Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]BeataG-jakby sie dalo to zamow dla mnie 2 gryzaki nr0432 po 20zl i 4 sznurki krotkie do pilek4x1zli 2 gryzaki 0401 po 12zlociszy czyli razem70 zlociszy [/B]
jak ja radosnie ogladalam sobie filmik yanta,uial i parth czyli 3 koszmarne szczeniory zezarly nam gryzaki sztuk 4 schweikerta.wstretne karyple.:mad: .i tak wykonczyly mi gryzaki.zostaly tylko 3.bo ja jeden zgubilam:placz: .aaaaaa i jeszcze
[B]2 smycze skorzane nr.095/030 po 13 zlociszy.[/B]
[B]kase dam jutro.:roll: [/B]

Posted

beata ja rozumiem ze no... lubisz sznurki do pilek...ale nie lepiej zamowic 2x 100cm sznurek ? kosztuje tez po 1zl... a z niego masz 4 sznurki po 50cm... i 2 zlote masz w kieszonce dalej ;)

Posted

shida-nie moja kasa nie moj problem.kazal moj kochaniutki szwab zamowic to zamawiam.kase daje bo sam szczeniory wypuscil a sprzetu nie schowal to jego problem nie?

Posted

[quote name='ayshe']shida-nie moja kasa nie moj problem.kazal moj kochaniutki szwab zamowic to zamawiam.kase daje bo sam szczeniory wypuscil a sprzetu nie schowal to jego problem nie?[/QUOTE]

Ojejku podpadł:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

hihi dobrze ci :) ja sie wlasnie glowie jak wybrnac z szelkami - juz rodzinke maltretuje zeby dali pod choinke i wogole... o dziwo te skorzane gappaya sa tansze (no po przerobce to tyle samo kosztuja) co rogza tasmowe :)

przy czym np smycz skorzana 170cm gappaya jest tansza niz rogza.. szok... ma ja ktos moze ? fajna jest ?

Posted

Paskudne szczeniory :loveu: :loveu: :loveu:

Ja straciłam miękki gryzak, bo go gdzieś zapodziałam :eviltong: I w związku z tym pytanko. Skórzany czy ringowy?? Bo nie wiem co teraz nam potrzebne. Hilfe, help, pomocy ...

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ojejku podpadł:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:[/quote]:razz: :lol: podpadl jeszcze bardziej bo szkopowi sie zdaje sie gryzaki pomerdaly i normalnie go kopne.:mad:

Posted

aga-ringowy.
[B]BeataG-dzieki wielkie.oczywiscie ze sie walnal.gooopi szwab.chcemy te 2 nr0421 a nie o432.[/B]
[B]czyli 2x smycze,4xsznurki:roll: ,i 2x 0401oraz 2x0421 [/B]
[B]aaa i aport 250g za 16 zlociszy.[/B]
[B]razem:96zl.:roll: :cool1: [/B]

Posted

Wklepane zamówienia Heki, Josha, Pyrosa i ayshe. Jeśli kogoś nie uwzględniłam, to proszę się przypomnieć. Jak ktoś coś jeszcze chce, to czekam do środy. W środę wieczorem będę wysyłać zamówienie.

Posted

wrocilam ze sladow.:angryy: .padam na twarz.ulozyl mi hardcorowy slad a wlasciwie 2.zostawil i pojechal samochodem na koniec.jestem ciekawa jakbym sie zgubila to gdzie bym na ciula czekala po ciemku:angryy: .ale na szczescie mozna polegac na psach.po czym zabral pierwszego[shado] i poszlam na drugi.tuz lazlam 1,5 godziny zeby pies doprowadzil mnie na koniec do samochodu:cool1: .po czym dostalam sniadanie w samochodzie-buleczki i kawe:crazyeye: .czy mnie sie wydaje czy szwab mnie szkoli?:mad: :mad: :mad: :roll:

Posted

[quote name='BeataG']Wklepane zamówienia Heki, Josha, Pyrosa i ayshe. Jeśli kogoś nie uwzględniłam, to proszę się przypomnieć. Jak ktoś coś jeszcze chce, to czekam do środy. W środę wieczorem będę wysyłać zamówienie.[/quote]
My poprosimy dwie duze pilki z 50 cm sznurkiem (nr 0727/50).
I bardzo dziekujemy. I jeszcze pytanko kiedy bedziesz na zajeciach, zebym mogla Ci dac kase za pilki? (bo dzisiaj nie mialam, zabraklo mi juz :oops:).

Posted

no i co nikt nie napisze pierwszy o tej zenadzie na egzaminie?:angryy: :cool1: .ja wiem ze to tak jest ale zawsze mna telepie.nic na to nie poradze.:shake:
w sumie gratulacje[aczkolwiek no nie wiem za co]dla maxa-doskonala,lary-b.db,gemmy-doskonala i heki-b.db.

Posted

[quote name='ayshe']czy mnie sie wydaje czy szwab mnie szkoli?:mad: :mad: :mad: :roll:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: normalnie padam na pysk ze śmiechu

Posted

[quote name='lizka']:roflt: :roflt: :roflt: normalnie padam na pysk ze śmiechu[/quote]no cieszem sie ze sprawilam ci radoche :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']no i co nikt nie napisze pierwszy o tej zenadzie na egzaminie?:angryy: :cool1: .ja wiem ze to tak jest ale zawsze mna telepie.nic na to nie poradze.:shake:
w sumie gratulacje[aczkolwiek no nie wiem za co]dla maxa-doskonala,lary-b.db,gemmy-doskonala i heki-b.db.[/QUOTE]

Nie ma czego gratulować, bo caly egzamin to jedna wielka kompromitacja, nigdy więcej mam nadzieje nie przyjdzie nam brać udziału w takiej farsie, nie zaslużone oceny i mówiąc szczeze to szkoda gadać:shake:

Posted

??????????????????????????????????? co sie stalo?????? szok po tym co napisane.... no nie bylam nie wiem...choruje ale kciuki trzymalysmy mocno ! a tu takie info...

Posted

shida-po prostu staje sie do egzaminu zeby otrzymac ocene swojej pracy a nie dostac papierek...doskonala.....czy b.db. uzyskana w ten sposob nie cieszy.a moze my dziwni jestesmy.jakos nie moge wykrzesac z siebie zadnej radochy.
sluchajcie mnie dzisiaj nie bedzie.nie wyrobie sie.a gosia nie moze mnie dowiezc.autobusem nie dam rady.
marta jak czytasz cichociemnie to pamietaj o kenzim tez dzisiaj.:cool1: .

Posted

heh nie przypuszczlam ze tak bywa :( dla mnei oczywiste bylo ze dostaje sie taa ocene na jaka sie pracuje... jak pies i przewodnik nawalaja to za to beda mieli obciete punkty (i zrypke od trsera ;) ) no i ocenabedzie w miare adekwatna wobec tego jak bylo...

papierek to akurat do niczego nie potrzebny przecie pies sobie w ramki go nie oprawi ;) wazny jest faktyczny kontakt i umiejetnosci...

przeciez dlatego sama wiedzialam ze na formalny nie ma co isc bo przeciez wiele brakow mamy... co innego na wewnetrzny tu chcialam bardzo by sie sprawdzic..ale nie moglam :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...