agis Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='ayshe']agis to " tak "to bylo z telefonu uwe.jesusicku przyjedz po mnie kobieto kochana[/quote] spoko :evil_lol: domyslilam sie :cool3: bede :lol:
ayshe Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='agis']spoko :evil_lol: domyslilam sie :cool3: bede :lol:[/quote]boziuuuu ufff.uwe se pojechal z telefonem a ja wpadlam na pomysl ze byc moze otrzymanie "tak"smsem z nieznanego numeru to nie jest zbyt przejrzyste.:roll:
Eddiii Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ja bym bardzo chciala z wami po placu se poganiac zamiast tu tkwic do nie wiem ktorej. nie wiem czy mnie tu jutro nie zastanie :angryy:
ayshe Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Eddiii']ja bym bardzo chciala z wami po placu se poganiac zamiast tu tkwic do nie wiem ktorej. nie wiem czy mnie tu jutro nie zastanie :angryy:[/quote]biedniatko:razz:
BeataG Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Buuuuuu, ja też bym chciała, a nie mogę. :placz:
Eddiii Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 buuuuuuu :placz: a jeszcze w pracy :mad: zaraz mnie szlag trafi :angryy:
monisieczka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A ja trzeci tydzień kibluję w domku z Norka...... Wyobra xcie sobie niewybieganego prawie-Onka.... Nie wiem czy to przeżyję...
ayshe Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 monisieczka-:roll: :lol: .no wyobrazam sobie. alix-co sie dzieje?bo sie martwie.:morning:
Glonek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='ayshe']boziuuuu ufff.uwe se pojechal z telefonem a ja wpadlam na pomysl ze byc moze otrzymanie "tak"smsem z nieznanego numeru to nie jest zbyt przejrzyste.:roll:[/quote] :loveu::loveu::loveu:
ayshe Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Glonek']:loveu::loveu::loveu:[/quote]:oops: :oops: :oops: no co:oops: :cool1: przeciez wiesz ze ja mam te no te hmmmm skroty myslowe:roll: :cool3:
Eddiii Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 przepraszam, ze dzis tez nie bylismy na zajeciach, ale ja niestety jeszcze jestem w pracy :placz: jutro juz raczej bedziemy :loveu:
ayshe Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 eddiii-:mad: [B]raczej[/B] bedziecie?:roll: :mad:
shida Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='ayshe']eddiii-:mad: [B]raczej[/B] bedziecie?:roll: :mad:[/quote] a nas raczej nie bedzie :( nie ma autka...
shida Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Glonek']Czy przymierzamy się do zakupów w gappayu?[/quote] posrednio :diabloti: - musze odeslac szelki :roll: - te tez sie rozpinaja :-( mniej ale jednak... pech albo zdolna sunia o nietypowej budowie :cool3:
ayshe Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Glonek']Czy przymierzamy się do zakupów w gappayu?[/quote] noooo aga od heki prosila o dwie malepilki i dwie srednie-ja nie wiem czy w koncu ktos to jej zamowil czy nie:cool1: .natomiast ja ze swej osobistej strony proszem o 4 sznurki bo juz nie mam z czego robic przez francowata chitange:mad: .
Eddiii Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='ayshe']eddiii-:mad: [B]raczej[/B] bedziecie?:roll: :mad:[/quote] no dzis wszystko wskazuje na to ze wyjde z pracy normalnie :loveu: wiec bedziemy :multi: ale pewna to bede jak juz wyjde, bo to roznie bywa :angryy: a konczy nam sie lamb (jednak na dlugo ponad miesiac to nie starczyl, raptem tydzien dluzej) czy mamy wziac teraz propowera?
BeataG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja będę zamawiać prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (na razie mam chorego psa, więc nie mam głowy). To piszcie, co kto chce. Tylko tym razem prosiłabym o kasę z góry (może być przez Beatę, jakoś się z nią spiknę, nawet jeśli nie będę na zajęciach), bo trochę się wykosztowałam na weta i nie mam jak założyć.
BeataG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Aha i dajcie mi znać, kto w końcu zdaje egzamin w niedzielę, bo muszę zawiadomić Konrada. Mój pies niestety musi poczekać na następny termin. :(
Szira/Gosia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='BeataG']Aha i dajcie mi znać, kto w końcu zdaje egzamin w niedzielę, bo muszę zawiadomić Konrada. Mój pies niestety musi poczekać na następny termin. :([/QUOTE] Beata a ja mam dla Ciebie kasę za rękaw:roll: kiedy bedziesz???:roll:
Eddiii Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A moja kaska za rekaw dotarła? A co sie Wam stało? :-(
agis Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [B]BeataG [/B]- tez mam dla Ciebie kase za rekaw, moze Ci przelac na konto? A z Gappay'a to ja bym poprosila dwie duze pilki (sznurek 50 cm). Kase tez moge przelac na konto, jesli jest taka mozliwosc i jesli chcesz.
BeataG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Eddiii']A moja kaska za rekaw dotarła? A co sie Wam stało? :-([/quote] Dotarła, dzięki. Infekcja górnych dróg oddechowych, chyba podłapał jakiegoś wirusa, a że to drugi raz w odstępie miesiąca, to niestety teraz już musi dostawać antybiotyk. [B]Agis i Szira[/B], będę prawdopodobnie w sobotę na belgach (ale bez psa :( ) więc możecie kasę dać Beacie.
ayshe Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 bedzie OT za co przepraszam.po raz 6 dostalismy odmowe od marynarki brytyjskiej uczczenia smierci kpt.Endrassa na wodach wlk.brytanii.:angryy: .w przyszlymj roku jest 10 rocznica tragicznej smierci kpt.Otto Kretschmera i obawiam sie ze skonczy sie to zbiorowym zapuszkowaniem bo ja nie odpuszcze.:shake: .to nie mozliwe zeby nie mozna bylo oddac holdu najdzielniejszym z dzielnych.jednym z ostatnich dla ktorych honor i obowiazek byl wazniejszy niz zycie.
Recommended Posts