ŚWIAT Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Słów mi brak:(((((!!! Dodałam koteczki na Trójmieście i Tablicy.pl Quote
Ilonajot Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 boziu .... za to ja mam cudowna wiadomosc - Sambo jedzie do Niemiec!!!!!!!!!!! Sambo, ktory jest w schronie od ponad pieciu lat :( :( :( nasza parowa kochana ... nareszcie! Quote
ŚWIAT Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ogłoszenia dzisiaj:kotki Wera, Monia i Ula na Gumtree sunia Chila na Trójmieście, Gumtree i Tablicy Quote
Ilonajot Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ŚWIAT, kochana, czy robilas moze ogloszenia Krecika?? on jedzie za tydzien do Niemiec, jest zarezerwowany, wiec mozna w razie co zdjac ogloszenia ... Quote
olenka_f Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 ja jak mi net pozwala robie na trojmiasto ogloszenia, Krecika nie robiłam ale jeśli ktoś jeszcze robi tam to ja chętnie wyróżnie Quote
Buell Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Cioteczki drogie a co tam u Tumislawa? Może jakiś pakiecik by mu pomógl? Z chęcią zasponsoruje ;-) Quote
olenka_f Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Tumiś nadal w schronie i powiem szczerze nikt o niego nie pyta to taki nasz cycuch trochę i tak na prawdę wszyscy marzymy o domku dla niego Quote
ŚWIAT Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Krecik to ten uchaty? Nie zdążyłam mu zrobić. Olenka_f, ja robie sukcesywnie wszystkim psiakom na Trójmieście.Powiedzcie mi, czy te zerezerwowane(np.Sonia, Sambo) mam zdejmować? ja zawsze czekam aż dacie sygnał że pojechały Quote
Itske Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Moje Drogie, mam dla Was (tzn. dla zwierzaków :-) karmę, jakies 9 kg eukanuby, gary i jakoweś szmaticzki, będzie ktoś w sobotę? To podrzucę Quote
ŚWIAT Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ogłoszenie dzisiaj - pies Kapsel na Trójmieście, Gumtree i Tablicy.pl Quote
Ilonajot Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ŚWIAT, kochana, mozna zdejmowac! Sambo, Sonie, Krecika, Jacka i Bafiego. One jada za tydzien. ale sa juz przygotowane, tzn zachipowane, zapaszportowane. tu sie nic nie zmieni ... Itske, Ola bedzie jutro w schronie, ja zreszta tez ... Przyjezdzaja nasi znajomi z Niemiec, ktorzy nas regularnie odwiedzaja i nam pomagaja :) Tak wiec przyjezdzaj smialo!!! Quote
Buell Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='olenka_f']Tumiś nadal w schronie i powiem szczerze nikt o niego nie pyta to taki nasz cycuch trochę i tak na prawdę wszyscy marzymy o domku dla niego[/QUOTE] zawsze jak ktoś się mnie pyta o Boryska to wspominam o Tumisiu, na żywo czy na FB czy innych forach - wszystkich wysylam "do schronu" po info czy "na spacer" i nikt się w kolejce nie ustawia? Straszne, taki fajniutki psiak. Quote
ŚWIAT Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A bo ludziska to takie głuche i ślepe som... Quote
ŚWIAT Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ogłoszenie dzisiaj:sunia Dzidzia na Trójmiasto Quote
ŚWIAT Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Dzisiejsze ogłoszenia na Trójmieście: kotka Hora, psy Gonzo, Nobi, Siwy, sunia Wega Quote
Ilonajot Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 bardzo dziekujemy za ogloszenia :) Olenka ostatnio ma tez dosc spory odzew z moruska, ŚWIAT, ty tez dajesz na morusku?? ten srebrny a la sznaucerek BAS (ten po metamorfozie) znalazl domek, wiec jakby co - mozna zdjac jego ogloszenia ... koteczka HORA naprawde bardzo potrzebuje domku, widzialam ja w sobote - poobdzierana ze skory, zasprajowana tym srebrnym alusprayem ... ma wilka rane na grzbiecie, no i na tej brodzie, co ja ciagneli po chodniku ... chociaz tam juz sie ladnie wygoilo. bardzo fajny kotek! tez rewelacyjne te kotki biale z szarymi latkami, co to je wrzucili w siatce i tylko 3 przezyly ... super dziewczynki! juz teraz ladnie wygladaja, nie takie brudne i skoltunione ... aaa, i przy mnie poszla ta kotka Misia bez oczka do domku - bardzo mili panstwo! bardzo. Quote
ŚWIAT Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Przed wakacjami wrzuciłam około 20 zwierzaków ze Starogardu, odnawiam im ogłoszenia ale pewnie już są gdzies na dalekich stronach; na Morusku jest problem taki, ze musze podac obowiazkowo nr telefonu lub mail- jak podam telefon, to we wszystkich ogloszeniach sie automatycznie zmienia (a oglosiłam tam tez parę zwierzów nie ze Starogardu). Musze wiec kombinowac- zeby obejsc system:) to troche czasu zabiera Dodałam Hore na Tablicy i Morusku Quote
Ilonajot Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 aaa, czyli to jednak bylo z twoich ogloszen :) fajnie! Piekne dzieki za Hore :) Quote
ŚWIAT Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 To w takim razie będę też działac na Morusku. Quote
Ilonajot Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Super ŚWIAT :) teraz znowu doszlo hurtem prawie 10 pieskow :( NA szczescie dzisiaj jada 4 do Niemiec, i Pociecha idzie do domku :) :) :) ponoc do Pani weterynarz, wiec najlepiej, jak to tylko mozliwe .... Quote
Ilonajot Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 No i pojechali ... Bafi i Sambo byli strasznie smutni, w koncu schronisko to ich cale dotychczasowe zycie ... przeciez nie wiedza, ze jutro juz beda w domkach ... do adopcji poszedl tez malutki piesek Bobik :) no i Pociecha ... Quote
Ilonajot Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 aaa, i do adopcji poszly tez te 3 male biale kotki wrzucone w worku przez plot ... Quote
ŚWIAT Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 A oprócz Bafi i Sambo to jakie pojechały psiny? Quote
ŚWIAT Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ogłoszenie dzisiaj na Trójmieście- sunia Babcia Quote
Recommended Posts