ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 widocznie dla mnie to jest COS skoro mnie to dotyczy a co najwazniejsze mojej pracy.i nie tylko ja odebralam w ten sposob twoj skasowany post. jeszcze sobie ktos pomysli ze taki ze mnie treser ze stoje i wyzywam sie na ludziach.i jak sie nie podoba to wynocha.a to brzmi juz jak niekompetencja prawda?dziwisz sie ze mi to sprawilo przykrosc?ze mnie zdenerwowalo?tak ,przykro mi ze zrobilo ci sie przykro ,ze wpadlas na pomysl wziecia do siebie [a jakies przeslanki ku temu zawsze sa prawda?]czegos co nie bylo do ciebie ani o tobie.czy ja sie ciebie kiedykolwiek na szkoleniu jakos czepialam szczegolnie?
monisieczka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='ayshe']na watku ogolnym zamieszczam swoje odczucia ogolne.pw przyjelam do wiadomosci.po co usunelas post?wogole w rozmowie o szkoleniu z saJo nie bralam pod uwage grupy sportowej czyli waszej.a to ze teraz jestes zdenerwowana to dobrze.bo ja tez jestem.nie jade po tobie,nie cytuje pw.nie ujawniam tajemnicy korespondencji.byloby nia cytowanie pw.poinformowalam o przeczytaniu pw.nie odnosze sie do niego w swoim poscie.opisuje tylko swoje odczucia dotyczace zalu ktory ma ktokolwiek do mnie ze pokrzykuje na was .zamiast zrozumienia tlumaczenia -kolejne pretensje.jasssne ze mi nic nie zrobilas.wszystko moja wina.[/quote] nie zgadzam się, nie było w poście pretensji. Ja też mam prawo z pewnymi rzeczami nie do końca się zgadzać. To właśnie napisałam. a jeżeli uważasz że zrobiłam ci tym krzywdę to twoje prawo. Chcesz rozmowy na forum, proszę. Myślałam że nieporozumienia można rozwiązać tylko między osobami zaiteresowanymi a nie wciągać w to innych zupełnie niezorientowanych zreszta. Ale jak chcesz. Jesli nie chcesz niedomówień to mogę napisać co było w piv bo wychodzi na to że uskuteczniam jakiś atak na ciebie. Jesli ty nie rozumiesz o co mi chodziło to trudno ale nie chcę żeby inni mysleli że robie ci krzywdę. To nie fair.
monisieczka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='ayshe'],przykro mi ze zrobilo ci sie przykro ,ze wpadlas na pomysl wziecia do siebie [a jakies przeslanki ku temu zawsze sa prawda?]czegos co nie bylo do ciebie ani o tobie.[/quote] no to pomyśl, że ja moge miec depresję, handrę czy facet mnie zdradza i wszystko przyjmuję ze zdwojoną siłą do siebie. Nie jest to atak przeciwko tobie.
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='monisieczka']nie zgadzam się, nie było w poście pretensji. Ja też mam prawo z pewnymi rzeczami nie do końca się zgadzać. To właśnie napisałam. a jeżeli uważasz że zrobiłam ci tym krzywdę to twoje prawo. Chcesz rozmowy na forum, proszę. Myślałam że nieporozumienia można rozwiązać tylko między osobami zaiteresowanymi a nie wciągać w to innych zupełnie niezorientowanych zreszta. Ale jak chcesz. Jesli nie chcesz niedomówień to mogę napisać co było w piv bo wychodzi na to że uskuteczniam jakiś atak na ciebie. Jesli ty nie rozumiesz o co mi chodziło to trudno ale nie chcę żeby inni mysleli że robie ci krzywdę. To nie fair.[/quote]monisieczka-nie przypuszczasz ataku.po to wlasnie na ohgolnym bo troche osob sie zdziwilo tamtym nieszczesnym postem.chce to wyjasnic i tyle.bo wszyscy sie zdaje sie lubimy nie?no to po co jakies niedomowienia.ze cos zalatwiamy na pw. [B]monika mnie nie atakowala na pw.nie dalam spacji po pierwszym zdaniu i nie dalam po drugim-moj blad.[/B]
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='monisieczka']no to pomyśl, że ja moge miec depresję, handrę czy facet mnie zdradza i wszystko przyjmuję ze zdwojoną siłą do siebie. Nie jest to atak przeciwko tobie.[/quote] ok.monisieczka no widzisz ,problemem jest to ze bardzo was lubie.powtarzam to setny raz,.zalezy mi na waszych psach.staram sie wiec zebyscie wyniesli z zajec jak najwiecej. i czasem wale glowa w mur.bo macie to gdzie.i zauwaz monisieczka ze nie pisze wylacznie do ciebie.bo przy okazji pisze do reszty. monika-a kiedy ja ci powiedzialam ze jestescie be na szkoleniu?jak widzisz ja nie lubie niczego ukrywac.jesli mam cos komus do powiedzenia to napewno powiem. wiedza o tym doskonale agis czy marta.mialam cos to i wywalilam.wiec nie martw sie jakbym cos miala to napewno sie otym dowiesz.nie mam zadych tajemnic,zadnych pokatnych wypowiedzi.wzystko co mysle-wywalone jak kawa na lawe.uwazam ze tylko tak mozna miec do siebie zaufanie.
monisieczka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='ayshe']ok.monisieczka no widzisz ,problemem jest to ze bardzo was lubie.powtarzam to setny raz,..[/quote] i vice wersal :eviltong:
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='monisieczka']i vice wersal :eviltong:[/quote]:calus: no i dobra.nastapila ogolna szczesliwosc:shithappens:
Szira/Gosia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A teraz wypijemy za wasze zdrowie :popcorn: i już będzie dobrze prawda???:-( a ja składam publiczna obietnicę że w miarę swoich sił będę starała się lepiej pracować z Szirą, słuchać tresera, i nie kłócić się z nim:razz: będzie trudno bo już sie przyzwyczaiłam do dogryzania mu ale się postaram:roll: bo my go po prostu:loveu: :loveu: :loveu:
razdwatrzy Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 czy wy się spotykacie w niedziele na jakies szkolenia... ja będę w wawie w weekend i chętnie bym do was zajrzała
Eddiii Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia']A teraz wypijemy za wasze zdrowie :popcorn: i już będzie dobrze prawda???:-( a ja składam publiczna obietnicę że w miarę swoich sił będę starała się lepiej pracować z Szirą, słuchać tresera, i nie kłócić się z nim:razz: będzie trudno bo już sie przyzwyczaiłam do dogryzania mu ale się postaram:roll: bo my go po prostu:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] to ja sie dolaczam do zdrowia :knajpa: i do staran :loveu: choc jeszcze potrzebujemy taryfe ulgowe :eviltong: i teraz to oboje, bo ja sie przyziebilam malujac cala sobote i niedizele ogrodzenie i ledwo zyje :shake: a niunia swiruje od nic nie robienia :angryy:
Szira/Gosia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Eddiii'] a niunia swiruje od nic nie robienia :angryy:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No bo ta łapka do taka przykrywka była i tak naprawdę to nic się nie stało:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol:
Eddiii Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [B]BeataG [/B]- przepraszam, ze Ci nie powiedzialam, ze nie bylismy w niedziele - a Ty pewnie targalas moje gappayki :oops: - przepraszam. Powiedz kiedy bedziesz to sie umowimy :)
Eddiii Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No bo ta łapka do taka przykrywka była i tak naprawdę to nic się nie stało:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol:[/quote] Łapka chora :mad: :mad: :mad: a ze mielismy w sobote bucik na przykrywke - to dla zdrowotnosci :evil_lol:
BeataG Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Eddiii'][B]BeataG [/B]- przepraszam, ze Ci nie powiedzialam, ze nie bylismy w niedziele - a Ty pewnie targalas moje gappayki :oops: - przepraszam. Powiedz kiedy bedziesz to sie umowimy :)[/quote] Nic się nie stało, z powrotem i tak miałam podwózkę. Będę dzisiaj i w piątek na pewno. W weekend pewnie też, ale tylko na belgach o 11.
Eddiii Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='BeataG']Nic się nie stało, z powrotem i tak miałam podwózkę. Będę dzisiaj i w piątek na pewno. W weekend pewnie też, ale tylko na belgach o 11.[/quote] To umowmy sie na piatek :multi: dziekuje i przepraszam
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='razdwatrzy']czy wy się spotykacie w niedziele na jakies szkolenia... ja będę w wawie w weekend i chętnie bym do was zajrzała[/quote] jaaaassssne ze siem spotykamy,wpadnij prosze.tylko ze nie iwem kot bedzie bo polowa to chyba bedzie ale.....na seminarium z Manhartem:evil_lol: .
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Szira/Gosia'] będzie trudno bo już sie przyzwyczaiłam do dogryzania mu ale się postaram:roll: bo my go po prostu:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]tiaaaaa teraz to :loveu: cfaniaczek a kto mnie posadzil ze klakson zepsulam albo mialam nadzieje ze tekst 4 razy przeczytany zostanie zapamietany przez 10 minut chociaz:eviltong: :mad:
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Eddiii']to ja sie dolaczam do zdrowia :knajpa: i do staran :loveu: choc jeszcze potrzebujemy taryfe ulgowe :eviltong: i teraz to oboje, bo ja sie przyziebilam malujac cala sobote i niedizele ogrodzenie i ledwo zyje :shake: a niunia swiruje od nic nie robienia :angryy:[/quote]taryfe ulgowa budut miec wszyscy az wroce do norrrrrrmy.pisalam juz.frontem do klienta i wogole:diabloti:
Szira/Gosia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='ayshe']tiaaaaa teraz to :loveu: cfaniaczek a kto mnie posadzil ze klakson zepsulam albo mialam nadzieje ze tekst 4 razy przeczytany zostanie zapamietany przez 10 minut chociaz:eviltong: :mad:[/QUOTE] Sama wiesz że my tak szybko nie łapiemy:eviltong: a co do klaksonu to jesteś jedyną osobą która go używa/używała bo teraz zdechł:placz: i dobrze bo już nie będziesz mogła trąbić:eviltong: aha i tekst kartki już zapamiętałam:lol:
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 a co skarrrbie wkuwalas ja od niedzieli?:diabloti: to smutne dosc bo w srode dostaniecie nowe drukowanki:evil_lol: . klakson sama se zepsulas.:eviltong:
ayshe Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 aaaa juz nie moge sie doczekac tej ogolnej szczsliwosci:ja nie bede krzyczec tylko delikatnie zwracac uwage przyciszonym glosem a wy beziecie robic tylko tyle na ile macie checi i mozliwosci.se musze tylko jakas gazete wzisc na szkolenie albo popracowac ze swoimi psami bo z nudow moge sie sfrustrowac.:diabloti:
Eddiii Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='ayshe']taryfe ulgowa budut miec wszyscy az wroce do norrrrrrmy.pisalam juz.frontem do klienta i wogole:diabloti:[/quote] no cooooo Ty :crazyeye: ja tam sie dobrze czuje jak mam jakis bat nad soba, bo tak sama to leniwa jestem :diabloti: . Poza tym jak wpadniemy z Timonem i zadam jakies inteligentne pytanie typu co to tunel? - to Ci forma od razu wroci :evil_lol:
Szira/Gosia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='ayshe']a co skarrrbie wkuwalas ja od niedzieli?:diabloti: to smutne dosc bo w srode dostaniecie nowe drukowanki:evil_lol: . klakson sama se zepsulas.:eviltong:[/QUOTE] Jak go mogłam zepsuć jak go nie używałam:roll: trąbiącą w moim samochodzie jesteś TY:eviltong: nowe kartki tak pociemku w środę:razz: nie wkuwałam jej ale już przetrawiłam wiedzę i teraz pamiętam (tzn z dekoderem ją czytałam:eviltong: ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Szira/Gosia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Eddiii']Poza tym jak wpadniemy z Timonem i zadam jakies inteligentne pytanie typu co to tunel? - to Ci forma od razu wroci :evil_lol:[/QUOTE] Pytanie było całkiem normalne:lol: gdyby nie fakt że zadałaś je w momencie kiedy tresser skończył się produkować wyjaśniając co to jest tunel:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts