Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drodzy, ja na miesiąc znikam z Dogo. Pojawię się dopiero pod koniec lipca.
Nie będę miała dostępu do netu raczej. Jeśli jakaś psina (oby!!!) znajdzie przez ten czas dom, niestety nie będę w stanie anulować ogłoszeń. Z góry wiec przepraszam Oleńkę jeśli ktoś zadzwoni o psinę która w tym czasie znajdzie dom. Będę o Was mocno myśleć.

Posted

A pierwsze 4 dni spędzę nawiasem mówiąc w Waszych rejonach- Gdynia (festiwal).
Zrobiłam Tito wyróżnione ogłoszenie na Trójmieście
[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/tito-przeszedl-pieklo-ale-pozostal-wspanialym-inteligentnym-psem-ogl3556228.html[/url]

Posted

[quote name='ŚWIAT']A pierwsze 4 dni spędzę nawiasem mówiąc w Waszych rejonach- Gdynia (festiwal).
Zrobiłam Tito wyróżnione ogłoszenie na Trójmieście
[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/tito-przeszedl-pieklo-ale-pozostal-wspanialym-inteligentnym-psem-ogl3556228.html[/url][/QUOTE]

bardzo dziekujemy ŚWIAT, pech chcial, ze mnie akurat od 29 czerwca do 3 lipca nie bedzie w domu, bo bede w kucharach pod Wawa :(

ZEUS MIAL DZISIAJ WYLEW. Przezyl, ale nie wiadomo jak bedzie :( :( :( :( :(

Posted

[quote name='Ilonajot']bardzo dziekujemy ŚWIAT, pech chcial, ze mnie akurat od 29 czerwca do 3 lipca nie bedzie w domu, bo bede w kucharach pod Wawa :(

ZEUS MIAL DZISIAJ WYLEW. Przezyl, ale nie wiadomo jak bedzie :( :( :( :( :([/QUOTE]
:( jak to staruszki- lato idzie, one mają gorzej...widać nie tylko u ludzi tak jest, ale i u psin...:(( biedny Zeus..że też każdy pies nie może spokojnie, na stare lata, cieszyć się miłością i zasłużonym szacunkiem Swoich ludzi..przecież szacunek się należy każdemu starszemu psu, który lata kochał człowieka i był mu podporą.. szacunek się po prostu NALEŻY...

Posted

bardzo zapraszam wszystkich do wziecia udzialu w konkursie na nazwe:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210270-KONKURS!-Szukamy-super-nazwy-dla-programu-wspierajacego-schronisko-w-Starogardzie[/url]!

Moze macie jakies genialne pomysly??

Posted

Przepraszam Was za zaśmiecanie,ale poszukuję osoby do zrobienia wizyty w miejscowości Ocypel. Pomóżcie proszę psiakowi z pseudo w Trutowie.

Posted

Cioteczki, macie namiary na Świat? - jakiś tel, nie ma dostępu do netu, a jest w okolicach naszych, toż trzeba dobrego ducha na piwo (opcjonalnie kawa, herbata, lody, czekolada) zaprosić :-) ( na czekolade się zgłaszam, na piwo potrzebuję wsparcia :-)

Posted

[quote name='Itske']
na piwo potrzebuję wsparcia :-)[/QUOTE]
to ja się zglaszam na ochotnika ino tylko 1no i to w sobote albo niedziele wieczorkiem ;-)

Posted

[quote name='bbgm']Przepraszam Was za zaśmiecanie,ale poszukuję osoby do zrobienia wizyty w miejscowości Ocypel. Pomóżcie proszę psiakowi z pseudo w Trutowie.[/QUOTE]
w poniedziałek dam znać bo coś mi świta ale nie wiem co, muszę kolegów z pracy spytać czy to gdzieś koło nas

Posted

[quote name='Buell']to ja się zglaszam na ochotnika ino tylko 1no i to w sobote albo niedziele wieczorkiem ;-)[/QUOTE]

swietnie, bo ostanio we cztery rozpijałysmy 1 i nie dałyśmy rady :-)
to co, hej, kto ma namiary na Świat?

Posted

Kochani!
Mam do oddania młode myszoskoczki. Może ktoś z Was chciałby je zaadoptować? Niespodziewanie pojawiły się kolejne młode, a jak one dorosną, to nie będę miała co zrobić z tymi obecnym młodymi.
Może ktoś się skusi.

Więcej info: gg 1157199 lub mail klukania at gmail.com

Posted

uwielbiam zwierzątka ale jakoś żaby i myszy mniej ale popytam

Sylwek poszedł do domu :)
Viki jakby też, no w każdym razie padała nam dziewczynka psychiczie bardzo, przestała jeść i ruszać się z kocyka, tylko jak przychodziłam do pracy to się na chwile ożywiała ale nie sposób trzymać małej cały czas na rękach

Posted

[quote name='olenka_f']uwielbiam zwierzątka ale jakoś żaby i myszy mniej ale popytam

Sylwek poszedł do domu :)
Viki jakby też, no w każdym razie padała nam dziewczynka psychiczie bardzo, przestała jeść i ruszać się z kocyka, tylko jak przychodziłam do pracy to się na chwile ożywiała ale nie sposób trzymać małej cały czas na rękach[/QUOTE]

ale Viki poszla do domku??