Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krecik to ten uchaty? Nie zdążyłam mu zrobić. Olenka_f, ja robie sukcesywnie wszystkim psiakom na Trójmieście.Powiedzcie mi, czy te zerezerwowane(np.Sonia, Sambo) mam zdejmować? ja zawsze czekam aż dacie sygnał że pojechały

Posted

ŚWIAT, kochana, mozna zdejmowac! Sambo, Sonie, Krecika, Jacka i Bafiego. One jada za tydzien. ale sa juz przygotowane, tzn zachipowane, zapaszportowane. tu sie nic nie zmieni ...

Itske, Ola bedzie jutro w schronie, ja zreszta tez ... Przyjezdzaja nasi znajomi z Niemiec, ktorzy nas regularnie odwiedzaja i nam pomagaja :) Tak wiec przyjezdzaj smialo!!!

Posted

[quote name='olenka_f']Tumiś nadal w schronie i powiem szczerze nikt o niego nie pyta
to taki nasz cycuch trochę i tak na prawdę wszyscy marzymy o domku dla niego[/QUOTE]
zawsze jak ktoś się mnie pyta o Boryska to wspominam o Tumisiu, na żywo czy na FB czy innych forach - wszystkich wysylam "do schronu" po info czy "na spacer" i nikt się w kolejce nie ustawia?
Straszne, taki fajniutki psiak.

Posted

bardzo dziekujemy za ogloszenia :) Olenka ostatnio ma tez dosc spory odzew z moruska, ŚWIAT, ty tez dajesz na morusku??

ten srebrny a la sznaucerek BAS (ten po metamorfozie) znalazl domek, wiec jakby co - mozna zdjac jego ogloszenia ...

koteczka HORA naprawde bardzo potrzebuje domku, widzialam ja w sobote - poobdzierana ze skory, zasprajowana tym srebrnym alusprayem ... ma wilka rane na grzbiecie, no i na tej brodzie, co ja ciagneli po chodniku ... chociaz tam juz sie ladnie wygoilo. bardzo fajny kotek!

tez rewelacyjne te kotki biale z szarymi latkami, co to je wrzucili w siatce i tylko 3 przezyly ... super dziewczynki! juz teraz ladnie wygladaja, nie takie brudne i skoltunione ...

aaa, i przy mnie poszla ta kotka Misia bez oczka do domku - bardzo mili panstwo! bardzo.

Posted

Przed wakacjami wrzuciłam około 20 zwierzaków ze Starogardu, odnawiam im ogłoszenia ale pewnie już są gdzies na dalekich stronach; na Morusku jest problem taki, ze musze podac obowiazkowo nr telefonu lub mail- jak podam telefon, to we wszystkich ogloszeniach sie automatycznie zmienia (a oglosiłam tam tez parę zwierzów nie ze Starogardu).
Musze wiec kombinowac- zeby obejsc system:) to troche czasu zabiera

Dodałam Hore na Tablicy i Morusku

Posted

Super ŚWIAT :) teraz znowu doszlo hurtem prawie 10 pieskow :( NA szczescie dzisiaj jada 4 do Niemiec, i Pociecha idzie do domku :) :) :) ponoc do Pani weterynarz, wiec najlepiej, jak to tylko mozliwe ....

Posted

No i pojechali ...

Bafi i Sambo byli strasznie smutni, w koncu schronisko to ich cale dotychczasowe zycie ... przeciez nie wiedza, ze jutro juz beda w domkach ...

do adopcji poszedl tez malutki piesek Bobik :) no i Pociecha ...