam bo leniuch patentowany to jest:mad: tak to jest jak stawia sie na wygląd:oops:
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 :evil_lol: .no sliczna jest.:diabloti: .nie no bez przesady.zawody w obi wygrala nie?:cool3: :cool1: .ipo tyz da rade tylko czy ty dasz rade mantre odmawiac?a moze popelnimy zbiorowe morderstwo na szirze i na chicie?chociaz klucha szira jest juz lepsza w kluchowatosci od mojej kluchy.moja klucha to przypadek specjalnej troski.tylko na mondio sie nadaje.jak ja z nia to posluszenstwo w schh zdam to nie wiem.zachcialo mi sie psa po przejsciach to mam.:placz:
Szira/Gosia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='ayshe']:evil_lol: .no sliczna jest.:diabloti: .nie no bez przesady.zawody w obi wygrala nie?:cool3: :cool1: .ipo tyz da rade tylko czy ty dasz rade mantre odmawiac?a moze popelnimy zbiorowe morderstwo na szirze i na chicie?chociaz klucha szira jest juz lepsza w kluchowatosci od mojej kluchy.moja klucha to przypadek specjalnej troski.tylko na mondio sie nadaje.jak ja z nia to posluszenstwo w schh zdam to nie wiem.zachcialo mi sie psa po przejsciach to mam.:placz:[/QUOTE] Jak bedziesz mordować to daj znać:razz: jest ładna, może nóżki troche za długie ale wszystkie modelki maja nogi pod brodę nie:evil_lol: :evil_lol: co do ipo to bedziecie mnie musieli wypchnąć na pole:diabloti: zreztą przecież już ustaliliśmy że Twój mąż nas nie przepuści nie:diabloti:
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Jak bedziesz mordować to daj znać:razz: jest ładna, może nóżki troche za długie ale wszystkie modelki maja nogi pod brodę nie:evil_lol: :evil_lol: co do ipo to bedziecie mnie musieli wypchnąć na pole:diabloti: zreztą przecież już ustaliliśmy że Twój mąż nas nie przepuści nie:diabloti:[/quote]obawiam sie ze nie.mnie tez z chita moze nie puscic na probnym:placz: .jak nie wezme sie za stoj w marszu to moze byc krucho.z tymze chita mnie w tej komendzie doprowadza do szewskiej pasji.musze sie czyms naszprycowac zeby zaczac to robic.:roll: .w zyciu nie mialam tak csujacego psa.wrrrrr jakie to wnerwiajace.:mad: . a moj malzonek wredny jest .jak ja.[Jedem das seine ,jadac w temacie przyslow:diabloti: ].
Eddiii Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 gdzie dzis sa zajecia??? [B]BeataG [/B]- poprosze z gappaya: gryzak 0444 - 32zl kaganiec CH37a - 39 zl razem=71zl
BeataG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 OK, już wpisuję. A zajęcia są już teraz zawsze na cyplu, tylko w środy o 20, w pozostałe dni o 19. :)
razdwatrzy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A ja musze wyjatkowo zawiesić szkolenie do stycznia :placz: wczoraj spalił mi się samochod, stal na parkingu i spalil się ... :shake: wiecie co juz mam dosyć .. przynajmniej Etowiec będzie mial ruchu co nie miara .. ale 60 km pociągiem choćby co drugi dzień ,,, a do pociągu trzeba dojechać ... Ayshe może jakąś filię swojej szkoły byś u mnie w mnieście założyła co ? bo póki co to tylko :grab:
ayshe Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='razdwatrzy']Ayshe może jakąś filię swojej szkoły byś u mnie w mnieście założyła co ? bo póki co to tylko :grab:[/quote]:cool1: raczej koncze powoli szkolenie w polsce niz je rozszerzam:evil_lol:
razdwatrzy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 to pewnie musisz zabrać ze sobą woich kursantów :lol: bo nie wiem czy cię tak łatwo puszczą :evil_lol:
ayshe Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='razdwatrzy']to pewnie musisz zabrać ze sobą woich kursantów :lol: bo nie wiem czy cię tak łatwo puszczą :evil_lol:[/quote]pewnie sie doczekac nie moga az sie od nich odczepie wreszcie:diabloti: i beda mieli zycie osobiste poza cwiczakiem:cool1:
BeataG Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='razdwatrzy']to pewnie musisz zabrać ze sobą woich kursantów :lol: bo nie wiem czy cię tak łatwo puszczą :evil_lol:[/quote] No, Beata obiecała, że nie wyjedzie, dopóki nie wyszkoli naszych psów. To my się będziemy szkolić dłuuuuugo, bo przeca my tępe są, nie? ;) :loveu:
ayshe Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='BeataG']No, Beata obiecała, że nie wyjedzie, dopóki nie wyszkoli naszych psów. To my się będziemy szkolić dłuuuuugo, bo przeca my tępe są, nie? ;) :loveu:[/quote]aaaa psy wam zrobia psikusa i :diabloti: ......przy moim nastawieniu do egzaminu po ostatnim pt to .......:shake: :roll:
BeataG Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='ayshe']aaaa psy wam zrobia psikusa i :diabloti: ......przy moim nastawieniu do egzaminu po ostatnim pt to .......:shake: :roll:[/quote] Hehe, ale żeby podejść do egzaminu, to najpierw musimy zdać wewnętrzny u Ciebie. :evil_lol: A historia uczy, że możemy dłuuuuugo się z tym bujać. Jak psy będą zbyt bystre, to zawsze się przecież trafi jakieś przeziębienie, rozwalona łapa, czy choćby choroba przewodnika. ;)
razdwatrzy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ashe ... to ty się moze na razie nie szykuj i nie planuj :) :roll: sama wiesz że kombinowanie leży w naturze onka, ale jak już kursanci zaczynają kombinować to koniec.. i bedziecie się jeszcze dłuuugo kursować... :diabloti: a co do zycia osobistego - zawsze je można połaczyć z ćwiczakiem, lub ćwiczak może się stac się integralną częścią prywatnego życia :cool3:
ayshe Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [B]agis slonko taaak przyjedz po mnie:loveu: [/B]
Recommended Posts