olenka_f Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 co skreślić ? NIC - samą prawdę piszesz :) tylko Pikuś na Sybir z Liskiem czubkiem Quote
ŚWIAT Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Pozdrawiam wszystkie psiaki, cieszę się z Nuki i Lucjana:) Quote
Betbet Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Mamy kogoś od robienia allegro? Kejti mi się wyrózniona skończyła:/ Quote
Ilonajot Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Kejti znowu w schronie :( nie bede na razie nic pisac, bo to naprawde masakra :( :( :( za to Tora poszla do domku, mozna zdejmowac ogloszenia ... Quote
ŚWIAT Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Drodzy, ja na miesiąc znikam z Dogo. Pojawię się dopiero pod koniec lipca. Nie będę miała dostępu do netu raczej. Jeśli jakaś psina (oby!!!) znajdzie przez ten czas dom, niestety nie będę w stanie anulować ogłoszeń. Z góry wiec przepraszam Oleńkę jeśli ktoś zadzwoni o psinę która w tym czasie znajdzie dom. Będę o Was mocno myśleć. Quote
ŚWIAT Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A pierwsze 4 dni spędzę nawiasem mówiąc w Waszych rejonach- Gdynia (festiwal). Zrobiłam Tito wyróżnione ogłoszenie na Trójmieście [url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/tito-przeszedl-pieklo-ale-pozostal-wspanialym-inteligentnym-psem-ogl3556228.html[/url] Quote
Ilonajot Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='ŚWIAT']A pierwsze 4 dni spędzę nawiasem mówiąc w Waszych rejonach- Gdynia (festiwal). Zrobiłam Tito wyróżnione ogłoszenie na Trójmieście [url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/tito-przeszedl-pieklo-ale-pozostal-wspanialym-inteligentnym-psem-ogl3556228.html[/url][/QUOTE] bardzo dziekujemy ŚWIAT, pech chcial, ze mnie akurat od 29 czerwca do 3 lipca nie bedzie w domu, bo bede w kucharach pod Wawa :( ZEUS MIAL DZISIAJ WYLEW. Przezyl, ale nie wiadomo jak bedzie :( :( :( :( :( Quote
ŚWIAT Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [quote name='Ilonajot']bardzo dziekujemy ŚWIAT, pech chcial, ze mnie akurat od 29 czerwca do 3 lipca nie bedzie w domu, bo bede w kucharach pod Wawa :( ZEUS MIAL DZISIAJ WYLEW. Przezyl, ale nie wiadomo jak bedzie :( :( :( :( :([/QUOTE] :( jak to staruszki- lato idzie, one mają gorzej...widać nie tylko u ludzi tak jest, ale i u psin...:(( biedny Zeus..że też każdy pies nie może spokojnie, na stare lata, cieszyć się miłością i zasłużonym szacunkiem Swoich ludzi..przecież szacunek się należy każdemu starszemu psu, który lata kochał człowieka i był mu podporą.. szacunek się po prostu NALEŻY... Quote
olenka_f Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Zeus miał zawał serca walczymy o niego Quote
Ilonajot Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 dzis do domu poszla Uchatka, jutro idzie Nuka :) Zeus ma sie troche lepiej, ale ma wode w plucach, dostaje leki - trzymamy kciuki za powrot do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ilonajot Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 bardzo zapraszam wszystkich do wziecia udzialu w konkursie na nazwe: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210270-KONKURS!-Szukamy-super-nazwy-dla-programu-wspierajacego-schronisko-w-Starogardzie[/url]! Moze macie jakies genialne pomysly?? Quote
bbgm Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Przepraszam Was za zaśmiecanie,ale poszukuję osoby do zrobienia wizyty w miejscowości Ocypel. Pomóżcie proszę psiakowi z pseudo w Trutowie. Quote
Itske Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Cioteczki, macie namiary na Świat? - jakiś tel, nie ma dostępu do netu, a jest w okolicach naszych, toż trzeba dobrego ducha na piwo (opcjonalnie kawa, herbata, lody, czekolada) zaprosić :-) ( na czekolade się zgłaszam, na piwo potrzebuję wsparcia :-) Quote
Buell Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Itske'] na piwo potrzebuję wsparcia :-)[/QUOTE] to ja się zglaszam na ochotnika ino tylko 1no i to w sobote albo niedziele wieczorkiem ;-) Quote
olenka_f Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='bbgm']Przepraszam Was za zaśmiecanie,ale poszukuję osoby do zrobienia wizyty w miejscowości Ocypel. Pomóżcie proszę psiakowi z pseudo w Trutowie.[/QUOTE] w poniedziałek dam znać bo coś mi świta ale nie wiem co, muszę kolegów z pracy spytać czy to gdzieś koło nas Quote
Itske Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Buell']to ja się zglaszam na ochotnika ino tylko 1no i to w sobote albo niedziele wieczorkiem ;-)[/QUOTE] swietnie, bo ostanio we cztery rozpijałysmy 1 i nie dałyśmy rady :-) to co, hej, kto ma namiary na Świat? Quote
wieszczyniewiesz Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Kochani! Mam do oddania młode myszoskoczki. Może ktoś z Was chciałby je zaadoptować? Niespodziewanie pojawiły się kolejne młode, a jak one dorosną, to nie będę miała co zrobić z tymi obecnym młodymi. Może ktoś się skusi. Więcej info: gg 1157199 lub mail klukania at gmail.com Quote
olenka_f Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 uwielbiam zwierzątka ale jakoś żaby i myszy mniej ale popytam Sylwek poszedł do domu :) Viki jakby też, no w każdym razie padała nam dziewczynka psychiczie bardzo, przestała jeść i ruszać się z kocyka, tylko jak przychodziłam do pracy to się na chwile ożywiała ale nie sposób trzymać małej cały czas na rękach Quote
Ilonajot Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='olenka_f']uwielbiam zwierzątka ale jakoś żaby i myszy mniej ale popytam Sylwek poszedł do domu :) Viki jakby też, no w każdym razie padała nam dziewczynka psychiczie bardzo, przestała jeść i ruszać się z kocyka, tylko jak przychodziłam do pracy to się na chwile ożywiała ale nie sposób trzymać małej cały czas na rękach[/QUOTE] ale Viki poszla do domku?? Quote
Ilonajot Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='olenka_f']uwielbiam zwierzątka ale jakoś żaby i myszy mniej ale popytam[/QUOTE] w ogole nie rozumiem Olenko co masz do zab ;) Quote
olenka_f Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Ilonajot']ale Viki poszla do domku??[/QUOTE] no w domu jest :) Quote
lika1771 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='olenka_f']no w domu jest :)[/QUOTE] Fajny domek? Quote
Ilonajot Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 ale - u ciebie?? czy u kogos??????????????????? mam ja zdejmowac ze strony?? Quote
olenka_f Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 może jeszcze nie, jeśli przez miesiąc nie znajdzie się dom lepszy , to zostanie Quote
Recommended Posts