ayshe Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 biedna sabinka i boogajski:-( . dzisiaj musze pochwalic barosza-alix masz super psa.przed wami jeszcze mnostwo pracy ale pies ma powera ze az milo popatrzec.:p Quote
Alix Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ayshe napisał(a):biedna sabinka i boogajski:-( . dzisiaj musze pochwalic barosza-alix masz super psa.przed wami jeszcze mnostwo pracy ale pies ma powera ze az milo popatrzec.:p no tak Barosza to jeszcze pochwali ale biednego i zamotanego przewodnika to juz nie:evil_lol: a tak na powaznie to bardzo sie ciesze i dziekuje za pochwale Barosza:oops: Milo zobaczyc ze sa i plusy z posiadania tak "walnietego" psa:cool1::evil_lol: chociaz jak wspominasz o lipcowych zawodach to normalnie mnie paralizuje:eviltong: Quote
Alix Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Asher jak psiaki? Z tego co sie orientuje to bylas dzisiaj z nimi u weta? Quote
asher Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Klonuję swojego posta z topiku Cavano, bo mi się nie chce wysilać :diabloti: ;) Ech, Sabina jutro ma zabieg :placz: Kurna, szósty w przeciagu roku :placz: Ząb ją boli, co jakiś czas nerwowo sobie go liże, więc nie ma wyjścia... :shake: Tak strasznie mi jej szkoda... :-( A Bugajski w gabinecie pana doktora podjął męską decyzję i... przestał utykać :-o W ogóle na hipohondryczkę wyszłam, łapy w porządku, uszy w porządku, gardło w porządku... :lol: Całe szczęście, że guzki mu nie poznikały, bo chyba spaliłabym się ze wstydu :evil_lol: Na szczęście jeden to zwykły kaszak, którego pan doktor od razu wycisął, drugi okazał się niegroźną brodawką, trzeci jest niezidentyfikowany i mam go obserwować, a czwartego... nie mogłam znaleźć :lol: W ramach poprawiania mi humoru poproszę o przepisy na sprawdzone i łatwe w przygotowaniu sałatki :diabloti: Quote
BeataG Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 asher napisał(a):W ramach poprawiania mi humoru poproszę o przepisy na sprawdzone i łatwe w przygotowaniu sałatki :diabloti: Proszę uprzejmie: makaron sojowy, paluszki krabowe, ogórek, szczypiorek, sos jogurtowy. :) Quote
asher Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Oooo, podoba mi się :cool3: Tylko parę pytań, paluszki krabowe w jakiej postaci? Bo mam surowe mrożone, chyba coś z nimi musze zrobić? :oops: :lol: I jaki ogórek? Zwykły? No i co to za sos jogurtowy? :cool3: Quote
BeataG Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Paluszki rozmrożone i pokrojone w kostkę, ogórek świeży zielony, pokrojony w kostkę, jak ma cienką skórkę, to ze skórką, sos jogurtowy to ja kupuję gotowy - jest mniej tuczący od majonezu. Quote
asher Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 O rany, takie surowe te paluszki? :-o Nigdy takich nie jadłam, zawsze smażylam w cieście :oops: :lol: Quote
ayshe Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 a moze cos kurna dla wegetarian co?:cool3: :lol: :lol: trzymam kciuki za sabinke-biednialek.jej to juz mogloby sie nie trafiac do weta:-? .boogajski jak to chlop-weta zobaczyl to ozdrowial.jorgen tak mial ostatnio.tylko nie z wetem a z ortopeda[wygrzmocil sie na pozorowaniu i mial klopoty ze stawem skokowym].ozdrowial w poczekalni.niestety znowu zachorowal za 2 godziny i zostal zaciagniety i wrzucony do gabinetu czego nam juz w zyciu nie wybaczy:shiny: :jumpie: Quote
asher Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 A to wegetarianie krabów i rybek nie jedzą? :???: Bugajski na szczęście podjął decyzję długofalową i dziś też nie kuleje :lol: Ale znam osobiście takie przypadki, jak Jorgen, mocna płeć, hahaha :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ja z innej beczki -kto będzie kupował pachołki???? Bym się dołączyłą -acha nie wiem gdzie się kupuje. Quote
Glonek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Ja z innej beczki -kto będzie kupował pachołki???? Bym się dołączyłą -acha nie wiem gdzie się kupuje. Pachołki wszyscy kupowaliśmy tu: http://www.nowaszkola.com.pl/default.php?cPath=15_56&sort=2a&&page=2 Ja zato mam pytanie czy będzie się można podpiąć pod Wasze zamówienie do Gappaya? Bo Zgagulec zdystrojował nam wszystkie piłeczki. Pozdrawiam Glonek Quote
ayshe Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 grupie onkowej delikatnie przypominam o koziolkach:diabloti: gappaya.prosze mnie dopisac na zamowienie -uwe byl laskaw zamowic schweikerty ale nie dla shado:diabloti: .zapomnial dooopek:mad: .zreszta nie tylko o koziolku.mial np.kupic mi pare innych drobiazgow.zamowienie poszla a ja zostalam na lodzie.prosze mnie oswiecic jakie sa 600g koziolki-z wysokimi bokami? zbierzmy sie do kupy i zamowmy w gappayu wsio co nam potrzeba bo wyjdzie taniej i milej:roll: :p Quote
Szira/Gosia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ayshe napisał(a):grupie onkowej delikatnie przypominam o koziolkach:diabloti: gappaya.prosze mnie dopisac na zamowienie Ja chętnie taki koziołek kupię proszę mi tylko powiedzieć ile kosztuje i na kiedy kasa:lol: A tak wogóle to kto zamawia??? Quote
ayshe Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 no nie wiem kto bedzie zamawiac szczerze mowiac-koziolki sa zdaje sie w granicach 30-40 zl?czy to gappay czzy inna firma mi sie na mozg rzucila?:oops: .ludzie a ma ktos katalog?musze jeszcze kupic 2 kolczatki i 2 obroze:oops: Quote
Ewa-Jo Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ayshe napisał(a):no nie wiem kto bedzie zamawiac szczerze mowiac-koziolki sa zdaje sie w granicach 30-40 zl?czy to gappay czzy inna firma mi sie na mozg rzucila?:oops: .ludzie a ma ktos katalog?musze jeszcze kupic 2 kolczatki i 2 obroze:oops: Mokka się chwaliła ze ma katalog. No ja bym też dla młodego kupiła kolczatke bo ma tylko jakiś ogryzek powiększany w miarę rośnięcia o kolejne niepasujace kawałki i wiązane sznurkiem.Napisze do katowic zapytam sie o katalog i ceny.Ostatnio Monika zamawiała może ma telefon do tej pani. Quote
Aneczka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ja mam cennik od polskiego dystrybutora, jak Glonek nie zapomni to przywiezie na zajęcia, niestety nie ma katalogu ze zdjęciami Quote
Ewa-Jo Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 ayshe napisał(a):grupie onkowej delikatnie przypominam o koziolkach:diabloti: gappaya. Czy młody musi mieć 1kg czy wystarczy 0,65kg?? bo nosić to będę w większości ja a nie on:placz::placz: Quote
ayshe Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 ludziska bo ja tu w polandzie dobrej kolczatki to nie kupie -sam zlom.no i obroze bo ja rogzow smoksow kupowac nie bede-te wzorki i kolorki:roll: Quote
ayshe Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Czy młody musi mieć 1kg czy wystarczy 0,65kg?? bo nosić to będę w większości ja a nie on:placz::placz:to wlasnie zalezy czy te lekie maja takie jak ciezsze czy doopne takie jak w sklepach:cool1: . ps.zabije uwe.zabije doopka.:angryy: Quote
Aneczka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Wejdź na stronę gapaya i sprawdź co cię interesuje, numery ze strony pokrywają się z katalogowymi polskimi Na psach sportowych był link do polskiej strony gapaya: http://www.gappay.pl/- no dobra nic tam nie ma. http://www.gappay.cz/ Quote
Ewa-Jo Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='Aneczka']Ja mam cennik od polskiego dystrybutora, jak Glonek nie zapomni to przywiezie na zajęcia, niestety nie ma katalogu ze zdjęciami zdjecia aportów kolczatek nie znalazłam 951--1kg 0950- 0,65kg Quote
Alix Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Mam od Monisieczki polski cennik Gappaya w wordzie. Moge podeslac zainteresowanym na maila;) 0948 Aport drewniany 0,25kg 16 zł 0950 Aport drewniany 0,65kg 27 zł 0951 Aport drewniany 1kg 32 zł 0952 Aport drewniany 2kg 41 zł Quote
Ewa-Jo Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Alix napisał(a):Mam od Monisieczki polski cennik Gappaya w wordzie. Moge podeslac zainteresowanym na maila;) a są tam kolczatki??? podeślij mi. Quote
Recommended Posts