Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']agis to " tak "to bylo z telefonu uwe.jesusicku przyjedz po mnie kobieto kochana[/quote]
spoko :evil_lol: domyslilam sie :cool3: bede :lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agis']spoko :evil_lol: domyslilam sie :cool3: bede :lol:[/quote]boziuuuu ufff.uwe se pojechal z telefonem a ja wpadlam na pomysl ze byc moze otrzymanie "tak"smsem z nieznanego numeru to nie jest zbyt przejrzyste.:roll:

Posted

[quote name='Eddiii']ja bym bardzo chciala z wami po placu se poganiac zamiast tu tkwic do nie wiem ktorej. nie wiem czy mnie tu jutro nie zastanie :angryy:[/quote]biedniatko:razz:

Posted

[quote name='ayshe']boziuuuu ufff.uwe se pojechal z telefonem a ja wpadlam na pomysl ze byc moze otrzymanie "tak"smsem z nieznanego numeru to nie jest zbyt przejrzyste.:roll:[/quote]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Glonek']:loveu::loveu::loveu:[/quote]:oops: :oops: :oops: no co:oops: :cool1: przeciez wiesz ze ja mam te no te hmmmm skroty myslowe:roll: :cool3:

Posted

[quote name='Glonek']Czy przymierzamy się do zakupów w gappayu?[/quote]

posrednio :diabloti: - musze odeslac szelki :roll: - te tez sie rozpinaja :-( mniej ale jednak...

pech albo zdolna sunia o nietypowej budowie :cool3:

Posted

[quote name='Glonek']Czy przymierzamy się do zakupów w gappayu?[/quote]
noooo aga od heki prosila o dwie malepilki i dwie srednie-ja nie wiem czy w koncu ktos to jej zamowil czy nie:cool1: .natomiast ja ze swej osobistej strony proszem o 4 sznurki bo juz nie mam z czego robic przez francowata chitange:mad: .

Posted

[quote name='ayshe']eddiii-:mad: [B]raczej[/B] bedziecie?:roll: :mad:[/quote]

no dzis wszystko wskazuje na to ze wyjde z pracy normalnie :loveu: wiec bedziemy :multi:
ale pewna to bede jak juz wyjde, bo to roznie bywa :angryy:

a konczy nam sie lamb (jednak na dlugo ponad miesiac to nie starczyl, raptem tydzien dluzej) czy mamy wziac teraz propowera?

Posted

Ja będę zamawiać prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (na razie mam chorego psa, więc nie mam głowy). To piszcie, co kto chce. Tylko tym razem prosiłabym o kasę z góry (może być przez Beatę, jakoś się z nią spiknę, nawet jeśli nie będę na zajęciach), bo trochę się wykosztowałam na weta i nie mam jak założyć.

Posted

Aha i dajcie mi znać, kto w końcu zdaje egzamin w niedzielę, bo muszę zawiadomić Konrada. Mój pies niestety musi poczekać na następny termin. :(

Posted

[quote name='BeataG']Aha i dajcie mi znać, kto w końcu zdaje egzamin w niedzielę, bo muszę zawiadomić Konrada. Mój pies niestety musi poczekać na następny termin. :([/QUOTE]

Beata a ja mam dla Ciebie kasę za rękaw:roll: kiedy bedziesz???:roll:

Posted

[B]BeataG [/B]- tez mam dla Ciebie kase za rekaw, moze Ci przelac na konto? A z Gappay'a to ja bym poprosila dwie duze pilki (sznurek 50 cm). Kase tez moge przelac na konto, jesli jest taka mozliwosc i jesli chcesz.

Posted

[quote name='Eddiii']A moja kaska za rekaw dotarła?
A co sie Wam stało? :-([/quote]

Dotarła, dzięki. Infekcja górnych dróg oddechowych, chyba podłapał jakiegoś wirusa, a że to drugi raz w odstępie miesiąca, to niestety teraz już musi dostawać antybiotyk.

[B]Agis i Szira[/B], będę prawdopodobnie w sobotę na belgach (ale bez psa :( ) więc możecie kasę dać Beacie.

Posted

bedzie OT za co przepraszam.po raz 6 dostalismy odmowe od marynarki brytyjskiej uczczenia smierci kpt.Endrassa na wodach wlk.brytanii.:angryy: .w przyszlymj roku jest 10 rocznica tragicznej smierci kpt.Otto Kretschmera i obawiam sie ze skonczy sie to zbiorowym zapuszkowaniem bo ja nie odpuszcze.:shake: .to nie mozliwe zeby nie mozna bylo oddac holdu najdzielniejszym z dzielnych.jednym z ostatnich dla ktorych honor i obowiazek byl wazniejszy niz zycie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...